PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122105
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
użytkownik usunięty
Kate123

http://www.youtube.com/watch?v=pojZffl7I7A&feature=c4-overview&list=UUU-RUFuPBUm zk9dbyQzHh2A we left, and we were never important // LOST
ta piosenka i lost :(((((((((

Jak ja tęsknię za tym serialem :(

użytkownik usunięty
Kate123

Nowy odcinek HoD był dla mnie męczarnią, na szczęście wytrwałam do końca..

Ja od 4 godzin oglądam i jestem na 17 minucie xD

użytkownik usunięty
Kate123

Masakra, ten sezon jest po prostu nudny... Zoe jest nudna, o Joelu już nawet nie wspomnę, Wade został zepchnięty na dalszy plan, dylematy Lemon są mało interesujące. Jedynie Lavona i A.B się fajnie ogląda, są uroczy razem, ale SPOILERSPOILERSPOILERSPOILERscenarzyści postanowili to spieprzyć -_-SPOILERSPOILERSPOILERSPOILER

Mi się w zasadzie poprzednie odcinki dobrze oglądało, ale nad najnowszym się męczę :P

ocenił(a) serial na 6
Kate123

I ta kuzynka Lavona to porazka...

byledopiatku

I to jaka......

użytkownik usunięty
byledopiatku

Nawet nie mów, jest chyba gorsza od Caroline z TVD...

ocenił(a) serial na 6

Neeeee..... Nikt nie moze byc od niej gorszy :D Ale ogolnie ona jest tragiczna, tez wlasnie ogladam HoD, stracil swoj uroki to bardzo, nie ma Zade, George bez Tansy jest irytujacy, Bricka praktycznie nie ma, Joel jest nudny, po prostu. Zoe ma go pod pantoflem i nic sie nie dzieje.

ocenił(a) serial na 7
byledopiatku

Ona jest tragiczna :o drażni mnie praktycznie od początku. Nie wiem po kija ją tam wciskają. George był najlepszy z Tansy. Ale ogólnie sezon mi sie bardzo podoba, a Joela bardzo lubię, dla mnie jest zabawną postacią, kwestia gustu. Ale najnowszego odcinka jeszcze nie widziałam, przeczytałam tylko, że nie ma w nim ani jednej sceny Zade, wiec mi sie jakoś nie spieszy :)

ocenił(a) serial na 6
lola881

Miala zastapic Magnolie, ale chyba sie lekko nie udalo :D Ja jestem w trakcie,troche meczacy, ale nie dramatyczny.

ocenił(a) serial na 7
byledopiatku

Zdecydowanie coś im nie wyszło :D Magnolia była mlodziutka i jej niektóre akcje były do przyjęcia, a ta jest po prostu nieznośna. Ja nie wiem jak można w ogóle zrobić odcinek bez Zade, twórcy sami sobie wieszają pętlę na szyję, niedługo zostaną bez widzów. Mam nadzieje, że 3x07 i 3x08 nam to trochę wynagrodzi :)

ocenił(a) serial na 6
lola881

Ja tez mam taka nadzieje, bo ten serial to glownie Zade, przynajmniej dla mnie....

ocenił(a) serial na 6

HoD bez Zade jest bez sensu, ot co :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

To też, ale ogólnie serial stracił swój urok, humor. Postacie zrobiły się nijakie. Joel ma więcej scen niż Wade, George czy nawet Brick, co to ma być? Generalnie nic do niego nie mam, facet jest w porządku, poza tym że jest nudny to nie ma się do czego przyczepić. Ale i tak jego obecność mnie irytuje, nic na to nie poradzę.

użytkownik usunięty

Zobaczyłam promo do 3x07, wygląda na to że moje modły zostały wysłuchane xD

ocenił(a) serial na 6

No w koncu bedzie Zade :D Wiec moze sie cos poprawi, bo ostatnio w ogole jest malo Wade'a.

użytkownik usunięty
byledopiatku

Chodziło mi bardziej o to, że Joel zniknie :P A przynajmniej nie będzie mieć scen z Zoe. Ale racja, Wade'a będzie więcej, nareszcie. Bo te ostatnie odcinki były jakąś kpiną..

ocenił(a) serial na 6

Dokladnie, nie ma tej magii co poprzednio.

ocenił(a) serial na 6

Witaj w klubie...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Żółwik.. niech on wraca do tego NY.

Kate123

Bluszek, jak tam z ilością zaległych odcinków? :D

użytkownik usunięty
Kate123

Razem z jutrzejszą Draculą będzie 9 :D A u Ciebie?;)

Też jeszcze 9, ale już kończę (w końcu) HoD, więc będzie 8 :D

użytkownik usunięty
Kate123

Obejrzałaś już Castle?:P

Nope :D Wczoraj rozpaczanie nad Olicity, dzisiaj Mabastian :D Do tego zrujnowana Delena. Nie chcę dorzucac nowych feelsów :D

użytkownik usunięty
Kate123

Co się z Tobą stało, kiedyś oglądałaś Castle z samego rana :D Przejmujesz się Deleną? Ja nie oglądałam nowego odcinka, ale mnie już obchodzą jak zeszłoroczny śnieg. Dużo pomaga mi w tym Elena, na którą nie mogę patrzeć. Jest jak kiepska podróba Katherine. Dziwię się reżyserom, że nie zwracają Ninie żadnej uwagi. Chyba że oprócz Kaśkowatego charakteru, jej ruchy i mimika też są wpisane w scenariusz...

No wiem, ale teraz w poniedziałki rano oglądam OUAT, we wtorki jest SH, so... :D Deleną już dawno przestałam się przejmowac, szczególnie teraz jak Elena zachowuje się jak idiotka. Ale mimo wszystko jest jakieś rozczarowanie, bo miałam nadzieję, że w ich przypadku jak będą razem to będzie to inaczej wyglądac.

użytkownik usunięty
Kate123

http://24.media.tumblr.com/7db1bcefda35e8cf7be4eb931d573026/tumblr_mwbf0oQr6T1qi k2bvo2_250.gif

O, widziałaś nowości na tumblrze xDDDDD

użytkownik usunięty
Kate123

Yep xD

Pogadamy o Janku? :D Od razu mi się humor poprawia xD

użytkownik usunięty
Kate123

Poczekaj, muszę iść pod zimny prysznic bo tam się zgrzałam na widok nowych gifów xD Ten jego uśmiech <33 mmm

ILY Bluszek :D
Nie mogę ze śmiechu xD Kto by pomyślał, że tak będziemy pisać xD

użytkownik usunięty
Kate123

Takie z nas hipokrytki:D

http://25.media.tumblr.com/tumblr_magmsn14T41rvf1edo1_250.gif

użytkownik usunięty
Kate123

Lepiej mi jej nie pokazuj:P

Kogoś okropnie potraktowała, z tego co pamiętam? :D

użytkownik usunięty
Kate123

Daj spokój, niezła z niej bitch ostatnio:/ Patrzeć na nią nie mogę. Ale serial nadal jest nadal świetny, na ostatnim odcinku się nieźle uśmiałam:D

Tyle seriali, a nie ma kiedy wszystkich oglądać :P

A i zapomniałam dodać, że nie mogę znaleźć dwóch piosenek z Reign i to mnie bardzo wkurza xD

użytkownik usunięty
Kate123

Patrzyłaś na tunefind?

Yep. Ale akurat tych tam nie ma :(

użytkownik usunięty
Kate123

A słowa jakieś wyłapałaś?;) Czy to sama melodia?

Wyłapałam, ale i tak nie znalazłam :( Ale pewnie za parę dni się pojawią. Tylko nie lubię tak czekać :P

użytkownik usunięty
Kate123

Niestety nie widziałam odcinka, więc nie pomogę.. pewnie i tak nie rozpoznam po słowach, ale możesz mi je napisać, bo ciekawa jestem:D

"Don't listen to me, going on, i'm in all the way, oooh over my, you're the first to come and say the way I feel, oooooh" mniej więcej tak :D

użytkownik usunięty
Kate123

Zrobiłam własne poszukiwania, ale nic nie znalazłam:/

No nic, pozostaje czekać :(
Ale i tak dziękuję :*