C.D. :)
T:29
Poprzedni temat: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2319094
Hahaha xD
Btw, nie mogłam znaleźć tej rozmowy, a żadna z Was do mnie nie napisała i tak utknęłam na ostatniej stronie xDDD
http://31.media.tumblr.com/d3f690f658a95fef0a7e9f5fdbd7ee37/tumblr_mw0eamZVL91rp am7po3_250.gif
to wygralo :P
A to jakieś głosowanie było na najfajniejszą scenę Eleny? :D
Ogólnie to powinniśmy coś takiego zrobić! Wybrać sceny gdzie jest najżałośniejsza albo porobić różne kategorie... Tyle fajnych scen jest niedocenionych i pozapominanych...
TAK TAK TAK! Bawmy się xD
Albo sceny typu najlepszy pojazd Eleny xD
Rebeka i Stefan też mieli niezłe xD
konkurs na najzalosniejszy tekst:
"co robisz z Rebeką, próbowala mnie zabic"
"Graduation to najwazniejszy moment w naszym zyciu"
"duch Bonnie w 5x01 - jestesmy tu razem"
"Stefan przynajmniej nie jest męską dziwką"
"twoim natualnym instnktem jest mnie chronic"
"chcę wyglądac tak gorąco jak Grace Kelly"
+ teksty Bonnie z tego sezonu, gdzie ciągle mówila ze nie chce wyjawiac Elenie prawdy, by nie cierpiala
a jaki Elka tekst rzucila Damonowi po scenie w hotelu w 3x19 bo wiem ze tez byl wyjątkowo zalosny
Elijah do Eleny w 4x18 "Wspólczucie to twój dar"
Rose do Jeremiego : "Jestes mlody i nie widzisz tego co ja widzę" - jak gadala w samochodzie o SE i DE
Nie wiem, o który konkretnie Ci chodzi bo z tego co pamiętam to nieźle sypała w tamtym odcinku swoimi I don't know itd. :D
ogólnie scena byla do dupy - dopiero co się z nim lizala, a scenę pózniej - nie wiem nic I don't know
Jak to było?
- wskrzesiłam Cię bo Elena Cię potrzebowała!
- teraz potrzebuje Ciebie!
xD
Że już? :D Ja to bym proponowała taki elegancki konkurs, kategorie powybierać, sceny konkretne czy gify i żeby więcej osób było, bo tu Rose jest i znika :D
Ej kiedyś na serialowych chyba robili coś na zasadzie anty nagród dla Stefana, więc może zróbmy coś takiego w odniesieniu do Eleny.
ale tekstów nie ograniczajmy do niej - bo ogolnie damskie postacie mają ich wyjątkowo duzo - czy to Bonnie czy Caroline i szkoda tych perelek nie wyciągnąc
Normalnie bym się oburzyła, bo to takie seksistowskie... ale w TVD trzeba przyznać rację :D
Dziewczyny zapodają 90% głupich tekstów.
masz swojego faworyta:D?
+ jeszcze katygoria na najgorszą fryzurę :d (choc w sumie Kath miala beznadziejną w 5x01 - ale to mialo tak byc speacjalnie, a wlosy Caroline wyglądają paskudnie od II poł. 4 sezonu niemal zawsze)
Ja to myślę, że Plec powinna mieć odrębną kategorię, bo jakby nie patrzeć jest ważnym elementem seriali :P
Ta to dopiero ma cytaty xD
Tak ciężko się zdecydować :D
Ale z wymienionych to chyba "duch Bonnie w 5x01 - jestesmy tu razem" Haha xD
Mój ulubiony - cos w stylu "Klaus zabil matkę Tylera, ale miedzy Caroline i Klausem jest cos magicznego ze to tak się nie moze skonczyc" -moze spalilem, bo oryginal mnie powalil.
But there's something so magical about them that their journey is far from over :D
Znam to na pamięć xD
Jeszcze tekst Caro z 3x20 byl powlalający w kontekscie syt. o której mówila - Elena jej opowiada ze lizala się z Damonem a Caro "idz ze Stefanem. Teraz jego kolej, on tez musi miec swoją szansę."
A najgorsza stylizacja ogólnie? :d
No niby wszyscy powiemy "jajecznica", ale może nie... może to tylko pozory? :D Może więcej osób oprócz Anulki lubi tę kreacje? :)
Nie! Elena i jej sukienka z sabatu jest na drugim miejscu :d Jajecznica to jest porażka na skalę nie tylko TVD, ale w ogóle całego świata seriali :D Mam ochotę zedrzeć ją z Rebeki (:>) i spalić.
Korzystając, że Anulki nie ma i nikogo gustu z obecnych nie obrażam...
No kur.wa mać, to było takie ohydne, że nie mogę. To była porażka na cały świat mody, nie tylko mody w serialach... :D
A popioły po spaleniu zakopać...
Matko, na cytaty z tej strony to kolejna podkategoria powinna zostać poświęcona xD
Albo jakbyśmy byli wredni <a przecież nie jesteśmy>
Na cytaty z tematów odcinkowych^^ Czy wprost z serialowych :D
Lepiej rozsypać, bo ktoś za 2tys, lat znajdzie te popioły znając życie i zrobi z nich broń służącą do odtwarzania tej "sukienki".
Ciekawe czy można gdzieś sprawdzić kto wybierał ten strój.
A co chcesz zacząć pogróżki na twitterze? :D
Czy pozwać z tytuły szkód moralnych jakie wywołało oglądanie tego cuda? :D
Ja z wami.
Przecież to groziło oślepnięciem. Powinni za to zapłacić mimo wszystko.