T:24
Poprzedni temat:
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2299414?page=20
oby jak najszybciej! :D Dziś wpadłam w gadkę w moim wychowawcą na temat Skazanego właśnie, pół lekcji matematyki poszło z dymem :D
Prawie skończyłam, American Horror Story muszę dokończyć :P A tak to nie mam planów :P może Glee, albo Once Upon A Time :)
Mi zostały 2 odcinki, ale jutro obejrzę, bo teraz już nie zdążę odcinka a po meczu już późno, rano wstać muszę... A 2 ostatnie odcinki to nie chcę dzielić, bo na pewno akcja będzie... :D
Może na "Statek" się skusisz? :) To w miarę na świeżo będę do dyskusji :)
No nie wiem czy na świeżo bo mi te hiszpańskie seriale tak szybko nie idą :D Wiem po Internacie, oglądałam go baardzo długo :P
Ale ten jest o wiele krotszy :p
Ja dzisiaj biezace chce nadrobic i zobacze czy uda mi sie jednak dzisiaj skonczyc.
Wiedziałam że będziesz polecać :D Ok tylko AHS skończę :P A mam tylko 14 odcinków do obejrzenia :P
Nieee... Kejt i tak ogląda i tak, więc i tak będziecie gadać, "Glee" jest długie, a na pewno dłuższe ;p
"Statek" tylko 3 sezony :D
Odcinki są długie, fakt, ale serial jest krótki odcinkowo :p
Obejrzysz moment i zaczniesz "Glee" :D 3 tygodnie Ci daję :)
ta tylko że tu te 13 odcinków w sezonie to jak 26 odcinków Glee :D
Nie wiem czemu ale biorę się za 1x02,
chociaż miałam oglądać 2x03 AHS :D Ale to chyba za straszne o tej porze :D
Ile obejrzałaś? :)
Ja skończyłam odcinek, został mi ostatni, finałowy, jak zobaczyłam ile trwa to nie uwierzyłam :D Ale jutro obejrzę, bo dzisiaj to nierealne... :p Spać trzeba...
2 odcinki :P
I Skazany, tak? :) O matko aż się boję spojrzeć ile trwa skoro tak mówisz :D
Teraz oglądam ostatni odcinek, później kilka dni filmów i "Skazany..." :)
Długi, ale wiesz... to jest serial... zawsze jest "smutno" jak się kończy, więc nawet 3 godziny mógłby trwać a i tak bym chętnie oglądała.
1:44:44 :D Filmy można spokojnie krótsze znaleźć :D
Sprawdzimy czy działa... Możecie kliknąć w linka?
http://www.ermail. pl/klik/V3FUY2UA
Mi wczoraj zabronił. Denerwuje mnie, że raz można wstawiać linki, a raz nie xd
Dopiero teraz się zorientowałam... Pisząc "sprawdzimy czy działa" chodziło mi o faktyczne klikanie w linka, czy nabiją mi się "wejścia" :p
Pomożecie? :)
Ale w czym problem? Kopiujesz i wklejasz (jak raptem filmweb nie wariuje to "nabijają się wejścia" xd)
http://stopklatka.pl/-/75726317,mistrz-grozy-%E2%80%93-ranking-najlepszych-ekran izacji-horrorow-stephena-kinga
Voilà ;p
Swoją drogą, ciekawy artykuł ;D Zastanawiam się nad przeczytaniem tej jego nowej powieści, Doktor Sen ;)
Jeszcze sporo mam do nadrobienia... :p
"Lśnienie" czytałam i oglądałam i bez szału, ale również oczywiście planuję kupić "Doktor Sen" i wtedy jeszcze raz odświeżę pierwszą część, może lepiej podejdzie :)
Ja szczerze mówiąc pamiętam jak przez mgłę moje odczucia względem Lśnienia, więc też sobie najpierw odświeżę i się wtedy zastanowię nad kupnem Doktora ;p
Ja kupic na pewno kupie :D
Ciekawe jak szybko sie wezma za zrobienie filmu, bo podejrzewam, ze zrobia.
A propo filmów to muszę się wreszcie za jakieś zabrać, bo ostatnio oglądam tylko seriale xd
Moj sposob - serial od deski do deski, przerwa tydzien lub dwa na filmy i kolejny serial ;)
U mnie to się sprawdza idelanie, jestem na bieżąco i z jednym i z drugim, tzn. można tak powiedzieć... :p To że lista ciągle jest meeega długa to już swoją drogą :D Ale cały czas coś tam odchodzi :p
Polecam :)
A ja nie pamiętam kiedy ostatnio film oglądałam xD Szczerze mówiąc, po tylu serialach, jak oglądam film to mam wrażenie, że ledwo się wciągnęłam i kogoś polubiłam to już widzę napisy końcowe ;D
Fakt... Serial jest jak jeden dłuuugi film, ale filmy też są fajne, inaczej troszeczke podchodzę :)
Ja prawdę mówiąc staram się robić jak Anulka. Mam tak jak Ty - jak oglądam dużo seriali tzn nadrabiam powiedzmy i oglądam po parę(naście) :P odcinków dziennie ("nocnie" :P), to potem trudno mi się przestawić na film. Jakoś tak nie potrafię poczuć tej więzi z bohaterami jaką dają mi seriale.
Dlatego właśnie nie ma sensu obejrzeć jednego filmu i zaraz wrócić do seriali, tylko lepiej poświęcić trochę czasu tylko filmom i obejrzeć większą ilość.
Tylko potem trudno mi się przestawić czasem znowu na seriale, bo za długo się akcja w nich rozwija xD
Dlatego ja też nie oglądam dużo seriali na raz, tylko ograniczam się do minimum bieżących i zawsze jakiś zakończony dodatkowy :p
Mi tam takie wyjście pasuje :)
Ja jeszcze chciałabym znaleźć czas na książki.. xd
Ale mam właśnie tak jak napisałaś. Np teraz (dalej jestem w trakcje Supernatural) jakbym miała obejrzeć film to pewnie oglądałoby mi się dosyć dziwnie, bo nawet 3h to nic w porównaniu do jakichś kilkudziesięciu godzin z Samem i Deanem :D
Natomiast w drugą stronę to chodzi bardziej o to, że muszę dłużej czekać na rozwiązanie (i pikuś jak coś nadrabiam, bo najwyżej zarywam nockę i oglądam póki się dany wątek nie rozwiąże, gorzej jak muszę czekać, bo oglądam na bieżąco xd)
O widzisz, ale książki to raczej już tylko w dzień mogę czytać, bo w nocy już nie daję rady. Tylko że wieczorem zawsze lepiej wszystko odbieram i w tym jest największy problem, bo spać też czasem lubię xD
Dlatego ja tak xhętnie się biorę za nadrabianie seriali, te bieżące często mnie dobijają tym czekaniem, to czymś wypełniam te luki. Nie nalleżę do cierpliwych :D
Książki to akurat najlepiej nadrabiać, bo i w podróży można, czekasz u lekarza, przed snem, zawsze można chociaż kilka/kilkanaście stron na szybko przeczytać :) I ciągle do przodu :)
Nie potrafię tak czytać... zawsze mnie rozwalają Ci hipsterzy w tramwaju, w jednej ręce z kubkiem termicznym, a w drugiej książką. Ja potrzebuję wygodnego fotela, koca i filiżanki kawy, a nie takie coś :D
Jak jedziesz 10 czy 20 minut to faktycznie mozna sobie darować, ale jak godzinę lub kilka to dobre rozwiązanie jak spędzić podróż :)