PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122000
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 8
Psia_Jucha

Hej :D Właśnie zastanawiałam się czy nie zobaczyć co to takiego te Demony da Vinci:D Oglądałaś fajne?

ocenił(a) serial na 7
anik756

Mnie tam się podobało, bo da Vinci :D i moja historycznosztuczna dusza była zadowolona, że ktoś w końcu zabrał się za Leonarda nawet jeśli to przekłamane jest :D ale gdybym nie była historykiem sztuki to chyba też by mi się podobało, ładne widoczki, jest na kim oko zawiesić, fabularnie też całkiem się kupy trzyma, polecam :)

ocenił(a) serial na 8
Psia_Jucha

Już mam na dysku jutro sobie obejrzę :D

ocenił(a) serial na 7
anik756

Koniecznie! Jutro opowiesz mi swoje wrażenia ;D

ocenił(a) serial na 8
Psia_Jucha

Ok masz to jak w banku :DDD

ocenił(a) serial na 6
Psia_Jucha

Vikings ŚWIETNE!

byledopiatku

Racja!!

alien_2

Właśnie!!!

ocenił(a) serial na 7
anik756

http://m.youtube.com/#/watch?v=ixPB3zS5etQ&feature=player_embedded&desktop_uri=% 2Fwatch%3Ffeature%3Dplayer_embedded%26v%3DixPB3zS5etQ "I gonna love you, even after this all over..."
... błagam Dżuli nie spieprz tego....

ocenił(a) serial na 6
anik756

Świetny ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=Z429avYtguU&feature=em-comment_reply_received&lch =email_reply&lc=bi3M-UFc_CJOOUkZeu7QVhJjSgYosnwOl6Gbp7iiG6E

użytkownik usunięty
anik756

http://happytwinflames.tumblr.com/post/48461527281/summary-trying-to-make-damon- feel-what-its-like

http://media.tumblr.com/740e5df7266401b13bb4bed431e1e744/tumblr_inline_mifmjiJfL P1qz4rgp.gif

ocenił(a) serial na 8

http://media.tumblr.com/0aa4f7a66b8be0fd62b4d1525ee540a6/tumblr_inline_mjge38jMP 01qz4rgp.gif

http://media.tumblr.com/a4168a33286079ea29cc9d1f486aa917/tumblr_inline_mhvswa4ct 91qz4rgp.gif

ocenił(a) serial na 7
anik756

To, że chcą torturować Elenę to jest jakaś paranoja... Damon wykorzystał więź by Elena wyłączyła człowieczeństwo, a teraz gdy to się okazało błędem i Damon stwierdził, że już nie chce takiej Eleny to a co tam... Trzeba ją poprzepalać trochę. Chore. Nie podoba mi się to. Sama nie wyłączyła człowieczeństwa. Zmusił ją Damon do tego. Fajny pomysł, że przez strach ją odzyskać ale nie torturując! Źle wykorzystany potencjał! Mogli by to zrobić, że. Przez strach, ale taki, że np. osobie kiedyś jej bliskiej ( patrz. DAMON!) zagraża niebezpieczeństwo utrat jej! Bezsensu. Najlepiej sprawić jej ból, bo ca tam dawno Elena nie cierpiała już. Durne. Nie mam sił już na te durne pomysły scenarzystów.

KingusVic

Hej:) A skąd wiadomo, że ją przypalać będą? Czyj to pomysł w ogóle? Dżuli chyba (LOL)
Będą ją straszyli, że ją na słońcu spalą, czy coś w tym stylu?

NekoNinjia85

Są zdjęcia, że pokój zasłonięty kotarami, odsłaniają i ona chyba się drze.
Nie wiem czy oni na pewno chcą żeby pierwszym uczuciem Eleny była nienawiśc do nich. Zwłaszcza, że i tak będzie ich nienawidziła za wyłączenie uczuc.

alien_2

Nienawiść, rozbite relacje, tortury i ciekawe co jeszcze;PPP
Horror to na pewno, a historia o miłości to już raczej nie bardzo:///

Najśmieszniejsze, że autorka tej całej masakry czyli Dżuli twierdzi, że jej zadaniem jest opowiadanie "dobrych historii miłosnych".
Te historie to już prehistoria raczejO^O

NekoNinjia85

No i nie wiem, czy ktoś zwrócił na to uwagę, ale Elenę będzie torturować jej trzech exów;P i to jest dopiero chore.
Matt pojawia się w tym pokoju razem z braćmi i Eleną na zdjęciach promocyjnych do odcinka. Hardcore:///

anik756

Cześć :D Po raz kolejny :D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Heja Słoneczko :) oglądałaś pogodę? Od wtorku powyżej 21 stopni, a 1.05 ponoć aż 30 :D wszędzie dużo słoneczka! :)

KingusVic

Hej kochana:) Tak oglądałam, oglądałam :P Super :D Dobrze,bo weekend majowy mam cały wolny :D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

To dobrze masz, tylko pozazdrościć, ja niestety w pracy :/

KingusVic

No,ale 2 maja muszę odrobić :P Cały week jesteś w pracy? Oj to do dupy ;/

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Oj wlaśnie się dowiedziałam, że mam wolne :) wiec możemy razem balować ;)

KingusVic

Ooo to super :D

ocenił(a) serial na 8
anik756

Jak minął dzień? :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

długo i nudno :( Po za tym, że mamuśka pomalowała mi włosy to nic się nie działo :/

anik756

Nudziłaś się bo mnie nie było :D Ooo farbnełaś sobie kłaki :P Na jaki kolor? :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

No pewnie dlatego, że Ciebie nie było :DDziki kasztan :DDD :P

anik756

Brzmi fajnie :P A jaki miałaś przedtem kolor włosów?

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

taki sam bo ja już od dłuższego czasu maluję tym samym kolorem, a swój naturalny miałam ciemny blond :D

anik756

To tak samo jak :D Też od dłuższego czasu mam ten sam kolor włosów a naturalny też mam ciemny blond :P

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

A na jako malujesz?

anik756

Złoty brąz :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

też fajnie :DDD

Napisz mi co Ci się najbardziej podobało w 13 odcinku Chucka? :DDD

anik756

Wszystko :DDDDD

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

To się dowiedziałam :DDDD

anik756

No dobra napiszę Ci troszkę konkretniej :D
Oczywiście obie rozmowy Chucka i Sary <3

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Mi tam się bardziej podobał monolog Chucka, który strzelił Sarze :DDDDDD

anik756

To też wiadomo :D Zresztą ja uwielbiam każdą jego przemowę w stosunku do Sary :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Oni w ogóle mają świetne dialogi i to do samego końca serialu, a nie tak jak w TVD :///

anik756

Zgadzam się dialogi są świetne.

anik756

Kochana powiedz mi czy Ellie dowie się kiedyś prawdy?

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Tak dowie się części prawdy już w 3 sezonie, a reszty w 4 :D

anik756

Pytam bo mnie to bardzo ciekawiło :P
Jak to część??? :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

No normalnie część :D

anik756

Jak można się dowiedzieć część? :P

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Normalnie nie będzie wiedziała o niektórych rzeczach związanych z tym co robi Chuck. Mam Ci napisać czego się dowie w 3 sezonie?

anik756

Czekaj czyli co? Dowie się,że Chuck jest agentem,ale nie będzie znała szczegółów tego co robi tak?

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Dokładnie :D