TVD też wraca w tym tygodniu, yay! xD I dla mnie jeszcze Glee i Degrassi, ekstra xD 7 odcinków w tygodniu, obejrzę za jednym zamachem, yo! xD
Zapomniałam xD Yay xD Powodzenia :D Ja nie wiem, to jest przecież niemożliwe wyrobić się z oglądaniem takiej ilości seriali xD
Jesteś na bieżąco z Degrassi? Bo ja nie. Jakoś nie mogę się przekonać do nowych postaci i nie mam od kilku miesięcy weny na oglądanie ostatnich odcinków.
Oglądam tylko i wyłącznie z sentymentu. Ale to co ostatnio odwalili, szkoda gadać.
No ja właśnie też z sentymentu chcę nadal oglądać, tylko nie mogę się przełamać, by zabrać za oglądanie kolejnych odcinków.
Ja przerwałam na 12x40 A co odwalili? Zarzuć jakimś spoilerem.
Ok, ale to naprawdę WIELKI spoiler: uśmiercili Adama. I to w durnych okolicznościach:/ I choć na jednej scenie się popłakałam, to ogólnie dziwnie poprowadzili ten wątek... pamiętam śmierć JT, to było coś wielkiego. Nawet to jak bohaterowie radzili sobie po śmierci Cama było przepiękne. Scena z Mayą i jej załamaniem wciąż robi na mnie wrażenie.. a tutaj... nie wiem, może w 13b będzie dobra kontynuacja, ale z tego co widzę na zwiastunach to wszyscy będą romansować albo szarpać się za kudły. I chyba zrujnują mój ostatni ship w tym serialu, czyli Driancę:/ Degrassi zamieniło się w gimnazjalną dramę. Ale jak mówiłam, oglądam z sentymentu, plus nadal trzymają Eliego, a że odcinki trwają po 20 minut to jakoś daję radę ;)
Coo? O nie :( Nie lubiłam go na początku, ale z biegiem odcinków, zyskał sobie moją sympatię. W czwartek mam wolne, to nadrobię wszystkie odcinki. Właśnie teraz, gdy taka porażka z tym serialem, to się cieszę, że odcinki są tak krótkie :D
Wiesz, wątek Clare jest dobry, więc dla niego chociaż warto obejrzeć. Natomiast reszta jest totalnie głupota, a postacią Alli to już rzygam:P
Ja lubiłam Sama dopóki nie wpakował się z buciorami w mój OTP. A co do Alli, to ileż można oglądać jak wzdycha do facetów i wpada przez nich w tarapy. Miała raz dobry wątek, jak miała dużo nauki i brała jakieś prochy. Potem zrezygnowała i znowu to samo. Czemu jej nie uśmiercili zamiast Adama? On przynajmniej miał jakiś potencjał:/
Ha, pamiętam Declan i Holly <33 Tez się wkurzyłam jak zaczęła z Savem kręcić :/
Dokładnie tak. Jak przestała brać, to wróciła znów ta sama Alli- to było takie nudne, ta powtórka z rozrywki.
No to dla Adama na pewno we czwartek nadrobię.
widziałam, ale nie zrobiłam "awwwwwwww" jakoś. może przez to, że *cough* Stelena bond *cough* wisi w powietrzu i widać to już na pierwszej lepszej Delenowej scenie..
Znaczy Stefana to mi akurat i tak jest nadal szkoda, to raczej głupota Julie, która musi wszędzie wpychać trójkąt.
Mi też. Właściwie to ruszają mnie tylko sceny z sezonów 1-3 ( wiesz, sentymentalne odczucia i robienie czasem awww i wspominanie jak dobrze była ich historia wtedy pisana), 4 to jest takie "i don't care", a 5 "i don't feel anything". Tak jak już mówiłam, ich podróż już się dla mnie zakończyła.
Dżuli do ostatniego odcinka będzie ciągnęła ten trójkąt. To jest nienormalne, serio. Niech ma odwagę i zakończy go raz na zawsze. Ale nie, lepiej nadal zwodzić ludzi.
Dokładnie. Ich podróż się już skończyła.
No jak to, promocja jest znakomita. Seks Deleny, DEX, Delena w łóżku, Delena w wannie :D
Danom lepsze niż Sztolec xD To okreslenie mnie zabija ;P przez Ciebie to wszystko ;)
No weź, przestań:D
http://www.youtube.com/watch?v=K-O2UH-vjC8 to jest piosenka o TVD :D
Ja :D Kilka dni temu obejrzałam dwa sezony w zastraszająco szybkim tempie. Cieszę się, że nie muszę czekać na 3 sezon :)
http://morallydubiousprincess.tumblr.com/post/62627194481/but-can-we-please-take -a-moment-to-talk-about-this
lol, dla niektórych to piękne, ale dla mnie obrzydliwe. tvd fandom ;]
http://media.tumblr.com/6a3e068656a2bbc448fd3218000422fb/tumblr_inline_mgp6hxFV3 61raqsyv.gif
To byłoby coś nowego w tym serialu:D
Jakie żałosne, teraz wszyscy będą wokół niej skakać i ratować z opresji. Ja się pytam: WHAT THE ACTUAL FU CK?
wyje.bane, że gdy była wampirem miała ich wszystkich w dupie i doprowadziłaby do ich śmierci bez mruugnięcia okiem. czytaj: Jeremy.
Siema :)
Ten na desce surfingowej ? Widziała. A może jest jeszcze jakiś;> ?
Wiesz co.. teraz to ja zaczynam się martwić gdzie ja to obejrzę :/ Aaaa! To już niedługo shalalala :D
Tak ten na desce:)
Też się tym martwię. Do tej pory oglądałam zawsze dramy które były już w całości w internecie. Ale oglądam taki jeden program właśnie na bieżąco i on jest na stronie koreandrama. tv, więc może Heirs też tam będą. Gorzej, że trzeba czekać na napisy, a z koreańskimi dramami jest taki problem, że oryginałów niestety nie rozumiem:(