Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122877
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

ocenił(a) serial na 8

Jak wyżej :D

ocenił(a) serial na 7
Kate123

no ja ostatnio sprawdzałam ile po kissie będzie jeszcze odcinków, patrzę a tu jeden, wtf :( ale fakt, zawsze lepiej pół roku niż rok, dobrze że przedłużyli ten sezon, bo poprzednie były bardzo króciutkie.

użytkownik usunięty
anik756

http://24.media.tumblr.com/16fce1e5ac35a2bc88d153cea03c75b9/tumblr_mqvubkRVWN1qj 9ldlo1_250.gif ręka Isaaca :D

OMG :D

użytkownik usunięty
Kate123

ja byłam pewna, że Crystal i Daniel są jeszcze razem a tu buuu :(

Ja w ogóle nie wiedziałam, że oni byli razem dlatego jak zobaczyłam to u Ciebie na tumblrze to doznałam szoku :o

użytkownik usunięty

Co, oni też się rozstali?! To jakaś epidemia?:P

użytkownik usunięty

:(

ocenił(a) serial na 7

ja się dowiedziałam w czasie comic con, że oni w ogóle byli razem :D bo ludzie pisali, że było bardzo awkward między nimi podczas wywiadu grupowego. A później przeczytałam, że oni byli razem aż 2 lata :o

użytkownik usunięty
lola881

Ja się dowiedziałam rok temu, bo wtedy zaczęła się moja "przygoda" z TW. Wczoraj zaczęłam oglądać panel i dziwne mi się wydawało to, że gdy Daniel wchodził na scenę to Crystal była wyjątkowo przybita i jakaś zamyślona i w razie czego sprawdziłam no i patrzę a tam "break up". szkoda, szkoda.

Ale w serialu na szczęście tego nie widać.

użytkownik usunięty
Kate123

Bo zerwali dopiero pod koniec czerwca, a odcinki były kręcone duużo wcześniej. Ale mam nadzieję, że nie przeniesie się to na ekran.

Fakt, w jednym z wywiadów z kwietnia było, że kręcą już 3x10. Ja też mam taką nadzieję.

ocenił(a) serial na 7

Ja tylko oglądałam ten wywiad z nimi i faktycznie było dosyć dziwnie. W sumie to zdziwiłam się, że oni w ogóle byli razem, bo zupełnie mi do siebie nie pasowali, Daniel sprawia wrażenie wiecznego dziecka, a Crystal jest taka bardzo poważna :) no, ale widocznie coś tam ich połączyło :)Ja zaczęłam TW jakieś pól roku temu, wiec zupełnie jestem nie w temacie kto, z kim i dlaczego. Z Comic con dowiedziałam się też, że Tyler się zaręczył :)

użytkownik usunięty
Kate123

http://www.youtube.com/watch?v=06g_Kr_FufA przez Ciebie oglądam to wszystko :D

Zabieram się za ten filmik :D
Nie chciałam sama przeżywac :D

Rewelacja :DDDDD
Teraz to oglądam http://www.youtube.com/watch?v=qsEIcWOmzsw

Kate123

Awwwwwwwwwwwwwwwwww :D

anik756

hej hej :DD

co słychać:))?

użytkownik usunięty
anik756

Hej:P

Hej Bluszek :) Jak tam ząb?

użytkownik usunięty
Kate123

Dziąsła mnie przestały boleć bo namiętnym smarowaniu Dentoseptem. Ten kto go wynalazł jest moim hero;)

anik756

Lola, jesteś może? :)

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Hej :* teraz jestem :)

lola881

Hej :* Ogólnie to mnie zabijesz:P Nie zaczęłam oglądać jeszcze 2 sezonu Tudorów:( :P

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Spokojnie, przeżyjesz ;) bo ja miałam czas tylko na jeden odcinek od naszej ostatniej rozmowy i jestem na 2x02 :P

lola881

Ulżyło mi, że przeżyje :DDD Tylko, że właśnie ja teraz przez jakiś tydzień, może półtora na pewno go nie zacznę, bo nie będę miała kiedy i jak. Więc tu jest pytanie, czy poczekasz na mnie i dalej będziemy oglądać razem? Czy jak? :)))

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Myślę, że mogę poczekać ;) i tak już tyle czekałam, że przeżyje jakoś :D wyjeżdżasz gdzieś?? :)

lola881

To się cieszę :)) Bo razem się fajniej ogląda :))) moi rodzice wyjeżdżają :DD Więc wiesz chata wolna :))) I mój chłopak się do mnie przeprowadza na tydzień, akurat ma teraz urlop:DDD więc wątpię żebym miała jak oglądać :DD mogłabym mu zaproponować żeby oglądał ze mną, ale przez 3.5 roku już go na tyle poznałam, że wiem że ten serial go nie zainteresuję :))

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Aaaaa teraz rozumiem skąd ten brak czasu :D:D zapewne będą ciekawsze rzeczy do roboty niż oglądanie serialu :p wiesz ja mojego wciągnęłam w tbbt, a nie spodziewałam się, wiec czasem można się zdziwić :P ale ok, ok, rozumiem :)

lola881

Odpocznę sobie przynajmniej trochę od tych seriali :DDD W tbbt myślę, że mojego też bym pewnie dała radę wkręcić, bo lubi seriale komediowe :D Ale w historyczny to jestem pewna, nawet na 1000% że się nie wkręci :DDD To nie jego bajka zupełnie :)))

Jak już jesteśmy przy tbbt, to jak Ci się podobały te ostanie odcinki 5 sezonu? :)))

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

A no to u mnie odwrotnie, bo mojego wciągnąć w historyczny serial raczej nie miałabym problemu, bo on ma bzika na punkcie historii. No a jeżeli chodzi o ostatnie odcinki tbbt to najbardziej mi się podobało to, że Howarda wystrzelili w kosmos, proszęęę niech tam zostanie :D :D Amy była taka cudowna <3<3 "nie tak sobie wyobrażałam ten dzień!" albo jak uspokajała wszystkich "przestanie się kłócić ! To jest dzień Bernadette i Howarda....i mój" :D miałam ochotę ja przytulić przez cały odcinek :D

lola881

Hahahaha :DDD chciałabyś, ale nie ma tak dobrze :DDD I ogólnie moim zdaniem te odcinki, w których Howard jest w kosmosie, są właśnie najgorsze:PP Amy była zabójcza :DD Jak przeżywała, że pierwszy raz w życiu jest druhną :))) Uwielbiam ją <333

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Jezuu to oni go będą pokazywać w tym kosmosie ?? Miałam nadzieje, że po prostu go nie będzie przez kilka odcinków :P ach...marzenia :D ogólnie to wkurzal mnie ostatnio jeszcze bardziej niż zwykle, dlatego go tak hejtuje :D nie podobało mi się jak wykorzystywał Sheldon, bo ten chciał żeby Howard przekazał prace temu profesorowi. Nie wiem czy kojarzysz, to był 5x21 chyba.
Moja miłość do Amy rośnie z odcinka na odcinek, w końcówce sezonu była fenomenalna. Generalnie to Penny zaczyna schodzić na dalszy plan teraz. Amy przyćmiewa zarówno Penny jak i Berni.

lola881

Niestety tak :P Spoko, rozumiem Cię, bo mnie też Howard zaczął znowu wkurzać :)) Pamiętam ten odcinek :))) Mnie też strasznie wkurzało jego zachowanie, miałam ochotę mu przywalić :PP
Moja też:))) Amy jest świetna :DDD Jest moja ulubioną postacią kobiecą w tbbt :DDD

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Amy jest kochana :) już sobie nie wyobrażam bez niej tego serialu :)
Ok Słońce, ja idę spać, bo jutro jedziemy na jakiś jarmark staroci :D:D a to niestety jest z rana :D
Mam nadzieje, że mimo tego, że będziesz tak zajęta innymi sprawami będziesz czasem zaglądać na forum;) dobranoc :*
A jeszcze, nie wybaczę im tego, że nawet na ślubie nie pokazali nam pani Wolowitz :D

lola881

Ja tak samo :)))
No ja też już uciekam :)))
Postaram się czasami wpaść :D Dobranoc :***
Właśnie, szkoda że jej nie pokazali:P Ciekawe czy kiedykolwiek ją nam pokażą :D

anik756

Wow, 4x06 odcinek PLL był genialny.

Kate123

dlaczego tak uważasz?

Cudzoziemka87

Nie musiałam aż tyle razy zatrzymywać i uciekać na tumblra? :D Nie wiem, po prostu podobał mi się ten odcinek. Dużo się działo, klimat tego miasteczka do którego pojechali Spencer i Toby, wzruszające secny.

użytkownik usunięty
Kate123

a co się ogólnie dzieje teraz w PLL? :D Możesz spoilerować, bo nie planuję na razie oglądać dalej:)

SPOILERYSPOILERYTo co zwykle :D Coraz więcej pytań, brak odpowiedzi, Emily ma uszkodzony bark i nie może pływać, matka Hanny jest w więzieniu, Toby chce się dowiedzieć co się stało naprawdę z jego matką i teraz razem z Calebem chcą znaleźć A, Aria nie jest już z Ezrą itd. itd :DSPOILERYSPOILERY

użytkownik usunięty
Kate123

a jest już Wren? :D
co u Spencer? :)

Jeszcze nie ma, chyba, że w 4x08, ale tego odcinka jeszcze nie widziałam :P
SPOILERYPomaga Toby'emu, szuka uczelni dla siebie, było też trochę scen z MelissąSPOILERY

anik756

TVD SPOILERS

Luna z TB będzie grała w TVD.
http://vampirediariesonline.com/casting/vampire-diaries-casting-true-bloods-jani na-gavankar-joins-the-cast/

użytkownik usunięty
Kate123

Tylko błagam, niech nie okaże się była dziewczyną Stefana albo że spała z Damonem... pls.

Well :D
http://vampirediaries.pl/9885-spoiler-poznamy-msciwa-byla-dziewczyne-stefana

użytkownik usunięty
Kate123

http://media.tumblr.com/82929bbb305fe1c42d7f6b727180ec95/tumblr_inline_mp4evtFD6 11qz4rgp.gif
Julie, jakaś ty pomysłowa... tego jeszcze w TVD nie było.

"to tak naprawdę przebywa w mieście, żeby spotkać Silasa. To niekoniecznie jest szczęśliwe spotkanie po latach."
To ona go już kiedyś spotkała?:D Chodziła mu czytać książki w jaskini, czy jak?:D

Nie mam pojęcia :D Wiesz jak ciężko jest zrozumieć o co chodzi Julie :D

użytkownik usunięty
Kate123

Julie na pewno znajdzie logiczne wytłumaczenie :P

To już mnie dobija, że w każdym sezonie musimy poznawać ex Stefka :P