przed sekundą skończyłam.
odcinek rewelacyjny, chyba najlepszy :D
Elijah, jeny, kocham go teraz tak samo jak dawniej, a dawniej był u mnie zaraz po Damonie w tvd, so :DDD akcja w kościele - mistrzostwo.
Cami - uwielbiam ją, uwielbiam. ta scena z Klausem :(((
ostatnia scena, wow.
pożegnanie Elijah i Reb - poryczalam się. Szkoda mi jej było w tym odcinku :(
HAYLEY I ELIJAH - :DDDDDDDDDDDDDD i ship it, oficjalnie :D piękne sceny <3
Tak, ten odcinek był naprawdę świetny. Wszystko było idealne. Elijah jest taki jak dawniej, bałam się trochę po pierwszym odcinku, ale ta scena w kościele pokazała, że nie ma się o co martwić :D I nie mogę przestać tego słuchać http://www.youtube.com/watch?v=eBiF7trLgME
Sceny Cami i Klausa zawsze są piękne <3 Uwielbiam ich razem. Chciałabym, żeby Reb w końcu miała odrobinę szczęścia :( Też się poryczałam na E&R pożegnaniu. Ale podejrzewam, że teraz pewnie Reb wróci. W ogóle to lubię jej sceny z Hayley :)
asdfsghdjfgfhgdfsghdjfg ale się cieszę, że im shippujesz :D Piękne sceny mieli, po prostu piękne <3 I to przygotowanie śniadania i scena w basenie <333
Świetna <3 Klaus też jest rewelacyjny, jak dobrze, że uwolnił się od tvd, gdzie był już niszczony do granic możliwości. Podoba mi się, trochę jak w 3x09 - big bad wolf z jakąś tam wrażliwością.
oj tak, uwielbiam ich. Te sceny są takie... znaczące. Nie kibicuję im w taki sposób jak innym moim shipom, ale coś sprawia, że są wyjątkowi i mam gęsią skórkę podczas ich wspólnych scen. Może to przez Josepha i Leah, bo oboje są fenomenalni. Wszystko potrafią pokazać w jednym spojrzeniu.
Też lubię ich sceny, więc czekam tylko na powrót Reb. "Nadal uważam, że jesteś suką, ale zaczyna mi się to podobać" :D
ta w kuchni awwwwwwwwwwww. on się nią tak opiekuję, omg :D chyba mają moje serce xD
Teraz jeszcze pojawi się Tyler, wow, już się nie mogę doczekać. W tym serialu wszyscy mają w sobie to coś. Nawet Hayley polubiłam, bo w TVD strasznie mnie drażniła. I jej sceny z Elijah :D Shippuję im całym sercem :D
lola 881: Też zależy mi na Blainie, widzę go już w NY, ale zastanawiam się co zrobią z resztą. No i chciałabym Sue. Chciałabym też Quinn i Brittany, ale chyba za dużo mam tych zachcianek :P Skończyłam na tym, w którym Alexis prosi Ricka o pomoc w sprawie skazanego na śmierć, rewelacyjny odcinek.
Ani Quinn ani Brittany już się nie spodziewam, szczerze mówiąc, ale już się przyzwyczaiłam, że ich nie ma. Bardziej tęsknie za Puckermanem ;) ale też już raczej nici z jego powrotu.
No to to jest ostatni odcinek...chyba:P bo czasem się gubię w tygodniach :D ale tak, odcinek było fantastyczny i wzruszający.
Patrzcie jak nam Glee wymiata, szczególnie Klaine: http://pbs.twimg.com/media/BYt4sWBIEAAvCgW.jpg :D
Hej :) ooo,a Ty już po pracy? cos dzisiaj wyjątkowo wcześniej :)) Coś Ci się bardziej wyklarowało? :) Pierwszy sezon jest świetny <3
Dzisiaj byłam w końcu na rano :))) Obejrzałabym więcej, ale kinomaniak mi odmawia posłuszeństwa :D No jeszcze tak nie za bardzo, ale podobało m się jak Baze i Cate walczyli o Lux :)
No to przynajmniej miałaś popołudnie nareszcie wolne :) a jutro to już w ogóle błogie lenistwo :D a z ii tv korzystasz? Ja tam czasem oglądam :) w tym serialu to właściwie wszyscy są super, nie pamiętam,zebym jakiejś postaci nie lubiła...no może czasem mnie ktoś bardziej drażnil :D ale ogólnie nie było postaci, która jakoś strasznie działa na nerwy przez cały serial :D Nie będzie im łatwo, ale naprawdę warto obserwować rozwój relacji całej trójki :)
Dokładnie, nareszcie :D Kiedyś tam oglądałam OTH ,jak kinomaniak też ze mną nie współpracował :P Z zalukaj często też oglądam, ale tam jest z lektorem a tak nie dam rady oglądać, bo będzie mnie denerwował :D A nie chce sobie psuć oglądania :) Czyli nie ma tam postaci do nie lubienia? :P
No to prawda, lektor potrafi być wykurzający :D może nie wszystkich polubisz od razu, ale postaci są na tyle wielowymiarowe, że nawet te, które sprawiają wrażenie "złych", kryją jakieś lepsze oblicze ;)
Ja się już tak odzwyczaiłam od lektora, że mnie naprawdę drażni :D Ooo lubię jak postacie są złożone i można odkrywać ich różne cechy :) Lepsze i gorsze strony :D W szczególności tych teoretycznie złych :D
Hej:****
No jesteś nareszcie :D Czuję się zaniedbana przez Ciebie :P
Przez ostatnie 8dni to u mnie było tylko praca, dom, praca, dom :D Zapiernicz taki, że koniec :D A co u Ciebie? :)
U mnie bieda z nędzą i nudy na pudy :/// Szczerze to wolałabym mieć zapiernicz w pracy niz siedzieć w domu
Wiem, ja tak samo wolę ten zapiernicz niż siedzenie w domu. Trochę pomarudzę, tak dla zasady, ale tak naprawdę to się cieszę, że mam pracę. Ale rozumiem Cię doskonalę, bo wiesz dobrze ile czasu siedziałam w domu. W końcu coś znajdziesz:****
Skończyłam parę dni temu OTH i jestem w rozpaczy :P
Zaczęłam, ale dopiero 2 odcinki obejrzałam :D OTH jest cudowne :) Szkoda tylko, że prawie wcale nie przeżywałaś zemną :( A za nim zaczęłam oglądać to mi obiecałaś :(
Jakoś ostatnio nie mam ochoty na żadne seriale :( Jestem totalnie w tyle ze wszystkimi serialami. Jakiś taki kiepski humor mam już od dłuższego czasu :/
OTH przecież nie musiałaś oglądać, bo już wcześniej całe widziałaś, a przeżywać ze mną mogłaś. Brakowało mi tego :( Dobrze, że Lola chciała ze mną przeżywać, bo bez niej było by kiepsko. Ja teraz to właściwie oglądam tylko LU, które właśnie zaczęłam arrow, tbbt i awkward. Ale z tych dwóch ostatnich ma jeszcze po jednym zaległym odcinku. Ja to z kolei, teraz nie mam za bardzo czasu na oglądanie. Wyjątek był z OTH, które musiałam obejrzeć:P Potrafiłam nawet wcześniej do pracy wstać, byle by chociaż jeden odcinek zobaczyć :P Tak, wiem jestem nawiedzona :P A Ty czemu kochana masz ostatnio kiepski humor? Przez pracę czy jakiś inny powód? O ile mogę zapytać?
Sama nie wiem dlaczego. Co do OTH to przeżywałaś z Lolą i nie chciałam się wam wtrącać.
Może jakaś jesienny dołek? No wiesz Ty co? Ale żeś teraz dała:P Szkoda, że nie mogę Cię kopnąć w tyłek, za to że takie głupoty piszesz :D
No, a po co miałam się wtrącać skoro wam się tak dobrze pisało. Nie mam pojęcia co się ze mną dzieje :/ Mam nadzieję, że mi szybko przejdzie :)
A co tam u Ciebie poza pracą?
Jeszcze raz coś takiego napiszesz to zarobisz kopa :P Przecież dobrze wiesz jak lubię z Tobą przeżywać :) Trzeba się było wtrącać :) Głupek :***
Też miałam parę razy coś takiego, spokojnie przejdzie Ci:)
Poza pracą? Hmmm...tak właściwie to nic :P Bo na nic innego nie mam czasu :P
Cieszę się z tego, że dzisiaj wolne :) Podzielić się z tobą rogalem Marcińskim? :D Bo właśnie wcinam :D
No jeszcze by tego brakowało, żebym dzisiaj musiała iść :) Chciaż pewnie niektóre sklepy są otwarte. Proszę, częstuj się http://2.bp.blogspot.com/_AM6d_RnVwsc/TNvWCTxBSsI/AAAAAAAALkU/_vULR6nwnTY/s1600/ rogale+marcinskie+1.JPG
U mnie na dzielnicy prawie wszystkie są otwarte :) Dziękuję pyszny :D Dzisiaj mam zamiar po nadrabiać zaległości w serialach :D
Aha :P Jak dla mnie to dzisiaj wszystkie sklepy powinny być pozamykane :) A dużo masz tych zaległości? :D
Oj sporo :D Chyba ze 3 odcinki Arrow'a, 2 odcinki Castla, 2 odcinki Sleepy Hollow, TVD obejrzałam tylko 2 odcinki, TO nawet nie zaczęłam, a mam zamiar. Dużo tego więc nie wiem czy dam radę chociaż połowę nadrobić :D HoD mam 3 odcinki, BatB nawet nie zaczęłam 2 sezonu :D
Arrow koniecznie nadrabiaj :D Ten sezon jest świetny :D Tak to jest, jak się ogląda tyle tego :D Hahaha TVD? Z tym możesz sobie dać spokój, nie ma po co:P Szkoda czasu:P Ja nawet nie zaczęłam tego sezonu i jakoś mi się nie pali żeby nadrobić :D
O i jak Ci się podobał? :) Aja coś dzisiaj nie mam weny na oglądanie :) Słucham sobie soundtracków z OTH :)
Przepraszam, ale zasnelam wczoraj :) jestem przeziebiona i wzięłam wczoraj tabletkę na gorączkę i nawet nie wiem kiedy padlam :)
Niestety mam jeszcze temperaturę, ale już niższą , także lepiej :)
Właśnie jeszcze nie, dzisiaj może sobie zobaczę :) a Ty, obejrzalas już?