Można pisać dalej :D
T:25
Poprzedni temat: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2305759
Nie wiem... Jak dla mnie ten serial się skończył. Teraz pozostały zgliszcza z których zamierzam się jeszcze troszkę ponabijać.
To ja uznałam, że jednak będę oglądać PLL, bo można mieć niezły ubaw jak człowiek do tego podejdzie z dystansem xD
Planuje tak samo podejść do TVD ;d
No dokładnie, ja też już oglądam w takim czysto rozrywkowym celu :D
A jak im się niechcący jakaś scena uda, to też fajnie.
ładnie to ujęlas :d ujęcie tego prosto z mostu pokazuje jeszcze większą glupotę, ale moze w praniu bedzie mialo to wiecej sensu....
Nie wiem, ja w tym tygodniu raczej już "nie piorę". Tak jak zresztą zapowiadałam - po ostatnim odcinku potrzebuję czasu by się otrząsnąć.
Naprawdę cię ten odcinek az tak przeraził? czym? praktycznie Delena jest endgame. Steferine endgame. Jeszcze pewnie bedzie jakis twist zwiazany z przeznaczeniem (teraz jak pojawi się Amara to tym bardziej prawdopodobne - bo Tessa klamala, nie mozna jej wierzyc)
Tak jakby szczęście DE było moim priorytetem. Zawsze podkreślałam, że jestem przede wszystkim za logiką scenariusza... i nawet gdyby dali mi SK, to przy chu*owym scenariuszu nawet go nie chcę.
Nie odpuszczam, robię sobie przerwę, chociaż jak mi weekend nie przyniesie innych wrażeń, to może obejrzę.
No ale prawda jest taka, że po tych spoilerach i ostatnim odcinku, już mi się nie chcę.
Jest potwornie. Nie żartuję. Zaczęłam to skończę, bo zresztą uwielbiam się z koleżanką z tego nabijać, ale nic więcej mnie nie motywuje do oglądania.
Uznam to jako komplement, bo lubię walniętych ludzi. A jak już są walnięci jak ja... to jak tu nie kochać :D
Wychodzi na to, że też jestem nienormalna.. cóż, w grupie raźniej ;d
Ja oglądam dalej, bo liczę na SK, bo lubię się ponabijać z durnych wątków i lubię ten temat, a trochę głupio na nim spamować nie oglądając już serialu xd
A idźcie w cholerę :D
Ale w sumie zauważyłam, że ze wszystkim i we wszystkim jestem sama :D Od sukienek zaczynając a na serialu kończąc :D
A wrzuciłam, ale oczywiście bez echa :D
A jeżeli chodzi o ścisłość to bardziej miałam na myśli naszą rozmowę o kieckach, pamiętasz? żółta Rebeki, tiule itp. :D
PODOBAŁA CI SIĘ JAJECZNICA REB??? Weź, zartujesz? :D
Szukam tych kiecek, zaraz przeciągnę tego linka na przód i zrobię echo :P
Może nie zadyma, ale każdy był w szoku, ja wręcz zdruzgotana :D I jak już doszliśmy do siebie to nie ma co znowu nakręcać :D
A to ja nie wiedziałam, też jestem w lekkim szoku, ale jest późno, to ledwo dotarło to do mnie :D
A to Ciebie nie było?! :D
Dałabym se rękę uciąć, że kłóciłam się z Tobą :D
Nie wiem, może % miałam, godzina też nie wczesna była... masakra... :D
http://www.boska.pl/inspiracje/5109/Suknie-slubne-gwiazd-im-drozsze-tym-krotsze- malzenstwo.html#galleryimage
do 2, 10 i 11 byliby mnie w stanie namówić... 2 (gdyby nie to coś dziwnego na dole) byłaby spoko :d
Za późno :P
Cóż, o gustach się słusznie nie dyskutuje :D
2 faktycznie ładna, swoją drogą to ta Tori chyba grała w starym 90210, nie?
Nigdy nikt nie wcisnąłby mnie w 8 i 9 xd
Generalnie to wolę proste w tym klimacie: h ttp: //pobieramysie. pl/upload/portal/galerie/zdjecia/132647025 2_4_oryginal.j pg
*pousuwajcie spacje - filmweb zwariował i uznał, że ten link jest niezgodny z treścią regulaminu -,-
Grała :D
Fajna, generalnie to podobają mi się albo takie bardzo dopasowane i seksowne albo takie zwiewne i delikatne z skromnym prostym wykończeniem :)
Jak dopasowna to krótka i na pewno nie ślubna :D
Takie wąskie do kostek, albo do kolan a później jak kołnierz leczniczy dla psa strasznie mi się nie podobaja... :D Od razu przed oczami syrena albo mumia i drobi takimi małymi kroczkami, bo przecież sukienka ogranicza :D Nie no nie mogę... :D :D :D
Takich typowych syren też nie lubię, ale nie przepadam za taką dysproporcją między wąskim gorsetem, a cholernie rozłożystym dołem. Za ładne mam kur.wa nogi, żeby tego nie podkreślić i jeszcze schować gdzieś w morzu tiulu :P
haha, ja w ogóle uważam, że sukienka ma być prosta, klasyczna i pokazywać jaka ja jestem piękna, a nie odwrotnie :DD
Mam to samo ;D Czasami jak jest taka szersza, ale zupełnie gładka to też mi się podoba ;)
I w ogóle najlepiej żeby były jakieś koronki czy inny taki delikatny materiał ;) I ecru a nie białe :D
<333
Zaczęłabym się samozwańczo z Tobą shippować, ale mam już Martę i muszę się pilnować :P
Przecież nikt Cię nie obgadywał, widzisz, że Twoje zdanie jest dla mnie najważniejsze :D