Głosy Julki(limit) :
Johnny Depp 3
Mark Salling 2
Jared Leto 1
Tom Mison 3
Dylan O’brien 2
Josh Holloway 1
Czyli wychodzi na to, że w finale spotykają się Johnny Depp i Tom Mison. Yeah :D
Hm, właściwie to miałam jeden, ale obawiam się że wyjdzie z tego niewypał:) A Ty?
Jaki? :)
Mi na razie nic nie przychodzi do głowy oprócz tej samej gry, ale np. z aktorkami, serialami, postaciami, shipami :)
Chciałam zrobić duży konkurs serialowy. Nagradzalibyśmy najlepszy seriale w poszczególnych gatunkach., najlepsze role i tak dalej. Ale to może kiedy indziej, bo teraz będzie ciężko z zaangażowaniem innych. Już z tą grą było momentami ciężko;)
Świetny pomysł :) Tylko właśnie ciężko się tak zebrać. Ale pogadamy i może ustalimy jakiś termin, który by w miarę wszystkim odpowiadał.
A w międzyczasie możemy dalej robić takie gry jak ta, jeśli masz ochotę i jeśli Dziewczyny będą chciały :)
Ja tam mam w pamięci Mystyczne Maliny i te inne sprawy, i chyba kolejny raz nie zaryzykuję:P
Wiesz że ja zawsze byłam pierwsza do gier i zabaw;D Możemy teraz zrobić grę z kobietami, jak to już wcześniej zostało zaproponowane:) Tylko tym razem każdy chętny powinien stworzyć listę kandydatek i potem złączymy wszystko w całość.
Teraz właśnie się zorientowałam, że 20 nie wystarczy xD Dobra, wpisuj ile chcesz, potem się zobaczy.
1. Natalie Portman
2. Jennifer Lawrence
3. Stana Katic
4. Nina Dobrev
5. Crystal Reed
6. Rachel Bilson
7. Kaya Scodelario
8. Demi Lovato
9. Selena Gomez
10. Leighton Meester
11. Kristin Kreuk
12. Dianna Agron
13. Lea Michele
14. Naya Rivera
15. Phoebe Tonkin
16. Lily Collins
17. Meghan Ory
18. Claire Holt
19. Kristen Stewart
20. Ashley Benson
21. Lucy Hale
22. Shay Mitchell
23. Troian Bellisario
24. Vanessa Hudgens
25. Emma Stone
26. Indiana Evans
27. Saoirse Ronan
28. Kate Hudson
29. Reese Witherspoon
30. Evan Rachel Wood
31. Rachel McAdams
32. Zooey Deschanel
33. Emma Roberts
34. Gage Golightly
35. Kat Dennings
36. Amanda Seyfried
37. Minka Kelly
38. Willa Holland
39. Deborah Ann Woll
40. Sarah Paulson
41. Emilie de Ravin
42. Emmy Rossum
43. Mila Kunis
44. Britt Robertson
45. Blake Lively
46. Tatiana Maslany
47. Michelle Williams
48. Alicja Bachleda - Curuś
49. Emma Watson
50. Anne Hathaway
Mam jeszcze ze 100 do dodania xD
http://24.media.tumblr.com/8eea2d3b0808b4deafd9910f149662e9/tumblr_mjnoxhJVqN1rp 4duqo5_250.gif
http://25.media.tumblr.com/35708a6e4bb06ce9ac84c9d0729f196c/tumblr_mu76ajkZC41qd 1kvjo1_250.gif
Jeszcze nie stworzyłam mojej listy, ale tak sobie pomyślałam, że dodam tylko te aktorki, których nie ma na Twojej liście, będzie łatwiej i nie będziemy musiały sprawdzać, które się powtarzają. A później jak już będziemy miały propozycje od Dziewczyn to się nimi jakoś podzielimy :) Może tak być? :)