Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122874
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
Cudzoziemka87

Ja jeszcze też nie, ale jestem pewna, ze jak będzie pierwszy odcinek to będziemy czekać żeby obejrzeć na żywo i potem będziemy przeżywać;) Coś się w ogóle stało o czym nie wiem?

alien_2

No ja na żywo nie oglądam, dwa razy próbowałam, ale mój komp powiedział stanowcze "nie" takim eksperymentom :) więc teraz podchodzę do tego na spokojnie, zwykle czekam na napisy i oglądam dzień później. W dodatku poprzedni sezon skończył się tak, że na nic konkretnego nie czekam. Tj. jasne, fajnie zobaczyć jak Kath będzie radzić sobie z goleniem nóg i przeziębieniem, spoko, chętnie dowiem się, co tam u Stefano-Silasa, ale to nie jest jakiś wielki szał i przebieranie nóżkami. Sire bond obrzydziło mi Delenę, poza tym mam wrażenie, że twórcy jakoś nie mają pomysłu na ten związek i marnują jego potencjał, myśląc najwidoczniej, że dzięki kilku scenom bzykanka fani umrą ze szczęścia i naładują się OTP feelingiem na rychły moment ponownego psucia Deleny i powrotu do trójkąta lub pięciokąta. A co miało się stać, o czym nie wiesz? :)

Cudzoziemka87

No nie wiem, takie ponure nastroje. Może macie jakieś wiadomości, że to koniec serialu albo zginą Elena, Stefan i Damon i teraz serial będzie polegał na pokazywaniu podróży Matta (na kształt Boso przez świat Cejrowskiego).

alien_2

haha, nie xD ale faktem jest, że nastroje raczej średnio entuzjastyczne, w moim przypadku chyba chodzi głównie o 4 sezon, który był taki se i to nie nastraja zbyt optymistycznie

użytkownik usunięty
alien_2

http://media.tumblr.com/f74bb974e504253a98b8d451f9e9ee23/tumblr_inline_moq5akgTU P1qz4rgp.gif

Rozwala mnie ten gif :DDD

użytkownik usunięty
Kate123

Nie pamiętam w ogóle z jakiej to sceny, chyba sobie jeszcze raz obejrzę Planetę Małp:D

Akurat Ciebie najbardziej miałam na myśli i nie oszukasz mnie:P

użytkownik usunięty
alien_2

Ale ja serio mówię, spytaj się Kate. Żadne Delenowe spoilery czy zdjęcia mnie nie cieszą, generalnie mam gdzieś nowy sezon. A jak mi nie wierzysz to trudno, nie musisz;)

Nie no poczekamy do nowego odcinka, na pewno nie będę sama oglądała:)

użytkownik usunięty
alien_2

Przecież nie mówiłam, że rzucam serial;]

alien_2

Tak, to prawda. Nie czekamy z takim napięciem na nowy sezon. Znowu zapowiada się powtórka z rozrywki. Plus rozwalą Delenę, ciekawe tylko w jaki sposób. Może to wszystko przez to, że wkręciłyśmy się w inne seriale i TVD schodzi na dalszy plan :P

Kate123

Może dlatego, że nie pamiętacie jak się ogląda ten serial na żywo no ale jak uważacie;p Będę oglądać sama ze sobą;p

alien_2

Ale przecież nikt tu nie mówi, że przestaje oglądać ten serial. Po prostu na razie podchodzimy do tego ze spokojem :P

anik756

A miałam już sobie nie wyszukiwać nowych seriali...

Kate123

a co ciekawego znalazłaś ;) ?

bliss6

Sleepy Hollow :)

Kate123

Hmm...promo i opis wygląda ciekawie.No i bohater :D

bliss6

Właśnie :D Przed chwilą obejrzałam i jestem naprawdę zachwycona :)

Kate123

Jestem zainteresowana :D Może być ciekawie ;)

użytkownik usunięty
Kate123

Widziałam gifki na dashu i też się zainteresowałam;P Ale nie było odcinka na kinomaniaku i zapomniałam o nim:D

Już jest, oglądaj :D Zapowiada się świetny serial :D

użytkownik usunięty
Kate123

Ok:D

Jeeeeeee :DD

użytkownik usunięty
Kate123

Tylko później;)

OK :)
Ja zaczęłam teraz Skins 1x04 :)

użytkownik usunięty
Kate123

Szybko ci idzie:)

Czy ja wiem? :) Ale chyba się powoli zaczynam wkręcać :)

anik756

http://31.media.tumblr.com/5ef54f4df6930814ca70a36efa912704/tumblr_mth0uxLxVy1rk hddho1_500.gif
OMG :DDDDDDD

użytkownik usunięty
Kate123

:DDD

użytkownik usunięty
anik756

http://hollywoodlife.com/2013/09/21/hot-guys-fall-tv-2013-ian-somerhalder-pics/ Ian na drugim miejscu, a reszta procentowo daleko w tyle. Nie kumam tego, serio..

Same...

anik756

http://31.media.tumblr.com/0e57e1368572a1a92ad63ad3efd0f3b0/tumblr_mtg14udtnV1qh g6ebo3_500.gif
Nowy ship? :DDD

użytkownik usunięty
Kate123

Teraz, jak Ian jest wreszcie wolny? Oj Dżuli:D

Ona już sama nie wie czego chce :D

Skończyłam 1x05 i ten odcinek na serio mi się podobał :)

użytkownik usunięty
Kate123

A co w nim było? Bo słabo pamiętam:)

ocenił(a) serial na 8
anik756

Ola jesteś?

anik756

Jestem :)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Czekałam na Ciebie :D jestem na 1x10 :D Kogo jeszcze oprócz Nathana i Haley lubisz? A co myślisz o Danie?

anik756

Ciesz się, że na mnie czekałaś :D Właściwie to na razie lubię wszystkich, poza właśnie Danem. Gość jest koszmarny;/

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Dan dopiero się rozkręca :/ On jest okropny i Luke jest prawdziwym szczęściarzem, że Dan wybrał Deb, a nie Karen :D

anik756

To on będzie jeszcze gorszy? :/ Dokładnie:) Mieć takiego ojca, to lepiej nie mieć wcale. On niszczy Nathana;/

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Nate da sobie radę :D Będzie o wiele gorszy :D

anik756

Ktoś jeszcze ogląda TVOP? Marek ma znowu najlepszą drużynę:)

ocenił(a) serial na 7
alien_2

świetny odcinek dzisiaj. Nie wiem kogo jeszcze Marek ma, ale ten facet teraz był genialny. Podobała mi się jeszcze ta mała, szczupła brunetka i ta krótko obcięta.

lola881

Dokładnie! :D

lola881

Oh nie, zupełnie zapomniałam o tvop dzisiaj ;/ ale chyba zdążę na drugą połowę :)

lola881

Asia Smajdor- wiedziałam że skądś ją znam, ona była w duecie w Mam talent. Z koleżanką rewelacyjne były.

anik756

Myślałam, że umrę ze śmiechu jak Edytka popłakała się bo poczuła cygańską duszę ojca. Zapomniała dodać, że jej ojciec umarł jako bezdomny w Przemyślu, przez ostatnie lata swojego życiu grał na gitarze na dworcu. Jej matka nadal żyje, a Edyta nie utrzymuje z nią kontaktu. Opowiada za to w mediach jaką jest ciepłą i wrażliwą osobą. Ten program to żart, mam nadzieję że w kolejnej edycji ją wywalą.