PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122164
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Zaczęłaś już oglądać Arrow'a?

anik756

Nie, jeszcze nie. Zabiorę się chyba dopiero jak skończę Smallville:)) A czemu pytasz? :))

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Tak tylko pytam :D
A jak Ci idzie ze Smallville?

anik756

Aha :) Jak zacznę oglądać, to się na pewno zgłoszę do Ciebie :))) A właśnie tak przy okazji to mam pytanie :DD A Ty będziesz umiała mi najlepiej odpowiedzieć :))) Czy ten Oliver Queen z Arrow jest podobny (pod względem charakteru oczywiście) Do Olivera ze Smallville? Bo Ty wiesz najlepiej jak uwielbiam Olliego ze Smallvile :DDD Więc obawiam się, że mogę być troszkę nie obiektywna :DDD
Co do Smallvile, to jestem przy 10x13 :)))

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Jak Ci się podobały oświadczyny Clarka?

W 10x10 było pokazane, że to właśnie Lois jest tą kobietą z którą Clark powinien być bo w mgnieniu oka rozpoznała, że to Clark, a nie ta marna podróba Clark Luthor pojawił się w strażnicy i nie pozwoliła go wykończyć :D Lana mieszkając z widmem przez miesiąc się nie połapała, że to nie Clark ;)

anik756

Bardzo mi się podobały :)) Przepiękna scena :))

Dokładnie :)) Jeżeli ktokolwiek i kiedykolwiek miał co do tego wątpliwości to ten odcinek pokazał prawdę :DDD I jak powiedział, że ona wie wszystko, że wystarczy że na niego spojrzy <333 I że wie, kiedy coś przed nią ukrywa itp. no piękne po prostu :))) Lana w życiu by sie nie połapała :PP Przecież z tym widmem to skapnęła się dopiero wtedy jak Clark jej powiedział, że to nie był on i jak zobaczyła odbicie jego twarzy w szybie :DDD

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Lois jest jedyna w swoim rodzaju i Lana może sie przy niej schować :DDD

A jak Ci się podobał odcinek 10x05 bo wcześniej zapomniałam zapytać to ten jak Clark przeniósł sie w przyszłość:D No pierwsze ILY?

anik756

Wiadomo :)) A powiem Ci że teraz to nawet trochę szkoda, że Lana się nie pojawia w 10 sezonie. Bo chciałabym żeby zobaczyła jaki Clark jest bez niej szczęśliwy i jak tworzą z Lois normalny zdrowy związek :)) Jak sobie ufają i się wspierają we wszystkim :))

Bardzo fajny odcinek :))) I Brainiac bo jasnej stronie mocy, wow :DDD W ogóle 10 sezon mi się jak na razie podoba :))) Sama scena ILY super <33

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Tak jak wcześniej pisałam moimi ulubionymi sezonami Smallvilla są 8, 9 i 10 pierwszych trzech nigdy nie obejrzałam w całości bo nie mogłam znieść Lany męczydupy

anik756

U mnie będzie tak samo chyba :))) A zresztą jak Ci już kiedyś pisałam to te 3 ostatnie sezony najbardziej mnie interesowały :))) No mi się jakoś udało obejrzeć całe te 3 pierwsze sezony, ale Lana doprowadzała mnie do szału :PP W ogóle uważam że jej osoba za długo była w tym serialu :)) Ona powinna ostatecznie zniknąć po akcji z widmem. Clark powianiem ją wtedy ostatecznie rzucić i byłby spokój. Przecież było widać, że się nie dogadują. Mimo tego, że Lana znała jego sekret, to dalej coś między nimi nie grało. Dalej się okłamywali itp. Uważam, że ich związek niepotrzebnie przedłużali.

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Związek Lany i Clarka był toksyczny dla obojga, oni w ogóle się nie rozumieli cały czas się ranili w ten czy inny sposób zawsze rozstawali się w przykrych i bolesnych sytuacjach. Nie rozumiem jak Clark w tych 3 pierwszych sezonach mając przy sobie tak świetną dziewczynę jak Chloe latał za tą bezbarwną, nijaką, przymuloną Laną? :/

Już nie wspomnę o sezonach 4 do 8 kiedy pojawiała się Lois oczywiście pomijając fakt, że sama Lois zainteresowała się Clarkiem dopiero w 8 sezonie, no ale po co miała sobie nim zawracać głowę skoro wiedziała, że ten osioł świata nie widzi po za Laną i tak pakowała się w nieudane związki, aż przejrzała na oczy i zorientowała się, że jej wymarzony facet jest na wyciągnięcie ręki i tu znów jej Lana się pakuje i wszystko psuje przez co Lois znowu się wycofuje i znowu trzeba czekać do 9 sezonu żeby zaczęło się coś dziać :D

No to się rozpisałam, ale o Smallville to mogę pisać godzinami :DDD

anik756

Zdecydowanie był to toksyczny związek. A weź daj spokój Clark był głupi jak but;// Lana była totalnie bez charakteru, sama nie wiedziała czego chciała. Ciągle pretensje do Clarka miała. Tragedia po prostu. Lois to jej zupełne przeciwieństwo :)) Pełna energii, wesoła,zabawna, odważna :))) Ogólnie świetna babka :DD

No wiadomo po co miała się pakować między wódkę a zakąskę :))) Ze związków Lois to ja mam niezły ubaw :DDD Jedynie z Olliem wyglądało na to, że mogłoby z tego być coś poważnego,ale co z tego dalej wyszło to obie wiemy :DDD

A nurtuję mnie chyba od 2 dni, to czy było kiedyś w jakimś odcinku podane ile Lex miał dokładnie lat?? :))

Spoko kochana rozpisuj się, bo ja o Smallville to też bym mogła pisać non stop :DDD

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Chyba nie było mówione, ale nie jestem pewna na 100%. Wiem na pewno, że jest starszy od Clarka około 6 lat bo Lex miał 9 lat kiedy Clark przylaciał na ziemie, a jego podróż z Kryptonu trwała 3 lata więc na Ziemi wylądował jako 3 latek :DDD Więc do wieku Clarka dodawaj sobie 6 lat i już będziesz wszystko wiedziała :DDD

anik756

Też mi się właśnie wydawało, że nigdy nie było to powiedziane :)) Ale chciałam się upewnić :))) No jak się nad zastanawiałam to wydedukowałam, że był straszy od Clarka tak o 5-7 lat, czyli mniej więcej trafiłam :DDD A Ollie był w tym samym wieku co Lex, prawda? :))

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Co do Olliego to nie wiem :)

Powiedz mi co Ci się najbardziej podoba w Smallville?

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Co do Olliego to będzie trochę bardziej bezwzględny, nie będzie miał hamulców przed zabijaniem, ale Ollie z Arrow i Ollie ze Smallvilla to zupełnie dwie różne osoby bo w Arrow, Ollie jest pokazany zaraz po powrocie z wyspy czyli jeszcze nie zdążył się przestawić na normalne życie bo na wyspie każdego dnia musiał walczyć o życie. W Smallvillu mamy już Olliego pod postacią Green Arrow pogodzonego z życiem i swoim przeznaczeniem, a w Arrow na początku jest nazywany mścicielem, nie istnieje jeszcze nikt taki jak Green Arrow tutaj Ollie musi przejść wewnętrzną walkę i stopniowa stawać się Green Arrow.

Mam nadzieję, że cokolwiek zrozumiałaś :DDD

anik756

Spokojnie, wszystko zrozumiałam :))) Dziękuje za wytłumaczenie :****

bloopers s4 :D
http://www.youtube.com/watch?v=RUhbm2hGOfg

użytkownik usunięty
annab93

Dzięki :D:D Czekałam na to :)

ale Delenowej sceny tu raczej nie ma :/ jeszcze nie obejrzałam do końca..

użytkownik usunięty
annab93

Delena jest perfekcyjna chyba,bo nic nie ma ;/
Joseph i ta scena z Phoebe :D Wczuł się ;)

ocenił(a) serial na 8
annab93

super :DDD

Już nie mogę się doczekać 5 sezonu :D

użytkownik usunięty
annab93

Matko, jaka nuda:/ To nie to samo co przy 1 czy 2 sezonie, widać że już się dobrze nie bawią na planie, ale nic dziwnego, przy takich wątkach.. Czekam na bloopersy z Castle'a,oni są zawsze the best :D

użytkownik usunięty
annab93

jeny, gorsze nawet niż rok temu xD
przynajmniej Ian nie robił nic na siłę w tych bloopersach :P

znowu zapomniałam jak się pobiera filmiki z youtube :/

użytkownik usunięty
annab93

www. youtube-mp3.org lub
www.flvto.com/

użytkownik usunięty
annab93

Od czego jest google:p

ale musiałam zrobić to szybko, chciałam coś zgifować :)

nie pytajcie się dlaczego, po prostu chciałąm to zgifować :)

http://damonisherhome.tumblr.com/post/58932872412/ian-and-nina-in-bloopers-seaso n-4-x

annab93

chciałam*

użytkownik usunięty
annab93

Hahaha :D Podoba mi się,rozśmieszyło mnie ;)

ocenił(a) serial na 6

Czesc Laski, co tam ? :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Hejka :) Polecisz mi jakiś film? ;>

ocenił(a) serial na 6

A jaki bys chciala? :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Obojętne,jakiś fajny ;) dramat romantyczny?

ocenił(a) serial na 6

Podobal Ci sie Zakochany Szekspir?
Malowany Welon widzialas?

użytkownik usunięty
byledopiatku

Oglądałam właśnie i bardzo mi się podobał ;)
Malowany welon też ostatnio widziałam i płakałam na nim ;(

ocenił(a) serial na 6

A moze byc dramat, ale nie romantyczny?
Bardzo dobry film "Sam" jesli nie widzialas...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Ok to oglądam "Sam" :D Dzięki ;))

ocenił(a) serial na 6

Spoko :D Jest jeszcze Bez Granic tak mi sie przypomnialo, ale trzeba miec z karton chusteczek....

ocenił(a) serial na 8
byledopiatku

Cześć lasko :DD

Nic ciekawego, a co u Ciebie? :D

ocenił(a) serial na 6
anik756

Ano moje zycie ostatnio sie troche powywracalo i mam w cholere roboty, a poza tym po staremu..... :D
Nawet z serialami nie nadarzam O.o Choc udalo mi sie skonczyc Orphan Black :D

ocenił(a) serial na 8
byledopiatku

W moim życiu ostatnio jest tak nudno, że aż się flaki wywracają :/

Co do seriali to ja mam okropny przestój na bieżąco oglądam tylko Graceland, Suits jestem do tyło 2 odcinki i jakoś nie mam natchnienia żeby je nadrabiać, a reszty "wakacyjnych" seriali nawet nie zaczęłam oglądać :DDD

ocenił(a) serial na 6
anik756

To ja chyba nadrabiam, bo po prostu jakas masakra jest z moja glowa....
Suits tak srednio mnie kreci teraz, choc Harvey dalej sexi :D
Dextera mam na biezaco i True Blooda zakonczylam, ale ten sezon mi sie nie podobal....

ocenił(a) serial na 8
byledopiatku

Ja Dextera obejrzałam tylko 1 sezon, a za True Blood jakoś nie mam ochoty w ogóle się zabierać jakoś mi nie podchodzi ten serial ;) Jak znajdziesz czas to zobacz sobie Graceland na prawdę świetny serial, a nie ma dużo odcinków bo jak na razie tylko 9, a naprawdę warto :D

ocenił(a) serial na 6
anik756

I nie wciagnal Cie Dexter? O.o

ocenił(a) serial na 8
byledopiatku

Fajny serial, ale miałam po nim dziwne uczucie i wszędzie widziałam Dextera z nożem :DDD Może kiedyś do niego wrócę i obejrzę :D

ocenił(a) serial na 6
anik756

Ale on ma przecie swoj Kodeks :D Jestes save poki co :D Ogladaj, jest super.

ocenił(a) serial na 8
byledopiatku

Mój brat jest na bieżąco z Dexterem i też mnie namawia żebym oglądała, ale ja mam jakieś opory póki co :D

ocenił(a) serial na 6

Nie mowcie, ze Silas tez......
http://24.media.tumblr.com/f058410e1a755e3f5e2bda760929de62/tumblr_mrtmrfNj1I1rg 6gmfo1_400.jpg