Widzialam to juz :D akurat ja nie mam hejta na Iana, przez pryzmat zwierzat, bo serio duzo dobrego robi, reszta mnie malo obchodzi... Chyba bardziej irytuje mnie jednak Nina :D
A ja mam trochę hejta, jest strasznym snobem w obecności reszty obsady, długo mi zajęło żeby to dostrzec. Ale oczywiście doceniam to co robi dla zwierząt i naszej planety:P
"Finding your OTP is a lot like finding the love of your life. You cant sleep and all the songs on the radio make sense"
100 % true xDDD
Pewnie cos w tym jest,ale tak naprawde cholera wie jak jest miedzy nimi, dla Iana to i tak juz jest szczyt popularnosci duzo wiecej nie osiagnie... Jakos na wywiadach wole Paula, ale jakos Ian specjalnie mnie nie wkurza, co wiecej uwazam, ze ma teraz lepsza fryzure, ale za to Dejmyn mnie wkur wia :D Obejrzyj filmik co wstawilam wyzej Ichabbie :D
Obejrzałam :D nareszcie się doczekalyśmy :) ta ich rozmowa <33 ich relacja jest taka dojrzała.
Po hiatusie Glee zostaje przeniesione na wtorki. Patrzyłam teraz na grafik Fox i podskoczyłam z radości, bo premiera jest wpisana na 25 lutego. Ale potem mi mina zrzedła jak zobaczyłam, że następny odcinek dopiero 25 marca. Niby tak jak się spodziewałam, ale się ucieszyłam, bo myślałam że serial wraca na dobre wcześniej:( Ale dobra, nie ma się co na razie zamartwiać, idę popatrzeć po raz setny na nowe, cudowne scenki:D
We wtorki? Ale dziwnie. Już się przyzwyczaiłam do oglądania w piątki :D widziałam promo Puppet Master, będzie Lambert i Demi ! Już sie cieszę na wykonania :D
Przenieśli ze względu na oglądalność, widocznie wtorki mogą być dla nich korzystniejsze. Mi tam obojętne, ważne żeby w ogóle było:P Wiesz że miał być kiss w tym odcinku, ale go wycięli? Świnie:/ :P
Ja też:D A ten tekst Sue do Blaine'a wymiata xD
Trzeba sie będzie przestawić, trudno :) coo?? Co za chamstwo :D a ja tak czekałam na kiss przez cały odcinek.
Ja też, to akurat było bezsensowne, żeby się na powitanie nie pocałowali? Ale w sumie ten pocałunek w policzek był uroczy i jestem ciekawa czy był w ogóle w scenariuszu:D
Albo na pożegnanie, którego nam nawet nie pokazali :( haha, może improwizacja ;)
A co sądzisz o wizji Samchel/Evanberry? Bo widziałam trochę hejtow ze strony fanów Finchel. Ja akurat nigdy nie shipowalam jakoś specjalnie Finchel, wiec jestem raczej neutralna, ciekawa jestem czy to rozwiną.
Moim zdaniem to byłoby za wcześnie i lekko dziwne.. Nie mam nic przeciwko temu, żeby znaleźli Rachel jakiegoś faceta w 6 sezonie, ale niech już oszczędzą nam kolejnej kombinacji z Glee Clubu:p
Teraz trochę za wcześnie, ale na razie to były tylko spojrzenia, właściwie gdyby nie sugerująca co nieco mina Santany to nie zwrocilabym na to takiej uwagi :D no, ale gdyby to sie miało rozwijać w 6 sezonie to ja akurat nie mam nic przeciwko, Rachel miała pecha do facetów, Jesse, Brody, co jeden to lepszy :D Sam jest w porządku, no ale zobaczymy :) Może sie twórcy wycofaja z tego pomysłu.
http://24.media.tumblr.com/ab2d0f9752aacd3f10cadb9adddf5a4c/tumblr_mwnf7uOv9V1rr sol6o1_500.gif co nieco, hah :D
Nie wiem, na razie nie jestem przekonana, ale zobaczymy;) Osobiście wolałabym żeby sprowadzili Pucka, w końcu on i Rachel mają historię:D Ale biorąc pod uwagę jak zakończyli jego wątek w 5x03, to wątpię..
Lol, jaka mina :D ona jest genialna :D
Nope, Puck jest od Quinn :P :P ale szkoda, że już słuch o Pucku zaginął :( bez Finna to w sumie nie ma dla kogo go sprowadzać :( mam nadzieje, że się wszyscy pojawią na ślubie Klaine.
Właśnie do mnie dotarło że nie na moim tumblrowym ships page nie mam Quicka :o Czemu mi nikt nie mówił:D Zaraz muszę koniecznie dodać.
O nie, Pucka nie może ominąć ślub! Na zaręczynach go nie było, a przecież on jest jednym z największych shipperów Klaine'a:D Patrz jak to przeżywał: http://25.media.tumblr.com/162e3f42dbc6a1856a10ac0b35f52dd0/tumblr_mtxucx14BQ1rv gj11o1_r1_500.png xD
Tak w ogóle to po tym: http://25.media.tumblr.com/e2999c077d378130b591780496d720fd/tumblr_mwndvscIBd1rl ylr1o2_r1_250.gif dostałam niezłych feelsów. YOU KNOW, czyli o tym rozmawiali, o przyszłości i dzieciach :D Proponuję żeby zakończyć Glee ślubem, a potem zrobić spin-off z Klaine na podstawie The New Normal, z przeskokiem o jakieś kilka lat :D
No wiesz co, jak moglas zapomnieć o Quicku :) na mojej stronie z shipami mają swoje miejsce :)
Hahaha, nie oglądam TNN, ale Klaine w roli głównej to genialny pomysł :D
A widziałaś ile ja ich mam, ciężko to ogarnąć:D Pewnie o wielu jeszcze zapomniałam.
TNN ma tylko jeden sezon, odcinki po 20 minut. Zobacz, nie pożałujesz:D
Domyślam się, że sporo :P ale ja też nie mam mało i jeszcze ciągle jakieś nowe dochodzą :D
Czego ja już mam nie zobaczyć....:D jak już wszystkie seriale sobie pójdą na hiatus to będę próbować kolejnych :D
Haha, ja za to dzisiaj w wyszukiwarce kino maniaka zamiast glee wpisałam klaine :D
No mi mimo wszystko też, byl chyba najlepszy w tym sezonie. Ale moglo byc jeszcze lepiej :P Chociaż chyba nie powinnam oczekiwac, że wszystko się nagle poprawi :D Zobaczymy jak to dalej rozwiną.
Zdecydowanie najlepszy. Pierwszy raz miałam feelsy jakiekolwiek, i to nie takie które minęły po sekundzie :D To przez Damona (ufuf, już się bałam:P) i tą scenę z samobójstwem.
Na minus Caroline, która jest tępą hipokrytką i Elena, która pozwala jej na takie komentarze. No i fatalny początek, sztuczny i przepełniony sztucznymi uśmiechami.
Caroline naprawę myślała, że Elena będzie patrzeć bezczynnie na to, jak ten Jesse zabija Damona? No tak, lepiej dać mu przeżyć, żeby miała chłopca do ruch.ania, który potem zabiłby i ją, i wszystkich jej wampirzych znajomych ;] Denerwuje mnie też ta cała akcja z Aaronem (już pomijam kolejny podryw "na śmierć rodziców" i ciągłe zauroczanie go). Gdyby Delena była taka jak dawniej, to scena ratunku Damona wyglądałaby tak, jak powinna - czyli po całej akcji i wyrzutach Caroline, Elena się jakoś stawia zamiast robić oczka zbitego psa i czuć się winna. No i przyleciała tam, bo chyba nie uwierzyła, że Damon nie zabije doktorka, a to nie jest dobry znak ;]
i tak teraz myślę o tym nowym villainie i tym, że miał być to ktoś nam bardzo dobrze znany. Czyli Damon, tak? Dobra, może być, chcę dla niego ciekawego wątku.
Ooo super :D Ja właśnie przed chwilą obejrzałam i muszę z kimś pogadać :D Jak Ci się podobał odcinek?
Wczoraj obejrzałam i cały dzień musiałam to tłumić w sobie, także super, że w końcu możemy pogadać :D
SPOILERYSPOILERYJak dla mnie odcinek był świetny! Wiedziałam, że ktoś stał za tą decyzją, nie oszukujmy się, że Moira tak bez szwanku by z tego wyszła. Ale, że to akurat on to się nie spodziewałam :O I jeszcze ta rewelacja o Theii :o Chociaż po tym co powiedziała Moira to wiedziałam, że tak będzie, ale stawiałam raczej na Oliego. Olicity <3 Jak ja bardzo im shippuję <3 Cudowne sceny mieli w tym odcinku. I Count <3 Uwielbiam go nienawidzić :D Poza tym aktor jest genialny :D Oczywiście Laurel nadal mi działa na nerwy.SPOILERYSPOILERYSPOILERY
A Tobie jak się podobało? :)
Oj biedna, ale teraz możesz już chociaż ze mną pogadać :)
SPOILERYSPOILERY Dla mnie też odcinek świetny :) W ogóle cały drugi sezon jak na razie jest super :D Tak, ja też wiedziałam, że ktoś jej pomógł bo raczej w innym przypadku by jej nie uniewinnili. Ale Malcolma się nie spodziewałam :D Ja tak, samo po tym jak Moira powiedziała, że zdradziła męża z Malcolmem to spodziewałam się że któreś z jej dzieci będzie też dzieckiem Malcolma. I właśnie ja też stawiałam na Olliego. Uwielbiam Olicity <3 Sceny z tego odcinka mnie zabiły :D Oni muszą być razem :D Laurel jest straszna;/ SPOILERYSPOILERY
SPOILERYSPOILERYTak, ten sezon jest rewelacyjny :D Jestem ciekawa, jak to się teraz ułoży dalej. I co ten Blood kombinuje... Felicity jest cudowna i już się nie mogę doczekać, aż w końcu będzie z Ollim :D Tak, zabijają nas w każdym odcinku :D Dobrze, że w retrospekcjach nadal jest Sara, bo ją polubiłam i szkoda by było gdyby się już nigdy nie pojawiła.SPOILERYSPOILERY
SPOILERYSPOILERY Dokładnie, nie mogę się doczekać każdego kolejnego odcinka :D Blood i to co kombinuję mnie strasznie ciekawi... Tak Felicity jest świetna :D Mam nadzieję tylko, że nie będą nie siłę parowali Olivera i Laurel ;/ Bo tego nie zniosę;/ Ja tak samo bardzo Sarę polubiłam. Retrospekcje z wyspy są coraz bardziej intrygujące..SPOILERYSPOILERY
Hej Olu Kochanie :****
Ja właśnie mam zamiar obejrzeć Arrowa więc na razie nie czytam co pisałaś z Kate. Jak skończę to się odezwę :D Co tam u Ciebie słychać? Jak w pracy?
Hej Skarbie:***
Oglądaj koniecznie, kolejny rewelacyjny odcinek :) Jak zobaczysz podziel się wrażeniami :D
U mnie po staremu wszystko :) W pracy kula się do przodu, nie długo muszę spadać, bo na popołudniu idę :) A co u Ciebie? :)
U mnie stara bida :) No, ale jest szansa, że zaraz po nowym roku dostanę staż z UP to przynajmniej przez jakiś czas będę miała jakąś robotę, a może i będę miała szansę zaczepić się na dłużej :D Jasne jak tylko skończę to napiszę o swoich wrażeniach :D
Ooo :D Super :D A gdzie ten staż? Ok, to wieczorem jak wrócę z pracy to przeczytam :) Nie które sceny w tym odcinku zabijają, więc się przygotuj :D
O której będziesz w domu? Jeszcze nie wiem dokładnie gdzie będzie ten staż bo jest kilka możliwości, ale dopiero na początku przyszłego roku będą przydzielać miejsca więc muszę czekać :D
Dzisiejszy odcinek był naprawdę dobry :P Nie licząc paru rzeczy xD A końcówka :O Zapowiada się dobry wątek, ale wolę się nie nakręcać, bo zaraz wszystko spieprzą. I nie było ani jednej Stelenowej sceny xD
Na razie widziałam tylko Beremego i durną mimkę Eleny, na gifkach oczywiście. Może i był dobry. Ale za to zobaczyłam co będą robić Damonowi w przyszłym odcinku i o mało co nie zwymiotowałam, nie chcę tego widzieć na dashu.. :/
Yeah, przesadzili z tym. Ale to było do przewidzenia. Już dawno zbyt wiele się nie nacierpiał, so trzeba to zmienić. Nie przypuszczałam, że posuną się do czegoś takiego.