Miałaś na myśli filmik taki jak ten? http://www.youtube.com/watch?v=jGIwg-BvC7g
http://www.youtube.com/watch?v=GI_vUICD4X0 albo taki tam filmik
http://www.youtube.com/watch?v=WBBF7nIoPsg i ten ofc.
http://www.youtube.com/watch?v=qekiZeyyNZ4 i wreszcie mój number one
http://www.youtube.com/watch?v=8VFfaUZ7RHI okay miałam czytać, a skończyłam na oglądaniu tego..
https://33.media.tumblr.com/1bf317d3c61f2f88587d8b1ec83d50ab/tumblr_n0bx3iaG6B1r wbf4ro1_250.gif
A tak na poważnie, to też raz porzuciłam, ale potem wróciłam i nie żałuję. Bo strasznie mnie wciąga :) Tylko mam ochotę palnąć w łeb Rumplowi za każdym razem jak go widzę na ekranie:P
Rumpel to była jedna z moich ulubionych postaci zaraz po Reginie.Widzisz? To była dobra decyzja by zaprzestać oglądania :)
Też bym moim ulubionym, Rumbelle było moim OTP, ale scenarzyści wszystko schrzanili. Tylko że Rumple nie jest jedyny w serialu:P Ale wiadomo, jak się straci wenę to koniec:P
No właśnie koniec i 2 sezony do nadrobienia to ponad moje siły, więc nie wiem, co musiałoby się wydarzyć,bym do tego serialu wróciła..
Byłam na 3x17 kiedy przydarzył mi się mały wypadek z laptopem. Przez kilka dni nie miałam na czym oglądać, więc nadal stoję na 3x17 ale wrócę do oglądania dziś wieczorem i do jutra powinnam skończyć :D
Aktorka grająca Santiago strasznie przytyła w ciągu kilku ostatnich odcinków i ma twarz zmienioną, więc podejrzewam ciążę, ale że w serialu nic z tym nie robią?? To tak widoczne już jest teraz, a w odcinkach ani słowa..
Super finał. Trudno mi wciąż uwierzyć, że po 3 sezonach ten serial jest nadal tak dobry. Zazwyczaj jest tak, że im dalej tym gorzej, a tu na odwrót. Czwarty sezon w październiku? Oj długo czekać trzeba..
Pomysłów im wciąż nie brakuje i strasznie mi się podoba, że scenarzyści nie mają potrzeby burzenia związku Amy & Jake'a. A wręcz przeciwnie, z każdym odcinkiem go umacniają. Bo nawet w serialach komediowych muszą być dramy między parami. Scenarzyści powinni się uczyć od twórców B99, nie tylko w tej kwestii.
No niestety :( Chyba zrobię sobie rewatch na czas hiatusu :P
Teraz koniecznie potrzebuję tego rewatchu...
https://media.giphy.com/media/a5tliraFzv33y/giphy.gif
Jesteś! :D Myślałam, że nas opuściłaś:P
To do Zeleny i Hadesa? Bo już nie wiem, tak tu namieszane:D
Jesteś na bieżąco?
SPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILER
Co oni znowu odpier.... z Emmą i Hookiem? :(
Tak zyje :D Tak do Zeleny i Hadesa, tez ich ubostwiam, odkad zobaczylam :D
A wez, Hook i Emma to juz w ogole jakas nedza, dlaczego oni muszą to robić, ponoc w ostatnim SPOILER zagrozony jest tez Robin, juz sama nie wiem czy chce mi sie smiac czy plakac O.o
Ja też ich kocham, strasznie się cieszę że uczucia Hadesa do Zeleny okazały się prawdziwe... Jak podarł umowę to aż mi serce mocniej zabiło:D Ale wiadomo że jak Zelena dowie się że chciał uwięzić jej siostrę to wszystko się od nowa spieprzy:/
Jak ja to zobaczyłam to myślałam, że Colin chce odejść z serialu??? No bo jak go niby teraz sprowadzą?? Bezsensu były te wszystkie odcinki, tyle czasu na ratowanie żeby i tak tam został xD Mogli Davida zostawić, nie płakałabym.
Ja tez, idealnie do siebie pasuja :D No za lekko być nie może.. Ale myśle, że finalnie i tak będzie dobrze!
Nie mam pojęcia, nic o tym nie słyszałam, no ale nie może tak być, bo ja się nie zgadzam, muszą go jakoś stamtąd wyciagnąc, no mnie Dejwida też nie byłoby szkoda xD to jest taka Klucha...
Jak dla mnie Śnieżka i David są totalnie zbędni w serialu. Te ich wtórne przemowy bokiem wychodzą...
No, więc wiemy że Hades& Zelena i Emma&Hook to true love, zaś Rumple i Belle...well xD Spaprali ten ship po mistrzowsku:P
No jasne, że oni to true love, ale tak czy siak irytuję mnie to, że on został w podziemiach, mnie jeszcze strasznie drażni spapranie Robina i Reginy, pamiętam, że scene ich pierwszego kissa oglądałam z milion razy, a teraz ani mnie ziębia ani grzeją...
Za to popełniłam chyba błąd życiowy i obejrzałam dwa pierwsze odcinki Kwarantanny Julie Plec xD, może się to źle skończyć :D Ale gra tam ta babka co grała Dhalie i TO i ten aktor co grał Kaia w TVD :D
Co do Reginy i Robina mam to samo! To był mój big ship a teraz w ogóle zapominam, że są razem. Rolę Robina zredukowali do noszenia dziecka na rękach i pytania "co się dzieje????", "co przegapiłem????" xD
Czekaj, co? Julie ma nowy serial? Jezu, strasznie jestem do tyłu z serialami xD
Ja ich uwielbialam na poczatku, jak ona przyszla do niego w lesie to wez :D me serce skakalo z radosci, a teraz? Jakas padaka :D
Tak ma :D Ja tez nie wiedzialam, trafilam przypadkiem, poki co dwa pierwsze odcinki calkiem spoko, no ale to Julie wiec na pewno cos sie po drodze zepsuje xD
Jak Julie jest za niego odpowiedzialna to no thanks :P Robi kilka seriali na raz i dlatego z każdego wychodzi dziadostwo...
Powiem Ci szczerze, że od czasu TVD zaden serial tak nie podbil mojego serca, jesli chodzi o jakies wyzsze emocje, moze sie starzeje.
Jasne, ze ogladam TWD czy GoT i jestem ciekawa dlaszych losow bohaterow, tak to juz nigdy nie jest to samo, gdzie o 4 nocy walilam jeden odcinek za drugim z wypiekami na twarzy, nie wiem czy wiesz o co mi chodzi :D
Mówisz to do osoby, która oglądała odcinki na żywo, a potem ryczała do 4 nad ranem:D Wiem o co ci chodzi:D Ja to nie raz powtarzałam, że drugiego takiego serialu i shipu (Delena), który mnie zrujnował na kilka lat, nie było i nie będzie:D
Ja jak ogladalam, to tydzien z zycia mialam wyciety, nie moglam przestac, konczylam o 5 rano.. Z zadnym serialem juz tak nie mialam :D
Wiadomo, ze sa dobre seriale, Breaking Bad np, ale to juz nie jest ten egzystencjalny bol, mimo, ze wiadomo, od strony technicznej moze wiele seriali jest lepszych, to jednak nic nigdy nie skruszylo tak mego serca :D
U mnie tytuł najgenialniejszego serialu ma Lost. Też mnie zrujnował, ale obejrzałam go w parę miesięcy. A jak oglądasz serial od początku i przeżywasz go latami to już zupełnie inna historia:D Czasem mam takie durne myśli, że może bym nadrobiła ten nowy sezon... xD Ale jakoś nie potrafię się za to zabrać :P Byłam przekonana, że Nina wróci pod koniec tego sezonu i będzie epicki The End. A oni znowu przedłużyli:/
Ja juz porzucilam po czwartym, wiec nawet nie chcialoby mi sie denerwowac.. Poza tym to juz nie jest to samo TVD, cokolwiek by czlek nie zrobil, aktorzy nawet jakos inaczej dla mnie graja niz na poczatku..
http://66.media.tumblr.com/4abe8fb3a578a60af85f02d1c0161ba6/tumblr_o6oapzZuF81s2 timfo10_250.gif :(((
Aaaaa tylko mnie to wkurzylo, juz tak wymsalaja zeby ich rozdzielic, ale oni musza byc razem...
Słyszałaś, że Castle skasowali? Fajnie, nadrobię sobie ten sezon i będzie z głowy:D
Tak :D no ale nie dziwne, bo Stane zwolnili, a serial bez niej raczej sensu by nie mial :D
Widzialas ostatnie odcinki OUaT?
Jak to zwolnili? Myślałam, że ona sama odeszła. Co takiego narobiła?:D
Widziałam
https://45.media.tumblr.com/b4a83e33372302608d39e42560b26eca/tumblr_n6sxtzvC9c1t 62p3wo1_250.gif
Emma i Hook jdhfigujsdhgidujkhgiudskghodgl
Chyba ze sto razy oglądałam ich sceny:D
No i po Hadesie... Gold 2.0, wiedziałam że tak będzie:/ Czyli mogę dodać kolejny pairing do mojej listy shipowych niewypałów:D
Skoro mowa o Goldzie, niech go gdzieś wessie, mam go serdecznie dość...
Biedna Zelena i biedna Regina.... jak widać ta dwójka będzie zawsze miała przesrane :( Scenarzyści wciskają nam frazesy wypowiadane przez tych "dobrych" bohaterów, że villain ma szansę na happy end blablabla, ale niestety tego nie pokazują... Wprawdzie Robin już mnie ostro wpieniał, wiecznie tylko "MOJA córka i tylko moja" - nie kuźwa, ona tak samo należy do matki, która ją nosiła i urodziła, więc się odp.... za przeproszeniem :/ No ale nie chciałam żeby od razu umierał :P Nie, smutne to strasznie co robią tej biednej Reginie... I ta końcówka, what?????? Kiedyś twórcy mieli blokadę twórczą, ale teraz jadą z pomysłami jak szaleni:D
Tylko ta scena przy fontannie - straszny kiiiicz :D Nawet jak na pokaz to to było zbyt fantastyczne, ja bym była zszokowana a nie biła brawo:D
Zaje biste :D Uśmiałam się :D
No troche się paranoja z tego robi, to rozdzielenie Złej Królowej i Reginy, wydawało mi się, że walka dobra ze złem toczy sie w każdym z Nas, a nie, że można sobie mrok wyrzucić i kij..
Ja już też mam dosyć Rumpla, wiecznie on coś knuje, no już bez przesady, dawno mogłby mieć swoj happy end, w sumie jego pech właśnie polega na tym, że on zawsze coś odwali, a później wielce zdziwiony, a i tam pomaga głownym bohaterom :D Hades był super.. No i sorry, ale Robin Hood chyba raczej byl bohaterem, nie zasłużył na to, żeby odejsc w kompletne zapomnienie, jak nawet Cora trafiła do "raju" :D
No ale właśnie to nie było tak, że ona sobie wyrzuciła mrok i go zniszczyła... Jak się okazuje nie jest to proste:) I wg mnie to będzie ciekawszy wątek niż np. Dark Emma.
Widzisz, taka sprawiedliwość;]
Nadrabiam Castle, jestem na 15 odcinku. Jak dobrze, że skasowali ten serial bo jak w tym sezonie wątki są mega naciągane to co byłoby w przyszłym? Rick porwany przez kosmitów?
Mówiłaś, że serial bez Kate nie miałby sensu, ale w 14 odcinku jej w ogóle nie było i zorientowałam się o tym fakcie dopiero pod sam koniec:P
Nadrobiłam Castle. Końcówka straszny kicz. A ja przez te wszystkie sezony myślałam, że huśtawki to foreshadowing na koniec serialu, że pokażą Casketta z dzieckiem w jakimś symbolicznym miejscu, że nakręcą coś wyjątkowego, co się na długo zapamięta. No cóż, kolejne rozczarowanie :(
#stoprujnowaniuseriali2016
Boze a to byl moj kiedys taki idealny ship,co oni to porobili, ja tego nie nadrabiam.. Mam juz dosyc seriali ostatnio wszystkie mnie rozczarowuja OUaT jeszcze w miare i Gra o Tron, zupelnie nie wiem co jeszcze ogladac...
Coś jest ostatnio z tymi serialami... Unbreakable Kimmy Schmidt, pierwszy sezon był genialny, a 2 morduję chyba od miesiąca :P I z każdym odcinkiem się zastanawiam, czy główna bohaterka była od początku taka irytująca.
To oglądaj:D
http://www.filmweb.pl/serial/Spos%C3%B3b+na+morderstwo-2014-710594
Wlasnie zakonczylam Zone Idealna, szczerze powiem, ze naprawde mi sie podobal ten serial I koncowka taka smutna.. Wiec moze jakis serial prawniczy dla oslody mi sie przyda :)
No tak jest, kilka spoko odcinkow I pozniej gniot na gniocie, nic mnie nie wciaga... Ja nie wiem, moze sie starzeje..