to zdrada ;(
a co ona tam tv czy kompa nie miała? ;p
für dich http://45.media.tumblr.com/f33a349e3de7587087a398ebe342a90a/tumblr_o4w0nzXOoK1sy 3722o1_500.gif
Wyolbrzymiasz dziecko :D Wciąż możemy 309 obejrzeć, jeśli wpadniesz.
Piękne, sama zrobiłaś? :D
Widziałaś już wywiady z Wonderconu? Albo 13 minutowy snak peek? Biedny Aden :(
nooooo chętnie, a będzie sandy? może zajrzałaby mi do laptopa, bo coś mi się tam narobiło i rozkazuje mi przy każdym stracie systemu przywrócić ustawienia fabryczne, czy cuś. nie ogarniam tego wszystkiego po niemiecku. jakieś długie i skomplikowane słowa na niebieskim wyświetlaczu się pojawiają więc wolałam zostawić.
tak;p
was? nic nie wiem, na urlopie nie patrzałam. sypnij linkami.
Teraz to Sandy, a jeszcze kilka dni temu, to co gadałaś?
Okay, weź go ze sobą, a może coś poradzimy :)
Taki av mogłabym sobie wstawić, ale może jednak nie, wolę uśmiechniętą Commander.
Jutro, bo dziś jestem skonana i idę w betty. Mało spałam w nocy. Obudziłam się o 3 i już do rana nie zasnęłam..
było minęło? ;D fajnie dzięki:*
niewyspana co?kto by się dziwił? ;p
nieeee rób mi tego!!! dawaj linki!
Ty wiesz przecież jak ja kocham korzystać z forum będąc tylko ograniczona do posługiwania się handy. Przed chwilą napisałam długą wiadomość i jak nie dojdzie, to załamka..
Nie miałam czasu się dokładnie rozejrzeć. Byłam tylko w mediamarkt i nic nie było ciekawego. A nie będę od 800 do 1800 € wywalać na laptopa przecież..
To nie do Ciebie było gupku :P
It's not gonna happen again..
We are not together so.. jak mogę Cię zdradzać ?
Gdzie jest BLOO?!?!?!?!!!!!
Raz w zupełności wystarczy..
Ale ja tęsknię za BLOO :( Chociaż może masz rację iteż sobie zmienię av
A co tu ogarniać? Staram się zrekonstruować zakładki.. i szału dostaję powoli :/
Ale w takim razie jak mam Cię teraz nazywać po zmianie ava? Wyglądasz tu trochę jak zombiak :D
Najwięcej roboty będę miała z ff :( Dobrze, że chociaż prawie wszystkie moje programy już załadowałam.
Widziałam wczoraj i The Shit i Lucifera. Egzorcyzmy w The Shit wymiatały i strój Clarke mnie powalił..
Będziesz zombiaczkiem:P
te przeczytane też będziesz na nowo ściągać? czy tylko nowe? podrzucisz mi coś?
ten odcinek wymiatał <3 clarke wyglądała jak heda, kurde mogłaby nią zostaćw 4 sezonie.
nein!
idę bo rano do pracy nie wstanę i ty teżpowinnaś, jeśli nie chcesz mieć tych samych wrażeń jak ostatnio ;p
Jak nie jak tak? Muszę tylko tym razem je sobie wydrukować, albo na dysku zewnętrznym zapiszę.
Jeżeli CoL będą ciągnąć w 4 sezonie, to nie będzie sensu dalej oglądać.. a jeszcze jeśli JRoth zabije Raven, albo Clarke, albo Kane'a to już w ogóle porażka. A ktoś ze stałej obsady ma zginąć w następnym odcinku. Albo Harper albo Jasper obstawiam. Patrz i podziwiaj razem ze mną http://40.media.tumblr.com/050ce0e5565a4b1414033a93a1d46a5f/tumblr_o5rpvislGo1qd ccj7o1_540.jpg <3333 cute <3
Spokojna Twoja rozczochrana, nie grozi mi to :P Muszę jeszcze 2 rozdziały przeczytać i wtedy spaciulkać. A jutro mam wolne tak poza tym :D
starczy ci papieru na drukowanie? nie, lepiej tak, czy starczy ci tuszu w drukarce? xD
wydaje mi się, że zamkną wątek col w finale. clarke zniszczy allie kosztem lexy. patrz co nas mniej więcej czeka w finale http://telefilmaddictedforever.tumblr.com/post/143028670478/via-instagram
http://clarkesgriffvn.tumblr.com/post/143020352755 tutaj dłuższa wersja
myślę, że Harper,tak to wygląda w zwiastunie kolejnego odcinka.
awwwwwwwwwwwww to nowe foto??? mit kerze <3
wolne czemu?
Widziałam to już wcześniej kiedyś. Zastanawia mnie ranna Clarke.. żeby trafić do CoL będzie musiała zginąć i mieć w sobie chip, a skoro w CoL nie ma bólu, to czemu ona krwawi i się trzęsie i pada z nóg? Pokręcone to wszystko jakoś..
A ja obstawiałabym Kane'a. W tamtym odcinku nie mieliśmy Polis, więc teraz pewnie nam rzucą kilka scen. Podejrzewam, że nawiedzona Ontari go ukatrupi.
Jak myślisz, kto to może być? http://36.media.tumblr.com/71954ce5aff7351f06ade254afa057ef/tumblr_o5owwlRCey1u2 shduo1_540.jpg
''Me and my Leashy-loo'' Eliza opublikowała w niedzielę na instagramie :D
Muszę odwiedzić kogoś w szpitalu, a żeby tam dotrzeć i wrócić potrzebuję kilku godzin.. właśnie wyruszam zaraz.
co do finału, to jestem pewna, że jason nas zaskoczy i oczywiście da nam plottwist jak w całym tym sezonie hehe xD
podejrzewałam, że to może być emerson, albo roan, bo on wyruszył na poszukiwanie clarke, by odebrać jej chipa. nie wiem czy widziałaś już odcinek, to nie będę sypać spoilerami.
eliza jest sweet. zawsze coś rzuci dla fanów. jak to było? captain bitanic? <3 xD
biedny sandałek ;(
shannara chronicles dostało drugi sezon, może rozważysz powrót do serialu?
Weź lepiej nic nie mów na ten temat. Oby tylko zakończył wątek CoL.
Widziałam odcinek i mimo scen Clipu muszę powiedzieć, że to był taki niepotrzebny zapychacz..
Wyruszają na poszukiwanie Luny. Myślisz, że ją znajdą w kolejnych odcinkach, czy pokarze się ona dopiero w w czwartym sezonie? Czytałam na tumblrze różne teorie na ten temat i dużo fanów łudzi się, że to będzie siostra bliźniaczka Lexy i Alycia ją zagra ale dopiero w kolejnym sezonie i w ten sposób potwierdzi się teza, że ona chciała grać w kolejnych sezonach. Po drugie zastanawiający jest trochę fakt, że nie mamy żadnej wiadomości o castingu na postać Luny. Jak miała się pojawić Nia, to już na długo przed startem 3 sezonu wiedzieliśmy, kto zagra tą postać, a tu nic. Wciąż ją wspominają, ale kto ją zagra cisza... jeśli serio ADC, to jasne, że nie mogą tego zdradzić. Gdyby tak się stało, to oglądałbym na stówkę kolejny sezon, a tak... czekam tylko na finał :(
''In case you didn't know...
…I am 99.99999% sure that Luna is Lexa’s twin. Or at least her sister. Or related to her in some way. But mostly her twin.'' co chwilę trafiam na takie posty :D
http://45.media.tumblr.com/d2eb38bbe283c89119edb9b3e1accc64/tumblr_o66qktZ9d51vq 88pdo1_250.gif :DD
Masz tu jeszcze ode mnie coś extra http://www.youtube.com/watch?v=w89EGg9IHB4 uwielbiam ją <3
Powoli dochodzi do zdrowie, ale to jeszcze potrwa..
Lucifer dostał drugi sezon, może rozważysz oglądanie go?? :D
:P
ten wątek zamkną na pewno, tak można wywnioskować po spoilerach, które się nieśmiało pojawiają. pytanie tylko o czym może być czwarty sezon?
po zdjęciach promocyjnych widać, że znajdą tych ludzi morza, ale czy luna będzie z nimi, to ciężko powiedzieć właśnie przez ten brak przecieków z castingu. lass uns überraschen ;p
też mi się wydaje, że może to być siostra lub jakaś krewna lexy. niekoniecznie bliźniaczka, choć nie powiem, chciałabym jak ty by alycia ją grała. ale to raczej wątpliwe niestety ;( a tym bardziej, że podobno jason zmieniłł coś w finale po tym całym ''wielkim ruszeniu'' fanów lexy.
w finale ma być podobno ''I'll always be with you'' albo nie będzie tego prze te zmiany, tak czy owak to otworzy moją ranę w sercu ;(
superowy filmik xD najbardziej podoba mi się jak śpiewa xD <3 albo te selfie na początku też dobre xXD
a wiesz, że ona mi przypomina twoją kumpelkę trochę?
odpoczynek i spokój to najważniejsze teraz. będzie dobrze, bądź dobrej myśli jak ja :)
nie małpuj XD obejrzę lucifera jak tylko aktor go grający przestanie mnie drażnić swoją grą ;p
co z shannarą? XD twój ship będzie miał swoje sceny i na 2 sezon więcej się ich zapowiada. to taki malutki spoilerek na zachętę ;p
no i wiemy już kto zagra lunę, oto ona
http://hedalexa-kru.tumblr.com/post/143495527709/guys-idk-if-you-have-heard-the- news-but-this-is
http://bellamy-blake-kom-skaikru.tumblr.com/post/143492398363/could-this-be-luna -she-will-play-a
co o niej sądzisz? mnie tam by odpowiadała, gdyby brać pod uwagę te zdjęcia z pierwszego linka. nawet włosy ma już zaplecione na taki styl grounderski xD
http://66.media.tumblr.com/4139a72223ddca2707517aa61e6c0576/tumblr_inline_o0l90s p99C1tflb8w_500.gif
Tak czułam, że nie ma co liczyć, że ADC zagra Lunę :(
Wydaje się być pasującą osobą na to miejsce. Muszę jeszcze odcinek z nią obejrzeć, to Ci coś więcej powiem.
Uwielbiam ją normalnie. Fajny ma nawet ten głos, mogła by jakiś album wydać, a kupiłabym na bank :)
Oglądaj Lucifera!! A jeśli Cię drażni, to nawet lepiej, tak powinno być w przypadku diabła :D
What?? Chyba chciałaś powiedzieć trójkąt. Jakieś gify mi się o oczy otrzaskały na tumblrze. Nie mam ochoty na trójkąty, a i jeszcze na wielki minus jest przedstawienie demonów w tym serialu. No nie mogę jaka kaszana.
Jutro o 13.00 tak jak już ustaliłyśmy??
nie widziałaś jeszcze odcinka??? ale prawie tydzień minął. to co ty robiłaś przez ostatnie dni? aa już wiem xD
dobra w weekend odpalę drugi odcinek, ale pod warunkiem, że ty wrócisz do shannary ;p
a jak ci się podobał ostatni odcinek got? ja nie spodziewałam się, że tak szybko to nastąpi.
co pichcisz dobrego na obiad, bo nie wiem, czy śniadanie jeść? XD
Już oglądałam, na raty ale w końcu przez niego przebrnęłam. Najgorszy odcinek sezonu, a myślałam, że poprzedni był zapychaczem.. dosłownie na trzech palcach można policzyć sceny, które mi się podobały. Resztę do śmieci można wyrzucić.
Czekam na finał.. mam nadzieję, że po nim będę wolna w końcu.
Napisz na whatsappie,a najlepiej fotę wyślij jak oglądasz, to i ja tak zrobię, bo inaczej Ci nie uwierzę :P
Kobieto ja jeszcze pierwszego odcinka nie widziałam, a Ty mi tu o kolejnych gadasz? :D
Szparagi.. mogą być? (mam nadzieję, że Marta je lubi, albo może polubi?)
Obejrzałam i muszę powiedzieć, że ledwie przez nie przebrnęłam. Wiało nudą, no może poza zmartwychwstaniem Johna. Ten serial jakoś stracił dla mnie swój urok. Mam dokładnie tak samo jak w tamtym roku. Też obejrzałam kilka pierwszych odcinków i straciłam zapał. Aż do jesieni w sumie się zbierałam,by dokończyć sezon. Jednym słowem porażka jak dla mnie.
Resztę opowiem Ci po drodze. Idę się właśnie przygotować i zaraz wyruszam ;)
hello hello hello hello hello hello hello xDDDDDDDD
dziwne, bo opinie o tym sezonie są raczej dobre, ale tobie oczywiście się nie podoba ;)
ty jesteś jakaś dziwna ostatnimi czasy, wszystko ci się nudzi, potrzebujesz nowych wrażeń, normalnie jak nie ty ;p
to znów got idzie na hiatus u ciebie, czy też porzuciłaś na dobre?
na ostatniej stronie zostawiłam ci od marty kilka fajnych utworków, ale ty nie raczyłaś nawet spojrzeć ;(
it's you?
Czy koniecznie musi mi się podobać, to co innym się podoba? Poza tym mamy 6 sezon, więc nie rozumiem czemu taka zdziwiona? Prawie zasypiałam oglądając na raty, czy muszę jeszcze oś dodawać?
Nie wiem czy wrócę, czy nie. Ostatnio nadrobiłam 5 zaległych odcinków Chicago Fire i nie mam co oglądać..
Nie wiedziałam, bo nie zaglądałam tam. Jak się logowałam, to tylko odpowiadałam na komentarze i tyle. Zaraz rzucę okiem albo uchem :D
it's me :)))))
nie warcz na mnie bez powodu xD tylko pytałam.
to co będziesz teraz paczała w takim razie? może coś razem nowego zaczniemy?
no wreszcie XD
dobra, to poszukam ;)
ty a tak na marginesie, to dziś po pracy przejrzałam wszystkie video jakie wczoraj nagrałam i się tylko wkurzyłam. prawie wszędzie mi w tle słychać tą wariatkę hajke :/ zniszczyła mi wszystkie filmiki;( przypomnij mi jeszcze raz, dlaczego ją wczoraj ze sobą wzięłyśmy?
No to powodzenia w tym :P
Wiem, widziałam trochę kątem oka, ale na moich filmikach na szczęście nie słychać jej :D Heike po prostu odrobinkę za dużo łyknęła. To pewnie przez ten darmowy cider, który rozdawali przed areną :D Odpuść jej, wiele przeszła, a po drugie, to gdyby nie ona, to nie byłoby Cię z nami wczoraj, a z powrotem swoją wejściówkę dostałby jej Tim.
tak, a zapomniałaś jeszcze dodać to piwo co po drodze piła. po drugie sandałek nie musiała kupować całej rundy w tym barze przed wejściem i to do tego jeszcze w 0.5 pojemności ;/ złoszczę się trochę, bo przez nią musiałam pokasować wszystko i tylko zdjęcia zostawić ;(
http://www.youtube.com/watch?v=qB5y9rRc1qs
Na yt pełno jest kawałków wrzuconych z wczorajszego koncertu, a i po dzisiejszym też na pewno nowe osoby dodadzą coś. A i zawsze możesz ode mnie przechwycić i będzie to samo :)
http://www.youtube.com/watch?v=ILBRS27mBos <33333333 to było dobre, szkoda, że kilka sekund wcześniej nie nagrali jej '' omg i'm not doing many songs because my back is killing me'' :DDD Ale ja mam to nagrane hahahahah :D
Tu masz jeszcze https://www.youtube.com/watch?v=mGw-4BoWmBs
no jest tego trochę, ale to nie to samo, bo wiesz nie z tego samego miejsca nagrywane, co my siedziałyśmy ;(
też bym miała nagrane dużo, gdyby mi bateria nie padła :/
czy ja muszę wszystkiego od sandry się dowiadywać??? nie mogłaś tu do mnie napisać? albo maila? :/ :( :/
Masz za duże wymagania moja droga. To Ci nie pasuje, albo tamto.. dorośnij. W życiu nie można mieć wszystkiego.
Trzeba było wziąć ładowarkę do auta.
Czy Ty zdajesz sobie sprawę ile ja miałam na głowie?? Sorry,że zapomniałam zdać Ci relację z przebiegu moich kilku ostatnich pechowych dni.. Jakoś nie miałam do tego głowy..
Wyrzuciłaś Adele z avka dla tego ludzika z vogel parku?? :-(
i kto to mówi xDdDdD
ciesze się, że już ci się na spokojnie to wszystko poukładało.
kurde jak zgadłaś? jeszcze do adelki wrócę nie martw się ;p
dziś finał the 100 podekscytowana? xD
Ufff w końcu.
Finał mnie trochę rozczarował, ale cóż, to było do przewidzenia. Najbardziej mnie wkurzyła edytowana scena Clexy... THANK YOU Jason :]
Cieszę się, że wraz z finałem uwolniłam się od tego serialu.
Jeśli chcesz, to bilety na Coldplay są Twoje.
mam dla nas serial. po dłuższych poszukiwaniach znalazłam coś ''Guilt" nawet spoko się zapowiada
hotel już mamy obcykany, nic tylko dni odliczać
jak tam AO???
Teraz to se możesz ten serial.. :P
A dobrze, już zdążyłam się przyzwyczaić.
No to życzę wam niesamowitych wrażeń na koncercie jutro, nie dajcie się zadeptać tylko :P Mam nadzieję, że podzielisz się fotkami. Spadam już, bo jak wiesz, muszę wcześnie wstać.
Co do pytania poniżej, to nie wiem jaką Ci dać odpowiedź. Zobaczę jak mi się będzie chciało, to może od czasu do czasu wejdę ;)