Nie wiem co oglądać, dzisiaj rano przekroczyłam dawkę feelsów. A tonę w zaległościach jak jeszcze nigdy dotąd:D
Ja mam Glee w czwartek/piątek :D
Masz rację, bo nie wyrobię się z zaległościami do poniedziałku, nie ma szans;P
zajebisty odcinek tvd :OO
oprócz Caroline, która chyba liczyła, że Elena pozwoli Damonowi umrzeć, byle przeżył jej nowy chłopak ;] i durnych min Eleny.
Steferine, mam trochę feelsów :P i taka piękna piosenka w ich scenie
This :) i piosenka ładna i scena też :) Jak wszystko diametralnie się zmienia na lepsze jak odstawi się wątek trojkąta :D
Stefan ma teraz Katherine i widać, że pociągną to dalej. Elena zajmie się Aaronem, a Damon ma nowy wątek. Sceny trójkąta będą się oczywiście pojawiać, ale myślę, że bez miłosnego zamieszania.
Caro jest taka pusta, że od razu na samą mysl o niej zaczynam się wkurzac. A Elena chyba zbyt dlugo z nią przebywa i robi się taka sama. Przez co Delena już mnie prawie w ogole nie obchodzi. Chciałam nowego wątku dla Damona, ale nie myslałam, że to będzie aż tak drastyczne. To stowarzyszenie i Augustine zapowiada się super, ale na nic się na razie nie nastawiam, bo wiele już było dobrze zapowiadających się wątkow, ktore zostały zniszczone. I w koncu był Matt. I Stefan mnie nie denerwował, a to jest prawdziwy cud :D
Czemu Caroline tak bombarduje Delenę? Damon jest taki najgorszy na świecie? Przecież ostatnio nie zabił nikogo, zachowuje się jak pies Eleny i pomógł z Bonnie- nikt na to nie wpadł poza nim:) A co z Klausem skoro Damon jest pępkiem zła?
To jest cała Caro. Pewnie jeszcze się wkurza za to co jej zrobił w pierwszym sezonie. No ale już bez przesady. Nawet Jer już Damonowi wszystko wybaczył.
Do łóżka mu chciała sama wejść, do tego nie musiałby jej hipnotyzować;)
Żałuję, że kolejny odcinek dopiero w grudniu:(
No jak zwykle:) Po dobrym odcinku i tak spodziewałam się dłuższej przerwy. Najbardziej cieszę się z wątku Damona i na to czekam:)
Delena już mnie tak nie cieszy. Może gdyby mieli jakąś fajną scenę gdzie Elena powie np. I will always choose you albo coś innego żebyśmy mogły się jarać, ale tak? Na razie między Wesem a Damonem było więcej emocji:)
Problemu nie było, gdy Caro zabiła 12 wiedźm, żeby uratować Bonnie, ale problem jest już ogromny, gdy Elena zabija maszynę do zabijania wampirów, żeby uratować swojego chłopaka. tvd standards.
no mnie Delena obchodzi tyle, co nic. Cieszyłabym się, gdyby w końcu dostali konkretną scenę, a to co widzimy to żart jakiś.
Jest drastyczne, ale to dobry powód i wytłumaczenie wyłączenia człowieczeństwa. I będą retrospekcje pewnie :) No pewnie będzie tak, że zacznie się dobrze, a skończy już słabo, ale póki co nie będę z góry oceniać.
Stefan był fajny:P Znaczy fajny w takim sensie, że podobały mi się jego sceny z Kath. Będą sobie nawzajem pomagać pewnie, to na plus:)
Tak, powod super wymyslili, ale mam jednak nadzieję, że zbyt wiele scen nie pokażą, nie lubię na cos takiego patrzec :P Z tego co pamiętam to Damon miał o tym Elenie opowiadac. Więc może w koncu będą znaczące sceny. Kath i Stefek do siebie pasują. Nie spodziewałam się, że tak to mi się spodoba. Ale nie od dzisiaj wiadomo, że on w towarzystwie każdej dziewczyny, ktora nie jest Eleną jest do zniesienia :)
Kocham znowu VD:D Przypomniał mi się 1 sezon gdzie były retrospekcje, nowe postacie, nowe wątki. Do tego tajemnicze stowarzyszenie i Damon w tym wszystkim:) Juhuuu!! I wystarczyło tylko zabić Silasa.
:DDDD te ostanie sceny były takie fajne, że aż był dreszczyk :D też mi się podoba :)
I najważniejsze, że tego w ogóle się nie spodziewałam:) Wiedziałam, że Bonnie będzie widziała dead people, że na pewno Jesse będzie z Caroline, że Katherine będzie się smętnie kręcić, ale nic dobrego po Damonie się nie spodziewałam. I najważniejsze- Elena mówi do Damona, że ma nie zabijać profesora Mengele, a on co robi? Próbuje go zabić:) I to w jaki finezyjny sposób. Jest Damon! Ciekawe tylko po jakim czasie ta idiotka zorientuje się, że Damon jest uwięziony. Może Alaric objawi się Bonnie i jej to powie, a ta powie Elenie? I kolejny powód żeby mogła porobić oczy spaniela do Stefana, który będzie musiał jej pomóc;) Stefan i Kaśka mieli super scenę:D
taktaktak, dokładnie:D
"Ciekawe tylko po jakim czasie ta idiotka zorientuje się, że Damon jest uwięziony." - nieprędko, bo będzie zajęta zapewne, ma teraz swojego męskiego odpowiednika i będzie mu współczuła all day all night
Doszłam dzisiaj do wniosku, że odcinek był dobry, bo Eleny za dużo nie było. I podobało mi się, że zabiła Jessiego. Uważam, że i tak za długo się zastanawiała bo zamiast od razu działać ta przemawiała do Jessiego:/
TTP
SPOILERYSPOILERYSPOILERY
"so astrid is in love with stephen
stephen is in love with cara but he also loves astrid
cara is in love with stephen but she also loves john
john loves cara and he also “made out” with stephen"
Lol, z Julie już jest naprawdę źle xD
Podali tylko że w przyszłym roku, ale wiadomo że sezon będzie mieć 13 odcinków ;)
Obawiam się że będzie na jesień... na takie krótkie seriale zawsze czeka się dłużej..
Odcinek dobry.
Momentami przypomniał mi się 1 sezon.
Scena Stefana i Kath bardzo ładna, nie naciągana, troche drugosezonowa delena :)
Elena i Caro beznadziejne.
Damon i Delena: fajnie ma chłopak swój wątek. Przeczuwam, że może dostać krew Augustine... i że znów będzie zły. Co może być początkiem końca Deleny. Ale nie przejmuje się tym szczególnie. Może znów będzie więcej chemii i feelsów kiedy nie będą razem? Nie muszą być razem, byle by wzdychali do siebie i byli sobie wierni. Podobało mi się również, że Damon nie zamierzał być posłusznym pieskiem Eleny i postanowił zabić doktorka. Bravo Damon.
Bonie i Jeremy: wciąż nie mogę przegryźć ich związku. Nie pasują do siebie. Bonie lubię, Jeremy to napakowany dzieciak. Chciałabym Bonnie z kimś dojrzalszym.
Doktorek: cały czas na pozytyw, nieprzewidywalny
Aaron: nie mogę patrzeć na niego, gorszy od April
Kath i Nadia: która z Was jest starsza? GENIALNE :)
Ogólnie: wierzę, że ten serial da się jeszcze uratować...
Obejrzalam odcinek, nie spodziewalam sie, ze przy Kat i Stefku bede miec wiecej emocji niz przy calej "delenie" od poczatku sezonu...
Aaron to jakas pomylka.
Elena jest niesamowita egoistka, zaprasza trzech koelsi na jedna impreze, bo kazdy MUSI byc z nia,Damona wysyla na przesluchanie LOL
Damon! w koncu wlasny watek.
Caroline to dno, dna, wpuszczasz morderce do swojego lozka. HELOL Damon w polowie nie jest taki jak Klaus, mogl Jessie ja zjesc.
Stefan strawny, Kat mi sie podobala.
Beremy, ani mnie to ziebi, ani mnie to chlodzi.
Cieszę się właśnie, że Damon dostał coś od serialu. Jestem ciekawa jak rozwinie się akcja i co wymyślą scenarzyści. Mam nadzieję, że nie wypalą zbyt szybko wątku i będzie się wiele działo - bo potencjał jest :). Elena stała się strasznie dziwna ostatnio, przejmuje się wyłącznie sobą. Dba o to, by nie była sama, nie obchodzą jej uczucia innych. Aż się zdziwiłam, że zabiła Jessego; a Care nie zakończyła z nią przyjaźni.
Cóż, nie sądzę, by Damon miał szanse z Jessem, w końcu ten posmakował krwi wampira, a nie przypominam sobie, by kiedykolwiek jakaś postać spróbowała wampirzej krwi... Prócz, rzecz jasna, śmiertelników.
Kath + Stefan? :)
Beremy zawsze był nudny, ale może w ich związku coś się podzieje :).
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1zCNJG07i-g zwiastun 2 sezonu OB!