Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122874
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 8
NekoNinjia85

To teraz jak jesteś przywiązana do łóżka to masz czas na oglądanie seriali :DDD

ocenił(a) serial na 7
NekoNinjia85

hej, jejku biedna:* ale zrobiło się tak nagle zimno, że wcale się nie dziwie, że coś Cię złapało. Pogoda fatalna. Mam nadzieję, że szybko się wykurujesz. A teraz masz trochę czasu na HoD ;)

lola881

Hej Lola :****
Co słychać? :)))

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

hej :) a wszystko w porządku :) a co u Ciebie? widziałam, że walczysz ze swoim tumblrem :D jak już zrobisz to też mnie nauczysz, bo planuje od dawna tagi i shipy uporządkować ;)

lola881

U mnie nic ciekawego, chłopak przed chwilą ode mnie wyszedł :DD A weź z tym tumblrem się tak namęczyłam :PP Ciemna jestem jak cholera :))) Niby zrobiłam tą tabelkę z tagami, ale nadal nie jest tak do końca dobrze:PPP Chyba nigdy tego nie zrobię :DDD

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

oj tam, dasz rade :) nie może to być aż takie trudne :) ja ostatnio też zrobiłam fajny numer, założyłam sobie niedawno emaila z imieniem i nazwiskiem, żeby już mieć taki porządki i żeby nikt się nie przyczepił, że nieprofesjonalny :P no więc założyłam i po wakacjach zapomniałam do niego hasła. I próbowałam się tam dostać na wszelkie sposoby, ale się okazało, że ani nie podałam numeru tel., ani drugiego maila kontaktowego, ani pytania pomocniczego. A hasła oczywiście nigdzie nie zapisałam, bo cały czas je pamiętałam :D mądre :D i tym sposobem pozbyłam się maila i zablokowałam możliwość założenia drugiego takiego :P no cóż...:P
Nie mam za bardzo czasu się bawić tym tumblrem, ale w przyszłości też bym musiała tam coś poczarować, bo nijaka ta moja strona:)

lola881

Właśnie nie jest to trudne, tylko ja jestem taka ciemna :))) To ładny numer wywinęłaś :))) Ja kiedyś chciałam sobie założyć 2 maila tak w razie czego i następnego dnia po założeniu zapomniałam hasła:DDD I do dzisiaj sobie go nie przypomniałam :)))
Ja wcześniej też nie miałam czasu się w to bawić :)) Ale teraz akurat się trochę więcej znalazło, to próbowałam zrobić :))

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

jak już zrobisz to się do Ciebie zgłoszę, to mnie przez to sprawnie przeprowadzisz :D a co z Lost?:P proszę, powiedz że zaczęłaś :D

lola881

Wątpię czy sprawnie dam radę, ale będę mogła spróbować :DDDD Hmm...co do Lost...To Cię rozczaruję troszkę:(( Bo zaczęłam, ale obejrzałam dopiero 1 odcinek :(

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

noo tak :P tego się spodziewałam tak szczerze :P ale ja cały czas na Ciebie czekam :P a w między czasie wieczorami nadrabiam sobie tbbt ;)

lola881

:((( Obiecuję się poprawić :DDD I jak się podobają odcinki? :)) Gdzie już jesteś? :)))

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Jestem już za połową :) A odcinki raz lepsze, raz gorsze. Już Ci kiedyś marudziłam, że to nie jest to samo co kiedyś. Każdy odcinek mnie zachwycał na początku, a teraz to zależy ;) w sumie to podobał mi się ostatni odcinek, który widziałam, kiedy dziewczyny chciały lepiej zrozumieć chłopaków i poszły do sklepu z komiksami i najpierw stwierdziły, że to głupie, a później przez cały czas o tym nawijały :D

lola881

Zgadzam się, że to już nie t samo co kiedyś, ale ja nadal uwielbiam ten serial :)) I ciekawa jestem co wymyślą w 7 sezonie :))) I po za tym Sheldon<333 On jest nadal świetny i to najważniejsze :)))

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Sheldon jest moim mistrzem i to się nie zmieni:D:D naprawdę darzę go bezgraniczną i ślepą miłością :D
najbardziej mnie denerwuje wątek Lenny(taka jest nazwa tego shipu?). Są naprawdę beznadziejnie napisani. Jak już się zaczyna jakiś odcinek z zazdrosnym Leonadrem to mam ochotę od razu przełączyć na kolejny :D Poza tym nie ma między nimi żadnej, ale to żadnej chemii, co jest dziwne, zważywszy na to, że kiedyś Kayley i Johny byli parą, a może to właśnie dlatego nie ma chemii?:D nie wiem, ale jest dziwnie :D i wiecznie zastanawiająca się Penny czy chce z nim być, czy nie chce. No ileż można.

lola881

Też jest moim mistrzem :))) I tak samo jak Ty darzę go bezgraniczną miłością :DDD Nie wiem co by musieli zrobić z jego postacią, żebym przestała go uwielbiać :DDD

A nawet nie wiem jak się nazywa ship Leonarda i Penny, ale możliwe, że właśnie tak jak napisałaś :DD Masz rację wątek i związku nie jest najlepszy:// Ciągle się schodzą i rozchodzą, niby chcą być razem niby nie, bez sensu;// Lubiłam ich związek do momentu ich pierwszego rozstania, potem już było tylko gorzej. Leonard i Penny jako osobne postaci są ok (chociaż Leonard mnie czasem drażni) :D Że jak???? :DDD Johny i Kayley byli kiedyś parą??? :O O matko, oni mi kompletnie do siebie nie pasują :DDD

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

No byli, przez dwa lata, jakoś drugi, trzeci sezon :) no mi też nie pasują, no ale..:P w każdym razie ciężko się ich razem ogląda. Bardzo lubię Penny i uwielbiam jej początkowe relacje z chłopakami, a teraz z Sheldonem wciąż jest super, chociaż wspólnych scen mają bardzo malutko :( uwielbiam odcinek kiedy Sheldon uczył Penny fizyki, w ogóle mieli mnóstwo świetnych odcinków:) Penny przy Leonardzie jest straszna i wzajemnie, zresztą :D ona tylko chce z nim być, kiedy ktoś innym się wokół niego kręci, wtedy nagle jest super napalona :D z kolei Leonard ją traktuje trochę jak swoją własność, jak już widzi ją z innym facetem to wyskakuje z tą swoją pożal się Boże gadką o tym jaki to jest poszkodowany, bo wszyscy są wyżsi i przystojniejsi od niego, ojeeej, biedny Leo...

lola881

To Ci powiem, że jestem w szoku :)) Ja na początku nie przepadałam za Penny, ale teraz ją bardzo lubię :))) Tak przyjaźń Penny i Sheldona jest specyficzna :DD Dokładnie ich związek to jakaś masakra :P To nie jest jakieś romansidło tylko serial komediowy:DDD Ogólnie wydaje mi się, że za wcześnie ich sparowali i stąd te dziwne sytuacje:)))

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Może nie wiedzieli, że dostaną aż tyle sezonów, a chcieli ich połączyć, no i później się zaczęła ta męka:D raz się schodzą, raz rozchodzą. A widziałaś fragment odcinka pilotażowego, który nie został wykorzystany? http://www.youtube.com/watch?v=jftzOTnB30I dziwnie się ogląda, zupełnie inaczej przedstawili Sheldona :D

lola881

Bardzo możliwe :))) Nie widziałam, ale coś czytałam na ten temat na forum tbbt :))) Zaraz sobie zobaczę :DD

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Sheldon cieszący się z masturbacji...so weird...:D Jeszce jest fragment z jakąś dziwną Penny http://www.youtube.com/watch?v=2L2ImR0iWUk :D

lola881

No dokładnie Sheldona zupełnie inaczej przedstawili :PP O matko to miała być Penny??? :D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

No ona miała być kimś na wzór Penny, czyli Penny tylko inna:P w każdym razie, wolę nasza Kayley :D

lola881

Aha :DDD Ja też zdecydowanie wolę Kayley :DDD A Ty się streszczaj z oglądaniem, bo pod koniec września rusza 7 sezon :))) Muszę mieć z kim pogadać :PPP

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Nie wiem czy chce być na bieżąco :P zawsze kiedy chce się pośmiać to sobie włączam tbbt, a teraz co? będę zdana na łaskę producentów. Nie chce tak :P Ale pewnie niedługo skończę, bo z tbbt szybko leci, odcinki 20 minutowe, więc się szybko ogląda. Chociaż ja zawsze sobie mówię 'a włączę jeden odcinek, to tylko 20 minut", a później się ogląda drugi...i trzeci...i nagle godzina ucieka :D

lola881

Hehe masz trochę racji :DDD Ale ja jestem strasznie ciekawa kolejnego sezonu :DDD Tylko trzeba też wziąć pod uwagę, że wraca większość seriali w podobnym terminie, więc też nie wiadomo czy damy radę na bieżąco oglądać :))) Ja miałam dokładnie tak samo, mówiłam, że włączę sobie jeden:P A potem jeszcze jeden i kolejny :D I tak się z 5 pod rząd uzbierało :DDD

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

W sumie to zawsze można powrócić do pierwszych sezonów w razie braku odcinków ;) chociaż ja, mimo wszystko, wole oglądać coś nowego niż powtórki. To już nie jest to samo kiedy się wie jak się wszystko potoczy dalej:) no i nigdy mnie już tak nie będzie bawić 'knock, knock, knock Penny' jak na początku :D dosłownie plakalam za każdym razem :D 'bazinga' już mnie tak nie wkrecila, ale knock, knock, knock to był po prostu przebój :D

lola881

A powiem Ci, że kiedyś natrafiłam zupełnie przypadkiem na jeden odcinek tbbt w tv, na Comedy Central leciał :))) To był któryś z początkowych odcinków 1 sezonu :))) I mimo tego, że oglądałam go drugi raz nadal mnie bawił :)))
"Knock, knock, knock Penny" Jest zabójcze po prostu :DDD

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Zaczęłam robić podstronę z tagami :P nawet to ogarnęłam, fajna zabawa ;)

lola881

To mnie dobiłaś teraz :PP Tzn. że tylko ja jestem taka ciemna, że nie mogłam tego ogarnąć :(((:PPP

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Przecież już masz :) ale strasznie z tym nerwów stracę ;P ciągle mi się coś przesuwa, przestawia :P wciągnęłam się w to, ale muszę chyba odpocząć, bo zaraz zacznę czymś rzucać w monitor ;P

lola881

No tak, ale jak się namęczyłam z tym :DDD Rozumiem Cię doskonalę :)) No lepiej zrób sobie przerwę:DD Ja już miałam takie nerwy na to, że zaczęłam przeklinać i nie raz miałam ochotę czymś w laptopa rzucić :DDD

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

ja na razie ogarnęłam tvseries i otp, aż się boję co będzie jak zacznę wypisywać 'characters' :D:D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

jescze mam jedno pytanie, wiesz może jak się wstawia te sidebary?:D

lola881

A masz przy tym taki napis upload?

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

tak, tak, już wiem, chyba wszystko zaczęłam ogarniać :D dzięki :D

lola881

Aha no to super :))) Później sobie wejdę do Ciebie, żeby zobaczyć efekty :DDD

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

haha ok, ale na razie to tam jest wszystko w fazie próbnej :D ale przynajmniej już wiem, co, gdzie i jak :D znalezienie sensownego theme zajęło mi całe wieki.

lola881

Doskonale Cię rozumiem :DD Ja theme chyba ze 30 razy zmieniałam :DDD W każdym coś mi nie pasowało :))) W końcu zostawiłam ten co mam teraz, ale coś czuję, że nie dlugpo znowu go będę zmieniać :DDD

NekoNinjia85

Hej kochana :***
Bidulka nasza :*** Ale nie zdziwię się jak zaraz do Ciebie dołączę :PP Bo coś mnie gardło zaczyna boleć i psikam ciągle :PPP
Kuruj się, kuruj ładnie :)))

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Jak tam twoja strona z tagami? :DDD

Ja swoją robię od nowa bo znalazłam ładniejszy szablon :DDD

anik756

Niby zrobiłam :PP Ale na górze jest taki biały pasek, cholera wie skąd i nie wiem jak go usunąć;// Mogłabyś wejść do mnie i zobaczyć czy też go widzisz?

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Już patrzę :D

ocenił(a) serial na 8
anik756

Ola, a masz wzięte układ własny zamiast standardowy?

anik756

Dzieki:*** Wiem, że zmieniasz szablon, bo siedzę u Ciebie i okradam Cię ze Smallville :DDD Ten Twój też mi się bardzo podoba, ale dla mnie już jest chyba zbyt skomplikowany, więc nawet się za niego nie brałam :)))
A i moje tagi są jeszcze nie skończone jak by co :PPP

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Ja swoich jeszcze nawet dobrze nie zaczęłam :D

anik756

Widziałam :))) ale najważniejsze że Smallville znalazłam :DDD
Już tęsknie za tym serialem :((( :DDD

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Ja mam zamiar zacząć od początku :DDD

anik756

oooo :))) To jestem ciekawa jak przetrwasz te pierwsze 3 sezony :DDD