http://24.media.tumblr.com/9d859ae1d357cb9c6a8dd825c099feb1/tumblr_ml68p0cPRd1rv eguso1_500.jpg :D
hahaha prawdziwy powód jest taki, że Riczkiem się nie podzielimy, a muszą nam go oddac:D To po ilu odcinkach Cult znika?
Już go nie ma. Usunęli go z ramówki, bo miał tragiczną oglądalność i przynosił straty finansowe. Pewnie resztę odcinków udostępnią za opłatą w necie, tak myślę.
http://www.filmweb.pl/news/Ukrad%C5%82+i+poprawi%C5%82+scenariusz+fina%C5%82u+%2 2Pami%C4%99tnik%C3%B3w+Carrie%22!-94841 czemu nie włamał się do Dżuli? :/ :D
Chciałam Ci powiedzieć, że było fantastycznie! Jutro opiszę Ci wszystko dokładnie, bo dzisiaj to już nie mam siły :P
Hej :* Jestem, ale tylko na chwilkę bo lepię z mamą pierogi :D Tak na dłużej będę koło 20 tak akurat na TVOP :D
Nie no jasne, że nie:D :* Co tam? Jak Ci minął dzień? Jak tam pogoda w Poznaniu?
No :D A dzień mi minął leniwie :D Kuruję się cały czas,żeby do poniedziałku wyzdrowieć ,bo do roboty trzeba iść :D A pogoda bardzo ładna :D W końcu słoneczko i ciepełko :D A w Lublinie? :D
Kuruj się, kuruj :D W Lublinie do południe było ładnie i ciepło, a po południu była burza i lał deszcz :/
Zajebiste to jest :D Na 13 odcinku znowu się poryczałam :P a w 14 na końcu była taka mega słodka scena :D
A no zapomniałam :D To się troszkę rozpiszę :D
W 13 odcinku poryczałam się tradycyjnie na rozmowie Chucka i Sary :D A w 14 na końcu odcinka. Wtedy porwali Morgana i Chuck chciał go ratować. A Sarah i Casey tego nie rozumieli. I na końcu odcinka Sarah go przeprosiła za to i powiedziała,że tego nie zrozumiała bo nigdy nie miała nikogo komu by tak bardzo na niej zależało. A Chuck jej powiedział,że teraz już ma kogoś takiego <333 i potem się chwycili za ręce :D Słodkie to było <333
Ja tak samo <333 Kocham ich <333 a najlepsze jest to,że odcinek wcześniej (czyli w 13, w tym co się poryczałam) Sarah powiedziała Chuckowi,że wszystko co robią to tylko przykrywka:D No właśnie widać :DDDD
będziesz komentować tutaj na forum, czy przyjdziesz dopiero po tym jak się skończy? :D
MUFFINKI BARONA
1. Blush
2. Ania
3. Ada
4. Alien
5. Kate
6. Lola
7. Dziewczynka
Czy kogoś pominęłam?
To chyba wszyscy, którzy się zapisali :D Tylko prezes nam gdzieś zaginął :DDDDDD
"GUYS APPARENTLY SOMEONE SAID ON TWITTER THAT THEY SAW IAN, NINA AND STEVEN FILMING A SCENE ON WICKERY BRIDGE"
bye