Ja oglądam na YT albo daily. Ciekawe czy ktoś będzie dodawał i czy nie będą blokować i kasować :/
Kilka słówek to ja już łapię po koreańsku...Przykro mi( lubię jak oni to wypowiadają ;)...Wszystko w porządku? Kocham(najważniejsze ;))...Dziękuje :D
J się ostatnio zorientowałam, że jak tak oglądam to z pojedynczych słów rozumiem więcej niż mi się wydawało, przepraszam (obydwie formy i tą do dorosłych i normalną) dziękuję (też obydwie formy), obiecaj, kłamca/ czy tam kłamstwo, kocham cię, lubię cię, dzień dobry, wszystko w porządku, umiem nawet policzyć do dziesięciu:P 'Mary stayed out all night' mnie nauczyło:P boli, obietnica, rozumiem (też obydwie formy), co mam zrobić, nie wiem, wiem.. no nie pamiętam teraz wszystkiego bo przypomina mi się w trakcie oglądania, ale dość prosty jest koreański (przynajmniej mowa, bo jak widzę te literki to nie wiem jak ktoś może to rozróżniać). A moje ulubione słowo to (napiszę fonetycznie bo nie mam pojęcia jak to się pisze) buja - to znaczy coś w stylu, co się dzieje/ o co chodzi.
Buja :)) Fajne ;)) Ja jak kiedyś naoglądałam się tyle tych wszystkich hiszpańskich telenoweli,to nadal pamiętam podstawowe hiszpanskie zwroty ;)
A jak tam Twój limit,utrzymuje się nadal?;/
Nadal jest:) z tego co wiem to chyba za jakieś dwa miesiące dopiero zniknie:(
Buja jest przeze mnie regularnie używanym słowem odkąd je usłyszałam:) a oni jeszcze to wypowiadają bujaa?
Z filmów i piosenek najlepiej się człowiek uczy, to co umiem z angielskiego to też mam wrażenie, że raczej właśnie z takich źródeł niż ze szkoły:)
Widziałam już. Świetny był <3 Skojarzył mi się z odcinkiem 5x22 Still, gdy to Kate o mały włos była od śmierci.
Ciekawa jestem czy już co tydzień będziemy mieli odcinki Castle w poniedziałki, a nie we wtorki, jak dotychczas?
Mam nadzieję, że dalsze odcinki też będą takie super :) Jejku, jak ja za nimi tęskniłam <3
Ja bym wolała tak jak jest teraz :)
Piąty sezon się zaczął na wysokim poziomie o oby tak zostało. To aż dziwne, że już tyle odcinków za nami, a serial nadal zachwyca :) W przeciwieństwie do TVD.
Ja też, bo z poniedziałku wypadł mi Dexter i nic na ten dzień nie miałam do oglądania.
Serialowe premiery już mnie wykończyły, a to przecież dopiero początek xD
http://media.tumblr.com/d2678420677892dd5bcef8eb65f7c84c/tumblr_inline_mi2osy9Fa q1qbfggv.gif
A dobrze wszystko, ma jeszcze dzisiaj wolne :D Jutro już do pracy, ciekawe ile mi dni teraz dowalą :DDD A co u Ciebie?
Może ich połączą na koniec tego sezonu? Oj jak ja bym tego chciała ;)
Ab jutro BatB wraca. Też oglądasz prawda?
Mam nadzieję, że tak właśnie będzie :) Cudowni są :)
BatB też oglądam :) Łatwiej chyba mówić, czego nie oglądam :D Ale nowy odcinek jest dopiero za tydzień.
No ja też już masę seriali uzbierałam. I ciągle mi coś dochodzi ;p
Filmjebek pokazuje datę premiery 2 sezonu na dziś, więc jak to w końcu z tym jest?
Wypraszam sobie takie. Już wszystko jest okay i nie potrzebuję pomocy :D
Jak tam po finale Dexa? Otrząsnęłaś się już?
To masz nowego lapka już jak widzę? ;p A co z radzeniem sobie ze złością? xD
Już się pogodziłam z e słabym sezonem i zawodem nad finałem. Nawet już zapomnieć zdążyłam o! Szkoda mi Deb. Wolałam by TO padło na Dexia :(
Kupiłam kilka dni temu :)
Finał jeszcze nie był aż tak zły, ale sezon ssał i to ostro. Też mi żal było Debry i poryczałam się dwa razy. Jak ją odłączał od aparatury i jak wyrzucał do wody :(
A ochraniacze dla niego też zakupiłaś? ;p
Me too.
Dobrze, że skończyli już, choć zakończenie daje możliwość nakręcenia kolejnego sezonu.
Szpadaj dobra. To już się nie powtórzy i to był bardziej wypadek jak już :D
NIe chcę już Dextera. A jak nakręcą, to i tak nie będę oglądać. Bez Deb, to już nie będzie tom samo :(
Ale żeby laptopa rozwalić tak doszczętnie, bo jeszcze nogą poprawiłaś, (o ile se przypominam opowieść), to jeszcze teraz zwalać na wypadek ;p
Same here :)
Kurde, bo rozbiłam klapkę, a że się przy tym wkurzyłam, to go z lekka poprawiłam. I tak wiedziałam,że nie będzie co naprawiać już, bo by się nie opłaciło.
Będziesz mi to do końca życia wypominać?
Ja przynajmniej rozwaliłam lapa, anie tak jak inni, tylko obiecują, że to zrobią, jak coś tam, coś tam nie tak będzie O!! :P
Dobra, nie ogarniam. Wyszło coś jeszcze dzisiaj oprócz OUAT i Castle?:D Jakieś wcześniejsze premiery, wycieki?:D