Jest, ale żaden trójkąt nie jest gorszy niż z TVD, więc tym nie musisz się przejmować :D Było dopiero 5 odcinków, ale akcja już się zaczyna rozkręcać :)
aha
po 45 min? tak? :D
to może w piątkowy wieczór obejrzę sobie odcinek pilotażowy :))
Kate, mam coś dla Ciebie: http://25.media.tumblr.com/0aad80c593d122db5f5515f13758dca4/tumblr_mwkv02bLSp1qj c2zlo1_500.gif <3333
xD
Bez otwierania wiedziałam co to będzie xDDDDD
Za każdym razem jak teraz go widzę, to się zastanawiam co ja w nim widziałam xDDDDDDDD
Nie widziałam żadnego filmiku, myślałam że to było "jednorazowe".. on się wykrzywia ze śmiechu a kot jest niezadowolony, na co to w ogóle było..
masz stare info :D
Tutaj już chyba nikt nie kocha Iana. No może po za małymi wyjątkami, o których nie wiem :P
hahaha, nie ogarniam już :DDDD
a parę miesięcy temu Ian był bóstwem xDDD bywa :>
Co tam Dziewczyny, obejrzalam HoD w koncu cos fajnego, WOEE tez super.. No i SH :D
Tak :D Castle byl swietny, ten sezon jest po prostu rewelacyjny... W SH pierwszy raz Ichabod krzynal bylam w szoku, mam nadzieje, ze nie sprowadza Katriny zza swiatow...
Nie dziwie sie, mnie tez... Taka jakas nijaka... Jeszcze caly tydzien do TO a ja juz tesknie....
Co to bedzie jak wiekszosc pojdzie na hiatus, w moim zyciu pojawi sie pustka, przez to zdjecie nie moge sie doczekac 1x09...
Jak serial będzie odchodzić na hiatus to będziemy śpiewać: "Zostań, to nie jeszcze pora, zostań choć jeszcze na chwilę.." xD
Bede chyba musiala pohejtowac TVD, to jedna z moich ostatnich pasji zyciowych.... Ja zaspiewam Zostanmy razem, zostanmy razem jai TYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY................ :D
Zostań, to jeszcze nie pora
Zostań, choć jeszcze na chwilę
Aż załaduję radośnie odcinki w internetowym playerze
W tym zaciemnionym pokoju zachwyćmy się sobą raz jeszcze
Zanim odejdziesz na hiatus niech zadrży moje shipowe serce
a łzy popłyną cichutko, bo pragnę ciebie zatrzymać
Jak czas zaklęty magicznie, w złocistej kropli bursztynu
Uczę się ciebie na pamięć
niecierpliwymi palcami, rozpaczliwie na pamięć
Szeroko zamkniętymi oczami oglądam zachłannie od nowa
Całego odcinka po odcinku
Tak, wiem
Już teraz iść pora
choć dwa shipy na ścianie tańczyć chcą dalej uparcie
Czas pędzi nieubłaganie
Zegar wybija rozstanie, nie cofną małej wskazówki
Cudne dwa otp-y zakręcone wokół gorącej żarówki
Zanim się wymkniesz ukradkiem i przyjdzie hiatus okropny
daj mi trochę feelsów raz jeszcze, bo wciąż jak opętana
Lubie te piosenke :D Dokladnie :D Kiedy powiem sobie dosc, tez pasuje do TVD teraz :D
Musimy wymyslec jakis limeryk o TVD i odejsciu na hiatus to mi poprawia humor :D
Byl kiedys serial idealny,
teraz pozostal puch marny,
odczuwam to w piatek w klozecie,
po dupnym odcinku, jak gra na flecie,
zniszczone shipy, plonne nadzieje,
miejmy to juz za soba, drodzy Przyjaciele,
Stefanow i Elen powciskali tyle,
przeto je bnac kogos trzeba za to kijem,
Pamietniki sie spier dzielily,
Nie mam juz na nie sily :D:D:D
Ta dam, prawie jak Kochanowski :D
Nie ma i szczerze mówiąc nie wiem dlaczego.. zamiast TO puścili jakiś koncert Lady Gagi.