:)) też się stęskniłam:**
między innymi miałam "przygody" z moim laptopem - krótko mówiąc niemal chłopaka w kawie utopiłam;PP ;(((((( ale dane udało się właśnie odzyskać więc już się tak nie stresuję:)
Serio serio:)?Coś czuję, że inaczej będziemy rozmawiać po wspomnieniach wakacyjnych Damona i Eleny;PP:**
OOOOOOOO:)) a co Cię tak wciągnęło:D?
Masakra, rozumiem Twój ból. Mój laptop w sobotę odmówił mi posłuszeństwa i przeżyłam dramat :P Było podejrzenie, że poszła mi matryca;/ Ale następnego dnia wrócił do normalnego stanu:D Chyba wiedział, że bez niego będę cierpieć :D Najważniejsze, że udało Ci się odzyskać dane:D
No nie byłabym tego taka pewna :P Ale zobaczymy :D Na razie to mnie nawet spoilery nie interesują odnoście TVD :P
Mój nowy ukochany otp to te dwie osóbki z mojego avka :D Czyli Nathan i Haley z serialu One Tree Hill <3 Serial jest cudowny, polecam Ci bardzo :D
ja na razie korzystam ze swojego odkopanego laptopa weterana który wierny choć baaardzo wolny:);P no ale na szczęście jest:DD
to rozumiesz mój ból;(( no ale może uda się jeszcze odratować mojego kawosza;P chociaż podobno jego dni są policzone i w każdej chwili może go w związku z tym zalaniem szlag trafić;/;(
no cóż może czas na nowszy model;PP zacznę się rozglądać:)
ooooo! słyszałam sporo dobrego o tym serialu:D dorzucę do mojej listy:))
Ja się zapierałam rękami i nogami, żeby tego serialu nie obejrzeć, bo przerażała mnie ilość odcinków :P A teraz wiem jak głupio bym zrobiła, gdybym nie spróbowała :D Uzależniłam się od tego serialu i od Naley<3
Koniecznie :)) Tylko z góry mówię, że jest bardzo długi, bo ma aż 9 sezonów :D Ale ja zaczęłam oglądać w zeszły czwartek, a w tej chwilę jestem już nad połowie 2 sezonu :DDD Bardzo wciąga i jest naprawdę, taki życiowy :)))
hej Lola:)):* co dobrego u Ciebie:))?
dawno tu nie zaglądałam, ale dziś sobie własnie uświadomiłam, że za tydzień wraca do nas TVD:DD i się ucieszyłam^^!!
co prawda odpadłam ostatnio z obiegu serialowego, ale TVD na pewno sobie nie odpuszczę;PPP
straszą nas bardzo przed sezonem 5 czy raczej spoilery dla nas pozytywne:D?
Hej :** zastanawiałam się ostatnio gdzie się podziewasz :) już chcialam na tumblrze napisać, bo tam częściej bywasz :)
Ja mam teraz nowa serialowa miłość <3 i jakoś na tvd nie czekam :) spoilery są beznadziejne.
Co tam u Ciebie? Gdzie się podziewalas?:)
w zasadzie za bardzo się nie oddalam;)) rzadziej tu zaglądałam bo m.in. miałam stresującą "przygodę" z laptopem, ale już jest ok. bo odzyskałam dane:D
(choć lapek nadal u informatyka;(((
wakacje mi się skończyły i mam też nową pracę więc na razie przynajmniej zwolniłam z serialami.
haha:D rzeczywiście na tumblrze itp. szukam często inspiracji, też do pracy:DD
co do TVD to wciąż mam sentyment i na jeden odcinek w tygodniu znajdę czas jak sądzę. pytanie tylko czy będzie warto. zobaczymy:D
a jaka nowa miłość u Ciebie serialowa:)?
http://25.media.tumblr.com/205e0b60cafe48a6e529a9801ae96158/tumblr_mtq80ld6ox1rx mardo1_r1_500.gif ale zleciało:P
Cieszysz się na 6 minut dexu? Yay xD
http://31.media.tumblr.com/666971b6d039438319379777f599284e/tumblr_mtlv3dFZrC1qm ybnno2_250.gif Kate, mam dalej feelsy, to jest na 100 % foreshadowing. Pewnie na finał:D
Niesamowicie xD Odliczam już godziny :D
TAK, TAK, TAK :D Na pewno :D Już się nie mogę tego doczekać <3
Serio serio:D? Nie uwierzę póki nie zobaczę;PP
No ale mówiąc poważnie, to ja tam się nie znam bo ostatnio zupełnie ze spoilerami nie jestem na czasie....;P
A co takiego ma się stać fatalnego:)? Straszą jakimiś konkretnymi porażkami??:}
Nie chce mi się o tym pisać:P Same absurdy, nawet Delena wypada żałośnie. Zgodnie ze spoilerami to mogliby im teraz zrobić spin - off pod tytułem "Tylko seks" :]
hahahahah;PP^^
nie chce mi się wierzyć w te zapowiedzi;PAmerykanie są zwykle zbyt pruderyjni na takie wariacje;);P
no ale wiesz, co jak co,ale romansowe sceny Damona i Eleny miło się raczej ogląda, czyż nie;PP?
no i płytkości uczuć im nie można zarzucić;PP:}
Owszem, ale naprawdę chcesz zobaczyć 6 minut (bo tyle mamy dostać) Deleny w łóżku? Dżuli obiecała nam flashbacki z wakacji, zgadnij co dostaniemy! Seks Deleny. Serio, a co z roadtripami, imprezami, wspólnym gotowaniem, nawet jakimiś uroczymi scenami na kanapie. A potem znów będą komentarze, że Delena to tylko seks. I jak kiedyś mnie takie wypowiedzi śmieszyły, to obawiam się że teraz będę je podzielać ;) Mnie już kompletnie nie rusza nic co jest związanego z Deleną, może zmienię zdanie jak obejrzę odcinek, ale na razie bitch please...
6 minut w łóżku hahahahaha;P?? to rzeczywiście szok;PPP do tej pory jeden Delenowy kiss to było święto:)
widocznie tak się nasłuchali Delenowców wygłodniałych Delenowych scen, że się na prawdę przejeli tymi retrospekcjami;PP......^^
myślę że będą też pewnie inne sceny z DE, a nie mówią teraz o nich bo dla przeciętnego fana TVD wspólne gotowanie czy spacer brzegiem morza przed zachodem słońca to nie jest news;PP
My poprostu jesteśmy wymagające:DDD
Zresztą sądzę, że co innego powiesz po pierwszym odcinku;PPP, tyle czasu w końcu czekałyśmy na Delene, że bitch please...;PPP
Przeczytałam na tumblrze, że ponoć Nina jest z Derekiem, a Paul z Phoebe xD Widzę, że to się nigdy ludziom nie znudzi xD
I jeszcze mam dla Ciebie cudowne pikczer :D http://25.media.tumblr.com/0c4ee2a64693c01b02c27c286b5ebb30/tumblr_mg65hq1IZo1s2 969fo1_500.jpg
A patrz na to: http://sombrev.tumblr.com/post/62248868858/daily-reminder-nina-chose-this-over-t his :D Nie wiem o co chodzi, bo Derek tu wygląda sympatycznie, Ian zaś jak psychopata. Nigdy nie sądziłam, że nasz fandom (a może już wcale nie nasz) okaże się taki płytki.
Dokładnie. Przecież oni nie znają ich osobiście, więc skąd mogą wiedzieć jak jest. A ocenianie po wyglądzie... Masakra.
http://25.media.tumblr.com/b564b808caf5c9c2857d0ed1c88f544e/tumblr_mtpzoddiPk1qd 1kvjo4_250.gif
Pacz xD
Ok, opublikowałam :)
http://damonisherhome.tumblr.com/post/62341961362/requested-by-klainesoulmatess
Ja tak bardzo chciałam żeby prokurator z tą swoją byłą żoną się dogadali i akurat jak w końcu to zrobili to on musiał umrzeć! Bez sensu. To, że Jin-pyo w końcu wykazał się rozsądkiem też dobre bo pod koniec przestawałam go lubić. Szkoda tylko, że nie wiem co się stało z moim ulubieńcem:( tym od morderczego spojrzenia, wiesz o którego mi chodzi??
Ja też chciałam ,żeby się między nimi w końcu ułożyło,a tu taki numer. Ten moment jak wychodził ze szpitala i odwrócił się do niej w zwolnionym tempie to coś czułam ,że się szykuje ;(
Wiem,wiem o którego chodzi: http://www.youtube.com/watch?v=XX5SOKbZAA8 rzeczywiście miał to spojrzenie straszne :)
Był przetrzymywany w domu YS,ale nie wiem co z nim się później stało :/
Właśnie oglądam teaser do tego nowego serialu z MHL "It's ok, baby!" :D aaaa!
Tak dokładnie o tego chodziło:) bardzo mi się on podobał jako zły charakter, ma taką urodę, że nie wyobrażam sobie, żeby zagrał kogoś dobrego. W ogóle dobrze byli dobrani aktorzy w CH.
Też widziałam ten teaser:) Tylko fryzura Min-ho wygląda dla mnie trochę jak garnek w tej dramie, w CH miał lepszą. Chociaż nie wiem czy oglądałaś Boys Over Flowers, ale tam miał chyba najgorszą fryzurę z możliwych:P
BOF jeszcze nie oglądałam,ale widziałam parę filmików na YT ło matko :D! loki robione chyba lokówką ;) To ja go wole chyba już w dłuższych ,ale takich jak miał w Faith niż w tych lokach :D
W CH wyglądał idealnie <3
Nie wiem kto wymyślił że on w takich włosach będzie dobrze wyglądał i jeszcze z tego co pamiętam on niby miał takie naturalne a wyglądało to jakby jakieś serpentyny sobie do włosów poprzyczepiał.
To jak znajdziesz czas to zabieraj się za BOF bo to klasyk wśród dram:)
A właśnie, jak idzie Tobie oglądanie tego co oglądasz? Nie pamiętam tytułu:P
:D
Nie no muszę obejrzeć BOF żeby się trochę pośmiać z tej fryzury ;) On będzie tak wyglądał do końca czy później jakiś nowy look ?
NToG <33 ? Się ogląda :) Świetny jest główny bohater Da Mo Ah <3 Wątek miłosny piękny <333 Jestem uzależniona :D
Tak, w jednym tylko odcinku ma proste włosy, ale większość czasu skrywał je pod czapką:) Ale na prawdę obejrzyj tą dramę bo warto nie tylko dla zabójczej fryzury Min-ho:P
To dobrze, widzę że powoli się wkręcasz w świat dram:) Uważaj bo skończysz uzależniona od Koreańczyków, tak jak ja teraz:)
Ja oglądam 'To the beautiful you' bo potrzebowałam czegoś lżejszego po CH. W ogóle mam tyle dram do obejrzenia, że nie wiem za ktorą się najpierw zabrać. Skończy się tak że rzucę studia żeby mieć czas na dramy:P