Dyskusja
poprzedni temat:
http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Stefan+S ilas+i+przyjaciele,2208852?page=20#post_10021402
Zdecydowanie :D
On coś podejrzanie szybko wyszedł z narkotyków, nie? Pewnie Plec nie pomyślała, że to nie jest tak łatwo rzucić ;d.. i tylko on odrabia lekcje! xD
No nie? Taki ćpun i z dnia na dzień nic :P
Jer lekcje odrabiał i miał kłopoty w szkole. Matt też się uczył i prawie nie zdał :D Nic tylko przyjąć postawę Eleny...chodzić tylko na "potańcówki" :P
species witch
BF Matt
first kiss Hayley
sex partner Katherine ^^
lover Esther
killed by Hayley chyba jej się kiss nie spodobał :(
No jak jesteś tylko nędznym człowieczkiem a nie 1000letnią hybrydą to wiesz xD
species: werewolf
best friend: Katherine
first kiss: Reb
sex partner: Stefan
lover: Damon ; //
killed by: Reb
Ile razy robiłaś żeby ze Stefanem w łóżku wyladować? Pewnie odkąd robb wrzucił xD
Ja tak psycho testy w BRAVO czy innym Popcornie rozwiązywałam. Takie pt. "do której z gwiazd pasujesz", robilam aż mi wyszło to co chciałam i jeszcze radochę miałam XD
Czekaj, ja sobie też zaraz tak zrobię. Będę hybrydą całującą Stefana, przyjaźniącą się ze Stefanem, sexującą się ze Stefanem, Kol na kochanka i nikt mnie nie zabije bo w ostanie mi się nie klikło coś...
A ja będę miała dwóch dwóch przyjaciół! Kath i Jacka Danielsa! A resztę podobnie.. xD
To ja też :P W końcu późno jest i normalni ludzie śpią...to ja muszę coś głupiego robić :)
species: witch
best friend: Caroline
first kiss: Rebekah
sex partner: Matt :(( A NIE MÓWIŁAM :(((((((((((((((((((((((((((((((
lover: bitch Ester
killed by: Connor xD
a mogłam iść spać ze świadomością, że to Stefan byłby moim partnerem seksualnym :(
species: hybrid
best friend: Jack Daniels
first kiss: Matt
sex partner: Connor
lover: Julie :( Dopiero za 3 razem złapałam Kola :(
killed by: Ester
species: hybrid
best friend: Damon
first kiss: Hayley
sex partner: Connor (iskierka nadziei bo Stefan za 2 razem xD )
lover: Reb (za drugim był Matt, a za 3 Julie xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD)
killed by: Ester
species: witch
best friend: Hayley
first kiss: Klaus jupi :P
sex partner: Kath :D nie narzekam
lover: Kol Jupi Jupi Jeeee :P
killed by: Julie Plec wiadomo, Julie zawsze wszystko spieprzy...
Zazdroszczę, ja nawet gdybym bawiła się w to do 5 nad ranem i tak nie miałabym takich wyników jak u Ciebie. Życie jest niesprawiedliwe xD
http://media.tumblr.com/tumblr_m8inldP90B1qcxg9v.gif
Hahaha XD
Do piątej nad ranem to zrobię własny set gdzie jedyną opcja będzie Stefan, a ostatniego podpunktu nie będzie :P
Na każdej stronie mój komentarz...wstyd mi :D 2 strony już się to ciągnie...źle jest.
Ja pod koniec tego tematu zrobiłam się jakaś aktywna xD
Ehh, a trzeba iść się uczyć, a jeszcze tyle internetów do przejrzenia..
No bo jak przyszłam z uczelni to poszłam spać, żeby teraz się pouczyć ;D Ale tak bardzo mi się nie chce, a mam tak wiele do zrobienia :(
Chyba obejrzę jakiś serial hahaha xD
A ja mam siedzenie w domu zaplanowane na kilka dni. Zero wychodzenia, zobaczymy jak się posunę w pracowaniu i zgłębianiu tajemnych tajników.
Miałam dzisiaj w nocy Plotkarę zacząć, bo mi narobiliście ochoty mimo, że znam zakończenie :P
Z plotkarą jest taki problem, że początek jest zajebisty, ale potem żałujesz że w ogóle zaczynałaś xD
Ja nie żałuje tylko dlatego, że kilka osób dzięki temu poznałam ;D
Ale możesz zobaczyć, pierwsze 2 sezony mistrzostwo ;)
Najwyżej nie obejrzę do końca. Jestem ciekawa, bo sporo się znajomych zachwycało. Ja zawsze odrzucałam ten serial, bo był za trendy i ten cały Chuck...eh...nie.
Wciepnę tu swoje nowe wyniki :D (tak, jest prawie 1:00 w nocy...)
Species: witch
Best Friend: Rebeka, może być ;d
First Kiss: Klaus xD
Sex Partner: Katherine, hahahaha :D
Lover: Stef (tak, za trzecim razem, ale jest xD)
Killed by: Caroline (swoją głupotą mnie pewnie zabiła, albo wykończyła gadaniem o balach xd.. albo jej może zwinęłam sukienkę xd)
Jak tu dalej będę siedzieć to już nawet nie będę musiała w to grać, a i tak będę mieć Stefana...niewyspany umysł chore rzeczy tworzy.
Skoro mowa o Stefanie..
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/16647961.jpg
Widzieliście to już? :D Ja jeszcze nie to się dzielę xd
A właśnie, śnił mi się dzisiaj Silas, który próbował zabić Elenę i Damona xD
Ale mu się to nie udało, a tak liczyłam na śmierć Elki :(