Cudowne. Słuchałam tego na długo przed odcinkiem, ale z obrazem nabrało jeszcze większej mocy.. I pomimo tego że scena miała odnosić się do tęsknoty za Limą, Glee Clubem, to wiadomo że tak naprawdę chodziło o Cory'ego. Pięknie to zrobili:) A Lea jest niesamowicie silną kobietą.
Ja przed odcinkiem niczego nie oglądałam/słuchałam, poza sceną Klaine ;) dlatego teraz słucham tego i słucham, non stop. Na razie cały czas patrząc na Leę widzę Cory'ego i to wykonanie mnie bardzo poruszyło, jeszcze kiedy spojrzała na to zdjęcie...za każdym razem mnie to porusza.
http://25.media.tumblr.com/27d7762540d5ead2fbc625b99481245f/tumblr_mtw3zt34Ii1qb qtkso1_500.gif
Hej Kochana :****
No to super więc przed Tobą już tylko kilka odcinków rozłąki Naley, a później czekają Cię przepiękne momenty z ich udziałem :DDDDDD
hej;****
no w końcu przebrnelam przez te dolujace odcinki. teraz już będzie tylko lepiej:) mam nadzieję, że Naley mi wynagrodzi te cierpienie przez pół sezonu:) a co z Danem? pewnie go ktoś uratuje niestety:/ za pięknie by było gdyby umarł.
Dan będzie do samego końca serialu ;)
Naley wynagrodzi Ci z nawiązką całe cierpienie :DDD
ehh...tego się obawiałam... złego diabli nie biorą:D on jest koszmarny, tak mi działa na nerwy, że to nieporozumienie:///
Jak wynagrodza z nawiązką, to już się nie mogę doczekać:DDD
hej Słoneczko :* znowu nie było Cię wczoraj na vopie ! ;) widzę, że przebrnęłaś prze te nayleyową dramę ;)
hej kochana:*** no niestety znowu nie oglądałam:P był ktoś ciekawy? tak na szczęście przebrnelam, ale ciężkie to były odcinki. na każdym praktycznie ryczałam.
Hm...no wczoraj to nie bardzo :P ostatni odcinek był lepszy. One zwróciły moją uwagę http://www.youtube.com/watch?v=AQHPh5Gazso poza tym uwielbiam tę piosenkę :) i zawsze drę gardło na refrenie :D:D
To przy którym jesteś odcinku? Już się tak całkowicie pogodzili?:))
Całkiem fajny występ :) Ja w tej edycji chyba tylko 1 albo 2 odcinki widziałam :P
Dopiero skończyłam 2 sezon :D Więc jeszcze się nie pogodzili :) Ale mam nadzieję, że Haley będzie się porządnie starać, o to żeby odzyskać Nathana :D
A no będzie musiała się postarać, bo Nate będzie na początku nieustępliwy ;) ale czekają się piękne sceny <3 a jak tam ogólnie? poza Nayley ktoś Cię interesuje ?:D:D
I bardzo dobrze, że będzie musiała się postarać, nie ma tak łatwo :D Już się nie mogę doczekać tych pięknych scen <3 Naley jest u mnie na 1 miejscu. ale strasznie przeżyłam rozstanie Peyton i Jake'a:(((
a nagrywali już kim będą w przyszłości, nie? wypłynęło to już? to był świetny odcinek :))
Nawet mi nie przypominaj, ich rozstanie było bez sensu kompletnie, bez powodu ich rozwalili :( ja to do dzisiaj przeżywam :((((( a tak z postaci lubisz kogoś jeszcze? Bo ja poza Nayley to kochałam Brooke <3 była moją ulubienicą ;)
chodzi Ci o ten odcinek, co robili te nagrania do kapsuły czasu? :P
no też uważam, że bez sensu ich rozdzielili :( ryczałam jak głupia :((( Tak mi ich szkoda było. A Jake, już pewnie nie wróci? Brooke, też bardzo lubię:D Tylko nie wiem czemu, ani ona ani Peyton mi do Lucasa nie pasują:P
Nie, o kolejny z tym :P to jeszcze pewnie nie było. Będzie niedługo, świetny był i ten kiedy nagrywali i ten kolejny w nawiązaniu do niego :)
Och ja uwielbiałam Brooke z Lucasem, na ich scenach to ja dopiero łez wylałam całe morze :D scena w deszczu <3 <3 Pey to ja średnio lubiłam, ale z Jake'm była taka cudowna, nareszcie :D Ale Brooke lubiłam tak ogólnie, nie tylko z Lucasem czy kimkolwiek innym. Poza tym moim zdaniem to była najlepiej poprowadzona postać pod względem zmian jakie w niej zachodziły:) ale to dopiero zobaczysz :)
Aha, to czyli jeszcze tego nie było :D
Mnie w ogóle ten cały ich trójkąt wkurzał :P I cieszyłam się, że dość szybko go zakończyli, ale pewnie prędzej czy później znowu do niego wrócą. Lubię Lucasa, chociaż czasami mnie strasznie drażni, ale jakoś nie widzę go z nikim, żadna laska mi do niego nie pasuję, może później to się zmieni :D Jeszcze dużo odcinków przede mną, także jeszcze 100 razy mogę zmienić zdanie :DDD
O mój Boże :D dopiero teraz sobie uświadomiłam, że mówisz o innym rozstaniu Jeyton niż ja :D:D za bardzo wybiegłam w przyszłość :D tak to jest jak się nie przywiązuje uwagi do numerów odcinków :D wybacz.
A powiedz, zaczęłaś też TW?bo nic nie mówisz, a wiem, że się zabierałaś :) I oglądałaś coś z Lost?
Eee aha :P Czyli rozumiem, że Jake wróci, ale oni się po raz kolejny rozstaną;/ Ale kaszana ;/// Ja też nie przywiązuję wagi do numerów odcinków:P
Nie nie zaczęłam :P Próbowałam, ale coś mi nie wyszło :D Nope, OTH mnie tak pochłonęło, że totalnie nie mam czasu na Lost.
ale mi teraz głupio...zapomnij o tej rozmowie...i oglądaj dalej :D trzeci sezon jest cudowny <3
tylko na 3x16 przygotuj kilka paczek chusteczek :D ale to jeszcze masz trochę czasu ;)
Rozumiem, z OTH tak jest. Ja z kolei nie miałam czasu ostatnio, a jak tylko mam chwilkę to oglądam Internat ;) do Lost wrócę po Internacie ;P
Ok, postaram się o tym zapomnieć :P To dobrze, że 3 sezon jest cudowny :D Przyda się taki po smutnym 2. Dobrze, że piszesz, przygotuję się już psychicznie na 3x16. Ja totalnie wchłonęłam w OTH :D Ostatnio obejrzałam 5 odcinków pod rząd :D Kocham ten serial :D My Lost chyba nigdy nie skończymy :P Ogólnie to miałam postanowienie, że jeżeli tym razem znowu przerwę oglądanie, to daję sobie spokój z tym serialem :P
No, jeżeli chodzi o moje OTP to trzeci sezon był najlepszy, dlatego mam do niego mega sentyment :) ech...aż mam ochotę go znowu zobaczyć . Czemu dni są takie krótkie...:D
Nie, nie, to jest fatalne postanowienie :D
Cieszy mnie to bardzo ,ponieważ jak na razie mam dosyć dramatów :D Połowa 2 sezonu, mnie wykończyła psychicznie:P Potrzebuję odpoczynku :D To oglądaj razem ze mną ten 3 sezon :DDD No zdecydowanie dni są za krótkie :P
Może i fatalne, ale ile razy można podchodzić do jednego serialu? :D Za każdym razem jest tak samo :P
Chciałabym...ale mam jeszcze trzy sezony Internatu do zobaczenia, seriale wracają, Glee już wróciło, Catle,NG, HoD za tydzień wraca, TVD (chodziaż jestem tak negatywnie nastawiona, że nawet nie wiem czy będę oglądać). No więc tak ogólnie mam zawalony tydzień serialami :D ale zastanowię się nad tym :)
Nie, no jasne rozumiem :) Ale jak by Ci się jednak udało, to wiesz :D O matko zapomniałam o NG :D Ale nic dziwnego, skoro żyje tylko o OTH :DD A nic mi nie mów o TVD :P Jest mi obojętny ten sezon, nawet scenka Deleny mnie nie ruszyła :D Moje serce skamieniało dla TVD :DDD
A ja zapomniałam o tbbt! czemu nie mówisz, że wróciło! :D
Ze mną jest chyba jeszcze gorzej, bo nawet nie oglądałam tych scenek :D widziałam tylko gify na tumblrze, zreblogowałam, ale już oglądać mi się nie chciało. A jeszcze na forum panuje taki nastrój odnośnie TVD,że jeszcze bardziej się zniechęcam.
OMG! totalnie zapomniałam o tbbt :O Gdzie ja mam głowę? :D Faktycznie, tak jak napisałam wyżej żyję tylko OTH :DDD
Ja obejrzałam, ale tylko dlatego, że dziewczyny tu wkleiły :D A na tumblru nawet tego nie reblokowałam :D Ostatnio nawet nic z TVD mi się nie chce reblokować :P Oj naprawdę nie dobrze z nami :DDD
Dobrze, że są inne seriale, bo tak by już dawno to forum umarło. Mimo wszystko trochę brakuje mi tego poruszenia na forum, ach, och, aww związanego z TVD, fajnie się przeżywało, nic z tego już nie zostało.
ok, ja lecę sobie Internat pooglądać :) pa;*
No całe szczęście :D To ze mną jest jeszcze gorzej, bo nawet mi nie brakuję tych zachwytów nad TVD :D Wolę te ochy i achy zostawić na inne seriale :DDD
Ja też idę oglądać OTH :D :****
Loli wyżej wkleiłam audio, ale to Klainowe. Jak ktoś nie wie z jaką historią wiąże się podkład to weźmie mnie za wariatkę:D
http://www.youtube.com/watch?v=K1UpoiQ5p0o jak ci się podoba? 12 sekund ale ja już umieram żeby usłyszeć całość:P
Nie uwierzysz, dzisiaj miałam na dashu dwa Stelenowe gifsety od dwóch różnych osób. Masakra :D
Ja za każdym razem jak widzę Stelenę to myślę że to jakiś anty Stelenowy gifset, ale przyglądam się i widzę same ciumki:D Tym razem to był blog PLL, a tego drugiego nie pamiętam, ale już ich nie śledzę :D
:D
Gorzej to już się dzieje, przeze mnie mój brat mówi "nope" zamiast "nie" xDDD Muszę się pilnować następnym razem:D