Wszystko po staremu :D A u Ciebie?
Ja na razie uciekam bo do Kościoła trzeba iść :D Będę około 13 :D Będziesz?
U mnie też :D
Ok. O 13 to nie wiem,czy będę zależy o której mój chrześniak przyjedzie. Ale na pewno będę wieczorem :D
Ja uwielbiam Chrisa Evansa więc dla samego faktu, że ona tam gra główną rolę to już ten film dostaje plusa :D Ogólnie to taka komedyjka romantyczna, trochę głupawa, ale miło się ja oglądało :D Dobra na niedzielne popołudnie po obiadku żeby się posmiac i zrelaksować :D
Był te dwie cudne sceny z tego filmiku co mi kiedyś wkleiłaś tutaj żeby mnie zachęcić do oglądania :D Sarah w końcu się przyznała,że kocha Chucka:D Chuck uratował jej życie,"Zabił" Shawa. Przywrócili Casey'a. Nie wiem czy coś jeszcze. :P
To to było w 13, a mi się wydawało, że w 12 :D To 14 będzie taki o wiele śmieszniejszy :D To teraz szykuj się na 19 :PPP
http://www.filmweb.pl/serial/Chuck-2007-406378
to to? Nigdy nie słyszałam o tym serialu, a opis ma fajny:)
Tak to to :DDD Serial jest nie tylko fajny, ale cudowny :D Jak lubisz seriale, w których jest sporo akcji, mnóstwo wzruszających scen, fajna historia miłosna to będzie Ci się podobać, no i oczywiście można się często uśmiać do łez :DDD
Jest dużo tej historii miłosnej i czy ten serial jest zakończony? W sensie czy dokręcają coś jeszcze?
Serial jest już skończony i ma 5 sezonów. Historia miłosna nie jest w tym serialu najważniejsza, ale jest jej sporo i jest bardzo fajnie pokazana :D
Jak skończony to może i bym obejrzała:) Nie lubię jak zaczynam oglądac serial a potem się ciągnie i ciągnie a ja czuję wewnętrzną potrzebę oglądania:D Za dużo mam tych seriali, a coś co ma początek i koniec byłoby dobre.
Jest dobre w każdym znaczeniu tego słowa jak chcesz to mogę Ci wrzucić jakiś krótki filmik dla zachęty :D
http://www.youtube.com/watch?v=JirVEszqWsw
Jak wcześniej wklejałam dziewczynom ten zlepek scen to się na niektórych popłakały :D
Wiadomo jakie dwa momenty. Ale powiedziała odkrycie. Elena odzyskuje człowieczeństwo i ktoś spożywa cure. Albo Stefan albo Damon. Stawiam na Damona.
http://vampirediaries.pl/8425-spoiler-co-przyniesie-nam-final-sezonu
Z drugiej strony wydaje mi się, że Dżuli za bardzo lubi bad Damona, żeby zrobić z niego ludzką męczybule... No nie wiem... Zrobienie z Damona człowieka to moim skromnym zdaniem byłoby pójście na cholerną łatwiznę. Poza tym fanom Deleny się to bardzo nie spodoba, a jak wiadomo oglądalność z 4 mln spadła do 2 mln...
A w pracy jestem, nudzę się więc oglądam filmiki Deleny i tak rozmyślam co scenarzyści mogą wykombinować z Delena i 5 sezonem. A Ty kochana? :)
Nudzi mi się jak diabli do tego stopnia, że zaczęłam oglądać filmiki ze Stefem i Caro, a to znaczy, że ze mną już bardzo źle :D Ja to się strasznie boję tego co scenarzyści nam zaserwują w 5 sezonie patrząc na to co wyprawiali w 4 :/
To faktycznie zaczyna być z Tobą nie najlepiej :) ja tak sie zastanawiam... Co jeśli to Elena straci pamięć, nie Damon, jak mówią? Hm... To by tłumaczyło ta "indywidualna ścieżkę" i to by Elena moga się uporać z tymi wszystkimi okropnościami, które zrobiła...
Nie wiem, ale to, że Elena straciła by pamięć to by wszystko strasznie uprościło, a jak wiemy to w TVD kochają wszystko gmatwać aż do granic możliwości :/ Nie sądzę żeby to Elka wzięła cure bo ona musi przejść długą drogę jak to mówiła Dżuli w wywiadach, a jak dla mnie to ona nawet nie jest w połowie tej drogi. Ostatnio coraz częściej czytam, że to może Stefek wziąć cure tylko ja nie mam pojęcia jakby to się miało do całkowitego złamania sire bond. No chyba, że po tym jak Elka włączy człowieczeństwo to sire shmire nie powróci no, ale zawsze Stef i spółka będą mieli jakieś ale co do tego czy Elena jednak nie jest pod wpływem Damona. Więc jednak ja bym obstawiała, że to Damon weźmie cure :/
Przecież to będzie porażka :( jeszcze bardziej zrobią z Damona Matta??? Nawet tego nie da się przełknąć. Racja za proste by Elena zjadła cure, jak Stefan to nic by to nie wniosło ciekawego... A Damon... Nie zniosę takiego upokorzenia go.
Trzeba pamiętać, że on nie będzie wiedział jak to jest być wampirem bo on straci swoje wspomnienia z bycia wampirem więc nie będzie za bardzo przeżywał tego, że jest słaby bo dla niego będzie tak jakby nigdy nie posiadał wampirzych mocy. Może dopiero po jakimś czasie coś zacznie sobie przypominać, może Elka będzie mu w tym pomagać, a może wspomnienia będą same wracały, ale nie będzie tęsknic do bycia wampirem bo on nie będzie wiedział jak to było. Przynajmniej mi się tak wydaje :D
I podoba Ci się ten pomysł?? I co będzie robił Damon w TVD? Będzie akcja pt. "save Damon"? Nie nie i jeszcze raz nie :( też mi pomysł Julie... Zrobić z Damona męczybułę.. Bravo, brother.
Wcale mi się nie podoba ten pomysł, ale widzisz jakieś inne rozwiązanie sire shmire?
Nadzwyczajnie mogli by to rozwiązać w ten sposób, że po odzyskaniu człowieczeństwa konto Eleny by się wyzerowało z uwagi na fakt, że przez dłuższy czas Elena nie była pod wpływem więzi. Proste i nieskomplikowane rozwiązanie :)
oj tak, cały czas mam nadzieję, że tak właśnie będzie i nie usłyszymy już więcej o sire bond :) skoro już zostało przerwane nie powinno powrócić.
Hejka :)
znalazłam dwa seriale, które mogę wam polecić. Obadajcie Community i Demony da Vinci. Community to takie lekkie, przyjemne, niewymagające myślenia bardzo fajny sitcom, a Demony dopiero był drugi odcinek leciał ale zapowiada się interesująco :) zacznijcie oglądać, bo nie mam z kim wymieniać poglądów, bo się boję tamtych ludzi :P