Tak, nadrobilam SH Reign :D Nie trawie tej Katriny, co mu da wieczny powrot do przeszlosci.... NOPE
Daj spokój, po tym odcinku SH mam już dosyć imienia Katrina. Nie wspominając o tej zaskakującej nowinie....... Seriously? Oby to dobrze poprowadzili, bo na razie mam pewne wątpliwości. Sceny Abbie i Ichaboda piękne <3 I uwielbiam Franka i Jenny :D
O, pogadaj ze mną o Reign :) Już tak bym chciała nowy odcinek, a trzeba tyle czekać :( Uzależniłam się od tego serialu, bo tak trochę mi się Merlin przypomina dzięki niemu :D
Pogadam, Franicis mnie zdenerwowal i chyba nie zajarzylam czego SPOILER czemu Bash pozniej zrzucil tego kolesia w przepasc?
SPOILERYSPOILERYOglądałam z angielskimi napisami, ale chyba chodziło o to, że on rozpoznał Basha i wiedział, że jego matka ma związek z poganami, bo pewnie słyszał co ten koleś w lesie mówił. I gdyby na dworze się o tym dowiedzieli, to pewnie Bash i Diane przypłaciliby to życiem. Francis też mnie zdenerwował. Ok, rozumiem, że był zły, że Mary mu o tym nie powiedziała, chociaż chciała. Ale żeby od razu lecieć do Olivii? I jeszcze zabraniać jej się spotykać z Bashem? xDSPOILERYSPOILERY
SPOILER Mnie najbardziej zdenerwowalo to jak Francis grozi bratu, ze jak zostanie Krolem to bla bla bla... I pozniej ta scena z Olivia, no wkurzylam sie.
Jak Ci ida Tudorzy?
SPOILERYSPOILERYTak, to mnie też zdenerwowało. No ale ja za Frankiem i Mary nigdy nie byłam, so... :D Ale przykro patrzeć jak zaczynają niszczyć jego postać. Bo mimo wszystko tak samego w sobie to go lubiłam :)SPOILERYSPOILERY
Miałam chwilową przerwę w oglądaniu, ale teraz znowu się zabieram i zaczynam 2x04 :)
Ja tez za nimi nie bylam, ale przyznam, ze mialam pare feelsow w ich scenach, szczegolnie dwa odcinki temu, ale teraz to juz na pewno wole Basha, chociaz Francisa jestem w stanie zrozumiec, przy Henryczku on jest lagodny jak baranek :D
Ooo to juz niedlugo final 2 sezonu, bedzie sie dzialo, poplaczemy sobie przez neta :D
Tak, też przyznam, że mieli, ale mnie od pierwszego odcinka urzekły bardziej sceny Mary z Bashem no i sam Bash :) A, zobacz sobie promo, tym bardziej będziesz się wkurzać na Francisa :P
Jak dobrze, że oglądałaś już Tudorów i będę mogła z Tobą przeżywać :D
Juz widzialam promo, no niestety, Franek na razie nie jest miloscia mega zycia :D
Tez sie ciesze, bo jak ja ogladalam to jeszcze na zadnym forum sie nie udzielalam i musialam cierpiec w milczeniu :D
Ponoć w 1x11 Bash ma bronić Mary może przed jakimiś bandytami, nie znam dokładnych szczegółów. Ale co z tego, jak ten odcinek będzie pewnie w styczniu. Ugh...
Takie przeżywanie jest najgorsze, jak się nie ma z kim podzielić wrażeniami :(
Ja juz jestem zalamana tymi hiatusami, ale moze w koncu bede miec czas na Teen Wolf :D
O WŁAŚNE! Zapomniałam, że miałam Ci coś ważnego pokazać :D
Pacz :D
OUAT spoilers
http://31.media.tumblr.com/7d56f3c65020d6d0aceda9f6ed8ad913/tumblr_mwtq38PztP1ru henao1_500.jpg
http://24.media.tumblr.com/c6a25fa073bddaa9a832aeaa82f70700/tumblr_mwoyi6GjSG1qd rmm5o2_250.jpg awwwwwwwwwwwwwwww <3333
http://24.media.tumblr.com/91f0268ff96cdd74ceef3f89de989ea5/tumblr_mwx0yl6vof1qe 2rp4o1_500.jpg ok.bye
AWWWWWWW Jakie cudne, hug, kon, niebezpieczenstwo... Kiedy cholerny odcinek.... Kocham Hooka to juz nie ma watpliwosci...
Nowy odcinek w poniedziałek, ale obawiam się, że jeszcze 2-3 odcinki i hiatus, który potrwa do marca........... A właśnie te zdjęcia są z tych marcowych odcinków...............
Też go kocham, widać jak się zmienił i czekam na więcej :D I na zdjęciu widać, że ma rękę :D
Jeju, czemu w tym roku takie dlugie te przerwy sa? Jak ja mam to niby wytrzymac? Kurde chcialabym zeby Hooka w koncu normalnie ubrali, ale on naprawde do siebie pasuja z Emma, sorki, ale jestem w pracy dlatego tak w kartke odpisuje :D
W tamtym chyba też tak było, ale ja żyłam wtedy TVD i nie przywiązywałam takiej uwagi do innych seriali :D Ja do Neal'a nic nie mam, ale powinni mu znaleźć jakąś inną dziewczynę :P
Domyśliłam się, nie masz za co przepraszać :)
A wieczorem TO <3 Już się nie mogę doczekać :D Zobaczyłam sobie fragmencik z moim shipem :D
No w tamtym roku to byl szal, ale im dalej w las to juz mnie dobijalo coraz bardziej, a w tym roku juz nic nie czuje jesli chodzi o TVD.
Wlasnie TO, na pewno dzis obejrze, mojego shipu pewnie nie bedzie nigdy, ale mam nadzieje ze odcinek bedzie fajny.
Widzialam, nawet napisalam mala recenzje, moja niechec do Eleny jest juz ogromna, jest taka tepa, ze szok.
Ciesze sie na watek dla Damona :D
Kat i Stefan, przyznam, mialam emocje w tej scenie, to jest naprawde dziwne.
Przez Elenę to mi się Delena już tak nie podoba. Zresztą, Damon zachowuje się jak piesek i spełnia wszystkie jej zachcianki, co też mnie nie zachwyca. Może przez ten wątek Damona w końcu będzie między nimi jakaś istotna rozmowa, bo na razie to śmiech na sali. Tak samo zachowanie Caro. Niech już ona da spokój i przestanie z tym ciągłym krytykowaniem Damona. Teraz już wiemy dlaczego wyłączył swoje człowieczeństwo i ja mu się wcale nie dziwię. Boże, te retrospekcje będą tak drastyczne. Ale lepsze to, niż epicki trójkąt.
Też mi się ich sceny podobały :D I ta piosenka <3 I Stefek mnie nie wkurzał i nie było Steleny :D Cud :D I Bonnie ma ładną fryzurę :D
Elena niszczy ten zwiazek poza tym gra Niny jest tragiczna, Damon to juz cien samego siebie. Tez mam nadzieje, na lekkie rozruszanie jego postaci. Caroline to taka tepa hipokrytka, ze nie mam slow, sama slinila sie do Klausa, ktory zabil matke jej chlopaka. To jakas porazka. Stefan i Kat naprawde super, chybe bede ich shipowac :D:D:D
Hej :) Coś się ostatnio mijamy i nie mamy jak pogadać :(
Nie wiesz może jak to jest teraz z BATB? Już na razie nie będzie więcej odcinków czy jak?
Dzięki :)
Jak tam? Masz nadrobione wszystkie odcinki? :D Ja w zasadzie się nudzę, bo czekam na napisy :P Jednak ten hiatus wcale nie był potrzebny :P
Mam trochę do oglądania, ale podchodzę do tego na luzie, bo wiem że w weekend nie będę musiała oglądać wszystkiego z jęzorem na gębie. Potrzebny był, tak to bym się stresowała że nic nie obejrzane a tu jutro 3 odcinki, w piątek 4...
Na razie muszę lecieć, może potem się zgadamy:)
Mi też jeszcze trochę zostało, ale w poniedziałek dużo nadrobiłam, czego się w ogóle nie spodziewałam :D Także mam tylko zaległości z wtorku i z dzisiaj :) Ty masz więcej seriali, więc się nie dziwię, że cieszysz się z przerwy :D
To do później :)
SPOILERYSPOILERYSPOILERYŚwietny odcinek, a następny zapowiada się jeszcze lepiej:D Widziałaś zwiastun? Będzie wyznanie Killiana:D Dash jest strasznie mdły, po cholerę wracał.. Penelope jest przerażająca, ciekawe jaki będzie jej następny krok.SPOILERYSPOILERYSPOILERY
Mnie tez sie bardzo podobalo :D SPOILERY Kocham Wendy i w ogole nie zgadzam sie z czerwonym naszyjnikiem, ciekawe co to za Asgard i do tego Ojciec naszych wiedzm, chyba jest lekko szurniety, nic juz nie wiem i nie moge sie doczekac :D
Widzialam wyznanie Killiana, Freya juz mnie tak nie drazni jak na poczatku, chociaz nikomu nie shipuje to Dasha nie lubie, ma taki tepy wyraz twarzy i jest za cukierkowy :D Ta ich Mamusia to nie zle ziolko, jest straszna, ciekawe po bo jej magia Frei, skoro klucz wezowy zostal zniszczony...
SPOILERYSPOILERYSPOILERYJa też ją kocham:D O naszyjnik się martwiłam, ale przecież jej nie uśmiercą, jest jedną z najlepszych postaci. Freya mnie na początku denerwowała, a teraz wolę ją bardziej od Ingrid. Szkoda że to ona straciła moce:/ Też nikomu nie shippuję, ale już wolę ją z Killianem, bo ona i Dash mi przypominają Stelenę. Chociaż Dashowi daleko do Stefana. Kto wie co planuje mamuśka. Jestem ciekawa czy w finale wyjdzie na jaw, że jest Atheną czy będą to ciągnąć do następnego sezonu.SPOILERYSPOILERYSPOILERY
SPOILER No mam nadzieje, bo Wendy jest najfajniejsza, tez na poczatku nie lubilam Frei, ale teraz juz jest spoko :D Dash jest lekko nudny, ale do Stefana to juz chyba kzademu daleko :D Mysle, ze wyjdzie naprawde dobry ten serial :D
Widzialam jedna scenke z TO i byla piekna, chcesz zobaczyc?
Na początku było trochę kiczu, ale z każdym odcinkiem jest coraz lepszy:D Tak się cieszę że będzie drugi sezon:D
Nie widziałam. Jeżeli to nie jakiś wielki spoiler to możesz mi wkleić.
Nie jest, scenka jest cudowna, jaka ja kocham Kluske:
Od 1.41 http://www.youtube.com/watch?v=h2fNqUpLWgE :D
Tez na poczatku zdawalo mi sie troche infatnylne, ale naprawde sie rozkrecilo i podoba mi sie.
Ale się cieszę że scenarzyści poruszyli ten temat! Nie może być tak, że dziecko po raz pierwszy powie "tata" do Elajży, bo ten będzie się wiecznie kręcił przy nim i Hayley, i pilnował żeby zły Klaus przypadkiem nie oddychał tym samym powietrzem co oni. Ta cała sytuacja jest dla mnie chora, chyba nigdy nie przekonam się do Haylijaha czy jak ich tam zwą. Trochę zrobił z siebie ofiarę, ale z drugiej strony mu się nie dziwię, ja już sama nie wiem o co chodzi Reb i Elajży i czego oni od niego chcą. Tu niby chcą żeby był lepszym człowiekiem, chcą stworzyć rodzinę, ale kiedy tylko Kluska się poprawia to obrywa mu się podwójnie. Muszę obejrzeć odcinek, ciężko się wypowiadać o scence wyrwanej z kontekstu. Potem pogadamy;)
Wiesz ja w pracy dorwalam tylko tyle, tez bede wiedziec wiecej po odcinku :D
Ale mysle dokladnie tak samo, torjkaty trojkatami, ale nie smaczny jest ten ship Elijah I Hayley, najwzywaczajniej w swiecie nie jestem w stanie sie do niego przekonac, choc sceny naprawde maja ladne. Juz nie wspomne o marnotrastwie potencjalu Klayley (wiem uczepilam sie :D) Klausa naprawde zle potraktowali, ktos kto nigdy nie ogladal TVD najzwyczajniej w swiecie by sie pogubil, bo Kluska nic dramatycznego swej rodzinie nie zrobil odkad jest w TO.