Hej Kochana:D:** Powolutku:)) Jestem na razie na 1x06 i bardzo mi się podoba.
Dziś planuję obejrzeć sobie dwa kolejne odcinki:D
Widziałaś może 1x11 Reign?:)
A to faktycznie powolutku:) pewnie nie miałaś czasu. Daj znać koniecznie jak obejrzysz więcej :)
Oj nie, Reign mi się jakoś szybko znudziło, nie mogę się zmobilizować, żeby obejrzeć kolejne odcinki:) chyba dam sobie spokój.
Nie miałam za dużo czasu w tym tygodniu, fakt. Ale oglądać nie skończyłam:DDD
Szkoda. Ja wciąż Reign oglądam:) - i dla zdjęć i dla muzyki itp itd;PP
Ja właśnie też nie mam za dużo czasu na seriale, a Reign mnie nie wkręciło na tyle. Ale może jak będę miała więcej luzu to spróbuję kolejne odcinki. Ostatnio zaczęłam też Arrow, może tutaj się bardziej wciągnę :))
Właśnie widziałam 1x06. Świetny odcinek:DDD
Ex żonka Ricka była genialnie irytująca. Voodoo Master przerażający.
Akcja ze "strzelającym" szampanem - bezcenna:)))
Biorę się za 1x07^^!!
Ach żony Ricka to co jedna to lepsza :D ale czasem będzie z nimi wesoło. Trochę się przewinie tych jego kobiet, ten typ tak ma :D
Żony....:)? To będzie ich się pojawiać więcej;PPP
hahahaha już się nie mogę doczekać;D Ogólnie jest zabawnie, choć chwilami zagadki są na prawdę creepy;P
No w 1x07 pojawiła się chyba Meredith? Mama Alexis. A Gine już poznalas w pierwszym odcinku, bo jest teraz menadżerką Castla i zajmuje się jego publikacjami, imprezami promującym itd. No to są jego byle żony, a jeszcze się pojawi kilka byłych dziewczyn :)
Taaaak, pamiętam ta blond żonka pojawiła się na samym początku;) Zapomniałam, bo nie wiele jej było;) Za to ogniście ruda;P aktorka jest fajna w swojej roli:D A dialog Rick-Beckett na temat zalet;) ;P zwartiowanych ludzi był świetmy:DD
Ogólnie ciesze się, że zaczęłam oglądać ten serial, bo jak już znajdę czas na to żeby pooglądać, to świetnie się bawię:DDDD
Każda z nich jeszcze się pojawi, wtedy je lepiej poznasz :) ale ogólnie to straszne materialistki i naciągają Castla na co tylko mogą, ale przynajmniej można się przy tym uśmiać :D W ogóle ta Alexis jest jak adoptowana w tej rodzinie. Oni wszyscy tacy zakręceni, rozpieszczeni, a ona taka oaza spokoju i zasad :D Nie mam pojęcia w kogo się wdała :D chyba w Beckett :D:D
1x07 Genialny:DDD
Czerwona sukienka Beckett:))))!!!
Castle nudzący się w samochodzie podczas akcji - popłakałam się ze śmiechu;PPP
I wycieraczki kontra pistolet wymierzony w twarz;DD - padłam:D
Chyba kojarzę odcinek, to wtedy kiedy Castle pierwszy raz posluchal i został w samochodzie? I od razu wpadl, dosłownie, na niego zabójca. To było mega zagranie z tymi wycieraczkami :D
Większość spraw jest faktycznie zabawna, no dobra, może nie same sprawy są zabawne :D ale podejście do rozwiązania. Ale będą tez poważniejsze i takie, które się ciągną przez cały serial. Chyba najciekawsze dla mnie są te nierozwiazane jeszcze, zazwyczaj się pojawiają w połowie sezonu i w ostatnim odcinku sezonu, tylko nie wiem czy już w pierwszym czy dopiero od drugiego.
Tak:D Zresztą jak tylko Castle zostaje w samochodzie, to od razu mam pewność, że przestępca wpadnie właśnie na niego;PP
Rzeczywiście, same sprawy są często bardzo poważne, ale towarzyszące ich rozwiązaniu poczucie humoru tworzy świetny kontrast:DDD
W serialach kryminalnych dobre jest to, że trudniej jest je zepsuć bo fabuła zawsze ma siłą rzeczy jakiś konkretny temat;PP
A na marginesie - najlepszym dowodem na tworzenie na siłę z niczego jest TVD sezon 5;PP......
Jak po czymś takim Damon mógł uwierzyć, że Elena z nim zrywa z powodu takiego gówna?! I jak po takich momentach mógł się stać gorszy niż kiedykolwiek był? Ja muszę uważać na moje życzenia, bo napisałam, że Damon jest za bardzo rozciapciały to jak Julka zaje bała pogorszenie charakteru to szok!
http://nekokami85.tumblr.com/post/75897029955/bashandmary-mary-youre-always-sayi ng-youre
czy ktoś może wie jak się nazywa piosenka, która jest tłem do tej sceny?:)
ładna:D
A jaka była oglądalność?? Nie sprawdzałam. Ja jednak obejrzałam ostatni odcinek i naprawde gorzej być nie mogło, totalne dno.
Właśnie kończę oglądać teen wolf 3x17, zastanawiałam się czy nie mogłabyś mi doradzić jaki kolejny serial mogłabym zacząć oglądać, biorę pod uwagę Sherlocka, Reign, Doctor Who, OUAT.
2.13 mln i 0.9 w demo. Ale to jeszcze nieoficjalny wynik, może pójść w górę..
Z tych co wymieniłaś koniecznie Sherlocka i OUAT. Doctora Who nie widziałam, z Reign zrezygnowałam, także o tych serialach się nie wypowiadam;)
no niestety, Damon jest zmiażdżony.
Stefan naiwny, ale nawet ładnie powiedział o Damonie. Jak już Elena wróci do siebie, to Stelena będzie zniszczona bardziej niż po 4 sezonie ;] booo co? jak wytłumaczyć to, że wrócili do siebie, bo Stefan był tak zdesperowany, żeby polecieć na Katherine uwodzącą go tygodniami?
No ale z Deleną jest i tak gorzej. Bo tego, że naraził Jera na śmierć nie będzie się dało w żaden sposób wytłumaczyć. i tym sposobem trójkąt pod koniec sezonu będzie na zerze, Elena będzie wolna, a potem będzie kolejny wybór. tbh, niech dadzą Delenie sensowny koniec i podsumowanie i niech nie do siebie nie wracają.
Matt, my baby, jako jedyny w tym serialu myślisz.
Caroline też myśli, o dziwo, bo chyba zauważyła, że zachowanie "Eleny" jest co najmniej dziwne, choć to może tylko zazdrość, idk.
THIS.
Matt to jedyny plus tego odcinka. Caro ze Stefkiem chyba się zorientują, tak coś było w opisie kolejnego odcinka.
Nie wierzę, że tak można było zniszczyc serial, który kiedyś uważałam za najlepszy. O Damonie i Delenie to nawet nie wspominam.
Ja juz mam tego po dziurki w nosie, przez 5 sezonow wmawiano Nam, ze Damon wrazliwy, kochajacy, dobry wampir, pod Maska potwora,ktory probuje sie chronic przez zranieniem, 150 lat szukal Kat, byl torturowany, wylaczyl uczucia i zaczal rozrabiac, a teraz, ze niby on po prostu jest Ch ujem i chcial sie tylko przypodobac Elenie. SERIO? Karo z pustej Blond Laski, stala sie madra i kochana, teraz jest tepakiem, Elena z dobrej wspolczujacej osoby stala sie hybryda Kat i Caro, Katherine po tych scenach ze Stefanem po odnaleznieniu corki, dalej jest idiotka myslaca tylko o sobie. Nic sie w tych postaciach nie zmienilo, nie dziwie sie,ze Stefan sie teraz ludziom podoba, bo on jest caly czas taki sam,przynajmniej sie nie uwstecznia... Pier dole ten serial... Mam juz dosc..
http://media.tumblr.com/tumblr_matonkyshQ1rn2gmo.gif
Nienawidzę jak się postacie cofają, po prostu nienawidzę. 4 sezony character development poszły w niepamięć.
Ale to co zrobili z Damonem, w jednym odcinku poszlo sie pierdzielic, tyle moich lez nadziei, pieknych scen i okazuje sie, ze to Kutafon,ktory caly czas udawal? HELOL.
Serio warto jeszcze nerwy szarpać na ten serial? :D Cieszę się, ze odpuściłam na początku 5 sezonu-przynajmniej mam spokój :P
Ja ogladam z reguly do konca, kiedys delena to bylo cos najpiekniejszego ever,jak mozna cos tak spier dzielic?
Nie wiem, z niektórych rzeczy można by było go jeszcze wybronić, ale to jak potraktował Jera, Elenę i wszystkich... Na to nie ma usprawiedliwienia. Enzo też robi swoje w tym podjudzaniu. Nie mam już na to siły. Julie i Dries perfekcyjnie wszystko spieprzyły co się tylko dało.
I to po jednym zerwaniu, nawet wtedy jak go nie wybrala na koniec 3 sezonu i zostawila na smierc z Rebekah to sie tak nie zachowywal, co to kurna ma byc?
Damon powinien zginąc:) to jedyny sposób żeby go zrehabilitować i jakoś sensownie zakończyć serial:)
http://randomgifs.com/images/imdone.gif
Co oni zrobili ze Sleepy Hollow :/ Najbardziej znienawidzone słowa to: Katrina, lieutenant.... ileż można? Przez 13 odcinków Ichabod ani razu nie powiedział Abbie- no chyba, że przeoczyłam ten moment, seriously :/ Trzecie słowo powtarzane chyba w każdym odcinku, to indeed-ale to słowo akurat lubię i sama często używam w 3 językach :P
Końcowe 2 odcinki były co najmniej średnie, serial zanotował spadek formy na koniec sezonu, co mnie rozczarowało :(
WoEE tez już skończyłam i tu jest pozytywna reakcje, bo było dobrze, a nawet bardzo dobrze. Zakończenie zaskakujące i piękne sceny mojego shipu :D Perełki muzyczne w tym serialu mnie rozwalają <333 Cieszę się bardzo, że dostali zielone światło na drugi sezon, będę bankowo oglądać :D
AHS Coven koniec :( WoEE koniec :( Potrzebuję nowego serialu z czarownicami! Wiem, że w TO są, ale tego mi mało, chcę więcej :D
Co teraz oglądać? :D
Ostrzegałam, że z SH tak będzie, niestety... Ja za to nienawidzę słowa indeed xD Ciągle je słyszę :P
Arrow!!! :D To moja nowa obsesja (trzeba było sobie coś znaleźć, po tym co zrobili z TVD). I TW :)
Wiem,że ostrzegałaś, ale tam miałam mało przegapionych odcinków, więc chciałam szybciej je nadrobić i odhaczyć :D
Arrow należy już do smakowitszych kąsków i go będę nadrabiać z innymi fajnymi serialami, takimi jak BatB, TW, OUaT, TO, Supernatural itd... Jeśli zaczęłabym od tych najfajniejszych, to nie starczyłoby mi chęci na te słabsze :P A chcę nadrobić wszystkie zaległości, więc wiesz :D
Ja często używam słowa: genau-dokładnie, Indeed - ( to między polskimi znajomymi, bo nie wszyscy Niemcy znają angielski, a za każdym razem tłumaczyć mi się nie chce :D), albo genauso-dokładnie tak :D
Doskonale Cię rozumiem, bo z tymi chęciami to u mnie jest podobnie :D Nazbierało mi się trochę zaległych odcinków i jakoś nie mam motywacji do dalszego oglądania. Za to prawie wszystkie świetne seriale poszły na hiatus...
Ale widzę, że teraz same świetne Ci zostały :D Trochę Ci zazdroszczę, tyle fajnych odcinków przed Tobą :D
Genau o wiele bardziej mi się podoba :D
No i w tym momencie hiatus wcale mnie nie martwi, bo mam co oglądać i do tego jeszcze IO tęż będę coś tam paczeć :D
No widzisz, mnie tak w krew weszło, że w Polsce też zdarza mi się go używać :P