T:23
Poprzedni temat:
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2295930#topic_2295930
Wiesz.... dali spoiler przed 5x01 ze Salvatorowie mają mają się uscisnąc w premierze i ze to moze pomoc lub nie w zdemaskowaniu Silasa. Tak rozdmuchali ten spoiler ze wydawalo się ze to bedzie monumentlana scena. I.... nic. Uscisnęli się i tyle. Nic z tego nie wyniknęlo. LOL Ludzie wiecej spekulowali niz to warte.
Moze tu tez tak bedzie. Oh Delena zrywa, czas na smierc.... a tu tylko Forwood oficjalnie przyznaje cos co od dawna bylo wiadome.
How long before Stefan is saved on The Vampire Diaries? —Peach
NATALIE: You know those visions Elena has been having along with that big pit in her stomach? Well, the dreams are about to get even clearer. The nail in the coffin — pun intended — will be that Katherine is having the same exact visions, but it’s she recognizes the location, leading them to where Stefan might be found.
:d
http://24.media.tumblr.com/87ff8cb25a4c606c09fad90117c2b727/tumblr_muexyvCI331rp 4duqo1_250.gif o matko chyba bym zemdlała :D
To by byl LOL jakbys zemdlala a Paul patrzy i wola o pomoc jakiegos pracownika który zna się lepiej na pierwszej pomocy, a jest obok. Przychodzi stary gruby dziad i ci wsadza jezyk do gardla. :P
dzięki za filmik, miałam co gifować :D
http://sassystydia.tumblr.com/post/63581430647/x zrebloguj KEJT! :D
LOL, zreblogowałam to zanim tu weszłam przeczytać xD I jeszcze napisałam w tagach xD Why are you doing this to me Sylwia xD
W ogóle jakie świetne gify już robisz ;)
Czyżbyś opanowała ps?
haha :D No w końcu jako takie te gify wychodzą :D Trochę czasu mi to zajęło ale tak. oganęłam :D
Musisz mi tutorial napisać :DD Bardzo ładne są ;) Ostatnio widziałam te z Black Swan i nie miałam pojęcia, że to Twoje, a naprawdę gapiłam się na nie i wow :D
Widzieliście już premierowy odcinek SPN ? Ja jestem świeżo po i powiem że nadal mi ciarki przechodzą, coś troszkę innego niż dotychczas. Jednym słowem - super. :}
Ja widziałam :) Zresztą avatar mówi sam za siebie :D
"April" chyba wyładniała, ale mimo to się cieszę, że ją Cas ukatrupił, bo za dużo złych wspomnień xD
Fajnie, że aniołom nie zabrali łaski. Wkurzone anioły to fajny wątek, no i Cas musi się wiele nauczyć w nowej dla siebie sytuacji.
Swoją drogą - śmieszne, że premierowy odcinek SPN i TVD miały podobne motywy - wypadek samochodowy i wizje umierającej osoby. W obu przypadkach lepiej wypada SPN :D Wizje Sama w Impali wymiatały :P
Question: Do we know what the story is with Vampire Diaries‘ Nadia? —Kate
Ausiello: We don’t, but I do. And you seriously wouldn’t believe me if I told you. (Hint: She has a very surprising connection to [spoiler].)
opis 5x05
COSTUME PARTY OF THE DAMNED - On campus, Elena (Nina Dobrev) is touched by a sad and secretive student named Aaron (guest star Shaun Sipos). Elena and Damon (Ian Somerhalder) attend the Whitmore Historical Ball dressed as Anne Boleyn and Henry VIII. At the Ball, Elena shares a dance with Dr. Maxfield (guest star Rick Cosnett), who has a disturbing message for her. Caroline’s (Candice Accola) evening at the Ball takes her from happiness to heartbreak. Meanwhile, Nadia (guest star Olga Fonda) reveals her surprising history to Katherine (Nina Dobrev), and Damon tries to make a deal with Silas (Paul Wesley). Silas’ demand that Damon commit an unthinkable act leads to a violent confrontation. Kat Graham and Zach Roerig also star.
Delena jako Anna Boleyn i Henryk VIII który ją sciął i polecial za Jayne Seymour. LOL Czyzby foreshadowing?
Dynia jak będziesz to zobacz xD Ian całuje Darrena w rękę xD
http://31.media.tumblr.com/138528395b5d223e8f56d3b97db1ccda/tumblr_mrg98sM0HL1ql pkoio6_r1_250.gif
Ian Somerhalder całuje Darrena Crissa (pana z mojego avatara) w rękę na TCA :D
Hahahaha :D Nie no oni się wcześniej ściskali (prawdopodobnie składał mu kondolencje), ale ten pocałunek w rękę to już przesada xD
Może Ianowi się coś pomieszało i myślał, że jest Kurtem? Może to przejaw platonicznej miłości do Blaine'a? xD (ok, muszę zacząć się wysypiać, bo piszę głupoty ;d)
Nie rób mi tego, bo potem zamiast zrobić wreszcie cokolwiek pożytecznego siedzę i oglądam filmiki o Klaine na youtube ;d
A ja siedzę i czytam fanfiction, w których umierają itp. i płaczę jak nienormalna xD
Wyślij jakieś, mi się już i tak zbiera na płacz na myśl o trzecim odcinku.. xd
http://www.fanfiction.net/s/7081520/1/Everything-s-Made-To-Be-Broken
Calutką paczkę chusteczek na tym wypłakałam :P
A teraz leżę ze śmiechu, bo właśnie przeczytałam, że w 5 odcinku robią Blurred Lines i zaśpiewa PEDOWill Shuester z dzieciakami xD
Właśnie skończyłam oglądać. Ryczałam właściwie calutki odcinek, aż nie mogłam oddychać. Tyle przejmująco smutnych i pięknych scen.
Ja zaczęłam płakać już na samym początku i ryczałam do końca odcinka, a nawet chwilę dłużej. Był niesamowicie zrobiony. Nie wiem czy kiedykolwiek obejrzę ponownie... świadomość tego, że łzy były prawdziwe jest chyba zbyt dobijająca.
Swoją drogą to dopiero teraz znalazłam to na youtube: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=SVvuwF3R4aA Widziałaś?
Tak, widziałam to na bieżąco, że tak powiem. Mam depresję po tym odcinku jakąś.
Ian to Darrena powinien po stopach całować xD
Nie mogę się doczekać Blaine'a :D Nawet nigdy z nim sceny nie widziałam, tylko gify i takie sklejane filmiki. Strasznie jestem ciekawa jak śpiewa itp.
Mam szczerze dosyć Rachel i (może to okropne, zważywszy na Twoją rozmowę z Rose) Finn'a. Tzn chodzi mi o sam śpiew. Ciągle słyszę ich solówki, a dopiero pod koniec pierwszego sezonu była okazja usłyszeć taką Santanę chociażby (BTW, matko, źle ze mną - lecę chorobliwie na Santanę). Chociaż wydaje mi się, że oni chyba nie wiedzieli czy dostaną 2 sezon i może dlatego tak nie rozwijali innych historii osób z chóru i nie dawali im "dojść do głosu" - miałam takie odczucie przynajmniej.
Tak, tak... obejrzałam cały 1 sezon już... w dwa dni... wciągnęłam się... trochę :D
Uwielbiam Sue <3333 Ogólnie świetny humor. Momentami czarny i niepoprawny politycznie, a ja to bardzo lubię.
Mam też dosyć Willa. Nie przepadam za jego wykonami, często się za niego wstydzę jak śpiewa i przewijam trochę :)
Bardzo też lubię głos Mercedes, no i Santany właśnie - może nie ma takiej skali jak Rachel, ale ciekawy głos.
A Brittany cudownie tańczy <333 Jest boska po prostu. Jak tylko ją zobaczyłam, to od razu pomyślałam, że pewnie jest tancerką i potem sprawdziłam :P
Sorry, trochę chaotyczna wypowiedź, ale chciałam jak najwięcej rzeczy wyrazić :)
Kocham Cię :D Nawet nie wiesz jak się bałam, że Ci się nie spodoba i rzucisz zanim zacznie się na dobre rozkręcać :D
No to tak:
- Blaine już niedługo się pojawi i z czasem będzie go coraz więcej i więcej, aż w pewnym momencie nawet ja miałam troszkę dosyć xD I w ogóle on jest jak taki idealny książe z bajki <3
- Ja Rachel NIENAWIDZIŁAM przez całe 3 sezony nieziemsko co było bardzo niefortunne zważywszy, że ona jest postacią numer jeden. Teraz naprawdę przyjemnie się ją ogląda ;)
- Finna polubiłam w ostatnim odcinku w jakim dane było mu się pojawić 4x19. I to nie jest tak, że teraz nagle kiedy aktor nie żyje to pokocham tą postać, dalej go w jakiś tam sposób nie lubię, ale chodzi o same wspomnienia, o to, że zawsze gdzieś tam był i stanowił ogromną i nieodłączną część Glee. Poza tym finchel jako para dla mnie po prostu nie ma racji bytu ;)
- Co do Santany, to ona podobnie jak Brittany i inne osoby docelowo nie miały być takimi rozwiniętymi postaciami, podobnie jak Blaine miał być na kilka odcinków, podobnie jak postać Kurta dopisano specjalnie dla Chrisa i inne takie, w pewien sposób w Glee cały czas życie pisze scenariusze. I na szczęście Santany będzie też coraz więcej, moja ulubiona postać żeńska ;)
- Haha, to szybko znielubiłaś Willa :D Ja dopiero od 2 sezonu :D Bardzo mało jego piosenek lubię, jakoś tak się ośmiesza przeważnie jak dla mnie.
- Sue jest boska, nawet nie ma co wymieniać jej wszystkich atutów :D Królowa absurdu i czarnego humoru :D
- Blaine się pojawia bodajże w Never been kissed , czyli 2x06 (czasem mnie przeraża, że pamiętam takie rzeczy.. nie mam życia ;d)
- Rachel polubiłam gdzieś w połowie trzeciego sezonu głównie przez jej przyjaźń z Kurtem, a od czwartego już naprawdę przyjemnie się ją ogląda, z każdym odcinkiem moja sympatia rośnie ;p
- Finna właściwie polubiłam w czwartym.. najgorsze, że wtedy jako, że polubiłam wreszcie i jego i Rachel zaczęłam ich shipować...
- Hahah, co do Santany to ja się trochę zaczęłam o siebie bać już po tym: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=gQI72UOAvzk *ekhem* xd
- Willa w sumie lubię, zazwyczaj, ale nie lubię jego występów i ogólnie głosu, więc przewijam xd (szczególnie w pierwszym sezonie jak śpiewa z tą blondi - zapomniałam już nawet jak ona ma na imię tak jej nie cierpiałam ;d)
- Co do Sue to zgadzam się w zupełności, uwielbiam ją :D
Jestem na 15 odcinku 2 serii :P Już nawet po pocałunku Blaina i Kurta :D Odpisałam na ten post do Kejt na 18 stronie tematu bodajże, bo już mi się nie chciało tutaj, także jak jesteś zainteresowana, to tam jest reszta xD
Ja lubię wszystkich, naprawdę :D
Co do występów Willa to się absolutnie zgadzam, też często przewijam.
Ja sobie OBIECAŁAM ignorować Finchela zważywszy na okoliczności, po prostu w ogóle nie przyjmuję do wiadomości ich niektórych scen. Tak będzie lepiej. Już i tak raz prawie płakałam, jak Rachel śpiewała Finnowi piosenkę na przeprosiny ;((