Tak od pierwszego dnia. I podoba mi się strasznie ten serial i przeraża- zwłaszcza, gdy późnym wieczoram oglądam. Później się boję światło zgasić :P
Mi też się bardzo podoba :) Najbardziej się przeraziłam na początku 1x02 jak ta czarownica się pokazała między tymi gałęziami :D
No, to było straszne. Ale ja podskoczyłam, gdy w lustrze to coś zobaczyłam. To było tak szybko i niespodziewanie, że aż krzyknęłam :D A i obrzydza mnie ta wykrzywiona i pofałdowana skóra tego szeryfa, blee.
A ta zakonserwowana głowa tego jeźdźca bez głowy też mnie przerażała trochę. Chyba mam za bujną wyobraźnię, bo później wszystko mi przed oczami przelatuje, gdy już spać idę i boję się ciemności wtedy :P
O właśnie. Weź mi powiedz kiedy skapnęłaś się że towarzysz Henrego to Piotruś, bo zastanawiam się czy to ja jestem takim naiwnym widzem:D Dopiero jak powiedział "Not exactly..." to ja go wyprzedziłam z: "I am Peter Pan" xD W ogóle to nie poznałam aktora na początku, a niedawno oglądałam "Ulotne fragmenty" i zagrał tam znakomicie, a prawie nic nie mówił.
Ja też jestem bardzo naiwnym widzem :D Też dopiero wtedy się zorientowałam :D Ale to chyba dobrze, bo było zaskoczenie :D
Ulżyło mi:D Ogólnie odcinek na plus, tylko tęsknię za Rumbelle. No i Emma&Neal :(
Mi też się odcinek bardzo podobał :) Oby jak najszybciej się znowu spotkali :( Lubię sceny Emmy i Hooka, ale pod koniec 2 sezonu jakoś Emma i Neal mnie zabili, so im bardziej shippuję :D
A zapomniałam o dziennej porcji "pięknych" gifków dla Ciebie xD
http://24.media.tumblr.com/9ecb3922a73435fd4017afeeaa91f4bc/tumblr_mtyd5oQ1Wc1st vrh2o2_500.gif
Emma i Neal się kochają, a tzw. Captain Swan to dla mnie jakiś zwykły fanservice. Gdyby scenarzyści naprawdę chcieli ich ze sobą sparować, to wykrzesaliby trochę więcej niż parę dialogów pełnych docinek. Ale to moja opinia:P
OMG, jebłam.
Nie bądź dla siebie taka surowa:D Wystarczy że Stefanowcy nazywają nas heretykami:D
Oni uważają, że my tu stworzyłyśmy kult Iana i Deleny i zmiana o nich opinii to jak przejście na stronę diabła;D Powinni nas spalić za to na stosie jak czarownice. Ale oni mogą wyzywać Elenę od suk i dziwek po tym jak zawzięcie shippowali jej ze Stefanem, to już nie jest hipokryzja. Pozdrawiam was:D
A no tak, bo to w naszym temacie NIGDY o niczym innym się nie rozmawiało jak tylko o Ianie, Damonie i Delenie ;] I oczywiście wszyscy musieli lofciać Somerhaldera, bo inaczej won z tematu. A i jak już się deklarowało,że się lubi Iana/Damona, to trzeba go kochać do końca świata i jeszcze jeden dzień dłużej... ja pierdzielę, brak mi słów.
No a jak? Już nie ma Stelenowego tematu tylko Stefanowy, bo im wolno zmienić zdanie- tylko im wolno.
Teraz zawzięcie chcą Stefarine, bo Elena jest szmatą, to czemu nie chcieli Kath dla Stefka już w drugim sezonie, kiedy ta za nim biegała? Co się wydarzyło, że Katherine jest teraz warta miłości Sztefyna? Zmieniła się na lepsze, bo będzie człowiekiem?
Najlepsze jest to, że ja ciągle podkreślałam, że Ian mnie nie "jara";że Damon mi się podoba, ale Somerhalder nie, ale oni i tak wielce zszokowani, bo się z niego nabijam;] Poza tym to nie tylko kwestia wyglądu, ostatnio wielu z nas denerwowało jego zachowanie. Ale najwidoczniej przedstawienie opinii sprzecznej z opinią wystawioną 2 lata temu jest nie do zaakceptowania w rozmowach serialowych.
Taa, Steferine. Bo Kaśka to nie jest szmata, ona sypia z kim popadnie dla miłoooości, a Elena się tylko puszcza z Damonem :P
Teraz jeszcze weszłam do tematu 5x01 i padłam czytając ostatnia wypowiedź. Normalnie szkoda słów. Ale powiem ci,że fandom Glee jest równie gorszy. Przyłączyłam się do niego jakiś miesiąc temu, a już go stawiam na równi z TVD. Czasami ludzie potrafią cię tak zniechęcić do serialu, że to aż się w głowie nie mieści:/
Mi faza na Iana przeszła jakiś czas temu, tylko, że się z tym nie obnoszę. Ale skoro to aż tak drażni Sztefynowców, to może i ja się przyłączę do Waszej zabawy? A co, niech mają co kopiować i przeklejać do swego temaciku ;p
Nie. Właśnie w serialowych jest do zaakceptowania, tylko ONI nie mogą się z tym pogodzić.
Widziałam Twoją odpowiedź tam :)
Wiem coś o tym. I dlatego czasem omijam inne fora o serialach które oglądam, bo aż czasem ręce opadają, gdy czytam wypowiedzi niektórych userów ;]
Ale my się z tym nie obnosimy:D Raz czy dwa razy rozmowa przeszła na Iana i sobie trochę pożartowałyśmy. A oni robią z tego wielką aferę, większą niż w Sejmie.
Źle się wyraziłam, trochę mnie nerwy poniosły:P
Kiedyś jeszcze wdawałam się w dyskusje, ale potem już nie miałam do tego siły. Hejterzy się panoszą po każdych forach. Na serialowych mamy wspólne zainteresowania serialowe, jest tumblr, nie potrzeba nic więcej;)
No i właśnie o to chodzi, że się nie obnosicie, ale oni robią burzę, jakby nie wiadomo co się wydarzyło ;p A zresztą co ich to obchodzi, że się zmieniło nastawienie do danego aktora?
Dyskusje na tym forum są bezsensu. Już od dawna to wiadomo, ale czasem człowiek aż nie może się powstrzymać, by czegoś nie napisać.
Właśnie. Jest tu zawsze o czym pogadać i co najważniejsze, dużo nas tu jest, wiec zawsze tematy się znajdą. Dlatego nie ma się co przejmować ZMARTWIENIAMI innych xD
pacz jaki cudny http://stylio.pl/moja-szafa/ian-somerhalder-199775.jpg
To jak wrócisz, to masz jeszcze jedną focię na dobranoc http://static1.celebrityredcarpet.co.uk/articles/3/22/33/@/8681-ian-somerhalder- con-el-cabello-moreno-y-592x0-1.jpg
Wiem :D Pacz, to ja i mój boyfriend <3 http://25.media.tumblr.com/f1962fea946d15e870f386b5d0a9bf31/tumblr_mtrhr7LcJH1so agx1o1_500.jpg
:DDDDD
http://31.media.tumblr.com/bfd731ed52c87d3039772ad1318bca7d/tumblr_mtwadwfSUX1ra mwa4o1_500.jpg