T:23
Poprzedni temat:
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2295930#topic_2295930
Sylwunia - jak pojawi sie Sluty to szepnij jej conieco o "Internacie" :D
P.S. Ogladalas "Statek"?
O ile sama będę to szepnę :P
Nie ale kurde muszę zacząć bo Casas tam gra! :D Na razie kończę Skazanego :P
NIE!! Ale jaja... To sie minelysmy, bo ja po "Statku" bede ogladac "Skazanego..." :D Jak premierowo lecial na Polsacie to ogladalam 1 sezon, ale pozniej juz nie mialam jak dalej. A ze juz skonczyli to biore sie od deski do deski :)
Ooo, a ja myślałam że już obejrzałaś całego, bo często jeśli się nie mylę reblogujesz coś o tym ;) (i dobrze bo uwielbiam!)
Zaczęłam reblogować bo już kiedyś jak na polsacie leciało to oglądałam, a teraz oglądam od deski do deski :D
No ja właśnie wtedy oglądałam, ale obejrzałam każdy odcinek. Kiedyś sobie przypominałam trochę na tumblrze, świetny serial ;)
No im dalej tym więcej absurdów niestety xD A w 4 to już więcej niż gdziekolwiek indziej, ale co tam xD
ta i tylko próbują coś zrobić i oczywiście jak zawsze im nie wychodzi ale to już się przyzwyczaiłam, kocham Michaela i szkoda że wiem co będzie dalej :(
Dobranoc :D
PS. Masz jakieś układy na filmwebie, że możesz napisać kur wa bez komunikatu? xD
Ja chcialam dzisial juz Pierwotnych obejrzec, ale patrzylam kilka godzin temu nie bylo jeszcze napisow, jutro obejrze :) Ale czytalam, ze ogladalnosc byla nizsza niz przy 1 odcinku...
A tak biezace mam na zero, wiec "Statek" dalej ciagnelam ile wlazlo :D
Ja już się odzwyczaiłam od napisów w sumie, czasami tylko z lenistwa czekam :D Ale co, to już dwa odcinki the Originals są? Czy jakim 1 odcinku? Bo teraz to co dali to to samo co w 4x20 tak?
No wczoraj byl 2.
A 1 to sporo z 4x20, ale tez duzo nowych rzeczy. Nie czytalas nic opinii...? :p
Ja tam niestety musze sie wspomagac napisami...
A to już dwa, kurcze ale ten czas zasuwa. Coś tam rzuciłam okiem, ale średnio mnie to interesuje, gdyby nie ten wątek z dzieckiem to bym obejrzała prędzej niż TVD, ale tak to mnie odrzuca niesamowicie. Nie lubię bardzo w serialach wątków dzieci/ślubów itp. A już w fantastyce to po prostu profanacja jakaś :D
Jeżeli Rebeka dostanie jakiś wątek to spojrze przychylniejszym okiem :P
Oj to jest spin-off... Oba seriale sa ze soba zwiazane, w pewnym sensie jak calosc, chociaz wiem, ze kazdy ma jakis tam swoj plan i bedzie sie toczyl wg niego i jak ogladac to juz wszystko, takie moje zdanie :p
Uciekam na papierosa i spac, dobranoc :*
Duzo ogladaj, ale nie zaspij na jutro ;)
No czegoś takiego to jeszcze nie widziałam... :))
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_zlhdQmaUBo#t=289
Na przyszłość proponuję link do udostępnienia, większa szansa, że ktoś wejdzie :D
A co do samego klipu, naprawdę super, uwielbiam takie idee. I naprawdę piękne ujęcia <3
Normalnie skopiowany z YouTuba, przeważnie normalnie się podświetlają i przekierowują na stronę a czasami takie o coś wychodzi, że gdzieś się spacja wchrzani... ;p
Też mi się podoba, dobry pomysł na teledysk, więcej powinno być takich :)
Dean: I'll take anything I can get on The Vampire Diaries!
Break out the Taylor Swift CDs, ice cream and sweats because a couple is heading for Splitsville in a few episodes. And yes, it's either Delena or Forwood.
The CW is bringing back Michael Malarkey. He will play Enzo, a charismatic but tortured figure from Damon’s past who arrives in Mystic Falls desperate to reconnect with his old friend.
myslę ze to moze byc Forwood - sprawy miedzy nimi wyglądają zle, a Delenka jest szczęsliwa. Chyba trzeba wiecej odcinkow by się rozpadli.
No ale właściwie co jeszcze gorzej może być w Forwoodzie, ta ich cała pseudo drama od 3 sezonu jest żałosna :P
W 5x01 mieli juz swego rodzaju zerwanie LOL Tyler zostawil jej wiadomosc na telefonie ze nie moze jeszcze przyjechc na uczelnie bo musi zajmowac się wilkolakami w górach. Brzmialo to tak jakby zerwali. Caro cicho plakala w poduszkę. Ale Tyler ma się jeszcze pojawic. Caro ma juz nowego adoratora na zasięgu - jakis gostek z uczelni - Jessie się do niej zaleca, a w kolejnych odcinkach mają się lepiej poznac. Moze Caro się on spodoba i jak Tyler wróci to Caro go juz nie będzie chciala... i w ten sposób mamy zerwanie. A Delenę wcisnęli w spoiler by nadac dramatyzmu i przyciągnąc widza. Bo drama Forwooda jest juz od dawna nudna. Tylera wiecej nie ma niz jest :P