Tak, widziałam:) Dopiero dzisiaj wieczorem, bo w piątki mam 6 h zajęć od 8 rano i niestety muszę na nich trochę myśleć, już nie są tylko na obecnośc;) Ale do rzeczy- mi tam się bardzo podobało;)
Mi by się podobało bardziej, gdyby na siłę nie wciskali Steleny. Ale cudów nie ma, ten trójkąt się nigdy nie skończy.
To było świetne :D http://media.tumblr.com/af608efa6d4c84ddd1c3722ec5719a5a/tumblr_inline_muida85Sv 91rk9or7.gif
No dobre było, ciekawe jak to dalej wykorzystają:) Podobało mi się jak Damon zobaczył Caroline w ręczniku:D Ostatnia scena też urocza;) Ale ja chcę wiedzieć jak Stefan wylazł z pudełka, w końcu 3 miesiące głodował i nagle odzyskał siły?
Mi się ripper podoba. Może teraz będzie ripper prawdziwy i nadrobią to co stracili w 3 sezonie przy takim wątku. Nie mówcie mi, że wolałybyście Stefana z problemami psychicznymi i łzami w oczach to traumatycznych przeżyciach...
Właśnie jestem po TVD s05e02... Uwielbiam TVD właśnie za ścieżkę dzwiękową... http://www.youtube.com/watch?v=AK77sLTC9t8 piękne.. Końcowa scena Deleny... No, no... nawet nawet.... :) Ogólnie fajna akcja... jestem jak najbardziej za. Narazie póki co TVD mnie nie zawodzi.
No i co najważniejsze Delena nie jest przesodzona :) Ehhh Damon i te jego smutne, wątpiące oczy... :)
Nooo, tak uroczo wątpił:) Ale podobało mi się, że nie pominął sprawy milczeniem tylko powiedział na końcu, że nie jest szczęśliwy że Elena tak jakby śni o Stefanie:)
Bo zdaniem scenarzystów i głównie Dżuli, trójkąt musi być wiecznie żywy. Nawet wtedy, jak Stefan jest w sejfie na dnie jeziora :P
Dżuli to chyba chciałaby nakręcić serial o trójkącie z nią, Ianem i wielkim pączkiem. We trójkę oblewaliby się różowym lukrem i posypką.
Stelena miala zwiazek niezmacony niczym, ale my oczywiscie nie mozemy miec, bo jeszcze by sie ktos pocial... Dzisas...
Whether you're a triangle or whether you're a pentagon
You're stayin alive, stayin alive
xD
EEEEE.... dobra... ta scenka mnie z LEKKA poirytowała... :/ po cholere wciskają Stelene???
a i zapomniałam jeszcze o Siliaseczku, który walną polskie "ODPOWIEDZ MI" ma u mnie plusa chłopak :)
Teki miała z nią dobry kontakt, ale Madame go zerwała i się nie odzywa. Nie odpisuje jej ani na gg, ani na telefon. Więc nie wiemy co się stało.
To niedobrze. Wchodzę na to forum tyle o ile i widziałam, że jej nie ma ale nie myślałam, że aż do sierpnia!
Polakiem jako takim nie może być, jest starszy niż Polska, ale możliwe że pochodzi gdzieś od nas on sam albo bujając się po świecie tyle lat nauczył się kilku języków i wiedział, że ci podróżnicy są z Europy;) Chciał być miły i zagadał w ich języku.
Dzisiaj była naprawdę ładna Delena, a wierz mi, ja też straciłam zapał do TVD... Ale teraz jest ok. Oglądam dalej. Było duzo fajnych zawrotów akcji, Kaśka nawet mi się podobała, fajne teksty Damona WRACAJĄ. Ogólnie duzy pozytyw.
Sam serial ani Delena mnie już nie ruszają, niestety. Z obu odcinków widziałam gify na tumblru i to wystarczy. Nie zachęciło mnie to do oglądania, so...:)