W jednym z wywiadów Plec spytana, nie zaprzeczyla ze mogą byc inne zyjące doppelgangery Silasa, ale na razie nie chce ich sprowadzac...:P
Nowy temat... Stilas opanował forum :D
Ale Silas nie mógł stworzyć sobowtórów Petrovy bo zrobiła to Ayana. Kiedy rodzina Mikaelson'ów stała się wampirami, uśpiła wilczą naturę Klausa, ale stworzyła sobowtóry Tatii żeby jednak co jakiś czas się pojawiały i żeby zachować równowagę w naturze (czy jak to tam tłumaczyli) i jakby co Klaus mógł zostać hybrydą.
Więc Silas nie mógł znać żadnej Petrovej...
Mi się podoba ten pomysł o ile go umiejętnie pociągną dalej , czyli jakies zagadki tajemnice i tak dalej.
Mam nadzieje że Silas nie okaże się zagubionym dzieciątkiem z patalogicznej rodziny tak jak pierwotni i naprawde da czadu.
Z tych długasnych wywiadów co wkleilem to Plecowa chce dac wlasnie Paulowi mozliwosc grania NAPRAWDĘ złej postaci. A Paul jest zachwycony, Silas to głowny villan na kolejny sezon. Jakies tam lekko romantyczne wstawki z tą jego ukochaną będą - bo w sumie robi to wszystko dla niej - ale miejmy nadzieję ze zadna zywa dupeczka (vel. Caroline, Elena) nie zawrócą mu w głowie.
No cóż , może być i tak że Klaus będzie musiał wyciagnac swojego przyjaciela Stefanka ze szponów Silasa :P
Diametralna różnica poglądów zatem :) OK, chciałam się tylko upewnić. Nie wiele po prostu widziałam takich opinii. Od razu uprzedzam, że moje ataki na Caroline i jej możliwość związku ze Stefanem nie są atakami na Ciebie.
Nie lubię to na tą chwilę mało powiedziane. Miałam mały epizod z lubieniem Caro w 2 sezonie, no ale tamtych dni nie znajdziesz już...
Ja nie mam problemu z Caroline ale nie lubiłam Bonnie i ciesze sie że nie zyje :P
Nie ma konkretnej przyczyny po prostu wkurzała mnie Bonnie tak jak wkurza mnie Caro... :-)
No to miałam rację z tą diametralną różnicą. Bonnie to jedna z moich ulubionych ról. :D
Ja najbardziej lubię Klausa , Damona , Elijah i Rebekę :) no i Alarica uwielbiałam.........!
Ja na pewnym etapie lubiłam wszystkich, no ale ten sezon zniszczył wg mnie totalnie:
Elenę, Caroline, Damona, Klausa, Reb, Kola, a resztę nadwyrężył potężnie w moich oczach.
Wow, życie mnie nie przestaje zaskakiwać. Którego konkretnie? Ta pierwsza czy druga? Pierwsza była wg mnie kompletnie skopana...te przeskoki dwóch scen i właśnie Caro i to jej mądrzenie się spieprzyły sprawę.
No wiem że Caroline i Stefan skopali sprawę ale na youtubie był filmiki z ktorych wycięto paplanine Crao i zmontowany sceny z Elena i Damonem... cudo... i ta piosenka... Kiss Me....
Uwazam ze to okropny pomysł. Caroline byla doslownie z kazdym facetem w serialu. Jest pusta, glupia, irytująca i niedojrzala. Nie pasuje kompletnie do Stefana, a aktorzy nawet nie próbowali wykrzesac czegos więcej we wspólnych scenach niz przyjaźń. Stef zasluguje na cos lepszego ..... pod ręką ma Kath, akurat na wyciągnięcie ręki. Singielka. Samotna. W potrzebie. Kochala Stefana i zawsze był jej no 1.
A ja się starałam to w taki ładny sposób ująć, a tu przychodzisz ty i tłumaczysz, to co ja przemilczałam ;)
To a co tu tłumaczyc. Stefan potrzebuje kobiety która go trochę rozrusza, która wydobędzie z niego te drapiezniejsze oblicze. Uwazam ze Steroline będzie nudne - moze slitasne - ale ja tego nie chcę. Caroline ma bardzo plytkie poczucie moralnosci, jest hipokrytką, dyryguje ludzmi - rozkazuje im jak mają zyc, wtrąca się w niesowje sprawy. Jest "judgemental". Nie sadzę by byla z tego epicka historia milosna. W Steferine jest duzo wiecej historii - mieli za.je.biste sceny. Tyle niewyjasnionych spraw. A teraz Kath jest czlowiekiem....to moglaby byc super historia na 2 ostatnie sezony...
Serio mi to tłumaczysz? :P Jestem cała za Kath i jej reunion ze Stefanem, od związku z Caroline to już bym chyba wolała żeby trochę poszalał z nieznajomymi laskami - niech ma coś od życia, po związku z chodzącą tragedią mu się to należy.
No akurat Kath jest 1000 razy gorsza od Caroline bo jest po prostu zła...... egoistyczna , to morderczyni bez mrugnięcia okiem zabiła Jeremiego. w Caroline widze przemiane od pierwszych odcinków tych w ktorych sypiała z Damonem. Ale Damon też był wtedy zły. Nie postrzegam Caroline jako pustej i głupiej uważam że jest dojrzała, i naprawde stara sie zeby wszyscy sie trzymali razem i jakos w tym wszystkim satra sie organizować normalne zycie przyjaciołom. I jak Stefan ma problem to zawsze go wysłucha.
To dobry material na przyjaciólkę w stylu Lexie - romantycznej chemii zero - mila przyjacielska chemia tak- tu się zgodzę. Natomiast przy Kath to iskry lecą. Jak do teraz nie stworzyli seksualnego napięcia przy Steroline to juz tego nie zrobią - nagle Stefan się obudzi i zacznie 'eye-sex' z nią? Nie widzę tego. Tyler wrócil, a ja nie chcę by Stefan byl w jakimkolwiek trójkącie. Dosyc jak na razie. Dopiero co miala 2 sezony flirtowania z Klausem - to obrzydliwe, by teraz Stefan przejął pałeczkę.
Caroline jest dziecinna - te jej wtrącanie się w cudze sprawy.....infantylne wątki jak ten z sukienką czy graduation? I Stefan ma z nią byc? Boze.... przestałbym oglądac.
Elena jej ukradła sukienke to byłodopiero dziecinne.... a Caroline chciała błyszczeć jak każda kboieta... naturalnie kobieca reakcja.... :)
Acz dziwne było, że poszła z tym do Klausa, którego rzekomo nienawidziła, bo przez niego wyjechał Tyler.. ehm. Caroline pasuje według mnie na przyjaciółkę Stefana, taką drugą Lexi. A Statherine byłoby mega ciekawe :D
Jezeli Kath jest zła to zly jest i Damon. Zabil Jeremiego - Kath tez. Jeremy zyje. Da się wybaczyc ten uczynek jak na standardy TVD. Damon próbowal zabic wszystkich a jakos moze byc z Eleną. A Kath czemu gorsza - ona raczej nie zabijala bez powodu. Jest czasami okrutna - ale nigdy nie pozwolila zabic Stefana. Pilnowala go przez te wszystkie lata. I co najwazniejsze - kochala go. Moze się ona jeszcze mocno zmienic - na lepsze - pozostając jednak sobą. Caroline transplantacji osobowosci zrobic się nie da. Zawsze będzie pustą blondi, która zajmuje się duperelami.
Milosc z du.py. W jednym odcinku byli - w drugim się rozstali. LOL. Elijah wyjechał, a Kath ma wazny wątek na następny sezon w TVD. Crossovers do The Oryginals będą rzadkie.
To z Kath i Elijahem było naciągane. Już wolałabym ją ze Stefkiem ;p.. a to, że zabiła Jera można wybaczyć skoro wrócił do żywych :D
Aktorzy nie probowali niczego wykrzesac bo tak im przykazano ale Lexi coś zasugerowała Stefanowi w ostatnim odcinku :-)
Lexie moze sobie sugerowac. Ja widzę ich prawie jak rodzenstwo. Bleee. Ale Plec jest na tyle głupia ze moze wyskoczyc z tym ohydnym Steroline..... nie zdziwie się - Stefan zawsze zbiera resztki po innych....
Oby to nic nie znaczyło albo było zmyłką, tak żeby odwrócić naszą uwagę od innych możliwości.
Lepiej się przygotuj na ohydne Steroline. Zawsze dostajemy ochlapy. Byl ten glupi taniec w 4x19 który mnie wkurzyl, bo byl foreshadowing. Byla ta gadka Lexie w 4x22. Poza tym mają duzo scen ze sobą ostatnio - zadne z nich nie są porywające - raczej nudne, ale chodzą razem na eskapady w parze np. w 4x22. Jeszcze w ogole Plec się zastanawia czy Tylera przywrócic na stale czy nie - co oznacza ze chce wepchnąc Caroline innego faceta. Caroline nie ma wątku, więc moga ją wcisnąc do Stefana. Boje się ze to ona go uratuje i potem będzie mu pomagala z pragnieniem krwi jak się wydostanie, co moze prowadzic do tej ohydnej pary.....
Ido tego ten spoiler o Taylerze, że ujawnią co robił jak go nie było...jak nic obracał panny w górach czy gdzie tam tym razem się "ukrywał" przed Klausem. Trzeba było z nim wyjechać, od razu mówiłam, para nimfomanów... Czego jak czego, ale seksu Steroline nie mogę sobie wyobrazić...nie chcę tego widzieć.
Proszę nawet nie wspominaj o seksie bleeeeeeeeee. Jakby brat z siostrą się kochał.... Kompletny fail. Przeciez Steferine mialo foreshadowing w 2 sezonie. W 1 pol. 3 sezonu byly fajne sceny --- zwlaszcza ta z 3x09....
Naprawdę nie zniosę tego wątku. Moze byc Delena endgame - mam wszystko gdzies. Stefan moze byc nawet singlem do konca serialu albo się puszczac z pierwszą lepsza. Ale Steroline nie zniosę romantycznego.
Oj tak, niech się puszcza... i niech Elenę krew zalewa. Z resztą, jak by to wyglądało, że teraz Caroline się bierze za eks przyjaciółki? No jak? Przecież tak im EPIC love życzyła. Takim kibicem była...
Caro! Bonnie umarła, a Jeremie żywy, a w zaświatach na pewno mu nudno było... take a hint girl!
Niech teraz poobraca Jeremiego - niech go doda do swojej pokaznej kolekcji...
W sumie Caro spotykala się z Mattem....
Mamy tylko 4 kobiety w serialu obecnie. Elena jest z Damonem. Bonnie nie zyje i nigdy nie zrobią Stefonnie. Caro jest .... i Katherine jest. A Stefan ma miec niby nową dziewczynę. A pewnie nowej postaci nie wprowdzą. Czyli 50/50 która z nich będzie ze Stefanem. Moze nie będą chcieli przemęczac Niny.... i dlatego wcisną Caroline? Ble
Jedno ble to stanowczo za mało, na ten "związek". Niech już lepiej Caro jedzie do NO. Spakowała bym ją. Niech umrze. Cokolwiek. Może niech dla odmiany pożyje trochę bez faceta? Może jej się trochę pod kopułą poukłada.
Ja bym ją wyslal expressem do TO. Jedyna moja nadzieja ze Tyler przywiezie ze sobą jakis wątek dla Forwood na kolejny sezon i zajmie czyms blondi. I moze nie bedą chcieli wkurzac fanów Klaroline.... niech Klarolinowcy cos robia - cokolwiek! Przeciez nie chcą jej ze Stefanem :D Ale wiemy ze Plec= Caroline. Ma ochotę na Stefana tym razem. A co z Mattem? Wróci do TVD? Jezeli tak - to niech robią trojkąt Tyler - Matt- Caroline.
Żartujesz? Klaus by pewnie po nią dorożkę wysłał. Ewentualnie śmigłowiec prywatny.
Właśnie! Dzięki, dodałeś mi otuchy. Tych walniętych jak dla mnie Klarolinowców jest od groma, może Julie rzeczywiście będzie grała trochę pod nich. Może dlatego będzie psuła relacje Forwood, żeby dać im złudne nadzieje. Oby tu o to chodziło.
Mogą dac slowburn wypalający związek dla Forwood na kolejny sezon, zaczną się sypac - tak by byli skonczeni pod koniec 5. Tylko ze powinni zredukowac Steroline przy tym.... bo jak Stefan będzie robil za "dobrego przyjaciela z eye-sex względem niej' to jeszcze dopiero w 6 sezonie zrobią Steroline .....ble ble BLE Nie moga im dawac podbudowy.... Stefana zając Silasem, czlowieczą Kath + jakies lekkie Stelenowe bity dla masochistów...
Hahahaha :D.. ta twoja wypowiedź mnie rozwaliła xd.. ale faktycznie Steroline bym nie zniosła.. ohyyydaa... jakby była taka opcja to wskrzesiłabym Lexi na miejsce Caroline.. a Stefan z początku i tak będzie uwięziony, więc sceny Caroline na początku sezonu niemożliwe xd
Taaa - akurat tyle czasu będzie miala blondyna by się odkochac w Tylerze i szukac następnego siodla.... znaczy faceta :D
Dla mnie Steroline to jakis koszmarek jako romans. Od 2 sezonu Stefan mówil ze Caroline przypomina mu Lexi - jego przyjaciólkę - mają miłą ciepłą więź - ale nie ma tam chemii romantycznej. To bardziej podpada mi pod rodzeństwo. Caro dopiero co byla rozbita między Tylerem (którego niby dalej kocha - i który wraca) a Klausem - do którego ma silne uczucia. I teraz nagle Stefan do tego balaganu :D LOL Klaus nie zdobyl jej w 2 sezony - a Stef w parę odcinków :D - do tego zapowiedzieli ze będą jakos kontunowac Klaroline....
Do tego jeszcze ta scena jak na imprezie u Salvatorów ją podnosi i zaciąga na parkiet - jak dla mnie to było takie totalnie po kumpelsku, ale pewnie Julie ma inne wizje przedstawiania pociągu fizycznego.
To mialo byc z podtekstem seksualnym ?LOLTo ja więcej chemii widzialem chocby w 4x22, jak Kath rzucila gadkę "dzięki za pomoc przystojniaku" niz w tym..... Wesley widac ze nawet nie probuje niczego wykrzesac - Accola tez.
Chcę bardziej ekscytującego romansu dla Stefa...... to bedzie infantylne i slitasne jak wszystkie shipy Caroline....