Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122848
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej

użytkownik usunięty

ok, to biorę krótszy, dziękuję :)

Arrow 2x13 spoilers
http://24.media.tumblr.com/72225261692918e82f5f508587d41806/tumblr_n06bzeFE4F1sf e58eo1_500.jpg
http://31.media.tumblr.com/197b722499e552a32c2e17cca74e64a7/tumblr_n06bzeFE4F1sf e58eo2_500.jpg
http://24.media.tumblr.com/8e698cfa87ce0e239421c0fa09ef08f6/tumblr_n06bzeFE4F1sf e58eo3_500.jpg

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Gdzie to się Sara wybiera? To nie jest przypadkiem córka tego gościa, którego boi się Malcolm? Nie pamiętam imienia :D

anik756

Ania:**** jak się czujesz kochanie?

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Hej :*** W miarę dobrze. Mam nadzieję, że leki zaczną działać i będzie już wszystko dobrze :)

A co u Ciebie?

anik756

Też mam taką nadzieję :) A dałaś w końcu radę przeczytać tą moją wiadomość :)

Mam dzisiaj wolne :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Dałam radę odczytać Twoją wiadomość :D

No to przynajmniej mogłaś sobie odpocząć :D

anik756

To dobrze :D

Nie, dzisiaj to nie bardzo:P Jutro może w końcu uda mi się usiąść na dupie i odpocząć :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Jutro też masz wolne?

anik756

Yep :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

No to na prawdę sobie odpoczniesz :DDD

anik756

W końcu, bo byłam już naprawdę zmęczona. Ogólnie to musiała mi dać wolne, bo bym miała za dużo godzin :)
Jutro idę do fryzjera :D

ocenił(a) serial na 7
Kate123

ale świetne nowe intro TW, zostanie tak już, czy był to tylko jakiś wyjątek?:)

lola881

Chciałabym, żeby zostało, bo było genialne :D Nawet w intro potrafią zaskoczyc :D Jak wrażenia? :)

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Świetne jest, dodaje klimatu :) a odcinek bardzo dobry :) Lydia nareszcie podsumowała odpowiednio Aidena :) i jej komentarze na imprezie świetne :D nawet Derek byl zabawny :D a tego już dawno nie było :)) poza tym coraz bardziej lubię Kire, świetna scena kiedy Scott zobaczyl w niej lisa. Poza tym, o dziwo, nawet lubię Allison w tym sezonie, pasują do siebie z Isaackiem, którego uwielbiam :D no i oczywiście Stiles, który ratuje wszystkich dookoła, a teraz nagle się okazało, że to on zapisał te liczby na tablicy, szok. I nie wiem o co chodziło z Chrisem, ale pewnie się dowiemy wkrótce :)

lola881

Zgadzam się ze wszystkim, ten serial jest tak genialny, że nie ma się czego przyczepić, ani na co ponarzekać :D Oczywiście nie przeszkadza mi takie coś :D

użytkownik usunięty

kto oglądał TO?????????

ocenił(a) serial na 8

Ja :D

użytkownik usunięty
anik756

SPOILERY ten serial mnie ciągle zaskakuje :D choć klimat czarownic, rytuałów, poświęceń etc nigdy nie przypadał mi do gustu i w TO mnie to już zaczyna męczyć.. no i trochę mi się dłużył ten odcinek. Ale narodziła się w mojej głowie nadzieja, że zobaczymy jeszcze Mikaela :DDD nie ma mowy, żeby wspomnieli o nim w retro i do tego nie wrócili :D No i uwielbiam Cami.... ładne sceny z Marcelem miała:) Tylko Elijah mnie też już zaczyna męczyć, trochę mi działa na nerwy:P SPOILERYSPOILERY
a jak Twoje wrażenia? :)

ocenił(a) serial na 8

SPOILERYOdcienek bardzo fajny, ale swtrasznie brakuje mi Daviny. Niech oni coś wykombinują i sprowadzą ją z powrotem, Niemiłosiernie wkurza mnie ta Celeste :/// Eliaszek robi się z odcinka na odcinek coraz bardziej wkurzający :/// Reb jak zwykle naiwna. Cami uwielbiam ją jest najlepszą kobiecą postacią w TOSPOILERY

ocenił(a) serial na 8
anik756

Ja ostatnio też polubiłam Cami, rozbawiło mnie ja rozbiła tą szklankę na Papa Tunde czy jakoś tak hehe.;D Odważna kobitka. A ogólnie co do odcinka, to całkiem mi się podoba, TO ogląda mi się tak przyjemnie jak niegdyś TVD.

Reign spoilers
http://24.media.tumblr.com/aabf5235438e203aa8156416a7f873df/tumblr_n0693vEWpz1sn 21e9o1_500.png
What? :D <3

ocenił(a) serial na 8
Kate123

To nie jest ich dziecko więc spokojnie :DDD To zdjęcie jest z 1x10 jak ja się nie mogę doczekać jutra. Bo będzie Arrow i Reign :DDD

ocenił(a) serial na 8
anik756

Też czekam na jutro, a co do Arrow obejrzałam 4 odcinki sezonu pierwszego, warto oglądać dalej? Bo aż tak mnie nie wciągnął, ale widzę tutaj wiele pozytywnych opini, jak czytam :)

użytkownik usunięty
Kate123

Ojej :D Słodkie <3 Pasuje do nich ;-)

Kate123

Ciekawe czyje to dziecko? :) Ale pasuję im :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

http://www.youtube.com/watch?v=itYZea0YPmo tu masz małą podpowiedź, ale szczerze wątpię żeby to było dziecko Bash'a

anik756

eeee aha...Nie no ja też nie wierzę, że to dziecko Bash'a. Pewnie znowu jakiś podstęp..

anik756

Tak tylko mówią, to na pewno nie jest jego dziecko.

ocenił(a) serial na 6

Obejrzalam wilkolaczka! BOZE JAKI TEN SERIAL JEST SWIETNY!
SPOILERY
Co sie stalo z Tata Allison?NOOOOOOOOOOOOOOOOOPE

byledopiatku

Basia, ja muszę na razie iść, ale mam nadzieję, że będziesz jeszcze później to pogadamy :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

BEDE. Na razie sie jaram i piosenki sciagam...:D:D:D

byledopiatku

Soundtrack był genialny :D W ogóle cały odcinek był świetny :D Wydawało mi się, że dopiero zaczynam oglądanie, sprawdzam, a tu już 20 minut minęło :D
SPOILERYNie mam pojęcia o co może chodzić z Chrisem. Jakie on może mieć z nimi powiązania? I co ze Stilesem? :((((((( Wszystko było fantastyczne. Nie ma się czego przyczepić i nie mogę ogarnąć o co w tym wszystkim chodzi :D Tęskniłam za takim uczuciem :DSPOILERY

ocenił(a) serial na 6
Kate123

SPOILERY Kocham ten serial (sorry, ze teraz odpowiadam, ale dopiero zauwazylam, ze napisalas O.O) Z Chrisem to chyba beda retrospekcje z Japonii, nie moge sie doczekac, Kira jest kitsune (byly takie japonskie duchy wladajace elektrycznoscia) Allison i Isaac maja swietna chemie, Stiles chyba napisal te liczby dla Barrowa :/ jak jeszcze byl opetany, brakowalo mi Stydii :( impreza miazga, sama bym na taka poszla :D Derek w koncu zabawny i badass :D:D:D

byledopiatku

Ok, jestem :D SPOILERYJa się każdego odcinka nie mogę doczekac :D To jest po prostu niesamowite jak bardzo poziom się podniósł w porównaniu do 1 sezonu. Tyle akcji i naprawdę świetne wątki. Nikt nie jest zaniedbywany. Rewelacja. Oni mają pomysł na każdy odcinek. Kira i Scott są przeuroczy, Allison i Isaac mają niesamowitą chemię. Nawet podobały mi się sceny Lydii i Aidena, mam nadzieję, że skończyła z nim na dobre. W sensie fajnie by było, gdyby zostali przyjaciółmi, ale na tym koniec. I Danny :D I nawet Coach ze swoją jedną linijką był genialny :D Derek w końcu świetny :D Też mi brakowało Stydii, ale w sumie tyle się działo, że dało się wytrzymac :D I ta scena co Agent Mccall ich przesłuchiwał :D I Szeryf i Stiles :D GENIALNESPOILERY

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Ten sezon ogolnie jest najlepszy ze wszystkich jak do tej pory i aktorzy coraz lepiej graja :) Ja lubie blizniakow, ale tutaj chociaz w przeciwienstwie do TVD nikt nie wybacza po jednym odcinku :D takze powinni przebyc droge ku wybaczeniu, Agent McCall w koncu pokazal jakies ludzkie oblicze, ciekawe o co chodzilo Stilesowi gdy z nim gadal... Nawet polubilam Kire w tym odicnku, ta scena jak Scott ja namierzal w tlumie byla swietna, moim zdaniem pasuja do siebie..

użytkownik usunięty
byledopiatku

into the unknow jest niesamowite :)

ocenił(a) serial na 6

O tak juz sciagnelam :D I prawie wiekszosc tych z imprezy.... To jeden zespol nigdy go nie slyszalam...

ocenił(a) serial na 6

SERIO? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=661978457179052&set=a.507455849297981.10 7780.507454%20289298137&type=1&theater

użytkownik usunięty
byledopiatku

http://24.media.tumblr.com/1bbaa865fbd572f8d591e0d4df8e12d7/tumblr_mzw0yxy2Yc1qc pf2oo8_250.gif

ocenił(a) serial na 6

Ladna Dziewczyna, ale po co? Tyle jeszcze niewykorzystanego potencjalu tam jest....

użytkownik usunięty
byledopiatku

Nie wiem, mam nadzieję że nie zrobią głupoty i mnie nie zrażą, bo niedługo żaden serial mi w schedule nie zostanie.. Ostatni odcinek Shameless mi coś nie podszedł.

ocenił(a) serial na 6

Ja jeszcze nie widzialam, ale czytalam o wyczynie Fiony, szkoda mi tego kolesia...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Fiona jest strasznie irytująca, a ta scena była niesmaczna biorąc pod uwagę okoliczności... A z Frankiem wiecznie to samo, on nigdy nigdy nie przestanie wykorzystywać ludzi. Choć ostatnia scena dała mi trochę nadzieję, że jednak jest w nim trochę człowieczeństwa. Miałam nadzieję, że po tej akcji w szpitalu coś do niego dotrze i będzie starał się zmienić. Niestety scenarzyści nie wykorzystali potencjału. Jedynie wątek Lipa mnie interesuje. I czekam na Iana, chyba się nie doczekam:/

ocenił(a) serial na 6

Ian ma sie ukazac kolo 8 odcinka, bo krecil jakis film w Afryce... Lipa uwielbiam i nie przestane.. Fiona mnie zawodzi, w koncu ma szanse poukladac sobie zycie, a dziwnie sie zachowuje, no ale ma syndrom DDA..
Frank to najwieksza menda w historii tej planety.... On sie nie zmieni...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Ekstra...ok, dzięki za info. Jak obejrzysz, to daj znać:)

ocenił(a) serial na 6

Sure :D mysle, ze jutro.....;)

użytkownik usunięty
byledopiatku

Ja chyba zaraz sobie TO włączę... nie wiesz może czy były jakieś sceny Klamille?

ocenił(a) serial na 6

Juz czytalam, ze jakas byla :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Faajnie:D