PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122068
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Jak wyżej;)

Obiecuję napiszę :D ale za jakieś 15 minut się kładę i tak na szybko nie będzie efektu :D

byledopiatku

"bo Stefan minę miał zawsze hardą,
ale w spodniach nie było twardo"

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

http://asoteamsushi.files.wordpress.com/2011/12/exactly.gif :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

byledopiatku

Jesteś genialna :D

byledopiatku

Drugi raz o Stefku i drugi raz wzmianka o jego męskości, no no Barbara się nie nabijaj ^^ Elka przyznała, że ich współżycie było good :P
I chyba coś tu kogoś ciekawi :P

Madame_7

No cóż :D Ostatnio na odejście z pracy dostałam książkę od koleżanek na pożegnanie "Mistrzyni Penisa" więc teraz się dokształcam :D

byledopiatku

W takim razie Twój zawód nie jest już dla mnie tajemnicą :)

Madame_7

Haha :D Jeszcze mnie zaczniesz szukać na redtube chyba muszę ukryć swój profil :D

byledopiatku

Co to jest redtube?

Madame_7

No wiesz :D filmiki jak na jutjubie tylko w wersji....... Red :D

byledopiatku

Można tam subskrybować? :P

Madame_7

Nie powiem :D Nie jesteś przecie pełnoletnia :P

byledopiatku

W internecie każdy może być pełnoletni.

Madame_7

Przyznałaś się :D Nie przyłożę ręki do demoralizacji gawiedzi :D

byledopiatku

Nie przyznałam się do niczego. Co za nadinterpretacja.

Madame_7

Sara, Ty tu nie sciemniaj :D napisalas 15 jak byk :D Ja to pamietam :D

byledopiatku

Teraz oczko wyżej.

Madame_7

Ano zaiste :D

byledopiatku

Widziałaś?
http://jrhysmeyers.com/gallery/displayimage.php?pos=-47333

Madame_7

Jaka grzywka :D Już mi się humor poprawił :D

byledopiatku

GENIALNE :DDDDDDDD

Rainn

:D Dziękuję, dziękuję :D

byledopiatku

masz talent ! :D piękne:D

Piszecie wiersze?:D

My tu gadu-gadu a juz jest opis do 4x21, który mi się nie podoba bo początek opisu wydawał się mieć miejsce w nadchodzącym 4x19. Przeciągająaaaa.....
http://vampirediaries.pl/8211-oficjalny-opis-4-21-shes-come-undone

http://vampirediaries.pl/8249-spoiler-kto-jeszcze-wroci-do-tvd

SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER!
potwierdzono, że powróci M. D***s w nadchodzących odcinkach i dodatkowo zapowiedziano powroty innych znajomych twarzy.

ailimenna

Super :D .. a co do aktora, który zagra Silasa.. nie tego się spodziewałam O.o

annab93

Jak dla mnie wybór również nietrafiony... Wydaje mi się, że wybrali takiego a nie innego aktora do tej roli bo zbyt wiele się nie nagra. Zapewne non-stop będzie przybierał postać jakiegoś innego aktora z obsady. Ale kto wie.

ailimenna

Ale szlam.... Jak oni teraz nagle bum i przywroca wszystkie postacie to mnie sie to nie podoba... Albo ktos ginie, albo nie. Trzeba najpierw myslec,a potem robic, przez to serial staje sie malo wiarygodny i nie da sie juz niczym zszokowac widza.....

byledopiatku

Mi pomysł z przywracaniem do życia wszystkich istot nadnaturalnych również się nie podoba. Śmierć traci w tym momencie jakiekolwiek znaczenie...

ailimenna

Niestety tak. Dzuli sie gubi w tym co robi, albo sie kogos usmierca i pojawia sie ewentualnie w retrospekcjach, albo sie nie usmierca, Lexi np. to porazka roku, Julia ma takie wyrzuty, ze ja zabila, ze non stop musimy ogladac jej twarz. Tak samo Jer, bylo 1000000 roznych pomyslow, aby Elena wylaczyla uczucia, nie bylo to konieczne i teraz Plec chce sie z tego wycofac? Bo napisali jej na twitterze, ze glupio czyni? Niechze, ona najpierw pomysli, a potem cos robi.

byledopiatku

Poznaj dobroć Julie, która próbuje uszczęśliwiać wszystkich na siłę. Od razu przypomina mi się sprawa dotycząca Jamiego, który pojawił się pod koniec 3 serii i spotykał się z Bonnie. Fani zaczęli krzyczeć, że Bonnie spotyka się z własnym bratem, zatem Plec usunęła go z serialu, bez żadnych wyjaśnień... Fani Stefana byli oburzeni tym, że Damon zabił "jedną z ich ulubioną postaci" zatem Lexi powracała nam w prawie każdej retrospekcji. No to teraz Julie wpadła na genialny plan przywracania do życia - Lexi, Jeremy, Kol, Finn, Mikael, Mason, Rose, Viki, Alarick, Jenna, Isobel, itd... Fani doprawdy będą szczęśliwi...

ailimenna

Zapomniałaś o tym: fani byli oburzeni pozbyciem się Trevino, więc Dżuli wcisnęła go do 4x19...

ailimenna

Wlasnie! Moim zdaniem, pozbycie sie Alarica to strzal w kolano, tak samo Jera i..... Kola, ktory na pewno przyciagnal by fanow to The Orginals, tylko Dzulia stwierdzila, ze przesadzila i teraz probuje sie ratowac poprzez ich wskrzeszenie, tyle, ze to jest nienaturalne i beznadziejne, niech zabija dwa razy mniej postaci, ale jak juz ktos ginie to naprawde i wtedy wszyscy sa w szoku. Pozat tym aktorka grajaca Rose na pewno nie wroci, ma swietna role w The Walking Dead.

byledopiatku

Moim zdaniem nie przywrócą wszystkich zmarłych postaci. Może chodzi tylko o retrospekcje albo Silas będzie przybierał ich postaci. A jeśli faktycznie będzie coś takiego, że Silas przywróci zmarłych to podejrzewam, że będzie jakieś ograniczenie odnośnie tego kto może wrócić, a kto nie.

Kate123

To pewne, na pewno nie udaloby im sie wszystkich sciagnac, dlatego ciekawe co takiego wymysla, zeby miec jakas ku temu logiczna wymowke... Mam nadzieje, ze Silas nie bedzie ciagle poprzebieranym kolesiem.

Kate123

no dokładnie:)

Zobaczyłam na swoim dashu to : http://galesbomb.tumblr.com/post/47749594510, później znalazłam taką informację
"Stephenie Meyer has confirmed that there will be two Host sequels!"
Czyli jednak będą dwie kolejne części The Host :D

Screencapsy ze sceny z 4x19.
http://www.ksitetv.com/vampire-diaries/vampire-diaries-screencaps-from-a-picture s-of-you-preview-clip/21535

Kate123

Co jak co, ale Caro wygląda ohydnie w tej sukience, w ogóle nie pasują jej te kolory na jedno to dobrze, że Elka gwizdnie jej tą sukienkę :)

anik756

Chciałam napisać to samo :)

anik756

Zgadzam się:D wygląda okropnie:P

_Sloneczko_2034

Hejka :* Jak się dzisiaj czujesz?

anik756

Hej kochana:* troszkę lepiej się czuje:) bo wczoraj wieczorem myślałam,że zdechne:(

_Sloneczko_2034

No to dobrze, że już lepiej :*

anik756

:**** Jak tam w pracy? :)

_Sloneczko_2034

Dobrze tylko chce mi się cholernie spać i głowa mnie boli. Olo łobuzuje jak zwykle, ale to normalka więc mi to nie przeszkadza :D:D

anik756

Też już się przyzwyczaiłam,że mój chrześniak to mały łobuziak:D I trzeba mieć oczy dookoła głowy przy nim :D Teraz to najlepszą zabawą jest jak go gonię po całym domu :D

_Sloneczko_2034

Dzieciaczki w tym wieku tak mają :D Tylko by biegały i rozrabiały, piszczały, a późnej spały pól dnia :D

anik756

Elena o wiele lepiej się w niej prezentuje, ale moim zdaniem nowa sukienka Car jest tragiczna...