Ciekawe jest to ze w XIX w. Stefan nosił czerwien/burgund a Damon niebieski. Stefan ma czerwone Porshe a Damon niebieskie Camaro.... A jednoczesnie Stefan preferuje niebieski obecnie.
Czyli co? Czerwone pasemko we włosach Eleny było zwiastunem Deleny? :) Stefan zdecydowanie za rzadko ma sceny z tym autem...
W 4x06 Damon powiedzial ze Elena przegrała Miss MF bo zalozyla niebieską sukienkę. Zaproponowal April czerwoną i ona wygrała. Jakas aluzja ze "niebieski"Stefan 'przegra' LOL w finale a "czerwony" Damon 'wygra' w 4x23
Własnie! April i czerwona sukienka, wiedziałam, że ktos mi zepsuł ten kolor...
Nie słyszałaś? Za rzadko na serialowe wchodzisz. Ja się tam dowiedziałam o magii czerwieni.
Magia to może być Silana albo Lenora moja droga :D
Nie zaglądam do nich specjalnie. Raz zadałam jakieś pytane, chwilę porozmawiałam z 1 osobą, ale chyba nie pasuję do tematu.
Mozesz zanucic piosekni
NEVER LET ME GO NEVER LET ME GO OOOO OOOO :d
Albo Kiss me if you wanna cos tam cos tam
No Florence stanowi tam hymn, to już jest jasne :D To "śpiewanie" bije wszystko :D
http://vampirnaplok.emilap.hu/galeria/albums/epizodok/0113/cod14_01.jpg
http://nd06.jxs.cz/194/961/08cadab960_90778406_o2.jpg
http://qph.is.quoracdn.net/main-qimg-e9709f1b4662e45817c3c686e618fdf8
http://vampirestalkers.com/wp-content/uploads/2011/07/damon-car-big.jpg
Damon we flashbackach dziwnie wyglądał to fakt.. ogólnie oboje lepiej wyglądają obecnie, ale retrospekcje mają swój urok.. ładne kostiumy i Katherine robią swoje :D
Liczę na retrospekcje Silas/Stefan oraz ukochana Silasa/Katherine w 5 sezonie :)
Ja też nie, zresztą w takich młodzieżowych serialach to trochę bez sensu, wolę bardziej otwarte zakończenia xD
Ja również :)
Ciekawe czy zakończą na 6 sezonie...
GA mieli zamknąć na 9 sezonie, a tu jeszcze kolejny się szykuje...
Prawdę mówiąc nie lubię jak tak przeciągają te seriale ;D Tak jak z HIMYM, miał się zakończyć na 8, a w końcu 9 będzie xD
Supernatural kocham, ale jednak też już by mogli zakończyć ;) Lepiej czegoś nie dopowiedzieć, ale skończyć z klasą niż ciągnąć bez sensu wątki które już nikogo nie obchodzą.
Taka plotkara, pierwsze 2 sezony to mistrzostwo, kolejne 2 spoko ale bez szału, a już te ostatnie to jeden wielki ŻAL xD
Co do TVD mam przeczucie, że będzie więcej sezonów niż 6...
hahahahahahahahahahhahahhahahahhahahahahahahhahahahahahahahhaha nie przypominaj w ogóle ;D
Jedna z najbardziej żenujących scen w historii telewizji :D
Dan jako GG to tez hit sezonu - - zwlaszcza jak w poprzednich sezonach przeglądal w samotnosci blasty od Plotkary na telefonie i byl niesamowicie zaskoczony/ zly/przerazony :D I to on sam je sobie wysyłał i udawal zaskoczenie przed soba samym :D LOL
hahaha :D
Nie wiem kto to wymyślił, ale musiał mieć za sobą jakiś ciężki przepity miesiąc ;D
Absurdy niestety w pewnym momencie zaczęły się namnażać z zastraszającym tempie.
W ogóle mnie to jeszcze Lily rozje*bała xD Zeszła się z tym Williamem chyba tylko po to, żeby sobie często zaglądać do kieliszka :D
Lily po.je.balo w ostatnim sezonie i koncówce 5 ----zostawila Rufusa dla Barta? LOL - jak przed smiercią Barta w 2 sezonie chciala wrócic do Rufusa. A w sezonie 6 wrócila do Willama? Co za chore rzeczy. A Dan tez --- w 6x05 - jeszcze caly czas kocha Blair. A w następnym odcinku kocha Serenę i idzie z nią do łózka. Tamten serial to bylo dno pod koniec. A Blair zachowywala się w 6 sezonie gorzej niz w 1. Jeszcze te brzydkie opaski jej kazali nosic ponownie...:D
A słyszałaś w ogóle jak ma 9 sezon HIMYM wygladać? Ponoć akcja ma się toczyc w obrębie jednego weekendu...
Co do Supernatural, to po części się zgodzę. Jest jeszcze druga, bardziej "wzrokowa" część mnie ktora chce więcej Winchesterów :D
Oo nie słyszałam o tym xD
Myślałam, ze trochę inaczej to będzie wyglądać, no ale zobaczymy xD Mam tylko nadzieje, że to ostatni sezon.
Co do SPN to właśnie jest problem, bo z jednej strony boję się, że to straci cały swój urok, już jest gorzej niż było na początku, jednak pierwsze 5 sezonów bardziej się trzymało kupy niż teraz, ale z drugiej strony chciałabym ich nadal oglądać, no i robią co jakiś czas te śmiechowe odcinki które tak uwielbiam i zawsze bloopersy są zaj*ebiste xD
Ehh xD
Tak, to już ostatni z tego co wiem.
Supernatural to chyba nawet ma mieć 10 sezon. A to poważne dylematy życie nam daje: oglądać czy nie oglądać, oto jest pytanie.
Ja supernatural będę oglądać, bo jednak nawet ten 8 sezon jest ciekawszy od innych seriali które oglądałam, takie PLL to jedna wielka żena, dlatego też zarzuciłam oglądanie xD No a jednak SPN ma kilka atutów: Jensen, Jared, Misha, + milion innych drugoplanowych ciasteczek xD
Czasem przeciągają zupełnie bez sensu i już z przyzwyczajenia człowiek ogląda, bo głupio skończyć...
A propos seriali innych niż TVD, oglądał ktoś z Was Królestwo?
http://www.filmweb.pl/serial/Kr%C3%B3lestwo-1994-629
Oj mam sokoli wzrok i z tego wynika, że nam obu często mówią, że się czepiamy :P
Jeśli jakiś szczegół przyciągnie moją uwagę, reszta się nie liczy. Czasem jestem nie do zniesienia xD
A Stefarine otp, endgame, ftw i co tam jeszcze można powiedzieć? :P