:) a kiedy będę mogła??? jest tu jakiś " okres karencji"??? Fajny filmik w którym Paul mówi po polsku:)
Ech, tak mnie dziś naszło i sobie oglądam:
http://www.youtube.com/watch?v=YwiiOqBnO0E
Ja przez Was i wasze filmiki zaczęłam ich shipować i ściągnęłam sobie nawet odcinki TVD w których jest dość dużo Steferine xD 2x11, 2x04 i chyba 2x01 xD
Programowanie w matlabie, z podstaw elektromagnetyzmu no i wypadałoby żebyś ogarnęła trochę obwody ;D
Otóż to:D Kiedyś nie widziałam ich ze sobą razem, bo lubiłam Stelene, ale teraz czemu nie? ;D Oby tylko nie zmienili Kath w jakąś kluskę i niech podbija do Stefana ;D
Poza tym prosiłabym na przyszły sezon dużo scen roznegliżowanego Stefana/Silasa :D Amen.
Ty mi lepiej powiedz o jakie buty z wyznania Deleny Ci chodziło, bo Cię pytałam pod tamtym komentarzem, ale mi nie odpowiedziałaś :(
Elena miała na sobie białą sukienkę i takie dziwne buty na obcasach. Tylko gdy przed chwilą obejrzałam tę konkretną scenę, nie mogłam dojrzeć tych cholernych butów... Zastanawiam się więc, czy nie przyuważyłam ich gdzieś w innej części odcinka, a podczas wyznania Deleny znów się wdarły do mojej świadomości i myślałam tylko o nich xD
Jeszcze poszukam^^
Mój komentarz
z wczoraj:
"Dobra, przewinęłam cały odcinek, żeby to sprawdzić...Jakie buty? W scenie Deleny nie widać butów. Widać je przez 1sek. kiedy Elena rozmawia ze Stefanem, a potem w flashbacku tej sceny w trakcie walki z Kath, wtedy widać je ze 2-3 sek. O te kremowe, czy też białe pobłyskujące (jakby satynowe) szpilki Ci chodzi? Mogli dać cieliste. Może ją chcieli wybielić strojem? Taka biała dziewica, nieskalana grzechem...To miało chyba dodać jakiś walorów estetycznych scenie Deleny."
Tak, te, coś a la ślubne! Kurna, czyli wcale ich nie widziałam podczas tej sceny, a tak mi w głowie zostały :/
"Biała dziewica, nieskalana grzechem"? Haha. I'm in love with you xD
Tam też, ale to tak zza trybuny chyba... i od tyłu, wtedy obczajałam kolor podeszwy :D
No nie, że zajechało komunią albo ślubem? Ale Ty masz sokoli wzrok swoja drogą, a niby to o mnie mówią, że się czepiam :P
Widzę, że Steferine ciąg dalszy :D
Podobno miala to byc jakas paralela z 3x01 gdzie Elena miala podobną sukienkę i buty - cos tam Delenowcy wymyslili
Faktycznie, tam też było coś z bielą. Nie mniej jednak mnie się to nie podobało. Jak koronki to nie białe, bo skojarzenia mam jednoznaczne.
Miałam napisać :D Wiem wiem, te wszystkie teorie czerwony vs. niebieski :) Chociaż sama wolę czerń, to czerwień też by Katherine pasowała.
Haha, o teraz już wiadomo czemu Elena zawsze na fioletowo była ubierana, żeby podkreślić że jest pomiędzy niebiskim (Stefanem) a czerwonym (Damonem) LOLOLOLOLOLO
Powinnam iść spać, bo same głupoty wymyślam xD
hahaha, prawdę mówiąc ja też lubię na niego patrzeć :D
W ogóle dzisiaj przeglądałam zdj Paula i ile perełek można znaleźć <3
Ja na tumblr często widzę te zjęcia z sesji, gdzie jest bardzo formalnie ubrany - myslę ze Silas powinien własnie miec taki bardzo elegancki styl - same garnitury - ale nie tak nudno jak Elijah ze na czarno - bialo - ale jakas inne dodatki kolorystyczne.