PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122305
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
użytkownik usunięty
Rainn

Kocham to słowo.

Jak widać, nie dadzą...ehhh...
Pary??? Hahaha może kiedyś były,ale teraz już zastało po nich wielki nic...
Nigdy nie sądziłam,że powiem coś takiego,ale cieszę się,że ten sezon się kończy...

użytkownik usunięty
_Sloneczko_2034

Ale serial się nie kończy:/

Powiem Ci tak. Ja mam jeszcze minimum nadziej,że w 5 sezonie się ogarną. Jeżeli zakończą wątki cure i sire bond w 4 sezonie i 5 zaczną z taką jakby czystą kartą bez innych debilnych wątków, to możne jeszcze uda się to uratować.

użytkownik usunięty
_Sloneczko_2034

Zaczną nowy debilny. Wszystko wskazuje na to, że Damon zostanie ludziem i straci pamięć.
http://media.tumblr.com/fc0c12ba9b4c1e05a787c48aa4bdadcd/tumblr_inline_ml7sa52jK L1qz4rgp.gif

Taaa słyszałam o tym :P To jest telenowela meksykańska czy serial o wampirach??? Bo chyba zaczynam się gubić :P

użytkownik usunięty
_Sloneczko_2034

Już dawno się zrobiła z tego telenowela:P
http://oi45.tinypic.com/akixhu.jpg

Załamka :P

ocenił(a) serial na 8

To by było istne przegięcie gdyby Damon zapomniał 150 lat wampirzego życia :/ Przecież on żył w 1864 roku jak on się odnajdzie we współczesnych latach? Już bardziej posłowałoby żeby to Elka wzięła cure miała by mniej do zapominania i rozwiązałaby się kwestia jej strasznej rozpaczy po tych wszystkich ludziach których zabiła, bądź tych na których się pożywiała. Jak to z utratą pamięci się sprawdzi to będziemy mieli kolejny debilny wątek :/

użytkownik usunięty
anik756

Silas się jakoś odnalazł, a żył chyba w czasach Jezusa :D

Elka nie może stracić pamięci, bo Dżuli mówiła, że jedna para z trójkąta wyjdzie w finale na prowadzenie.
Chyba że miała na myśli Defana
http://cdn2-b.examiner.com/sites/default/files/styles/image_content_width/hash/d f/98/df9833c99eae2f4c832597378d929105.jpg?itok=pT6TeKsO

ocenił(a) serial na 8

Tylko ciekawe, która para bo w Defana to ja nie wierzę? :/ Fakt, ale Silas to jakiś super czarownik był w swoich czasach, a Damon był zwykłym ludzikiem.Na to co mówi Dżuli trzeba brać poprawkę :/

anik756

hahaha Elena straci pamięć i wrócimy do "Lubię cię Damon, ale kocham Stefana" hahaha

użytkownik usunięty
Rainn

Nieeee, bez jaj.

ocenił(a) serial na 8
Rainn

Tylko nie to!!!

ocenił(a) serial na 6

Yyyyyyyyyy co ?!

anik756

też jestem:)

anik756

Hello Dziewczynki :) Co tam u Was? Ja jestem w doskonałym humorze i do tego jest piękna pogoda :)

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Hej :D To masz farta bo u mnie od rana jest pochmurno i pada deszcz :( Przez co mam kiepski humor :(

użytkownik usunięty
Kate123

Hej Kejcik:*
Jak tam LOST?

Bluszek :*
Zaczynam 4x08 :)

użytkownik usunięty
Kate123

Świetny był ten odcinek.

Pewnie jak będę oglądać to sobie będę przypominać, bo okazało się, że 4 sezon też widziałam, ale jakoś już mniej go pamiętałam niż poprzednie :P

użytkownik usunięty

Zresztą jak każdy inny:D

Właśnie :D

użytkownik usunięty

Bluszek, avek<333333
moja ulubiona Delenowa scena z tego sezonu, chlip:(

użytkownik usunięty

Ale to już było i nie wróci więcej...

użytkownik usunięty

taaa...
Też masz w tym sezonie tak, że Delena Cię jakoś nie rusza, czy mam się czuć dziwnie, że coś ze mną nie tak?:P

Obejrzałam. Końcówka :o

użytkownik usunięty
Kate123

Kejcik :**********
co było w 4x08? Nie pamiętam tak po odcinkach:(

Aduś :**********
Właśnie tworzę moją relację, jestem już prawie w połowie :D
SPOILERSPOILERMichael powrócił i opowiadał jak to się stało, że jest na statku i ktoś zabił Carla i Danielle, jak szli z Alex do tej świątyni, o której im Ben powiedziałSPOILERSPOILER
Wychodzi na to Aduś, że 4 sezon też oglądałam, bo część scen pamiętam :P

użytkownik usunięty
Kate123

dobra, to czekam:D
Ok, już wiem. To na następny przygotuj chusteczki. Przynajmniej ja ich potrzebowałam:( Może kojarzysz jeszcze z telewizji? Też tak miałam przy niektórych odcinkach:D

Aduś, przepraszam, że tak długo musisz czekać, ale jak już się wkręcę to nie wiem kiedy przestać :) Ale do wieczora na pewno się wyrobię :D
Chyba się domyślam o co chodzi :(

użytkownik usunięty
Kate123

u mnie też piękna pogoda, idę na rower dzisiaj. W końcu:)

ocenił(a) serial na 8
anik756

Ola Jesteś?

anik756

Jestem kochana :)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

O to super bo mi się strasznie nudzi :D Może popiszemy trochę? Tylko nie wiem za bardzo o czym:D

anik756

Zawsze do usług :D Masz szczęście, bo właśnie skończyłam oglądać Chucka i zrobiłam sobie przerwę i weszłam tutaj :P

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Który odcinek oglądałaś? :D

anik756

Skończyłam na 2x17 :)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Co się teraz dzieje ciekawego?

anik756

Akcja Fulcrum. Pani generał chce zrobić z Chucka prawdziwego szpiega :DDDD A on z kolej chce przestać być intersectem. I szukał twórcy na własną rękę.

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Ah ten Chuck zawsze wszystko musi robić po swojemu :DDDD

anik756

Oj tak :DDDD A teraz przez 2 odcinki to on był zazdrosny :DDDD

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

To jeszcze nic :DDD Zazdrosny to on dopiero będzie w 3 sezonie :D

anik756

Oooo :D Już się nie mogę doczekać :DDDD A powiedz mi kochana jak Ci idzie z Lost? :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Wczoraj nie miałam kiedy oglądać bo przez pół dnia z mamą lepiłyśmy pierogi :D Dzisiaj obejrzałam 2 i mam zamiar wieczorkiem jeszcze sobie obejrzeć kilka odcinków :D

anik756

Aha. Na którym odcinku jesteś? :) Ja wczoraj zrobiłam postęp i sprawdziłam na którym odcinku skończyłam swoje ostatnie oglądanie Lost :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Ja dopiero na 1x13

anik756

A kiedy zaczęłaś oglądać? :) Ja skończyłam na 2x13 :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

W czwartek :D Będziesz oglądać dalej czy od początku?

P.S. Jakie masz plany na weekend majowy?