I jeszcze ci mogę polecić ten film: http://www.einthusan.com/movies/watch.php?hindimoviesonline=Neerja&lang=hindi&id =2920 (z ang napisami).
Kygo jest rewelacyjny, bylam na nim w Niemczech ostatnio, myslalam, ze umre z zachwytu.. Ogolnie tropical house teraz bardzo popularny, uwielbiam te rytmy:
http://www.youtube.com/watch?v=yjDp_z8SQHw
http://www.youtube.com/watch?v=Co1AnqV8sW0
http://www.youtube.com/watch?v=Xk6bDuYToAk
http://www.youtube.com/watch?v=r4kUWyEAxSw
http://www.youtube.com/watch?v=NT5SSgY21zg
A z Kygo:
http://www.youtube.com/watch?v=QzEwx4BoYI0
http://www.youtube.com/watch?v=acHKPu4oIro
http://www.youtube.com/watch?v=t-C4JZG1c2Q
http://www.youtube.com/watch?v=WUG2guLUtuo
Jak spodoba Ci się klimat to mam wiele wiele więcej, mega się zajawiłam na ten gatunek, bardzo przyjemny :)
To nie jest mój klimat na co dzień, ale przy komputerze fajnie się tego słucha. Bo tak wyglądam jak słucham swoich playlist: https://67.media.tumblr.com/tumblr_lmonm3In2n1qbmvmu.gif I nie da się skupić na internecie:D
Fragile <333
No dokladnie :D nie jest to jakas wyniosla muzyka, ale moim zdaniem odprezajaca, ja bardzo lubie do samochodu bo duzo jezdze :)
Madame, obejrzałam tych Wikingów. Rollo sobie żyje i ma się dobrze, a odejscie aktora ma polegac ns tym, ze teraz znowu skupią się na Anglii i po prostu go nie pokażą? A ja miałam nadzieję, że mu miecz Ragnara nosem wyjdzie. No niestety:( Za to podoba mi się ten przeskok czasowy. Ragnar po detoksie, synkowie urośli, a smoczyca nadal straszy. Czy Lagertha żyje? A co do tych synow to tacy se, Ivar tylko jakoś się prezentuje. Bjornowi i tak żaden do pięt nie dorasta:D Wkurzyłam się tylko, że ostatnio umarła mała Siggy i własciwie nikt się tym nie przejął. Mogli jej nie zabijac. Teraz byłaby nastolatką, a w tym serialu brakuje fajnej babki. Córka Bjorna nie mogłaby być taką rozlazłą kluchą. I niech zabiją tą Turvi z tym zezem rozbieznym. A kiedy kolejny odcinek? Bo to połowa sezonu.
Ja chyba też się kiedyś tak wypuściłam w Stefanowych, ale szybko się skapnęłam że coś nie tak :D
http://66.media.tumblr.com/7eb55fc676e05df43157a52edc5090bf/tumblr_nfvv1qnWSo1qf mzxdo3_250.gif
Napisałam jej że tu może szukać odpowiedzi więc niczego nie pomyliłam:p W tym temacie zawsze dyskutowałam o serialach więc skąd to zdziwienie?
To co Minona napisała. Madame na serialowych od dawna nie było, stąd moje zdziwienie. Myślałam, że u przyjaciół Stefana przesiadujecie :P
Ja nadal przesiaduje tu, tylko jakoś rzadziej. Raz na 3 miesiące. Madame tylko ogląda te seriale co ja. Właściwie jeden serial. A VD ktoś tu jeszcze w ogóle ogląda?:p
Mam 2 odcinki zaległe. Podobno Damon odchodzi z serialu. Ciekawe czy jego tez wsadza do trumny i powiaza jego zycie np z Mattem;)
Dla mnie to i tak jest ostatni sezon. Dalam im się nabrac, ze wymyslili cos fajnego. I nie oszukujmy się - dla Stefana ogladac nie bede;)
Nie mam czasu zaczynać kolejnego serialu, a ten chociaż już znam. Lubiłam go oglądać, a czasami lubię poleżeć przy laptopie.
a już myślałam,że to z miłości do stefcia tak długo trwasz przy tym serialu ;p to mnie uspokoiłaś ;)
Mam nie oglądać ale co jakkś czas wracam i tak się kręci. Nie widziałam ostatnich dwoch albo trzech odcinków i na razie nie mam czasu ich nadrobić (godzinę temu wróciłam z pracy;)). Właściwie dla nikogo tego serialu nie oglądam, z przyzwyczajenia i już. Zwiodły mnie pierwsze odcinki tego sezonu. Wolę poczytac ale o książkach mogę pogadać tylko z Anulką na lubimyczytac:)
Pojedynek Rollo i Ragnara był przeciętny. Liczyłam tak samo na ostateczne starcie. Może niekoniecznie śmierć któregoś z nich, bo na forum wyczytałam, że Rollo odegrał ważną rolę. Dla mnie francuski piesek, zdrajca zresztą nie pierwszy raz. Szkoda Ragnara, bo widać jak to przeżył, dodatkowo kolejny nieudany atak na Paryż to wybył z wioski na wiele lat. Bjorn wygląda jak Ragnar w pierwszym sezonie. Z tych wszystkich wyrośniętych synów to Ivar jest taki charyzmatyczny. Reszty nie rozpoznałam :D Ivar to ten sam, co miał źrenicę w kształcie węża,smoka coś takiego? Lagretha musi żyć. Jak by padła to zostaje nam zapijaczona Auslug, która bardzo przypomina mi Cersei z GoT. Nie wiem czy się nie wzorują na tej postaci. Siggy mała to córka Bjorna, którą się nie interesował?
Podobno sezon 4B ma być od października. Będzie bodajże głównie skupiał się na Anglii. Może i lepiej, bardzo lubię tego króla. Cwany lis :)
W tym sezonie w tej Anglii mi się średnio podobało, takie zapychacze czasu. Mogli to szybciej rozwiązac. A po co tego krasnala pokazywali jak idzie do Rzymu to juz w ogole bylo nudne i nie wiem po co. I wkurza mnie ta Judith. Baba wtedy miala mejsce zaraz za psem, ucho jej ucieli, a ona jeszcze się rzuca. w ogole to chyba nieuchronnie zblizaja sie do smierci Ragnara skoro synowie sa dorosli. Ciekawe jak pociągną ten serial bez Fimmela. Oko z wężem mial Sigurd. Jest jeszcze Ubbe i Fitz-costam o ile pamietam, ale z tych 4 jakos zachowywal sie tylko Ivar. Aslaug mnie wkurza. A Siggy to tak, byla corka Bjorna. Wkurzylam sie, ze byla i umarla i wlasciwie bez zadnego komentarza. Bjorn mi sie strasznie podoba, matko bosko. I niech mu dadza jakas fajna babke, a nie ta jaszczurke z zezem rozbieżnym. Do pazdziernika mowisz mam czekac? Mam do obejrzenia Walking dead i zaczela sie Gra o tron. I mialam nadrobic Once upon a time ale ja tam chyba mam ponad sezon. Po co komu praca?:(
Obawiam się, że bez Fimmela ten serial będzie słabszy. Niby powinni synowie Ragnara to udźwignąć dalej, ale który z nich ma w sobie ten błysk w oku, charyzmę? Mieniące się oczy Ivara nie wliczajmy, bo to pewnie soczewki aczkolwiek fajnie to wygląda. Bjorn podoba mi się pod względem fizyczności, siły, postury itd, ale jakoś nie widzę w nim przywódcy. Z tego, co wiem to miał większe podboje od ojca. Być może bardziej rozwiną tą postać w 4B, żeby właśnie na nim uwaga się skupiła i godnie zastąpił Ragnara. Zacznie sam podejmować większe decyzje z sukcesami, bo póki co to jest prawą ręką ojca, zdanym na niego całkowicie. W dodatku mający gdzieś własne dziecko. W ogóle od 5 sezonu ma być Meyers w Vikingach. Dlatego mam nadzieje, że Fimmel jeszcze trochę pogra, bo ich wspólne sceny mogą być bardzo ciekawe. Nie chce mi się wierzyć, że Ragnar ma też bękarta w Anglii. Kiedy on się przespał z tą wariatką eks królową? W ogóle tego nie kojarzę. Lepiej było jak dawali tylko 10 odcinków. Wtedy było konkretnie działo się, a tak faktycznie trochę akcji w Anglii, trochę w Paryżu, trochę u Wikingów i tak się rozeszło wszystko.
Co do TWD to finał podniósł wszystkim fanom ciśnienie :) GoT zapowiada się interesująco, szybko zleciał mi pierwszy odcinek. Tak, przy pracy redukcja seriali dość znaczna, ale może i na zdrowie to wychodzi . U mnie chyba już nigdy nie będzie tak, że do rana odcinek za odcinkiem poleci. Chyba też i nie ma tak ciekawego serialu żeby aż tak się wciągnąć. Skończą mi jeszcze ze dwa to biorę się za The Last Kingdom. Też o Wikingach, podobno bardzo dobry.
Nie biorę się już za żadne nowe. Mam też sezon do tyłu z Chirurgami. W zyciu tego nie obejrzę.
A kogo tam Henio ma grac? O boziu, to moze jednak Fimmel nie będzie niezbędny.
Ci synowie to na razie sieroty. Mogli wziac na jednego z synow brata Flokiego, najmlodszy Skaesgard tez jest aktorem. I podoba mi się a co to jakies niedorobki wikingow.
W ogole jakos od kiedy skonczylam studia już mniej seriali oglądam, a więcej czytam. I nie ma miesiąca zebym sobie kilku książek nie sprawila. Albo czytanie albo seriale, a na razie wybor jest dla mnie prosty;)
O roli JRM to wielka tajemnica. Podobno jakiegoś czwartego króla Anglii.
Co czytasz ciekawego? Kryminały, fantasy, romanse?
Moje ulubione to romanse historyczne i sagi rodzinne ale czytam też inne. Aktualnie czytam Zimną Górę, na jej podstawie nakręcili film Wzgórze nadziei, świetny polski tytuł ale film uwielbiam.
Od roku pracuję i strasznie rozpuściłam się z kupowaniem książek. Teraz wszystkie wylądowałyvw kartonach bo będzie remont.
Henryś ma warunki żeby jakąś łajzę zagrać, mam nadzieję że będzie fajnym czarnym charakterem. W ogóle pamiętam początki tego serialu- historia była dobra ale wykonanie takie sobie, podboje jedną łódką. W tym sezonie widać jak ich dofinansowali, te bitwy robią wrażenie.
Ja mam faze na ksiazki motywujace. Psychologiczne tak jakby, ale uczace myslenia zupelnie innymi kategoriami. Od wielu miesiecy walkuje tez szwedzki kryminal Ksiezniczka z lodu. Mecze ja niesamowicie, nie wczuwam sie w nia. Przytargalam sobie do pracy, tam jak nie mam co robic to chociaz rozdzial skonczylam. Jestes fanka kupowania niz wypozyczania ksiazek? Ja wole kupic,czytac w swoim tempie,odlozyc na poleczke i gapic sie na okladki. Takie moje dzieci.
Taa,pamietam poczatki Vikingow. 15 zaatakowalo Anglie z powodzeniem. Ich bitwy momentami bardziej mi sie podobaja niz w GoT. Maja ogladalnosc to i kasa wieksza. Travisa bedzie mozna na duzym ekranie zobaczyc. Widzialas go bez brody?:D Jak nie on,takie dziecko. Lepsza stylowa na Wikinga.
Okropnie wygląda bez brody! Tak samo jak Alexander Ludwig. Wyglądają jak takie dzieciaki duże. W ogóle nie i nie.
Jestem niestety fanką kupowania... I teraz mam problem. Książki wylazły mi już z regałów i kupiłam nowe pólki. Popakowałam książki i robię mały remont. Skoro już będę wieszac półki to od razu będzie szybkie malowanie. Musiałam książki popakowac, było ciężko. Ale jeszcze tydzien i wrocę do swojego pokoju. I problem polega na tym, że półek będzie za dużo, będzie dużo wolnego miejsca na nowe. Papa moja biedna wypłato... Książki to najpiękniejsza ozdoba pokoju. Mam też czytnik, ale to nie to samo. On jest super w autobusie, pociągu, w kolejce. Ale lubię mieć takie papierowe żeby oko też cieszyły. W życiu nie przeczytałam żadnej motywującej książki. Nie jestem przekonana czy mogłyby mnie do czegokolwiek zmotywować. Jestem leniwą osobą i jak sama do czegoś nie dojdę to książka raczej mi w tym nie pomoże. Jedyne poradniki, które przeczytałam to dwie części Dlaczego mężczyźni kochają zołzy i Dlaczego Francuzki nie tyją;)
Ty oglądasz Grę o tron?
Chciałam dzisiaj ponadrabiać seriale i zapomniałam, że Wikingów już nie ma:( Chyba będę musiała ponadrabiac te co mam po całym sezonie. Obejrzałam też wampirki, 3 odcinki. Brak mi słów.
I serio masz pracę gdzie możesz czytać książki? Zazdroszczę. W mojej przychodzę rano, mija 5 minut i już jest 16. Obiad jem w locie, a moja jedyna rozpusta to przejrzenie onetu przez 2 min dziennie.
Tak, oglądam Got. Jestem na bieżąco także możemy dyskutować :) Mnie to się marzy taka prywatna czytelnia, bo uwielbiam ciszę podczas czytania. Za dnia nie mam takich warunków dopiero w nocy, gdzie już spać się tylko chce. Ty to za parę lat będziesz miała takie wysokie półki i drabinę żeby sięgnąć do książek, fajnie :D
Ja teraz mam dobre miejsce pracy, nie powiem. Mogę czytać książki, wychodzić w trakcie do sklepu po ciastka i wcinać z innymi przy kawie w socjalu. Mogę też robić sobie manicure,pedicure,coś na twarz,masaż,peeling do wyboru do koloru. Nikt się nie czepia, bo nie patrzą nam na ręce. Wiszenie na wifi to standard. Jednak jest też, że wpadam i nie ma czasu na łyka wody. Zależy od miesiąca ;)
Pracujesz w jakims salonie kosmetycznym? U mnie bałabym się wyjąć książkę, nawet gdybym nie miala co robic. W sumie nie ma momentow, ze ja nie mam co robic.
W pewnej chwili zwątpiłam co do Jona, juz myslalam ze po nim. Ciekawe czy wroci normalny czy np. cos w stylu Pamietnikow wampirow-zanik pamieci albo mordercze mysli;)
Widzialas zwiastun Wikingów? Chyba moim nowym idolem bedzie Ivar. On nie miał sprawnych nóg, a bral udzial w bitwach. Ciekawe jak to pokaza.
Robie sobie kacik do czytania, ale glownie po to zeby moc czytac wieczorem i w nocy i nie oślepnąc. Masz konto na lubimyczytac?
Obejrzałam zwiastun przed chwilą. Wielkie bitwy się szykują.
To fajne http://www.youtube.com/watch?v=E95Q9QENT18 z synami będzie ciekawiej. Weź tu czekaj do października...
Co do Got to wiedziałam, co z nim będzie. Czasem nie da się nie przeczytać fanowskiej teorii. Znam też inne, ale nie będę Ci spoilerować. A pracuję w SPA :D
Tak,ja też niby wiedziałam ale w pewnej chwili zwątpiłam. Dałam się nabrac.
Z tych synow podoba mi się tylko Ivar. Jacyś tacy kurde nijacy. Może po prostu mieli za mało czasu żeby jakoś się wyróżnic. Chciałam żeby jednego z synow gral kolejny Skarsgard, ten najmlodszy chyba Bill ma na imię. Oni są fajnymi wikingami:)
A i nie odpowiedziałam czy mam konto na lubimyczytać. Hm nie mam, a warto założyć? Pokazuje tam np rekomendacje jak tu z filmami czy o co tam chodzi dokładnie?
Kojarzę tego najmłodszego Skarsgarda, on taki w ogóle niepodobny do reszty co? Alexa byś już nie chciała?
Chyba nawet pokazuje rekomendacje ale ja mam dodanych tyle ksiązek do przeczytania, ze nawet nie wchodzę sprawdzic jak to dziala. Taki ksiązkowy filmweb;) miałam konto ale nie korzystałam i Anulka mnie namówiła, że mam dodawać ksiązki. Lubię podglądać co inni czytają i od jakiegos czasu wolę LC niz filmweb. Więcej czytam niż oglądam. Załóż na próbę, może Ci się spodoba.
Alexandra Skarsgarda? On może zagrac teraz 15 innych ról, a dla mnie będzie zawsze Erickiem z Czystej krwi. Gdyby pojawił się w Wikingach to byłoby dziwne. Teraz Tarzan ma być w kinie, on w roli tytulowej. Jak usłyszałam, że jest taki pomysł to prawie spadłam z krzesła ze śmiechu, ale ten zwiastun w sumie nie wygląda źle. A ten najmłodszy to chyba w moim wieku. Ten Stellan to kurde plodny jak czarnoziem, sami synowie i on teraz jeszcze ma jakieś małe dzieci z kolejnego związku. Prawdziwy wiking.
Stellan ma małe dzieci? Rzeczywiście produkcja pełną parą. Może nadrabia za starszych synów :P
Założę konto, zobaczę co ciekawego na tym portalu jest. Haha widziałam, że Tarzana ma grać. Cóż... :D Brać, co dają pewnie sobie pomyślał. JAk w ogóle czysta się skończyła? Nie oglądałam końcowego sezonu, jakoś nie miałam ochoty. Z Dexterem tak samo miałam, ale nie kojarzę czy też to oglądałaś.