PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121912
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 6

Jak to? O.o

użytkownik usunięty
byledopiatku

No sama zobacz..

ocenił(a) serial na 6

Nie mam dostepu w pracy... Ale to by byla jakas masakra, wszystkie seriale tam ogladam.

użytkownik usunięty
byledopiatku

Ja zawsze oglądałam na kinomaniaku, ale ostatnio są tam straszne opóźnienia z wgrywaniem odcinków, więc przeniosłam się na ii.tv. A nie za bardzo lubię się bawić w konta premium, nie mam zaufania do tych stron.. już wolę chomiika.

ocenił(a) serial na 6

Ja wykupuje sobie konto tylko na max video szybko sie laduje i nie sa to jakies orgomne kwoty i nigdy mnie nie zawiodlo, ale linki zawsze bralam z ii tv takze to dla mnie jakis koszmar.

użytkownik usunięty
byledopiatku

Na razie dam sobie spokój, bo niedugo i tak wszystkie seriale idą na hiatus. Ale od stycznia sobie założę konto, chyba że obudzą się na kinomaniaku i zaczną szybciej dodawać odcinki.

ocenił(a) serial na 6

Cholera.... Musze to obczaic jak wroce do domu, bo mam nadzieje dzis obejrzec TO.

byledopiatku

Właśnie się zabieram za oglądanie :D

Ja właśnie wolę mimo wszystko kinomaniaka, jak wchodzę na ii.tv. to laptop odmawia mi posłuszeństwa :D

użytkownik usunięty
Kate123

Kinomaniak jest o wiele lepszy,wiadomo, nawet jshshfsjfszybciejskjfiksfjsięksjfksfmjsfnzjsfjhksmniegoskfjkściągakjskd xD ii.tv kiedyś nie byłam w stanie ogarnąć, teraz śmigałam bez problemu no i masz:D

Mam już obczajone strony, gdzie szukam odcinków, które muszę jak dadfghjfhakjfhajfhnajszybciejdshgalfhlfhafściągnąćdhasjfgkfhghdsfghs i angielskie napisy, a resztę na spokojnie na kinomaniaku :) Na ii.tv to NG oglądałam ze dwa razy, bo strasznie się opóźniali na k.

Wczoraj jeszcze oglądałam normalnie, ale niech spadają- żadnych kont:/

tequila_s

Dlaczego w KAŻDYM serialu musi być trójkąt, w który jest uwikłany mój ship? WHY???

tequila_s

Hahahaha byeeee

tequila_s

OMG, odcinek BATB mnie zabił. I jak mam czekac do stycznia? xDDDDDDDDD NOPE

tequila_s

Dobry wieczór... :)

bliss6

Hej :*

Kate123

Hello :*
Co tu tak pusto ? Normalnie nie do uwierzenia ;)
Ale zimno brr..Nie lubię zimy :(

bliss6

No właśnie nie wiem :P
A ja dzisiaj wyjątkowo polubiłam, bo na dworze był śnieg i pięknie świeciło słońce i było tak ładnie :D
Co tam u Ciebie? :) Ja nadrabiałam seriale i mam dużo feelsów przez to :D

Kate123

U mnie nie ma śniegu jak na razie,ale za to jest mróz :/ I też świeciło dziś słońce :D
Pomału leci do przodu ;) No to w przeciwieństwie do mnie,bo ja stoję ze wszystkimi serialami.Nie wiem kiedy to nadrobię buu:(

użytkownik usunięty
bliss6

Hej Blissek:*

Bluszek, oglądaj BATB!!!!!! :D Muszę o tym pogadać, a nie mam z kim :(

użytkownik usunięty
Kate123

Może potem:)

Coś oglądasz teraz? :P

użytkownik usunięty
Kate123

Nie, dopiero co otworzyłam lapka i przeglądam tumblra.

Wszystko u Ciebie w porządku?

użytkownik usunięty
Kate123

Coś nie tak napisałam?;)

Nie, nie o to mi chodziło :) Wydaje mi się, że piszesz inaczej niż zwykle i się zmartwiłam. No ale może jestem przewrażliwiona. Niczym Cię nie obraziłam, prawda?

użytkownik usunięty
Kate123

Zdaję sobie sprawę z tego, że czasem brzmię jak zimna suka, chociaż wcale nie jest to moim zamierzeniem :P Także z góry przepraszam:P

Jeju, przecież nic takiego nie miałam na myśli.

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Ja widziałam BatB :D ale wkurza mnie ten serial w tym sezonie, wiec nic dobrego raczej nie powiem :D

Dobry wieczór blush :) :*

użytkownik usunięty
bliss6

Jak oficjalnie:D

A tak jakoś :D

użytkownik usunięty
tequila_s

Aaaaa Lola, chodź tu szybko:D
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZqICnQk0OTM :DDDD

ocenił(a) serial na 7

O rany :D jakie oni mają pomysły :D jakie to kochane...:)

użytkownik usunięty
lola881

Fajne, ale ja czekam na Klainowy telefon :D Jak ich rozmowa będzie trwać 20 sekund to się wkurzę :P

ocenił(a) serial na 7

A ta rozmowa telefoniczna to w tym odcinku ma być?

użytkownik usunięty
lola881

Tak:)
"Distressed by the gleeks’ reaction, Blaine calls Kurt for emotional support, but finds little comfort in his fiancée’s response."

ocenił(a) serial na 7

Jejku, to dobrze, że przynajmniej rozmowę dostaniemy, bo myślałam, że już do przerwy nic z tego. I też mam nadzieje, że to będzie dłuższa rozmowa :D

użytkownik usunięty
lola881

Ja też:D Na nic się nie nastawiam, ale potrzebuję nowych feelsów:D

użytkownik usunięty
lola881

http://25.media.tumblr.com/94b5ef8a7b09094b7d62d12681a7a6a4/tumblr_mwy2x7sQ0t1qf cdl6o1_250.gif
http://24.media.tumblr.com/39d9a11bdca4d8b9bb26448f524b30c4/tumblr_mwy2x7sQ0t1qf cdl6o2_250.gif

:D

ocenił(a) serial na 7

Aaa, moje serce tego nie wytrzyma : D Sue oddawaj Kurta! Ta mina Blaine'a, aww

użytkownik usunięty
lola881

http://kurtsies.tumblr.com/post/68295538415 chyba każdy jest w tym momencie Unique:D

ocenił(a) serial na 6
tequila_s

HoD wyprowadza mnie z rownowagi....

użytkownik usunięty
byledopiatku

Oo, właśnie, co z Zadem? Możesz mi śmiało zaspoilerować..

ocenił(a) serial na 6

SPOILERY Wielkie gufno.... Wkurzylam sie,mam tego dosc, ten kiss byl wtedy jak Wade byl na prochach i nic nie znaczyl,Wade bedzie w zwiazku z kuzynka Zoe,ta z dzieckiem sa juz przy odcinki 16 i ich relacja dalej sie rozwija.... Ble...

użytkownik usunięty
byledopiatku

http://25.media.tumblr.com/f1aaaeba068da40110a50087701dd13d/tumblr_mm4hghp7dq1ra hrxpo9_250.gif
Chyba skończę z tym serialem, nic mi się w tym sezonie nie podoba.

ocenił(a) serial na 6

Ja mam to samo, HoD byl lekki i przyjemny i ogladalam go tylko dla Zade, teraz nie ma na nich nadziei... Wkurzylam sie...
W ogole mam depresje shippowa, zade'a nie ma, delena jest do dupy, klayley to tylko moja wyobraznia.... Ichabbie,wieczna Katrina...

użytkownik usunięty
byledopiatku

No właśnie dla mnie był zabawny i jednocześnie wzruszający. Potrafiłam ryczeć ze śmiechu albo ze smutku, teraz ledwo oglądam do końca bez zaśnięcia na klawiaturze. Nawet gdyby nie było Zade'a, to by mi się bardzo podobał. A teraz nie ma nic fajnego, brakuje im pomysłów.
Depresję shippową mówisz:D No coś w tym jest, dlatego trzeba szukać nowych seriali z nowymi shipami:P