PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122100
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
użytkownik usunięty
Kate123

50 000 postów xD

WOW xD Gratulacje :D

użytkownik usunięty
Kate123

A Ty ile masz Kejcik?:D

41 587 :D

użytkownik usunięty
Kate123

Oo,blisko:D

Coś Ty :D Już nie mam szans na dogonienie Cię :D

A właśnie, obejrzałam wczoraj Castle. Genialny odcinek. Ten sezon to rewelacja. Jeszcze na żadnym odcinku się nie zawiodłam.

użytkownik usunięty
Kate123

Co ci jeszcze zostało?;)

Oczywiście :D SN, NG, Dracula i OUATIW :P Ale dzisiaj obejrzę :) Ty pewnie wszystkie nadrobiłaś? :)

użytkownik usunięty
Kate123

Oglądaj OUATIW:D Yep, udało się:D

Zjem obiad i się zabieram :D
Gratuluję :D Fajnie, że się wyrobiłaś :)

użytkownik usunięty

a ja się ostatnio z 20 000 cieszyłam :D gratulacje :D

użytkownik usunięty

Również gratuluję:D

użytkownik usunięty
Kate123

http://dobsleyholic.tumblr.com/post/67242541659 przez jeden odcinek mieli wiecej ładnych scen niż Stelena przez te 4 sezony xD

użytkownik usunięty

Ich ostatnia scena była bardzo ładna.

O właśnie, zapomniałam się zapytać jak tam wrażenia po odcinku :D

użytkownik usunięty
Kate123

Muszę?:D

Jak nie chcesz to nie :D Ja po każdym odcinku serialu jaki obejrzę muszę napisać chociaż zdanie, bo mi to inaczej spokoju nie daje :D

użytkownik usunięty
Kate123

Bo ja już nie mam siły żeby pisać o tym serialu:P Powiem tylko że Silas mnie rozwalił na początku, fajne miał teksty. Oczywiście jak zaczęłam go lubić to zdechł. Nie ma co, Paul się nagrał. Nie mogę patrzeć na Eleno-Kaśkę i miny Katherine (czy ona musi wykrzywiać ten dziób nawet jak wspomina o tym co się stało z jej dzieckiem po porodzie?). Damona niszczą coraz bardziej.W 4 sezonie wszyscy mu truli o sire bond, a teraz mu trują o doppelganger bond, masakra... Beremy przejął Delenową miejscówę, Samara miała lepsze sceny w tym sezonie niż Delena. To już jest koniec;]
A, i co z Mattem?

http://media.tumblr.com/tumblr_m5sef5jWhk1qbqmel.gif
Nie wiem :( Już przez tyle odcinków go nie było. Wolę już jego oglądać niż np. Elenę, Caro.

Kate123

Nadrobiłam Awkward. Co oni zrobili z Jenną w tym sezonie :/ Do tego rozwalili mój OTP :( Jedna pozytywna rzecz, że coraz bardziej lubię Sadie :o

Jeszcze tylko Reign, Ravenswood i Supernatural i będę miała wszystko na bieżąco :P

użytkownik usunięty
tequila_s

Ja od początku lubiłam Sadie:D Ale teraz rzeczywiście zrobiła się fajna. Uwielbiam jej przyjaźń z Mattim:) Jenna jest tragiczna:/
Ravenswood jest coraz lepsze. Wiesz o tym, że jeszcze jeden odcinek i serial wraca dopiero w styczniu?

Ja od początku to nie, ale gdzieś tak od drugiego sezonu coraz lepiej mi się ją oglądało. A teraz to w ogóle w szoku jestem bo obok Mattiego jest moją ulubioną postacią w tym momencie. No i jeszcze Tamara jest bezbłędna :D
W przedostatnim odcinku fajnie były pokazane relacje Sadie/Matty :) na Jennę nie dam rady już patrzeć. A ten jej nowy związek, to porażka jakaś.

WHAT?? Taki długi hiatus? Ja się nie zgadzam :( Dobrze, że mam jeszcze wiele innych seriali do oglądania :D

użytkownik usunięty
tequila_s

Generalnie serial nadal trzyma poziom, nieźle się uśmiałam na tych nowych odcinkach:D Wszyscy są tam świetni, nawet ciocia Ally:D

Nie no serial jest nadal fajny, nie przeczę, ale gdyby w tym momencie gdzieś wysłali Jennę na np. jakiś odwyk na kilka odcinków, to by mi wcale jej nie brakowało :P

Po obejrzeniu TTP strasznie się zawiodłam... wszędzie te trójkąty :/ Już myślałam, że Stephen będzie z Astrid, takie ładne sceny mieli w przedostatnim odcinku, a tu dupa :/ Jakoś nie przepadałam za Carą, a teraz to już jej nie cierpię za to co zrobiła Johnowi :/
Odcinek sam w sobie był bardzo fajny, no i była moja ukochana piosenka ''London Grammar-Hey now'' <3

tequila_s

Dokładnie. Odcinek świetny. Nawet ten pierwszy kiss mi nie przeszkadzał, ale to co Dżuli odstawiła nam na koniec... Ona się nie może powstrzymać od trójkątów.

Kate123

Ten kiss był fajny, bo uratował im tyłki, wiec mi nie przeszkadzał. Ale końcówka mnie rozwaliła. Po jednym kissie takie coś zaraz odwalać? Cara w ten sposób odegrała się na Johnie,ale Stephena to w ogóle nie rozumiem... Okay, zobaczymy co z tym z zrobią w następnych odcinkach.
Cała Julie. Trójkąty w każdym jej serialu. Dobrze, że w TTP jak do tej pory jest tylko jeden trójąkt, czego nie można powiedzieć o TVD i TO

tequila_s

Żaden trójkąt mnie tak nie irytuje jak z TVD, więc jakoś to jestem w stanie znieść. Cara postąpiła okropnie. Ciekawe, czy Johnowi o tym powie. Pewnie nie, bo kiedyś mówiła, że oni wcale nie są razem. Tylko, że jak się rzucała, że John nie powiedział jej prawdy, to co miało znaczyć? Że jednak są razem?

użytkownik usunięty
Kate123

Trójkąta z TVD chyba nic nie przebije ;) Co oni zrobili z tym serialem?! ;/;/ Nawet nie zauważyłam,kiedy stał mi się zupełnie obojętny.
Cary nie lubię i właściwie nie chce żeby była z Johnem,ale Johna to mi strasznie szkoda, bo widać że mu na niej zalezy ;/ Stephen to taki Stefan....nawet imię podobne

Trójkąt z TVD to totalna porażka. Teraz gdy w innym serialu napotykam trójkąty, to tylko proszę szeptem by nie był tak tragiczny jak w TVD.
Co zrobili? Spartaczyli całkiem dobry serial. 4 sezon był już kiepski, a w tym jest jeszcze gorzej. W tamten weekend nadrabiałam 3 zaległe odcinki, ale w tym już mi się nie chce. Dość mam tych bzdur,a że mam wiele innych ciekawszych seriali do oglądania, to wcale nie tęsknię za TVD

tequila_s

Już wiem, skąd znam tą piosenkę :D TW oczywiście. Cudowna jest <333333

Kate123

Fajnie się ogląda serial, gdy w pewnym momencie słyszy się swoją ulubiona perełkę :)

tequila_s

Też mam zaległy jeszcze odcinek SN :P I oglądaj Reign, bo jestem ciekawa, jaka będzie Twoja opinia :)

Kate123

Mam wszystkie 3 załadowane już. Ale zaczęłam od Ravenswood, więc Reign będzie drugie :D

tequila_s

Super :D

Kate123

WOW świetny odcinek Ravenswood. Ten serial z każdym kolejnym odcinkiem coraz bardziej mi się podoba :)
Muszę wybyć na trochę, więc Reign i Supernatural obejrzę wieczorkiem dopiero. Ale to dobrze, bo i tak zbyt dużo feelsów na dziś miałam, więc potrzebuję przerwy :D

tequila_s

Hejka ;)
Wysłałam Ci filmik na priva enjoy ;p
Jak tam z serialami stoisz? Jak Ci się podoba Dracula?
Nie zgadłabym nigdy, że to ona poprzednio była xD

minona291

http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20131026225552/degrassi/images/1/10/Effy_s hock.gif

tequila_s

xDDDDDD
Did you enjoy the film? ;p

minona291

http://media.punchingkitty.com/wordpress/2012/05/kmov_kent_crazy.gif

tequila_s

Sama o niego prosiłaś i to nie jeden raz, więc o co ci chodzi? ;p
Nie napisałaś nic o Draculi, albo w ogóle o innych serialach, które wspólne mamy :(

minona291

No prosiłam, ale nie spodziewałam się, że Ty to na poważnie weźmiesz ^^
A jesteś na bieżąco ze wszystkimi serialami? O Draculi pisałam już dziś krótko, że mi się ostatni odcinek podobał.

tequila_s

No a co? Myślałaś, że nie?;p Lepiej się przyznaj, że Ci się spodobało, to co widziałaś xDDDDDDD
Zauważyłaś czworokąt w Draculi? xD
Wszystko już oglądałam prócz TVD

minona291

http://cdn.24.co.za/files/Cms/General/d/2577/0616843ed9e4428baa56be009f1b88cc.gi f
Mówisz o tej przyjaciółce Miny? Już w poprzedni odcinku widać było, że jest zabujana w Minie :D Jak już coś, to można by było dodać do nich tą łowczyni lady Jayne i będzie 5 kątów :D
TVD?? a co to?

A tak w ogóle, to nie powinnam z Tobą rozmawiać, tylko mi się zapomniało, że jestem na Ciebie zła :P

tequila_s

Możesz powiedzieć po prostu prawdę ;p
5-kąt? No no, to w sumie możliwe xD
Nie oglądasz już TVD? To ile odcinków już opuściłaś? Może i ja też zaprzestanę, choć wciąż mam sentyment do tego serialu.

DLACZEGO? Co znów zrobiłam? :( Cieszę się, że zapomniałaś i trzeba było sobie nie przypominać ;p

użytkownik usunięty
Kate123

http://25.media.tumblr.com/30437234cb3430fd26631019738c0be4/tumblr_mwdmwlAJUw1r1 n9lco1_500.jpg

Kate123

http://media.tumblr.com/663dd86cb106a288a0c7dfe832d6ccd1/tumblr_inline_mgux29rDs v1r5lhz2.png

użytkownik usunięty
Kate123

Jest kto?;)

Niestety tylko ja jestem. I kocham Elijah &lt;3

Ja :)