Nie wiem, nie mam pojęcia co się wydarzyło oprócz tego co Kejcik wyżej napisała:D
Daj spokój xDDDDD Ten wątek z Kath jest tak porąbany, że masakra. No ale trójkąt musi życ wiecznie, niezależnie jakim kosztem :P
Sterina chyba;PP, jakkolwiek dziwacznie to brzmi;)))
Ale jeśli rzeczywiście tak było to już się robi naprawdę "Niewolnica Isaura" czy też inne klasyki gatunku;PPP
Wygląda na to, że Plec postanowiła tym razem dopieścić Stelenowców;D (lub raczej fanki Stefana;)
Choć to podobno przecież nie Elena;PPP
OK :D Tylko tu może byc problem, bo prawie cały odcinek to jedna wielka perełka xD
Kath udająca Elenę to porażka. Stefek chyba naprawdę bardzo chce wierzyc, że może do siebie wrócą skoro nie dostrzega nic dziwnego w jej zachowaniu. Boże mój, mieli chyba z milion hugów, Caro z byka na nich patrzy, zazdrosna jest xD A Wes wstrzyknął Damonowi to coś co miał wstrzyknąc Elenie... I teraz będzie zabijał wampiry...... Ze Stefka robią znowu świętego. Jedyne co mnie nie wkurzało to Bonnie oraz Matt i Tyler. Matt już wie co się stało z Kath i Eleną (jedyny mądry), ale Nadia go teraz przetrzymuje. Może Tyler coś zaradzi :D
Ale teraz najlepsze, aż muszę linka wkleic, patrz na promo nowego odcinka http://www.youtube.com/watch?v=AAE5a9SSjtU
Serio się zastanawiam, czy nie rzucic tego serialu w cholerę.
Przecież to głupie i naciągane. Sire bond rozpoznali po 5 sekundach, ale teraz nie potrafią dostrzec, że coś jest nie tak? Dajcie spokój;P A Stefek nie powinien czuć, że z Eleną jest coś nie tak przez tą więź sobowtórów? Czy już wyjaśnili, że to ściema, bo nie pamiętam:D
Już dawno powinnaś:D
Rozpoznali! I uwaga kto- MATT! Który Eleny nie widział od dwóch odcinków. Za to wszyscy, którzy widzą Eleną nie widzą niczego podejrzanego w jej zachowaniu. I dlaczego tak zesrali Damona, no dlaczego?! Przecież Elena wróci, to jasne jak słońce, a ten burak nie będzie miał nic na swoje usprawiedliwienie, bo odbiło mu jeszcze przed magicznym zastrzykiem:/ Tym sposobem zostanie jeszcze bardziej sam niż w 1 sezonie, będzie jeszcze gorszy i jeszcze bardziej znienawidzony. Nawet w 1 sezonie miał przebłyski bycia dobrym, a czy on tutaj ZNOWU nie wyłączył uczuć? Rozumiem, że Damona spisali już całkowicie na straty, bo z tego momentu nie widzę powrotu dla niego żeby ktokolwiek jeszcze odezwał się do niego bez nienawiści. Za to jest Enzo- teraz chyba tylko to mnie ciekawi w serialu. Nienawidzę tego blond-pulpeta! Tydzień temu była w dobrym momencie!
Tylu ludzi narzekało, że z Damona ciepłe kluchy i tęsknią za 1 sezonem, to teraz mają. A wszędzie czytam, że Stefan się zaczyna podobać. Twórcy dostali to co chcieli od samego początku.
Właśnie na tym polega problem- mogliby to trochę wyważyć. Damon nie może być albo ciepłym kluchem albo mordercą bez odrobiny uczucia. Jest wampirem więc powinien raz na jakiś czas kogoś zabić, ale aktualnie w serialu wszyscy go nienawidzą i mówiąc wszyscy mam na myśli także Stefana:) Mam wrażenie, że Damona spisali już na straty i skupią się na innych postaciach, a on będzie tak bardzo z boku i tak bardzo porzucony jak to tylko możliwe. Mają nowego Damona- Enzo. Na razie jest zły, ale zaraz pozna którąś dziewczynę (nie wiem, może nową wiedźmę?) i będzie miły tylko w jej towarzystwie, zrobią im 3 wspólne tańce, a na końcu adoptują kotka.
Ale jak! Jest całkowicie zmiażdżony. Pamiętam jak marzyłam sobie, że kiedyś go zabiją w piękny sposób i tak się skończy Delena, a oni zrobili to najgorzej jak mogło być. Nawet jeśli teraz Damon zginie to nikt się tym nie przejmie:)
Ok, teraz jak mu wstrzyknęli to świństwo to jeszcze można to jakoś zrozumiec. Ale przecież cały ten odcinek nie miał nic wstrzyknięte i zachowywał się okropnie. Tego nie da się niczym usprawiedliwic.
No niestety. A już to jak popatrzył na "Elenę" jak dowiedziała się, że porwał Jeremiego to już był szczyt. Jak tak to ma wyglądać to niech zabiją Damona zanim Katherine opuści ciało Eleny:)
Dokładnie. Zawsze we wszystkim się orientują, ale tutaj akurat nic nie jest podejrzane. Bo jak Elena leci na Stefka, to znaczy, że wszystko jest pięknie i cudownie. A to promo to masakra. Wszystko co było Delenowe nam odbierają i przerabiają na niedoszłą "Stelenę".
http://24.media.tumblr.com/d6d4daaec41f5faba5f3bb5165044a70/tumblr_n08x09esAx1ri dkjdo1_250.gif
Nie mówię, że już nigdy nie obejrzę, bo pewnie nadrobię, ale jak na razie nie mam na to siły. I do tego strasznie mi się nie podoba, że ten serial stał się taki przewidywalny...
Basia, oglądaj Arrow zamiast tego :) Tam jest dopiero piękny ship <3
Wlasnie jakos porzucilam ten serial, a widze ostatnio same pozytywne opinie... Moze czas nadrobic....
:D
Bardzo źle. Naraził Jera na niebezpieczeństwo, wszystkich do siebie zraził. Jest jeszcze gorzej niż na początku 1 sezonu. Do tego doktorek wstrzyknął mu to coś i teraz będzie zabijał wampiry...
KU rwa, to jakas masakra, Tatusiowal mu przez ostatnie 3 sezony,a teraz od tak ma w dupie? SERIO JULIE? SERIO? Czemu kazda postac Dzuli musi rozwinac i przewinac do poczatku, ten serial jest bez sensu... Wlasnie czytam komentarze... Nawet fanom Stefana sie to nie podoba i nie miesci w glowie.. Nosz ja pierdu...
Nie widziałam jeszcze całego promo:D Nie no teraz to Stefan w życiu nie wpadnie na to, że Elena to Kath, a nawet jak wpadnie to nikomu nie powie:D
Nawet jak się zorientuje, że coś jest nie tak, to przecież nie będzie chciał tego wszystkiego popsuc :P
“Damon is the greatest villain because he is a hero. He is a hero in villain’s clothing.”
— Julie Plec
Julie http://25.media.tumblr.com/fbbc221576bdb9b5977560628b0aad53/tumblr_mx8wr5mzfD1qf gg1ao6_250.gif
Brak mi słów. Nie sądziłam, że zniszczą mój ukochany ship, moją ukochaną postac i 4 sezony character development pójdą się bujac...
Dobrze, że w tym czasie pokochałam inne shipy i seriale, więc jakoś łatwiej to znieśc.
http://www.youtube.com/watch?v=3ngAy1l4F8Y to była i jest moja Delena. 5 sezonu zwyczajnie nie uznaję.
Tak:D Takich warto ich zapamiętać:)))
Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść;PP
Chociaż przez chwilę miałam nadzieję, że po finale 4 sezonu rozwiną ich historię jakoś inaczej^^
Przecież jest tyle innych postaci, które można pomęczyć....