Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
julia90

Ja oglądam na YT albo daily. Ciekawe czy ktoś będzie dodawał i czy nie będą blokować i kasować :/
Kilka słówek to ja już łapię po koreańsku...Przykro mi( lubię jak oni to wypowiadają ;)...Wszystko w porządku? Kocham(najważniejsze ;))...Dziękuje :D

bliss6

J się ostatnio zorientowałam, że jak tak oglądam to z pojedynczych słów rozumiem więcej niż mi się wydawało, przepraszam (obydwie formy i tą do dorosłych i normalną) dziękuję (też obydwie formy), obiecaj, kłamca/ czy tam kłamstwo, kocham cię, lubię cię, dzień dobry, wszystko w porządku, umiem nawet policzyć do dziesięciu:P 'Mary stayed out all night' mnie nauczyło:P boli, obietnica, rozumiem (też obydwie formy), co mam zrobić, nie wiem, wiem.. no nie pamiętam teraz wszystkiego bo przypomina mi się w trakcie oglądania, ale dość prosty jest koreański (przynajmniej mowa, bo jak widzę te literki to nie wiem jak ktoś może to rozróżniać). A moje ulubione słowo to (napiszę fonetycznie bo nie mam pojęcia jak to się pisze) buja - to znaczy coś w stylu, co się dzieje/ o co chodzi.

użytkownik usunięty
julia90

Buja :)) Fajne ;)) Ja jak kiedyś naoglądałam się tyle tych wszystkich hiszpańskich telenoweli,to nadal pamiętam podstawowe hiszpanskie zwroty ;)
A jak tam Twój limit,utrzymuje się nadal?;/

Nadal jest:) z tego co wiem to chyba za jakieś dwa miesiące dopiero zniknie:(
Buja jest przeze mnie regularnie używanym słowem odkąd je usłyszałam:) a oni jeszcze to wypowiadają bujaa?
Z filmów i piosenek najlepiej się człowiek uczy, to co umiem z angielskiego to też mam wrażenie, że raczej właśnie z takich źródeł niż ze szkoły:)

julia90

Żebyś wiedziała ;)

Ale piękna melodia <333
http://www.youtube.com/watch?v=s1XV2T9bkyM

_Sloneczko_2034

Czy ktoś ogląda na żywo finał BB?

alien_2

Taaak, ja oglądałam:D
Koniec BB;(

_Sloneczko_2034

Aaaaaaaa, znowu dzisiaj jest nowy odcinek Castle, a nie jutro :D

użytkownik usunięty
Kate123

To o której w końcu jest emisja, tam u nich?

To chyba dlatego, że emisja w Kanadzie jest o jeden dzień szybciej :)

użytkownik usunięty
Kate123

Aaa, Kanada jak zwykle naszym hero:D

Yep :D

Oglądałaś już OUAT? :)

użytkownik usunięty
Kate123

Nope, zaraz się za niego zabieram.

To czekam, aż obejrzysz :)

Kate123

Widziałam już. Świetny był <3 Skojarzył mi się z odcinkiem 5x22 Still, gdy to Kate o mały włos była od śmierci.
Ciekawa jestem czy już co tydzień będziemy mieli odcinki Castle w poniedziałki, a nie we wtorki, jak dotychczas?

minona291

Mam nadzieję, że dalsze odcinki też będą takie super :) Jejku, jak ja za nimi tęskniłam <3
Ja bym wolała tak jak jest teraz :)

Kate123

Piąty sezon się zaczął na wysokim poziomie o oby tak zostało. To aż dziwne, że już tyle odcinków za nami, a serial nadal zachwyca :) W przeciwieństwie do TVD.
Ja też, bo z poniedziałku wypadł mi Dexter i nic na ten dzień nie miałam do oglądania.

_Sloneczko_2034

hahahahaha
hahahaha
haha
ha
BYEEEEE

_Sloneczko_2034

Serialowe premiery już mnie wykończyły, a to przecież dopiero początek xD
http://media.tumblr.com/d2678420677892dd5bcef8eb65f7c84c/tumblr_inline_mi2osy9Fa q1qbfggv.gif

_Sloneczko_2034

Ania!:DDD Wołam Cię:DDD

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Jestem :D A Ty jesteś?

anik756

Hej kochana :***

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Co tam? :DD

anik756

A dobrze wszystko, ma jeszcze dzisiaj wolne :D Jutro już do pracy, ciekawe ile mi dni teraz dowalą :DDD A co u Ciebie?

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

U mnie nic ciekawego się nie dzieje :D Jak tam OTH? :DD

anik756

Jestem już na 3x11 :D I wygląda na to, że Nathan i Haley się nareszcie pogodzili :DDD

_Sloneczko_2034

http://www.spoilertv.com/2013/09/arrow-episode-201-city-of-heroes-sneak.html
Scenka z Arrow.
BYEEEE

Kate123

aaaaa mój ship :D
Super scenka. Już się nie mogę doczekać. Tylko 9 dni zostało jeszcze ;p

minona291

Mój też :D
Ja tak samo :) Wychodzi na to, że tylko TVD są mi obojętne :D

Kate123

Może ich połączą na koniec tego sezonu? Oj jak ja bym tego chciała ;)
Ab jutro BatB wraca. Też oglądasz prawda?

minona291

Mam nadzieję, że tak właśnie będzie :) Cudowni są :)
BatB też oglądam :) Łatwiej chyba mówić, czego nie oglądam :D Ale nowy odcinek jest dopiero za tydzień.

Kate123

No ja też już masę seriali uzbierałam. I ciągle mi coś dochodzi ;p
Filmjebek pokazuje datę premiery 2 sezonu na dziś, więc jak to w końcu z tym jest?

minona291

Ja już nic nie mogę dodać, bo mam naprawdę za dużo :D
Mam na kokpicie, że będzie za 7 dni :)

użytkownik usunięty
minona291

A widzisz "Polska" obok?:P

Kurde, ale ślepak ze mnie ;p

minona291

hehe okulista czeka :D

tequila_s

Może i tak, ale na Ciebie psychoterapeuta, więc masz gorzej ;p

minona291

Wypraszam sobie takie. Już wszystko jest okay i nie potrzebuję pomocy :D
Jak tam po finale Dexa? Otrząsnęłaś się już?

tequila_s

To masz nowego lapka już jak widzę? ;p A co z radzeniem sobie ze złością? xD
Już się pogodziłam z e słabym sezonem i zawodem nad finałem. Nawet już zapomnieć zdążyłam o! Szkoda mi Deb. Wolałam by TO padło na Dexia :(

minona291

Kupiłam kilka dni temu :)
Finał jeszcze nie był aż tak zły, ale sezon ssał i to ostro. Też mi żal było Debry i poryczałam się dwa razy. Jak ją odłączał od aparatury i jak wyrzucał do wody :(

tequila_s

A ochraniacze dla niego też zakupiłaś? ;p
Me too.
Dobrze, że skończyli już, choć zakończenie daje możliwość nakręcenia kolejnego sezonu.

minona291

Szpadaj dobra. To już się nie powtórzy i to był bardziej wypadek jak już :D
NIe chcę już Dextera. A jak nakręcą, to i tak nie będę oglądać. Bez Deb, to już nie będzie tom samo :(

tequila_s

Ale żeby laptopa rozwalić tak doszczętnie, bo jeszcze nogą poprawiłaś, (o ile se przypominam opowieść), to jeszcze teraz zwalać na wypadek ;p
Same here :)

minona291

Kurde, bo rozbiłam klapkę, a że się przy tym wkurzyłam, to go z lekka poprawiłam. I tak wiedziałam,że nie będzie co naprawiać już, bo by się nie opłaciło.
Będziesz mi to do końca życia wypominać?
Ja przynajmniej rozwaliłam lapa, anie tak jak inni, tylko obiecują, że to zrobią, jak coś tam, coś tam nie tak będzie O!! :P

tequila_s

Dobra, tylko winni się tłumaczą ;p
Ja swego też kiedyś, jak mi wysiądzie xD

użytkownik usunięty
_Sloneczko_2034

Dobra, nie ogarniam. Wyszło coś jeszcze dzisiaj oprócz OUAT i Castle?:D Jakieś wcześniejsze premiery, wycieki?:D

Nope :D Tylko scenka z Arrow :)

użytkownik usunięty
Kate123

Widziałam, ale siedzę cicho:D

Bluszek, a wiesz co jutro będzie? :D