Dyskusja
poprzedni temat:
http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+S ilas+i+przyjaciele,2208852?page=20#post_10021402
http://jomosexyvoise.tumblr.com/post/52659512731/game-for-you-click-on-the-anima tion-and-drag-the
gra:P jakie macie wyniki:D?
species: human
best friend: Damon LOOL
first kiss: Caroline
sex partner: Rebekah
lover: Julie Plec LOL
killed by: Caroline
Species: hybrid
Best friend: Stefan ha ha :D
First kiss: Damon, no ja dziękuję
Sex partner: Matt, więc moje życie towarzysko erotyczne to ruina
Lover: Tyler nooo jo
Killed by: Stefan
Widziałaś mój? Nie powiem, na eksperymenty jestem otwarta, ale Esther na kochankę ?....No nieeee.
No te wszystkie ich sabaty i tajemne spotkania :D Jakies zaklęcia milosci, afrodyzjaki :D Esther poza tym puszczala się z wilkolakiem :D kto ją tam wie....
Zaraz puszczała, kto by nie chciał się spiknąć z wilkiem...To marzenie każdej kobiety!
Ja bym se wzięła takiego Young Wolfa ^^
Właśnie, ciekawe czy Robb to fascynacja sexy Starkiem (lol) czy wariacja na temat imienia...hmmm ciekawe...:D
Robba lubię, ale wolę ksiązkowego Jona :D
Shipuję Joanerys - Jon + Daenerys
Wierzę w teorię L+R=J :D
Nawet Grze nie odpuścisz... jak shipować to shipować.
:D
No to chyba nie odbiegasz od reszty ludzkości w tym temacie.
W jakiej nie odbiegam :D ?
Znasz tę teorię :D ?
Czy moze chodzi o ship :D Bo on tez bardzo popularny :D he he
Z Robba? :D Mnie trochę Starki dobijają, Jon się uchował, bo nie zrodzony z Cat...
Robba Starka :D Robba z fw nie widziałam, więc nie oceniam :D
Poza tym widziałam dopiero 5 odc więc trudno mi cokolwiek powiedzieć o tej postaci innego ;D
Ja to samo w ogóle, bo rzuciłam 3 sezon jakiś czas temu i nie wiem co się dzieje, bo książki miałam przeczytać latem.
Normalnie nawet się nie da w google nic wpisać, bo jak tylko zaczniesz coś to Ci propozycje wyskakują i spoilerują :D
Imię bohatera....death
Imię bohatera....wife
Imię bohatera....death scene
Porażka xD
no dokładnie :D najgorzej że nawet na jakiś głupich kwejkach udostępniają takie spoilery, a już tumblr to jedna wielka kopalnia spoilerów ;D
Dlatego wolę zaczynać mniej popularne produkcje jednak ;D
Kwejkach jak kwejkach, ale na fejsbruku też wszystkich nosi żeby się odbiorem odcinka podzielić...
Oglądaj dalej. Ja mimo huge spoilerów, GG zaczęłam^^. Wciąż przecież nie wiem w jakich okolicznościach to wszystko nastąpiło :D
Jednak zaczęłaś? :D
nie no ja pewnie obejrzę, ale dopiero w wakacje ;D Jeszcze Tudorów chcę dokończyć ;)
No zaczęłam, 5 odcinków mam za sobą...na jednym posiedzeniu :D
Oj wszyscy (oprócz Dan'a) mnie epicko wnerwiają :D juz lubie ten serial xD
Nie no, jasne jest kolejka. :)
Mnie w 1 sezonie nieziemsko Blair, Chuck i przede wszystkim Nate wkur*wiali ;D
Ale zmieniało mi się to bardzo, w zależności od sezonu ;D
Podejrzewam :) Na razie jestem zakochana w Serenie <3 Ubrania powinny jej dziękować, że je wkłada, bo to zaszczyt :D
Dan, to taki ideał, że aż musi mieć jakiś mroczny sekret. Mam podejrzenia pewne :P
Serena wyglądała wtedy przepięknie, ogólnie często pięknie stylizują dziewczyny w tym serialu. No i soundtrack genialny :)
Dana uwielbiałam w 1 sezonie, potem już różnie :D
Wg mnie jest boska...uwielbiam jak jest ubrana. Jak na razie lepiej niz Blair.
Dobiłam się w ogóle, widok Blair w czarnej sukience znów wywołał u mnie syndrom "zaczynam głodówkę" xD
Hm, to jeszcze zależy jakiego Young Wolfa. Ale jak się tak zastanowić to wchodzi w grę nekrofilia albo zoofilia xd
No Robba Starka miałam na myśli xD
Nie wiem, czy w serialu było to określenie czy sobie to wymyśliłam...
species: vampire
best friend: Kol Mikaelson :D
first kiss: Matt
sex partner: Hayley O.o
lover: Damon :D
killed by: Julie Plec
Chociaż tyle, że mam Kola za przyjaciela.. no bo Matt first kiss? Można się później zrazić xd
Jeszcze bym się nie obraziła za przyjaciela: Jack Daniels xD
Oj tak! Równie dobrze można by przeżyć swój pierwszy pocałunek z dębem i myślę, że rezultat byłby lepszy xD