a myślisz, że dużo nas z serialowych [nieoficjalnie] ogląda live? ja jakoś w to wątpię, to nie te czasy i nie taki sam serial jak rok temu czy dwa ;p
może Ty lubisz SM i dlatego oglądasz xDDDDDD
Oglądam serial z przyzwyczajenia:P Nie będę udawała jak strasznie go nie lubię, wkurzają mnie no ale co zrobisz jak nic nie zrobisz;p
u mnie przyzwyczajenie nie wystarczyło, by pozostać przy oglądaniu, tak spiepsyli, że mi czasu szkoda, wolę TO obejrzeć, a poza tym mam kilka innych bardziej wciągających seriali ;)
TO to dla mnie przedłużenie VD, zobaczymy jak dalej pociągną. Mam kilka zastrzeżeń, ale na razie sa u mnie na równi. Chyba. Zobaczymy po dzisiejszym odcinku;)
może i przedłużenie, ale za to o ile lepsze na ten moment moim skromnym zdaniem, aż mam ochotę oglądać i zaraz pójdę ostatni odcinek obczaić ;)
to jutro koniecznie zdaj relację, i tak nie oglądam, ale fajnie poczytać opinię innych ;p
Minona, czekałam na Ciebie:) Hej:) Ponoć masz kontakt z Teki? Chciałam się dowiedzieć czy u niej wszystko w porządku, bo dawno jej nie było.
cześć :)
jak miło, że ktoś jeszcze na mnie czeka ;p
no właśnie.................... :////////////////////////// nie mam z nią kontaktu teraz i szczerze mówiąc nie wiem co się z nią dzieje ;((((((((((((((
ostatni raz z nią rozmawiałam chyba pierwszego grudnia jak dobrze pamiętam ;(
zero odpowiedzi na maile, smsy nie dochodzą na obie karty, skype wyłączony :///////// ostatnio chyba z tydzień temu próbowałam dzwonić i nawet wiadomości na pocztę nie mogłam zostawić, bo skrzynka pełna była :///////
Ja czekam, tęskniłam za Tobą i Bloo:D
O cholera:/ Dopiero co mówiła, że Madame niefajnie postąpiła urywając kontakt bez żadnego słowa, a teraz sama to robi. I ja się zamartwiam czy z nią wszystko w porządku:( Zawsze wchodziła raz na tydzień czy dwa i dawała znak życia, a teraz brak odzewu od początku grudnia. Ostatni raz logowała się 2 grudnia:/
awwwwwwww jak miło :***************** BLOO JEST SUPER CO? xD
no dokładnie tak, sama pamiętam jak była wściekła na Madame......... może to przejściowe tylko <łudzę się>
z tego co wiem, to wtedy już w listopadzie miała problemy w swoim związku, może odseparowała się od NAS kosztem ''naprawy'' swego życia prywatnego? sama nie wiem co mam już myśleć ;( ciągle mam nadzieję, że się jeszcze pojawi, gdy se wszystko poukłada. ale że tak bez słowa, to normalnie szok :/
jest jeszcze jedna możliwość dorwania jej, ale nie wiem w tym momencie czy warto mi się poświęcać aż tak...............
Bloo jest świetny,rozwala mnie ten av:D Od razu mi się humor poprawia:D Chociaż moje serce należało do Eduardo:D
Rozumiem, tylko mogłaby napisać, że chwilowo robi sobie przerwę. Zwłaszcza, że sama pisała, iż tak należałoby robić.
Gdybym miała jakąkolwiek możliwość poza internetem, to bym to zrobiła. Martwię się, wyobrażam sobie najgorsze scenariusze, tak już mam:/ Nie wiesz czy miała jeszcze z kimś z serialowych bliższy kontakt?
no to w takim razie chyba nigdy nie zmienię avka, skoro Ci się humor poprawia na jego widok :) albo muszę częściej tu zaglądać ;p
dokładnie tak! mogła zostawić jakaś wiadomość lub smsa napisać chociażby do mnie i byłoby wszystko jasne, a tak martw się tu człowieku co i jak :( czasem boję się, że miała znów wypadek i stało się najgorsze i dlatego cisza jest..... tfu tfu
mówisz, że Ty zrobiłabyś coś więcej poza netem? no dobrze, to może i ja powinnam jakoś zareagować?
w związku z feriami, w sobotę jadę do mego Rafała do Niemiec i mogłabym pojechać do niej i sprawdzić co się dzieje. to tylko nieco ponad 100 km w jedną stronę, adres mam, nawigację będę mieć, tylko jak tu Rafała namówić na przejażdżkę, możliwe, że na darmo? coś muszę wymyślić.........
o ile wiem, to z Bliss chyba była blisko? z Madame też, a z Tobą nie?
Jak Cię nie ma to wchodzę na swój profil i patrzę na okienko ze 'znajomymi :D
No gdybym miała nr telefonu czy jej adres i mieszkała niedaleko, to bym na pewno coś zrobiła. No ale skoro mówisz, że na telefony nie odpowiada:/
Nie wiem, ciężko powiedzieć. Tu wchodzi w grę czas i koszty, nie wiadomo czy to w ogóle coś da i jaka będzie jej reakcja( jeśli będzie w domu), bo skoro nie odpowiada na smsy czym e-maile, to co dopiero będzie z wizytą...
W takim razie napiszę pw do Bliss. Z Madame jej się kontakt urwał dawno, tak pisała, zresztą ta też przepadła... Ja rozmawiałam z nią tylko tutaj na forum, kiedyś na gg, ale to jeszcze za czasów offtopowych...
xDDDD a to nie muszę częściej wchodzić na serialowe, skoro znalazłaś na mnie sposób ;p
w Polsce mam do niej dalej więc w Niemczech, to by była świetna szansa, by ją odwiedzić i sprawdzić co z nią się stało. ona u mnie była, więc ja też mogłabym się poświęcić tak na dobrą sprawę. reakcji się nie boję wcale, zresztą, gdyby miała mnie nie wpuścić, to będę drzeć mordę pod drzwiami, dopóki mnie nie wpuści ;p albo do momentu wyjścia sąsiadów xD
kiedyś miałam jednego smsa od jej przyjaciółki, ale nie zachowałam go i nie mam numeru niestety........ szkoda, bo miałabym możliwość zapytania jej o Kamilę, a tak jajco :/
dobry pomysł, może Bliss coś wie. a takie buty, a ja myślałam, że Ty też masz na nią jakieś bliższe namiary [głupia ja] gdybyś miała, to byś mnie nie pytała o nią ;p
offtopy, wydaje się jakby to było w innej epoce ^^
Jak otworzy drzwi to zrób tak, błagam: http://24.media.tumblr.com/fe9f4db8f5ceb9c68c5ce6bd4949ef78/tumblr_mys576zEpB1rj unvyo1_500.gif xD Ja wydrę na nią mordę w internetach, niech się tylko pojawi:D A tak na poważnie, jak się zdecydujesz to daj znać:)
Już prawie 2, zaraz pomyślą że na TVD czekam xD
kocham ten moment <3 dobra, zrobię tak, szkoda, tylko, że ona Sherlocka nie widziała, to i nie skojarzy akcji ;)
Ty se nie wyobrażasz co ja jej zrobię, jeśli uda mi się ją dorwać................ po to w sumie Rafała wezmę, by mnie powstrzymał, bo ją chyba zabiję na miejscu :/
dobrze, napisze co i jak z moim pościgiem za Tequilą xD
z ust mi to wyjęłaś, miałam to samo pisać ;p
spadam, bo na poważnie ktoś pomyśli, że oglądam ten shit.
dobranoc Bluszek :*
Jak nie widziała, to tym bardziej dostanie ode mnie ochrzan:D
Może zrobią kiedyś film na podstawie Twojej historii:D "Finding Teki" :D
Taa, spadasz bo się właśnie zaczyna odcinek:D
Dobranoc:*
Odcinek mi się bardzo podobał, cudowne wspomnienia:D I spodoba wam się zakończenie, bo umarła najbardziej "lubiana" postać:D
Przejrzałam gify. Riczek!!!!!!!!! Gifsety z Klaroline mnie załamały. To naprawdę ta sama osoba, która krytykowała Elenę za przespanie się z Damonem, bo jest zły? Lol. Sprawdziłam tą końcówkę, odgrzewany kotlet. To już oficjalny koniec mojej przygody z TVD.
SPOILERYThis. Obejrzałam i na palcach jednej ręki mogę podac sceny, które mi się podobały. Riczek!!!!!!!!!!!!!!! To było piękne <3 I powrót innych postaci. Matt <3 Kocham go i nie rozumiem dlaczego jest go tak mało w serialu. Na Nadię mogę się patrzec bez końca, ona jest taka śliczna. Jedna scena Kath i Stefka mnie wzruszyła, była cudna piosenka do tego. I sceny Damon&Jer&Matt i Bonnie. A i Stefek mnie nie wkurzał. Cud. A reszta głupia, nudna, przewidywalna do bólu. Na Elenę to ja nie mogę patrzec, wkurza mnie niesamowicie. O Caro to się nawet nie wypowiem. Końcówka przewidywalna i zupełnie bez sensu. A nie, przepraszam, dzięki temu znowu trójkąt ożyje. Lol.SPOILERY
Tyle było gadania, że to 100 odcinek i ma byc genialnie, a wyszło jak zwykle. Dobrze, że się nie nabrałam.
Szczerze TVD to ja obejrzałam tylko 2 odcinki 5 sezonu i praktycznie zapomniałam, że to dzisiaj byłby odcinek do obejrzenia :DDD
A tu takie hot sceny, patrz: http://25.media.tumblr.com/b83a8c116d604d2bc0aae2986197b51a/tumblr_mzw003KjXb1rp 4im3o1_500.gif xD Jak mi wspomną o tym w TO, to zabiję...
Ohydztwo :///// Klaus co ty idioto wyprawiasz??? Wracaj do Nowego Orleanu bo w tym MF To dostajesz głupawki ://// Jak wspomna o tym w TO to ja kogoś walnę :/
Niektórzy jeszcze pieprzą, że Caroline do TO przeniosą. Porządny serial z porządnymi postaciami i będą pustaka sprowadzać:/
OMG Puscila sie? :D:D:D Z takim idealnym mezczyzna.... Gdzie mu tam do Damona.... ale to chyba ich pozegnanie, koniec Klausa w TVD YAY
Klaus nigdy nikogo nie zamordował, nie jest psychopatą, nie ma wanny pełnej wesz. Co chcesz, Caroline zalicza tylko porządnych :D
Pożegnanie? Chyba sama w to nie wierzysz?:D Jak Dżulietta zobaczy jaka radość na twitterze to zorganizuje kolejne schadzki. Swoją drogą jakie to głupie, gdzie ja oglądając TO pomyślałabym, że podczas tego chaosu im w głowie wycieczki do Mystic Falls, lol.
Ja tego nie mam zamiaru oglądać :P
A Reign już widziałaś? Nie mogę się zabrać, widziałam promo następnego odcinka i wysiadam... Patrzysz na seriale trzeźwo, to mi powiedz czy warto dalej oglądać, bo mam wrażenie, że teraz wszystko zaczyna się kręcić wokół trójkąta miłosnego...
Nawet nie bylo tragicznie, w sumie jedna scena mi sie podobala, Kath i Steffa, co za wstyd. Piosenke ladna dali... http://www.youtube.com/watch?v=G4q-0ApFX9I
Nie widzialam, ale w cale mnie nie kusi, bo za malo realny dla mnie i nie wiem czy chce widziec to miotanie sie Mary miedzy jednym i drugim w imie niby idealow....
Śliczna, przesłucham cały soundtrack. Co do odcinka, widziałam kilka gifsetów. Odgrzewany kotlet na końcówce, idiotka Caroline, Klaroline - ble, Stefek nagle bawi się w Delenowego shippera, a Deleny w ogóle brak. Rzuciłam to w cholerę i tym razem mówię poważnie...
Same... ciekawi mnie wątek Clarissy, uwielbiam Katarzynę, ale jak to stanowi 10 % odcinka to ja dziękuję. Nie mam nic przeciwko trójkątowi jako tako, tylko niech on się rozgrywa w jakimś normalnym tempie, a nie że co tydzień całuje innego, a co dwa tygodnie zmienia narzeczonego. Tragedia.
A Castle widziałaś?;)
No co racja to racja, ale ta jedna scena naprawde ladna, gdyby Kat na koncu nie zrobila tego co zrobila, to nawet by sie dla mnie zrehabilitowala..Delena to juz przeszlosc, a hipokrytka Caro jak moze patrzec w ogole w oczy Tylerowi po tym co zrobila... LOL
Ja sobie odpuszczam, to sie dzieje za szybko, zero realizmu, strasznie infantylne..Wiekszosc fabuly to wzdychanie Mary...
To mi trochę ulżyło, bo myślałam że jestem jakaś dziwna. Na serialowych to tylko zachwyt, o skakaniu Mary z kwiatka na kwiatek nie ma złego słowa. A ja to czytam i: http://24.media.tumblr.com/tumblr_lmhn9vfeHB1qii6tmo1_500.gif