PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122000
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
anik756

Ale jestem domyślna hehehehehe :D

ocenił(a) serial na 8
anik756

Coś jeszcze Ci się chciałam zapytać,ale teraz za cholerę nie mogę sobie przypomnieć:P Ahhh ta skleroza :P

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

To jak sobie przypomnisz to pytaj :D

anik756

Generalnie mam mnóstwo pytań :P Tylko nie mogę Ci ich zadać :P

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Czemu nie możesz mi ich zadać?

anik756

Bo za dużo byś zdradziła :P

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Dzisiaj nie oglądałaś żadnego?

anik756

12 i 13 oglądałam rano:P

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Aha :D Zapomniałam przecież mi pisałaś :D

anik756

I kto tu ma sklerozę :DDDD

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Nigdy nie mówiła, że nie mam :P

anik756

A pamiętasz w którym odcinku Ellie się dowiaduję? :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Z tego co pamiętam to nieszczęsne 3x19 :((((

anik756

Aha. A powiedz mi Chuck sam jej powie, bo ona np. zacznie się czegoś domyślać, czy dowie się przez splot jakiś wydarzeń?

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

To drugie :/ W najbliższych odcinkach Ellie będzie troszkę wkurzająca :/

anik756

W sumie to mówiłaś,że coś w tym odcinku wydarzy się nie fajnego...Akurat ona mnie czasami denerwuję.

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

To teraz zdenerwuje Cię trochę bardziej :P

anik756

Ogólnie lubię ją,ale momentami mnie irytuję :P

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Wiem wiem też tak miałam :D

anik756

I pewnie chodzi nam o tą samą sprawę w której nas wkurzała :P

ocenił(a) serial na 6
anik756

Dobra, mam kryzys. NIE CHCĘ DAMONA CZŁOWIEKA!

ocenił(a) serial na 8
byledopiatku

A kto chce :(

ocenił(a) serial na 6
anik756

Przeżywam straszny kryzys na tym tle, to będzie gwóźdź do Damonowej trumny.... WYŻSZE TORY, to se Dżul wymyślił....

ocenił(a) serial na 8
byledopiatku

Dżuli, Dries i ich genialne pomysły na zakończenie sezonu ja jestem normalnie przerażona :///

ocenił(a) serial na 6
anik756

Ja jestem zniesmaczona, jak 5 sezon będzie gorszy niż 4 to Dżul powinien dostać złotą malinę... To będzie tak samo wkurzający wątek jak CURE i SIRE BOND. Nosz ja pierdzielę...I wszytko będzie się kręcić wokół niego...

ocenił(a) serial na 8
byledopiatku

Jak można było zepsuć taki fajny serial? ://

ocenił(a) serial na 6
anik756

Słaby Damon, kruchy w świecie istot, z który część wylazła z drugiej strony? I większość chcę go zabić. NIE dziękuję... I Steff epic hero jak zwykle... Co zbliży stelenę?
Albo Stefan człowiek wielce radosny z tego tytułu i pilnująca go Elka? Czy może być gorzej? Mamy do wybory opcję tragiczno-poje bana albo poje bano-tragiczną. Dzięks Julia...

ocenił(a) serial na 8
byledopiatku

jak się człowiek nie odwróci tak dupa z tyłu :///

ocenił(a) serial na 6
anik756

Tak, z przodu PLECy z tyłu PLECy Pan Bóg stworzył ją dla hecy... Mam depresję...

ocenił(a) serial na 8
byledopiatku

Ha ha ha ha. Oj Barbaro jakoś to wszystko przeżyjemy, albo skończymy z tym serialem albo z Dżuli :D

ocenił(a) serial na 6
anik756

Przeżyć to ja przeżyję, ale tak strasznie lubiłam ten serial, czemu mi to tak psują?

ocenił(a) serial na 8
byledopiatku

Nie mam pojęcia :( To jest straszne co oni wyprawiają z tym serialem :/

ocenił(a) serial na 6
anik756

Nie mam w domu tyle alkoholu, żeby to przetrwać...

ocenił(a) serial na 8
byledopiatku

Nie wiem jakby trzeba się nawalić żeby przetrwać to co oni nam szykują :/ Co czwartek trzeba by się nawalić do nieprzytomności :/ Wtedy może byśmy zrozumieli tok rozumowania Dżuli i spółki :///

ocenił(a) serial na 6
anik756

Obawiam się, że 5 to będzie coś znacznie gorszego, użeranie i obchodzenie jak z bombą z jednym z Salvatorów...

ocenił(a) serial na 8
byledopiatku

A mogło być tak pięknie, gdyby tylko jakoś sensownie poprowadzili te wątki, które wprowadzili, a nie robili tak wszystko na odwal się jakby im już kompletnie nie zależało na tym serialu :/ Tak szczerze powiedziawszy to w tym sezonie jakieś ciekawsze i bardziej rozbudowane dialogi mogę policzyć na palcach jednej ręki :/

ocenił(a) serial na 6
anik756

Nie ma już pięknych budujących relacje bohaterów rozmów, w sumie jedyny w miarę ładny ostatnimi czasy to między Steffem a Caro na tym balu... Co aż mnie ściska, że między nimi, no ale muszę to przyznać...

anik756

Hej:) czyli to już pewne że Damon zostanie ludziem?

ocenił(a) serial na 8
NekoNinjia85

Nic nie ma jeszcze pewnego, ale to jest wielce prawdopodobne :///

anik756

Ciekawe w jakich okolicznościach:/ to mogłoby się staćO^O?

ocenił(a) serial na 7
NekoNinjia85

Ada twierdzi, że to jednak będzie Sztef. Ja się coraz bardziej skłaniam do tej teorii, choć chyba głównie dlatego że nie chciałabym aby Damon był człowiekiem ;)

Psia_Jucha

Jestem zdecydowanie za Stefem:D
On tego przecież tak pragnie:DD!
Niech Dżuli spełni jego marzenia!!!

ocenił(a) serial na 7
NekoNinjia85

jak to będzie Stefan to tylko po to, żeby Stelena mogła się znowu epicko do siebie zbliżyć, bo przecież bezbronny Stefek będzie potrzebował ochrony ;)
Nie wiem który pomysł gorszy. Że też tego lekarstwa nie może zażyć Silas, albo skoro już je ma, mógł je po prostu zniszczyć i byłby spokój :D ale po co...lepiej nas tym katować w kolejnym sezonie.

lola881

Stelena zbliżyć się epicko - ble;PPP
Najgorsze, że Delenę nam zmasakrowali:((( - najpierw stopniowo ich oddalali od siebie fizycznie i psychicznie, potem na wyspie Damon Elenę zranił i odszedł, następnie kazał wyłączyć uczucia i zerwał więź, a teraz na dodatek będzie razem z bratem ją torturował. No "Piła 10";P normalnie.
Wniosek: Dżuli to chyba ma radochę jak widzom na złość robi (Lol)
Jakaś taka z niej baaaardzo nieszczęśliwa kobieta musi być. Albo po prostu trol złośliwy;DDD

byledopiatku

Ja też nie chce...Ten pomysł jest powalony...

ocenił(a) serial na 6
_Sloneczko_2034

Tylko nie Damon PLEASE.....

byledopiatku

Też tego nie chce...Ale kto inny mógłby je wziąć? Sztefyn? Bo gdyby wziął Silas to wydaje mi się,że byłoby to za proste...

ocenił(a) serial na 6
_Sloneczko_2034

Tak i cały sezon użalania się nad biednym Stefem plus nowy start dla steleny... EPICKO.
Damon to porażka zrobią z niego drugiego Matta, tylko gorzej, bo będziemy pamiętać jaki był super....

byledopiatku

Najlepiej by było gdyby nikt tego lekarstwa nie wziął i tyle...Bo tak naprawdę nie ważne kto je weźmie i tak będzie źle...