tego mi było trzeba w ten pochmurny poranek^^
jacy oni są tu do siebie podobni , chociaż zwykle tak inni od siebie:))
no normalnie TWIN FLAMES <3
hej, nie ogarniam pewnej rzeczy.. otagowałam gifset "damon stan club" ale go na tym tagu nie ma WTF?
Jak po odcinku, wyspane?:D Jeszcze około 20 tygodni do kolejnego odcinka, zależy którego października będzie:)
dzień dobry:***
co ciekawego oglądałyście w nocy?:)
mam nadzieję, że nie omnął mnie kolejny odcinek TVD;PPP?
wiem wiem;P
zorientowałam się:))
ja zamiast spać popisałam trochę w nocy;)
wiem - jestem nienormalna;PPP bo teraz w pracy padam ^^
ale za to niedługo wrzucę cd opowiadanka, bo już mnie za długo stresuje ten Silas stojący pod drzwiami;DDD
O tu super już się nie mogę doczekać kolejnego opowiadanka :DDD
Mam nadzieję, że Damon się zorientuje, że to Silas :)
:*** mogę już teraz powiedzieć, że to będzie kontynuacja z zakończeniem przynoszoncym dobre sny:))
ktoś inny kogo kochamy wpadnie na to pierwszy;PP
Dobrze, że to nie Elena jako pierwsza się zorientuje :D To kogo my jeszcze kochamy? :DDDDD
oj Neko :p bo zaczynasz kręcić jak Dżuli :P jak nie Damon i Elena to może Jer :P
to kiedy się spodziewać dalszej części ?:)
no proszę Cię:))
bo będzie mi przykro;P
czy ja wyglądam na blond potwora;)) o skłonnościach sadystycznych;PP?
Może Kath go rozpozna i to będzie początek pod Stefarine czy jak to tam się pisze :DDDD
Stefarine na razie nie przewidziałam:)
Ale jeśli masz ochotę to następnym razem mogę w tym kierunku coś wymyślić^^
Stef nam chwilowo nie grozi:)
Raczej Silas się za blisko przyczaił^^
Oki doki - później pomyślimy i nad Stefarine;PP
zgadzam się - postać Silasa ma spory potencjał fabularny:))
a co do Stefarine to jeszcze nie mam ich kompletnej wizji, więc jeśli macie pomysły moje Kochane - to czekam z niecierpliwością^^
nie wiem jeszcze, ale mam już spisaną połowę, a resztę w głowie;P
może skończę w autobusie, bo dziś czeka mnie dłuższa droga i wrzucę dziś/jutro:))
oo super :)
też spędzam mnóstwo czasu w autobusach, więc rozumiem :D trzeba się czymś zająć :)
Ja rano zawsze jestem lekko przytłumiona:D Muszę zjeśc śniadanie i trochę się poruszac to się rozbudzę:)
Ja też dawno nie byłam niestety....
Ale może niedługo to się zmieni:))
A plan Delenowej wycieczki chyba "skręcił" do Zakopanego i okolic, z tego co mi się właśnie przypomniało;PP
Ja niestety nigdy nie miałam przyjemności, być w Krakowie. Ale teraz nadarzyła się okazja :D
Chyba tak, ale przyjeżdżamy najpierw do Krakowa, Bluszek chyba nas z dworca odbiera i potem jedziemy do Zakopanego :) Tak mi się wydaje przynajmniej :D
Daily reminder: http://25.media.tumblr.com/ba94291abb1c8f34f1b0ef3084a2845f/tumblr_mn92buKOT51rx mardo1_500.gif
Mnie zawsze zastanawiało jak oni robią coś takiego: http://static.tumblr.com/aebaced91871c742589ab0ece4a5464b/qhdbypb/djKmjrw1p/tumb lr_static_kjidfsidj.gif