To i tak Ci ładnie idzie :D Będę oglądać dalej, bo ja jakoś na początku tego roku skończyłam oglądać i pamiętam co się działo w tamtych odcinkach :)
Hmmm...Chyba nie mam jeszcze żadnych,a czemu pytasz? :)
Tak sobie pytam bo ja też nie mam jeszcze żadnych planów :D Może razem coś wymyślimy. No chyba, że wybierasz się gdzieś ze swoimi znajomymi :D
Fajny pomysł :D Tylko ciekawe czy by mnie chłopak puścił :DDD Na razie nic nie wiem o planach moich znajomych :D
Dzieje się coś ciekawego w Poznaniu w weekend majowy? Bo może ja bym przyjechała do Ciebie, albo Ty do mnie do Lublina :D
Ja też jeszcze nie wiem co organizują o ile cokolwiek w Lublinie :D Później poszukam jakiś informacji :D
Nie wiem przez co ogólnie wszystko mnie dzisiaj wkurza :/ Może to przez to, że coraz bliżej do powrotu TVD, a wiem, że nadchodzące odcinki wkurzą mnie jeszcze bardziej niż te co już były :/
:( Ja też??? Jakoś specjalnie się jeszcze nie stresuję,ale to pewnie kwestia czasu... Pewnie coś koło środy zacznę się denerwować...
Może to przez tumblr bo tam piszą takie nie stworzone teorie, a głupi człowiek się oczyta i tylko się wkurza :/
No co rebloguje sobie gify i te głupie teorie same mi się przed oczy pchają :)
Już mam : Najskuteczniejszą terapię, czyli tzw. wstrząsową :D Jak się nie ogarniesz to wjadę Ci na chatę skopię Ci tyłek, a potem odłączę Ci internet :DDD
Ta jasne to zapraszam Cię serdecznie :D Zresztą już wcześniej to zrobiłam do maja już nie długo :PPPP To nie poskutkowało bo wcale się nie przestraszyłam :PPP
W maju to inna sprawa :D A teraz wjadę niespodziewanie :P Nie przestraszyłaś się??? To się jeszcze zdziwisz :P