Wiedziałam, że nie chodzi mu tylko o muzykę, tylko, że leci na Haley;// Ona naprawdę z nim wyjedzie? Biedny Nate :(((
Oglądaj i teraz zaopatrz się w chusteczki bo Ci się przydadzą :( Powiem Ci, że to są jedyne odcinki, w których moja sympatia do Haley nieco spadła, ale później zaczęłam ją uwielbiać jeszcze bardziej niż na początku więc wszystko będzie w porządku :D Nate trochę pocierpi, ale będzie miał przy sobie brata, który w każdy możliwy sposób będzie próbował mu pomóc :)
Ok :((( domyśliłam się, że będzie ok, ale teraz moje serce cierpi :((( I jestem mega zła :((( Dobrze, że Lucas będzie przy Nathanie :) Cieszę się, że ich relację się bardzo polepszyły :D
hej Kochana:D! Co u Ciebie:))?? Dawno nie pisałyśmy:( :))
ja wciąż nie mogę wyjść z jakiejś przewległej grypy wrednej;PP a poza tym miałam ostatnio przygodę z moim laptopem którego utopiłam w kawie niemal na amen;(((((((((((
wczoraj udało mi się odzyskać wiekszość danych na szczęście.....
ale z lapkiem kieeeeepsko:(buuu)
Hej :*** Stęskniłam się za Tobą :DDD Do mnie też się jakieś choróbsko przyczepiło :(
To co Ty chciałaś lapka kawą napoić? :DDD
:)) ja też się stęskniłam :DDDDD
wiesz co, pisałam coś w nocy i nie zauważyłam kiedy kubek postanowił napoić klawiaturę mojego komputera;PP taki nie kontrolowany romans płynu i elektroniki - można śmiało stwierdzić, że mieszanka wybuchowa;PPP ;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
było ostro a chwilami tragicznie;(( ;PP szkoda mi mojego kochanego lapka:(( ale najważniejsze że większość danych udało się odzyskać:)) no ale stresu było duuuuużo....
aktualnie nic bo też nie miałam za bardzo na czym oglądać;PP
a Ty co tam ciekawego teraz oglądasz:)?
Z tamtego okresu OTH pamiętam: wujaszka Coopera i tekst.., który brzmiał mniej więcej tak( nie pamiętam dokładnie) ..."miłość to wspaniała rzecz,może najwspanialsza,ale musi być prawdziwa z obu stron" ;) oraz moment na torze wyścigowym i tą piosenkę ;)
http://www.youtube.com/watch?v=2DpMPzu5SrM <3
Smutny to był odcinek...
Sorry,że się wcięłam...Jakoś tak mnie na sentyment naleciało ;)
Te odcinki bardzo zapadły mi w pamięć pomimo tego, że nie należą do moich ulubionych. Strasznie przeżywałam to rozstanie Naley :((( A odcinek w który Nate "jeździ" po torze jak dla mnie był jednym z bardziej dołujących w całym serialu :((( Po tym co zrobił miałam ochotę udusić Haley :/
Wujaszek Cooper miał świetne momenty :D, ale czasami mnie wkurzał :D Ta piosenka i scena w której została użyta wykończyły mnie emocjonalnie :((((
Mi jeszcze zapadł odcinek z 1 sezonu podczas ,którego leciała ta piosenka http://www.youtube.com/watch?v=LWsM5CAsafs <3 pierwszy raz ją wtedy usłyszałam i się zakochałam <3 a moment magiczny ;)
O tak cudowna piosenka, a i scena Naley była przepiękna i wzruszająca Nate taki słaby, skruszony, zakochany <333 W tak cudny sposób przepraszał Haley za swoje wcześniejsze zachowanie :D
Czyli Haley już wyjechała :/// No to teraz przygotuj się na przybitego Nathana :((((( Czekają Cię na prawdę trudne odcinki :((((
To nastaw się na to, że oni tak szybko do siebie nie wrócą :(((( Nate tak szybko nie wybaczy Haley :((((( Pomijając fakt, że ona nie wróci do konca tego sezonu więc nastaw się psychicznie :(
Dasz radę bo jak już do siebie wrócą to wynagrodzą Ci Twoje cierpienie z nawiązką :DDD Będą cudowni, uroczy i słodcy :DDDD
Trochę mnie pocieszyłaś :) A teraz uciekam spać :* Jutro pewnie znowu będę Ci się wypłakiwać "w rękaw". ale to dopiero wieczorem, więc będziesz miała ode mnie trochę spokoju :P
Dobranoc :***
A i jak byś miała pod ręką jakieś gify z OTH (oczywiście, bez spilerów :P) to mi tu podrzucaj ok? :*** Z góry dziękuję :***
Hej :*** Jestem :D Będziesz miała więcej takich odcinków, a zwłaszcza 2x19. Ja płakałam jak dziecko na nim, a zwłaszcza na takiej jednej scenie :(((((((((
Hej:*** Wybacz, że Ci już nie odpisałam, ale musiałam spadać do pracy. Zaraz się zabieram za 2x15. Ok to już się psychicznie nastawiam, na to okropne 2x19:(((
Wiem, też staram się oglądać jak najwięcej mogę :D Chce szybko przebrnąć, bo ja patrze na Nathana w takim stanie, to mnie aż serce boli:(((
Chrisa w tamtym okresie szczerze nie znosiłam, ale będzie jeszcze z niego świetna postać, wbrew pozorom :D a poza tym w skutek tego całego zamieszania powstała moja ulubiona piosenka Hayley/Bethany :D
Spoookojnie:) 10 głębokich wdechów:) i wydechów (nie zapomnij:P). Tymczasowo będzie drama przez kilka odcinków;/.przy którym właściwie jesteś? bo teraz nie umiem sobie przypomniej ile trwała ta nayleyowa drama. No, ale nie ma tego złego...:;)
hej hej:** co nowego słychać u Ciebie Słoneczko:DD?
wróciłam właśnie do " żywych";PPP i zastanawiam się co tam zapowiadają ciekawego na nowy sezon TVD:))?
są może jakieś ciekawe spoilerki:))? przyznam się że ostatnio zupełnie wypadłam z obiegu;PP