Widziałam,że odpowiedziałaś,ale nie było żadnego postu...dziwne ;-/
Też mam nadzieje,że przypomni sobie na początku chociaż jeden z najważniejszych momentów między nimi.
Jaki ładny parallel, dla wampira słowo "forever" ma inne znaczenie niż dla człowieka ;p :))
Przeczytałam właśnie cudowną teorię:D Jak Delena będzie w tym 1994 roku, to Elena odnajdzie swój naszyjnik i po dotknięciu przypomni jej się scena z 3x01, a po niej cała reszta wspomnień :D
"Always_ : Something about Delena for the christmas episode (6x10)?
Red alert, Delena fans: "There may be some hanging mistletoe in Damon and Elena's future," Julie Plec spilled to us. "Whether or not they kiss underneath it remains to be seen." We're gonna hedge our bets and say...YES."
http://25.media.tumblr.com/5095d89a2b9201d2f768235066aac4a8/tumblr_mf1mkfhAS31qd 1kvjo1_500.gif wynagrodzą nam to :DDD W 6x09 Elena przypomni sobie wszystko i będzie reunion, nie ma bata.
AAAaaaa !!! :-)
Wyobraziłam sobie już tę scenę i chyba nie wytrzymam do tych odcinków :D:D
Musi być dobrze ;))
A tu trzeba będzie dwa tygodnie czekać :((( Mam nadzieję, że chociaż zwiastun będzie dobry...
http://33.media.tumblr.com/d83c50fb9a75d0abbfaf2bf92aecd04c/tumblr_nf9debYheL1s5 n9w5o1_1280.jpg <33
Ja tylko mam nadzieję, że to nie będzie ich jedyna wspólna scena gdzie są sami we dwójkę, że dadzą nam coś ładnego na koniec:P
Chociaż to będzie raczej końcowa scena skoro Damon wyruszy na roadtrip.... aa, nieważne ;P
Roadtrip? Sam ? Nic o tym nie wiem
Ja się nastawiłam na przynajmniej dwie super sceny ;) jeśli piszą od paru tygodni że odcinek będzie extra,to chociaż troszkę prawdy w tym musi być.
Ta scenka poniżej przedstawia to czego brakowało mi w 5 sezonie :))
Nie sam, ze Stefanem i Riczkiem:P
http://instagram.com/p/tv2-TGStso/?modal=true a co myślisz o tym zdjęciu, z kim rozmawia Elena? Mam nadzieję, że nie z Lamą:/
Śmieszy mnie bardzo to określenie :D Lama xD ale trafiłaś :D
Hm...w zwiastunie chyba rozmawia przez telefon ze Stefanem,ale może to jakaś druga rozmowa, Lama chyba przyjdzie do niej do akademika,więc może nie z nim,chyba że akurat go zaprasza ;)
Myślisz,że z Damonem?:>
Hm, nie, to inne ujęcie... W zwiastunie rzeczywiście widać ją w tej scenie, ale mówi zatroskana, że Bonnie nadal "żyje", a tutaj się uśmiecha... Nie, to na pewno nie Damon, nawet się nie łudzę... Dobra, niech to będzie Stefan, ktokolwiek byle nie ten narcyzowaty pseudo hero. Nie potrafię wyrazić słowami jak ten palant mnie denerwuje:D Mogli ją spiknąć z bratem Liv, przynajmniej przy okazji by się do czegoś przydał :p
Kurde...dlaczego moja odpowiedź się nie dodała? nie napisałam nic niecenzuralnego...(no może oprócz słowa "lama"...
Napisałam,że łudzić się zawsze można,albo ewentualnie miło zaskoczyć,bo Damon często ją tak rozwesela,ale też nie do końca w to wierzę.
Pamiętam jak ten cały Aaron tez mnie tak irytował, (w innym serialu również jego postać działała mi na nerwy),ale chyba ten Liam bardziej. Wziął się tak samo z nikąd i od razu wielkie 'love story' ktoremu shippuje Caroline...masakra. Niech Bonnie wróci!
masz rację ten dealer od ziół,byłby chyba lepszy :-p
xDDDDD
Caroline się poprawiła, ale nadal momentami jest płyciutka... "Nie możesz sobie przypomnieć? No to co! Chrzanić Damona, bierz się za Liama!". Nie, po prostu nie mogłam uwierzyć gdy usłyszałam tą złotą radę.. W życiu nie doradziłabym tak przyjaciółce, wiedząc jak bardzo kochała swojego chłopaka i wiedząc jak uszczęśliwiłby ją jego powrót. Nie mogłabym znieść myśli, że nie pamięta niczego, świadomości, że gdyby kiedyś odzyskała te wspomnienia (a chyba do tej pory nauczyłabym się, że wszystko jest możliwe - ludzie umierają i wracają, to wspomnienia nie mogą?) zabiłaby ją myśl o tym ile czasu straciła, mając ukochaną osobę cały czas przy sobie ale będąc z kimś innym... Stefan, który był przeciwko ich związkowi, który nie wierzył w to że Elena mogła kochać Damona, w końcu dostrzegł w jakim był błędzie i jej to powiedział! Prawdziwa przyjaciółka powinna opowiedzieć drugiej prawdziwą historię, a nie pozwalać jej żyć fałszywymi wspomnieniami. "Nie poddawaj się, walcz, znajdź sposób. To co powinnyśmy już wiedzieć, to to że w naszym świecie wszystko jest możliwe. Teraz tego nie pojmujesz, ale naprawdę go kochałaś. Szczęście które poczułabyś po odzyskaniu wspomnień byłoby nieporównane do tego które czujesz teraz." - to powinna powiedzieć.
Nie, jak po prostu nie ogarniam jak ktoś kto słyszał coś takiego:
http://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10300511_80101699 9960795_5713035704229313362_n.jpg?oh=321691276c2b338f3bac15a49c316d7e&oe=54E 10EC3&__gda__=1423551657_2d1f4fea0370e07bf78b42f4b625fcf4
Może doradzić coś takiego: http://38.media.tumblr.com/46c90edf96b2bfea10401eff01300fa5/tumblr_nf9nuybOhE1tk lirzo9_250.gif
No ale może to ja jestem jakaś dziwna...
http://www.youtube.com/watch?v=l3dri9u03W0&list=UUPWQWa v6BpPvtanCtloXkiw hah, no to już wiemy z kim będzie rozmawiać przez telefon:D Damon i miś :DDD
BTW Ta scena Delenowa będzie raczej na samym końcu, tak więc dostaniemy tylko jedną. Pewnie roadtrip zakończy się porażką, Damon będzie zdołowany, a Elena przyjdzie go pocieszyć. Zobaczy jak zależy mu na Bon Bon i jeszcze bardziej zda sobie sprawę jak mocno się zmienił:) I pewnie jak go dotknie - bam! coś sobie przypomni. Koniec odcinka;P
NIE ! Nie przezyje jak tak będzie,to jest zbyt piękne ;)
Ale w sumie taki scenariusz jest bardzo prawdopodobny :-))
Damon i miś,hahaha xD czuje,że uśmieje się przy scenach "trójcy" :D
padłam przy Damonie :DDDD
Damon, Alaric i Stefan. Defan i Dalarc, omg to będzie piękne......... i jeszcze rozmowy o Caroline :DDD jak trójka starych przyjaciół, czyli chyba lepiej być nie mogło. No Defan drama, no Stefan drama, jak dobrze znów cieszyć się tvd :D
http://www.youtube.com/watch?v=6j9kq15w--o pierwsza scenka
Podoba mi się to trio:D Ale będzie super odcinek:D
Stefan naprawde sie naprawil.. W ogole ten sezon jest dobry,ciesze sie tez, ze Elka bardziej przypomina siebie..
Dobry wieczór... :)
Nie wiem co tam nowego w pamiętnikach,bo aktualnie na razie przerwałam oglądanie,ale znalazłam oto taki fajny filmik ze śliczną piosenką :) I tak jakoś pasuje :)
http://www.youtube.com/watch?v=omf9PtTO37A
żeby aż takie świństwo zrobić? Masakra. Nie czytam spoilerów, więc nie wiem, ale jeśli tak będzie to ja już nie oglądam.
Nie zabija chyba jest na zdjeciach do 12 odcinka po przerwie.. Ale nienawidze Rumpla, koles przegina pale...
Mnie nawet nie... Chyba ze wzgledu na to, ze kochalam w dziecinstwie Krolowa Sniegu, ale z ta Kraina Lodu przegieli, poza tym w drugiej czescie sezonu ma byc o Malieficient wiec na to czekam :)
Mnie nawet nie... Chyba ze wzgledu na to, ze kochalam w dziecinstwie Krolowa Sniegu, ale z ta Kraina Lodu przegieli, poza tym w drugiej czescie sezonu ma byc o Malieficient wiec na to czekam :)
Na tym dwugodzinnym odcinku omal nie usnęłam.Zrobili niezłe świństwo Belli, aż brak mi słów... Czekałam na Willa, myślałam że będzie miał jakiś fajny wątek, a tu dupa, robi za tło. BTW Nikt nie może dać Elsie nowych ciuchów, ile już ona czasu chodzi w tej samej kiecce? :p
No niestety nie moga z uwagi na to, ze Disney zabronil zmieniac jej wizerunku, wiec chyba bedzie pomykac w tej sukience caly czas :D Choc Hook tez dlugo chodzil w pirackim wdzianku, a w koncu go przebrali. Rumple wkurzyl mnie niemilosiernie co mysle, ze juz jest okej to taki numer odstawia. Dla mnie odcinek byl sredni, bede ogladac dalej, bo druga polowa sezonu dobrze sie zapowiada, ma sie pojawic Cruella, Ursula no i watek glowny Maleficient, wiec czekam :D
Czyli do końca serialu mamy udawać że jej sukienka jest zawsze świeża i pachnąca, okej:D
Kiedyś tam pewnie wrócę do oglądania. A na nowe postacie się nie napalam, Frozen też się wszyscy podniecali a moim zdaniem wyszło słabo. Ale ja w ogóle nie jestem wielką fanką tej bajki, więc pewnie dlatego mnie nie wciągnęło;)
No ja niestety tak samo, nie rozumiem fenomenu Krainy Lodu, moim zdaniem druga czesc Jak wytresowac smoka o niebo lepsza, wiec tez ten motyw mnie troche irytuje, zwlaszcza, ze wiekszosc retrospekcji sie na nim opiera, ale mam nadzieje bedzie lepiej juz nie duzo zostalo, poza tym motyw ksiegi i czaroksieznika mnie interesuje.. No zobaczymy, ja mam sentyment z dziecinstwa do Krolowej Sniegu czytalam ta bajke z milion razy, sama aktorka tez mi sie podoba, wiec zobaczymy jak to sie zakonczy :)
http://33.media.tumblr.com/2f3b230fd43426e92743e98593f25bcc/tumblr_nfbv45z36n1rk hdjdo1_500.jpg omg :D Kocham go
Widzę, że też się podjęłaś tego ambitnego zadania :D ja walczę już od dwóch tygodni z 5 sezonem :D i mam coraz bardziej pod górkę. O ile pierwsza połowa o Silasia szybko mi przeleciała, tak druga doprowadza mnie do głębokiej rozpaczy swoimi wątkami i zachowaniem większości bohaterów.
jeszcze nie zaczęłam. to dopiero jutro i nie sama będę oglądać->udało mi się namówić kogoś jeszcze ;p chcemy przez weekend wciągnąć cały 5 sezon i te 8 odcinków szóstego. pewnie bez wspomagania się nie obejdzie ;p
współczuję :D mi by to zniszczyło weekend :D serio, wszystko co złe mówiono o piątym sezonie jest prawdą :D mam nadzieję, że ten 6 mi faktycznie wynagrodzi cierpienie :P
gdybym sama miała przejść przez taką ilość odcinków w 2 dni, to na pewno nie dałabym rady, ale we dwie to co innego. można sobie na gorąco komentować i psioczyć jeśli będzie potrzeba (wiem, że będzie xD) i jeśli będzie bardzo tragicznie, to procenty chłodzą się w lodówce ;p
dobra, zaraz zaczynamy maraton z pamiętniczkami, więc czas się zmywać ;)