PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121912
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 7
Cudzoziemka87

Zobaczyłam Castla :D jaki uroczy odcinek, ale się usmiałam, szczególnie z Ryana :D a dzieciaczek robił słodkie minki :D

lola881

Odcinek spoko, chociaż liczyłam na chociażby cień kontynuacji ostatniego odcinka. A za dziećmi nieszczególnie przepadam. Za to obejrzałam 1x09 Paco <3 pijany Lucas <3 ale jak Sara dalej będzie tak wymyślać, to chyba go do grobu wpędzi... w ogóle jak ona się ubiera xDD

ocenił(a) serial na 7
Cudzoziemka87

Ja akurat założyłam, że na kontynuację najwcześniej można liczyć w finale. A do dzieci mam taki stosunek jak Beckett :D ale mały i tak był słodki :D
Oj zdecydowanie go wpędzi do grobu:P on już tak świruje, a im dalej w las tym gorzej :D tzn. z nim gorzej :D ale za to mają coraz piękniejsze i znaczące sceny :)
Krótka spódniczka, brzuch na wierzchu :D albo ta jej mini w kratkę do szkoły:D fajne mają te mundurki szkolne;P

ocenił(a) serial na 7
Cudzoziemka87

aaa jeszcze Ci chciałam powiedzieć, że Castle ma przerwę teraz :( do 6 stycznia...

lola881

szkoda, liczyłam na jakiś świąteczny odcinek :( uwielbiam świąteczne odcinki (oraz świąteczne filmy, reklamy, piosenki itp. itd. xD)

lola881

Wybaczcie, że się wtrącę, ale nowy odcinek Castle był rewelacyjny. Jak dla mnie najlepszy w tym sezonie :)

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Jeszcze lepszy od poprzednich? Ten sezon jest naprawdę świetny. Zaraz chyba faktycznie pójdę go sobie zobaczyć. A właśnie skończyłam SH, ale przeżyłam szok, genialnie to wymyślili.

lola881

Moim zdaniem tak :) I przerażający.
Świetny odcinek SH, prawda? Ja się domyśliłam, że tak właśnie będzie jak obejrzałam scenki z tego odcinka dzień wcześniej.

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Świetny, serio. No ja właśnie nie oglądałam wcześniej żadnych scenek. SPOILERSPOILER (na wszelki wypadek:) przeczytałam to co wczoraj napisalas i nasuwali w trakcie odcinka pewne rzeczy, ale naprawdę nie sądziłam, że akurat to będzie on. A i tak największy szok przeżyłam kiedy Ichabod krzyknął :d to było dziwne, nie wiedziałam ze potrafi :D SPOILERSPOILER

lola881

SPOILERYSPOILERYJa w momencie jak zobaczyłam ten wisiorek to wiedziałam, że to będzie on :D I teraz przynajmniej wiadomo, dlaczego chciał zabić Ichaboda. O tak, też się wtedy przestraszyłam, zawsze był taki w miarę spokojny, a tu nagle takie coś. Scena z żółwikiem świetna :D W ogóle Tom genialnie grał w tym odcinku. Zawsze jest świetny, ale dzisiaj wyjątkowo. I ten odcinek utwierdził mnie w przekonaniu, że zanim cokolwiek się zacznie między Ichabodem a Abbie, on musi sobie dać spokój z Katriną. I podobały mi się sceny Franka i Jenny :D Chyba już im shippuję :DSPOILERYSPOILERY

ocenił(a) serial na 7
Kate123

SPOILERSPOILER tak, wszystko nabrało sensu i wyjasnilo sie dlaczego akurat go ścigał wtedy i teraz, w ogóle lubię te wszystkie retro i wracanie do tamtych czasów, ludzie byli wtedy zupełnie inni, nie dziwię się, że tak trudno Ichabodowi się odnaleźć w teraźniejszości , a nawet bym powiedziała, że radzi sobie całkiem dobrze jak na taki szok kulturowy :) żółwik był świetny i reakcja Ichaboda :D to cale jego podsumowywaniem współczesności mnie zawsze rozwala :D Ja też tak cały czas uważam, Crane jest wciąż za bardzo związany ze swoją żoną, czasami mam wrazenie, że do niego wciąż nie dotarło, że ona od dawna nie żyje, zresztą co się dziwić skoro ciągle go nawiedza, a dla niego te 200 lat to jakby wczoraj. Ale Katrina nie jest zła, naprawdę jak na tamte czasy to była bardzo... postępowa i potrafiła walczyć o swoje racje:) oczywiście wciąż chce, żeby dala mu w końcu spokój, bo to niezdrowe :) ale nic do niej nie mam. Ja w ogóle uwielbiam Jenny :) zawsze robi wszystko jak chce i po swojemu. A w duecie z Frankiem faktycznie byli super :) SPOILER SPOILER

lola881

SPOILERYSPOILERY Też lubię te retrospekcje :) I nawet Katrinę w nich lubię :) Ale tak to mnie irytuje, że nie daje mu spokoju. Ciekawe czy wiedziała, że za tym wszystkim stoi jej były narzeczony. Ichabod naprawdę świetnie sobie radzi w obecnych czasach. Inni na jego miejscu pewnie nie byliby tacy spokojni :P Dobrze, że ma Abbie, która w razie czego wszystko mu wyjaśni :D Ja odnoszę takie samo wrażenie, jakby Crane uważał, że Katrina żyje albo, że mogą ją przywrócić do życia. To ciągłe jej pojawianie się też sprawy nie ułatwia. Ciekawa jestem jak to dalej rozwiną. Jenny też lubię (aktorkę znam z Nikity i tam też gra fajną postać :) Cieszę się, że jest jej więcej, tak samo jak i Franka, który ma naprawdę genialne teksty :DSPOILERYSPOILERY

tequila_s

HAHAHAHAHAHA
HAHAHAHA
HAHAHA
HAHA
HA
BYEEEEEE

użytkownik usunięty
tequila_s

Scenarzyści OUAT też już ćpają,jak widzę :D

Obejrzałaś? xD Czegoś takiego się nie spodziewałam xD

użytkownik usunięty
Kate123

Jebłam po prostu:P Odcinek był dobry, ale trochę ich poniosło xD Ktoś powinien stworzyć drzewo genealogiczne bo już zaczynam się gubić xD

Mi się to z jednej strony podobało, bo nigdy w życiu bym na to nie wpadła, a lubię jak mnie coś naprawdę zaskoczy, ale z drugiej strony... xD

użytkownik usunięty
Kate123

Cóż xD Ale dobrze, niech trzymają Piotrusia jak najdłużej, bo go uwielbiam. Robbie przebił samą Lanę, moim zdaniem jest teraz najlepszym villainem w serialu;)

Pan musi zostac :) Dżuli powinna się uczyc od nich jaki ma byc prawdziwy villain.

użytkownik usunięty
Kate123

A ja obronię Dżuli, bo uważam, że stworzyła dużo dobrych czarnych charakterów. Ale jak się nie ma pomysłu na serial i wymyśla głupoty, to się niszczy postacie (4 sezon). Z 5 aż tak bardzo jej nie łączę, wiemy dobrze że główną robotę odwala teraz w TO i TTP (a villainy są w nich naprawdę dobre). Te wszystkie Silasy i Tessy są teraz robota innych.

Dobra, to scenarzyści z TVD :P Już się przyzwyczaiłam zwalac winę na Dżuli i ciągle zapominam, że ona już praktycznie za TVD nie odpowiada. W TVD jest z tym problem, że każdy villain w ten czy inny sposób uwikłany jest w epicką miłośc i tak to się kończy. Jedyna nadzieja jeszcze w tym Doktorku, ale nawet się nie nastawiam...

użytkownik usunięty
Kate123

Doktorek jest słaby, przynajmniej dla mnie. A jak gada do dyktafoniku to brzmi jak świr :p

Ja mam nadzieję, że jeszcze się rozkręci. Ale widząc jak beznadziejnie się zakończyły inne wątki to tak jak mówiłam, na nic nie liczę. Wiadomo, że będę dalej oglądać, chociaż wizja takiej Eleny nie nastawia mnie pozytywnie. Ale dobrze, że mamy pełno innych, lepszych seriali :)

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Pan jest najlepszy, ten aktor jest dobrany idealnie, nie to co maly Henry, po raz pierwszy w zyciu wolalabym zeby przezyl Pan niz Henry :D

byledopiatku

Mam nadzieję, że Pan przeżyje jak najdłużej. Pewnie znajdą sposób na uratowanie Henry'ego, ale Pan też ma życ :D
Ponoc w 3x12 (który będzie w marcu btw) ma byc hug Emmy i Hooka :D <3

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Ja tak samo, uwielbiam Piotrusia, duzo bardziej niz Henrego, swoja droga troche wykazal sie glupota :D
Aww, ale super, chcialabym zeby Hooka w koncu ubrali w normalne ciuchy.. I co z Rumplem?

byledopiatku

Pan kompletnie go omotał. I tak właśnie powinien się prezentowac villain :) A domyśliłaś się tego powiązania między Panem a Rumplem, czy też byłaś w szoku? :D
Pacz
http://31.media.tumblr.com/33b5ff84ba7217422a190595a3b9d2ab/tumblr_mwi2s2zi0V1qc ruu2o1_250.jpg
http://31.media.tumblr.com/130d895bd36cb075ef93ddf7f7ea24c6/tumblr_mwi1o6VO9r1qc ruu2o2_250.jpg
To będą chyba sceny w NY :) Też bym chciała go w normalnych ciuchach, ale te też są fajne :D Więcej spoilerów nie znam :(
A i wczoraj obejrzałam Tudorów 2x02 :) Świetnie się zaczął drugi sezon. Ale się nabrałam w 1 odcinku, myślałam, że Anna zdradza Henryczka, a to był tylko sen :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Dokladnie, idealny :D Pan jest teraz moja ulubiona postacia :D Widzialam juz te zdjecia, strasznie sie ciesze, tylko czemu Emma jest w pizamie? :D

OMG tu sie powoli zaczynaja schody, prawda, ze maja idealna chemie?

użytkownik usunięty
Kate123

Rozwalił mnie tytuł następnego odcinka: "Save Henry" xD Jakby nie robili tego od początku sezonu xD

użytkownik usunięty

Który będzie dopiero 1 grudnia...

Well, 12 dni to nic w porównaniu do prawie 3 miesięcy, bo tyle będzie trzeba czekac na 3x12...

użytkownik usunięty
Kate123

Wait what

http://www.filmweb.pl/serial/Dawno%2C+dawno+temu-2011-603904/episodes#sezon3

użytkownik usunięty
Kate123

Korzystam z tego, dzięki xD Ale nie patrzyłam na daty dalszych odcinków :p

Ja niedawno popatrzyłam i to był chyba błąd, tak to żyłabym w nieświadomości jeszcze jakiś czas xD

użytkownik usunięty
Kate123

Przyszły tydzień będzie naprawdę luźny. Może wreszcie zabiorę się za Shameless;)

Jak dobrze liczę to będę miała 7 seriali zamiast 16 xD To faktycznie jest luźno xD A dużo masz odcinków Shameless do obejrzenia?

użytkownik usunięty
Kate123

22

xD

ILY :D

użytkownik usunięty
Kate123

No co? xD Odpowiedziałam ci na pytanie:p

Nic xD To chyba tyle ile masz wszystkich nowych odcinków w tygodniu :D

użytkownik usunięty
Kate123

Nie, ja się tak nie bawię. Najpierw Glee, teraz OUAT, co jeszcze?
http://24.media.tumblr.com/407a32e67570589136e9bd5ccab6017e/tumblr_mjtivj98NL1r6 f6cso1_250.gif

SH, ale "tylko" na miesiąc, a jak się sezon skończy to pewnie rok trzeba będzie czekac.......

Mnie tak samo xD No ale teraz sprawy przyjęły gorszy obrót, so może dlatego taki tytuł xD

tequila_s

Bluszek, oglądaj Castle albo SH, proszę :D

użytkownik usunięty
Kate123

Wiedźmy na mnie czekają:D
Zresztą na razie nic nie obejrzę, bo muszę iść gary umyć i pranie powiesić:P

Wieźmy nie uciekną :P
Ja właśnie skończyłam mycie garów :D

użytkownik usunięty
tequila_s

Internet mi muli, heLP

:(