Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

ocenił(a) serial na 8

Jak wyżej :D

ocenił(a) serial na 8
anik756

Do Oli:

Jakoś leci :( Teraz już trochę lepiej, ale jak wyszłam od Oleczka to było bardzo ciężko :((((((

anik756

Cieszę się,że już Ci troszkę lepiej :*** Nie dziwie Ci się, że było Ci ciężko :((( Tyle czasu się nim zajmowałaś:((( Takie rozstania zawsze są trudne :((( Próbuje sobie wyobrazić jak się teraz czujesz:(((

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Całą drogę do domu płakałam :((( Ludzie w autobusie dziwnie się na mnie patrzyli, ale walić ich :/ To jest trudne do opisania uczucie bo to tak jakby żegnać się z rodziną, która wyjeżdża, a Ciebie zostawia :((((((

anik756

Nie dziwie Ci się, że całą drogę płakałaś, ja pewnie też był płakała :((( Chrzanić ludzi, niech się gapią :))) Rozumiem, zdarzyłaś się do niego przywiązać przez te półtora roku :(((

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Teraz na szczęście już mi przeszło, ale podejrzewam, że jutro znowu będę miała kiepski humor :/

anik756

Najgorszy jest zawsze ten pierwszy dzień. Bo dzisiaj pewnie jeszcze tak nie do końca do Ciebie to dotarło, przynajmniej ja tak miałam. Jak się prześpisz z tym, to wtedy dopiero to dojdzie do Ciebie :(((

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Teraz będę musiała się upić podwójnie jak do Ciebie przyjadę :) Pierwszy powód cholerne zakończenie Merlina, a drugi bo zabrali mi mojego Oleczka :( Uchalm się do nieprzytomności :DDD Oczywiście żartuję bo ja jeszcze nigdy w piciu nie przekroczyłam granicy mam lampkę ostrzegawczą i jak już jest kiepsko to mi się włącza i kończę z piciem więc jeszcze nigdy mi się film nie urwał :DDDD

anik756

A może być i potrójnie nawet :)))) Mi też jeszcze nigdy się nie urwał film:PP Ale 2 razy mi się zdarzyło tak, że trzeba mi było pomóc dojść do łazienki, bo rzygałam dalej niż widziałam :PPP Ale to było dość dawno temu i o tamtej pory się staram pilnować :DDD

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Będziemy się wzajemnie pilnować :DDD

A co u Ciebie ciekawego się dzieje?

anik756

Ok :)) Ale w razie czego miski i wiadra będę czekały w pogotowiu :DDD

Bartek był u mnie cały dzień :))) Wymęczył mnie troszkę :))) Przeziębił się i zaczął kaszleć i smarkać :/// A siora mi go zostawiła jak spał i mi się przebudził ;// Bo go kaszel męczył i ciężko mu się oddychało bo miał nosek zapchany:/// I zaczął tak strasznie płakać, że go uspokoić nie mogłam;/ A jeszcze musiałam obiadu pilnować :PPP I wiesz próbowałam go z powrotem położyć, to udało mu się zasnąć na chwilkę i potem znowu się budził. Biedactwo moje kochane :(((

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Biedny maluszek :((( Najgorzej jak takie małe szkraby chorują :(((

anik756

Nooo:((( My dorośli jak jesteśmy chorzy to marudzimy i w ogóle, a co dopiero taki maluszek:(( Jak on nawet tego nie rozumie :((( A on mi jeszcze spał i nagle zaczął kaszleć i się zerwał ze snu :((( A było widać, że był strasznie śpiący ale nie mógł zasnąć biedny:(((

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Wiem jak to jest bo Olo też tak miał :( Olek jak zaczynał kasłać to do tego stopnia, że aż wymiotował :((((

anik756

Ty to bardzo dobrze rozumiesz. Bartek na szczęście jeszcze nigdy nie wymiotował, jak kaszlał. Dziś dopiero mu się zaczęło, a oni w sobotę wyjeżdżają, bo razem z moimi rodzicami jadą nad morze. Więc oby on im się nie rozłożył...

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Może do tego czasu już wyzdrowieje ;)

Dobra Oleńka ja uciekam spać dobranoc :****

anik756

Jeżeli to zwykłe przeziębienie, to nie będzie tak źle :)

Ok Aniu :))) Dobranoc, kolorowych snów :******

anik756

jestem z powrotem:)) i zauważyłam właśnie, że jesteśmy już w nowym temacie;))

padłam jak mucha ze zmęczenia i zwyczajowo;)) zdrzemnęłam się na klawiaturze
ocknęłam się właśnie ze zdrętwiałą połową twarzy :// ;PPP
zaraz znajdę sobie wygodniejsze miejsce do spania;)))))))))))))

1 i 1/2 roku to sporo czasu, zwłaszcza biorąc pod uwagę młody wiek Twojego podopiecznego:))
dobre jest to, że dałaś mu z siebie wiele dobrego i w pewnym sensie zabrał ze sobą w świat jakąś część Ciebie:DDD

spokojnej nocy Anu i do napisania:*****:))

użytkownik usunięty
anik756

Ada: Śniło mi się że weszłam na forum i tumblra, a tam fragmenty Delenowych scenek z 5 sezonu :P No cóż, z tego co się już zorientowałam to sen się nie spełnił:D
Ja tylko chcę wiedzieć co z Deleną i 5 sezonem, nie wiem czy chcę oglądać wywiady z obsadą. Ty mnie rozumiesz w tej kwestii:D
W Bułgarii byłam, w Sozopolu:) W dniu przyjazdu było zimno i pochmurnie, wszyscy byli załamani, ale następnego dnia nastał ogromny upał i tak trzymało się do wczoraj. Teraz modlę się o deszcz, ale z tego co słyszę to się na to nie zapowiada :( Byłam odcięta od internetu, ale miałam telewizję, była Polonia:D Oglądałam też CNN, przykre wiadomości ze świata:( A to moja nowa miłość muzyczna, wszędzie to leciało: http://www.youtube.com/watch?v=CfihYWRWRTQ :D

Lubię tą piosenkę :D Znalazłam ją przypadkiem na yt kilka tygodni temu, teraz w radio często leci.

użytkownik usunięty
Madame_7

Hej Madame:D Jak ja tęskniłam za Glee :P Na szczęście pomagały mi piosenki, które sobie zgrałam:D

Hej hej :)
Glee nie zając nie ucieknie, a wakacje są raz na rok :) Albo w ogóle (patrz na mnie) :D
Wiem, że lubisz Willa i Emme, ale aktorka ją grająca odchodzi z serialu. Te dalsze sezony kiepsko się zapowiadają.

użytkownik usunięty

cóż, za jakiś miesiąc się pewnie spełni :D
Ja weszłam na zakazaną i poczytałam fragmenty o DE i Bonnie w 5 sezonie i to mi starczyło :) Cała obsada wychodzi mi już uszami, nie chce mi się oglądać ani panelu, ani wywiadów. Chociaż powiem Ci, że widziałam urywek, w którym Kat się zaczęła śmiać gdy wspomniano o Bonnie na studiach. Ludzie twierdzili, że jest pijana, ale jak dla mnie to po prostu tak samo załamana pomysłami Julie jak i my :D
A jak długo byłaś? :) I to jakaś wycieczka czy tak rodzinnie? :) Patrzę na zdjęcia i wow, pięknie tam<3 Ja też bym chciała deszcz, bo jest pochmurno, ale strasznie duszno, nienawidzę takiej pogody.. No, albo słońce oczywiście, ale też bez przesady:D

ooooo, lubię tą piosenkę:D Ja teraz ciągle słucham tego: http://www.youtube.com/watch?v=3EL20VKlvbs - piękne..

użytkownik usunięty

Ale że jak, duch na studiach?:D
20 wyjechałam. Z mamą i bratem :P Wow, ładna <333

użytkownik usunięty

coś w stylu... "Elena i Caroline idą na studia! i Bonnie.... duchem.."
no to tak idealnie aby wypocząć:D

użytkownik usunięty
anik756

Kate: Zaraz napadnę na tag Allison i Isaaca, Dylana i Daniela :D

Dylan i Daniel to moje nowe miłości :DDD

użytkownik usunięty
Kate123

Moją nową jest Daniel, bo Dylan to już "zeszłoroczny" :D
Generalnie to świetna obsada :) Crystal i Holland są urocze:)

To teraz moja kolej, żeby się Dylanem zachwycać :D
To jest the best cast ever :) Cudowni są :)

użytkownik usunięty
Kate123

Zawsze za 'the best cast ever' brałam SN, bo mimo tego, że nie oglądam serialu to ich uwielbiam :D
nie wiem, czy najlepsza, ale bije na głowę takie TVD czy PLL :D

Niestety nie mam aż tyle czasu, żeby oglądać wszystkie, so z tych co widziałam zdecydowanie najbardziej lubię TW :D

anik756

Dobry wieczór... :)

ocenił(a) serial na 6
anik756

Ja kiedyś zabiję tego Placka....Complication's speaking
http://insidetv.ew.com/2013/07/30/vampire-diaries-season-5-spoilers-damon-elena/

Damon and Elena
So, what’s ahead for these two besides all that hot lovin’? Plec, who recently said the duo will be happy this year, explains that Damon and Elena will face real-life relationship conflicts “in which one is keeping a secret from another trying not to hurt their feelings, trying to make them happy, little things that any normal couple would fight about and then hopefully make up over.” Adds Plec: “The biggest hurdles in their relationship come from external sources, people, ideas, notions that are trying to say they’re not supposed to be together. It’s really going to be more about them fighting to prove that they should be together and it’s okay.”

użytkownik usunięty
anik756

http://31.media.tumblr.com/51b2770e65013d1c561efa9496e03817/tumblr_mqbvrs2qrL1qh p2ojo3_r1_250.gif Juan <33

ło matko :D

Awwwwwwwwwwww <333333

użytkownik usunięty

awwwwwwwwwwwww
OTP OTP OTP<3 Nie szipuję ludziom w prawdziwym życiu, no ale im tak kibicuję, że czasem mnie to przerasta. JUAN FEELS<3

ocenił(a) serial na 7
anik756

Joshua Butler ‏@TheJoshuaButler 5 h
#LiveFromMysticFalls: Epic scenes today with @iansomerhalder & @ninadobrev. When they're in a room together, magic happens.

Poza tym, ze mam uczulenie na "epic" to asdfghjkl delena, magic <3

lola881

BYEEEEEEEEEEEEEEEE

użytkownik usunięty
lola881

http://media.tumblr.com/tumblr_meb5ufiNYc1qbpn58.gif

AAAAA Blush wróciłaś <33 Hej :D

użytkownik usunięty
annab93

Hej:*

ocenił(a) serial na 7

Ooo Bluszek po wakacjach :) hej :)

użytkownik usunięty
lola881

Hej hej :)

Bluszek, wybacz, że znowu o TW gadam, ale to Twoja wina, bo mi kazałaś oglądać :P
SPOILERSPOILEROdcinek 3x06 mnie zabił. A w szczególności scena Scotta i Stilesa. Ryczałam jak głupiaSPOILERSPOILER

użytkownik usunięty
Kate123

O tak, ten odcinek był genialny. Moim zdaniem najlepszy z wszystkich sezonów. Mam zaległe trzy odcinki więc będziesz ze mną komentować :D Tylko najpierw ogarnę trochę tumblra, zerknę jeszcze co masz nowego w Delenowym tagu:P

Moim zdaniem też. Yay :D Z chęcią :D Wszystkie były genialne, więc naprawdę Ci zazdroszczę, że tyle przed Tobą :)

użytkownik usunięty
Kate123

Świetne strony zrobiłaś, ta z tagami TW szczególnie mi się przyda :D

Dzięki :**** ale bez Twojej pomocy nic by z tego nie było :) Zapraszam :D

anik756

”Summer has passed in which poor Stefan has been suffering at the bottom of the quarry and Damon and Elena have been having hot lovin’ sex.” ^^

anik756

Jak cudownie jest wstać rano i czytać Delenowe spoilery :D