PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122068
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Jak wyżej

anik756

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m0hzhvB4Hx1r5xzspo1_250.gif

Gdzie masz tę playlistę bo nie widzę..:/

annab93

Ej no, nie strasz mnie :P Na dole jest, ten czarny pasek;)

Nie.. serio ja nic nie mam.. ale to może u mnie nie działa :/

annab93

Na dobrym blogu jesteś? goodnight-elena?

Tak jestem na dobrym.. nie widziałam tego paska na google chrome ale na mozilli mi odpaliło :D

annab93

Patrzyłam na chrome, mi wszystko działa;P

Weszłam na innego bloga gdzie jest playlista.. i to dziwne.. bo mi na chrome one wcale nie wyskakują :/

annab93

Rzeczywiście dziwne...może to tumblr dzisiaj wariuje:)

Ale masz piękny blog <3
Ale playlisty też nie widzę :(

Kate123

Teraz to moja wina, bo dodawałam piosenkę i zapomniałam w kodzie przecinka ;P Ale już powinna być:)

Już jest :) Wszystko działa :)

witaj :D

anik756

Nadal do mnie nie dociera, że nie będzie więcej scen na ganku.
Nope.

teraz cała akcja przeniesie się do domu braci Salavatore, ale faktycznie na ganku było wiele pięknych scen :(

Ech... :(

Już nie będzie tych scen Delenowych w pokoju Eleny :(

annab93

Wiesz kogo oni jeszcze spalili?
http://twimg0-a.akamaihd.net/profile_images/1787032967/Elena-herTeddy-elenas-ted dy-bear-24315627-500-500.jpg
Niewybaczalne.

:( Ale to takie smutne.. NIC ze sobą nie zabrała.. wszystko spłoneło :(

annab93

Znając TVD to możemy liczyć na to, że jakimś cudem coś się odratowało, np. głęboko zakopane pudełko z pamiątkami i któregoś pięknego dnia jak to się wszystko skończy, Damon odda je Elenie, jak kiedyś naszyjnik;)

Hahaha, no tak w TVD wszystko możliwe... :D

I spaliła wszystkie ubrania, obraz z koniem, piżamkę która podobała się Damonowi, zdjęcia (nie mogę tego zrozumiec, mam nadzieję że Stefan albo Damon jakieś wynieśli), wszystko. Masakra.

alien_2

haha to teraz wiemy czemu chodzi po domu chłopaków nago :D przecież spaliła wszystkie swoje ciuchy :D:D:D

anik756

Zaliczą wtopę, bo w 4x18 Elena ma na sobie kolczyki, które nosiła np. w 3x19 :P Chyba, że nie została bez niczego, bo te rzeczy które przyniosła w 4x07 do chaty Salvatorów nadal tam są.

pewnie coś tam u chłopaków w domu miała ;)

tak a propos, nie było kiedyś jakiś zdjęć jak Elena czyta swój pamiętnik?

lola881

Tak, z 4x15. I taka scena była:)

Zauważasz takie szczegóły? Kolczyki..? :D

annab93

Tak, bo to są specjalne Delenowe kolczyki, powinnaś zapoznać się z ich historią:P A poza tym wtedy byłam zdesperowana żeby znaleźć cokolwiek co należy do Eleny, bo wszyscy sądzili że to Katherine. I potem Nina wrzuciła zdjęcie na którym ładnie było wszystko widać: pierścionek, kolczyki i naszyjnik :D
Swoją drogą jak Elena pojedzie z Damonem i Reb do NY w 4x17, to chyba coś się zacznie polepszać. Bo oni tam jadą za Kath lub Shanem, normalnie to Elena powinna mieć wyje bane na to wszystko...

a które to kolczyki bo nie bardzo kojarzę to zdjęcie o którym mówisz

anik756

http://24.media.tumblr.com/154af2e3228d2d17486774f68d67b4a6/tumblr_mhtn7zczKu1re q4kpo1_500.png
Ale to jednak nie te same, pochrzaniło mi się coś:/

a o które Ci chodziło te z 3x19? czy o jakieś inne?

anik756

Z 3x19 i 4x11, ale jestem zawiedziona, bo wszyscy nas w błąd wprowadzali, one nie są takie same, wszystkie się od siebie różnią:( Ale dla mnie i tak zawsze pozostaną uwodzicielskimi Delenowymi kolczykami ;P

wszystkie są inne, właśnie to sprawdziłam :D co nie zmienia faktu, że są kolczykami Delenowymi :D ciekawa jestem po co oni pojadą do NY w 4x17 i po co jedzie z nimi Reb kurde będzie za przyzwoitke robić czy co? :D:D

anik756

Mnie raczej zastanawia po co jedzie z nimi Elena. Oni jadą w konkretnym celu, pewnie odszukania Kath. Czyżby Elena nie była już taka odrętwiała jak w 4x16 i chciała się zemścić za śmierć Jera? Za szybko to by nastąpiło...

Przepraszam ze się wtrącę. Ale może Damon ją zabierze na tą wycieczkę,żeby mieć ją na oku cały czas,żeby nie szalała za bardzo...

_Sloneczko_2034

No ale właśnie jej szaleństwo może im przeszkodzić w planie, jak będzie musiał za nią latać i pilnować żeby kogoś nie dziabnęła na ulicy albo żeby nie uciekła do klubu i nie zrobiła striptizu:P Ale skoro będzie ją trzymał za rączkę to dobrze, przynajmniej znak, że Sztefo mu zaufał i nie spełnią się teorie połowy tego forum, która twierdzi że Damon będzie hulać razem z nią.

to już nie jest Damon z sezonu 1 któremu była tylko rozrywka w głowie :D Elena zmieniła go w porządnego wampira i jestem pewna, że on będzie chciał się jej odwdzięczyć tym samym, więc nie ma mowy o wspólnym hulaniu!!!

anik756

Ja to wiem, wytłumacz to reszcie:P Odsyłanie do 3x08 i 4x04 nie pomaga;) A tam widać dokładnie, że Damon pozwala się wyszaleć, ale wyznacza też pewne granice tego szaleństwa i trzyma nad wszystkim kontrolę;)

Przecież nawet w zwiastunie było pokazane, że powstrzymuje Elenę przed wykończeniem tej dziewczyny więc o co biega? Wyszukują problemów tam gdzie ich nie ma. Nie wystarczy im sire, cure i Silas?

anik756

Nie wiem czy to dla nich problem, chcą powrotu starego Damonka blabla -_-
Podoba mi się ta mina Eleny gdy Damon każe jej się opanować. "Bitch please" :D A Placek powiedziała, że od razu po powrocie zajmą się pytaniem, czy po wyłączeniu uczuć sire bond nadal istnieje. A w tym momencie to już jest oczywiste, że sire shit nie pomoże i pstryczek na zawołanie się nie włączy;)

No i będą mieli problema jak tu naprawić Elene i wszystko znowu bedzie sprowadzało do cure :D Powiem szczerze, że chętnie zobaczę taką inną Elene byle tylko nie przesadzili i nie zrobili z niej kopii Kath. Co do Damona to nigdy nie dogodzisz jak był zły to narzekali, że tylko morduje na nikim mu nie zależy itd, teraz jak się zmienił to chcą starego Damona i weź ich tu zrozum :D:D:D

P.S. tak piszemy i piszemy, a ja nawet się nie przedstawiłam :D Ania jestem :D

anik756

Nie zrobią kopii Kath, Julie wyraźnie zaznaczyła, że będą się różnić. Zresztą to nie byłoby żadnym wyzwaniem dla Niny, zwłaszcza jak znów musi grać obie postacie.
Dokładnie:) W ogóle ta hipokryzja w fandomie mnie rozwala. Damonowi nadal wypomina się 2x01, ale od czasu 4x14 nie widziałam ani jednej wypowiedzi przeciwko Katherine :]

Paulina, miło mi:D

Bo Kath nie rozbiła Steleny :D, a ich zdaniem Damon zniszczył związek Stefana i Eleny. I jak Elena może kochać człowieka, który chciał zabić jej brata :P

anik756

I przespał się z jej matką:P To nic, że nie wiedział nawet wtedy o Elenie, to go nie usprawiedliwia!:P

i do tego wszystkiego przemienił ją w wampira jak on mógł łajdak, morderca i gwałciciel bo to też się przewijało :D Zgwałcił biedną niewinną Caro :D:D:D:D

anik756

Właśnie! Zgwałcił Caro, a w tym sezonie 2 razy Elenę:DD

ja bym powiedziała, że było na odwrót ;) to Elena zgwałciła Damona :D:D:D

anik756

http://24.media.tumblr.com/ce8716a2be55fdea7e14b9ba07e09732/tumblr_mfysy8MBXo1r7 lysko1_250.gif
http://24.media.tumblr.com/f8bd719b18f801fae730947dff00c9eb/tumblr_mht6b13Je31rx mardo5_250.gif

Gwałciciele zawsze są tacy przerażeni?:P

widocznie w oczach niektórych gwałciciele są tacy przerażeni :P

anik756

Właśnie, bo to w końcu ona się rzuciła na niego, a nie na odwrót. :DDDD