T: 33
Poprzedni temat: http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Stefan+Silas+i+przyjaciele,2329930
Temat dedykowany Martusi <3
Szczerze mówiąc to też mi się nie podobała ta cała wyliczanka. Sam pomysł był według mnie dosyć żałosny. Dobrze, że później nadrobili ładną sceną, bo bym była wkurzona xd
http://mocnopomocni.pl/ To jest nie do wiary!! Siedzę i cały czas gram!! :D I skubaniec mi zgaduje :D :D :D
A poza tym jak lanie wosku? Ja do 5 rano lałam... :D Impreza udana, meble wczoraj kupione, we wtorek przyjadą :D
Paul Walker nie żyje...
ahahha DOBRE TO ale u mnie nie zgadli :( Myślałam o Wesleyu a mi powiedzieli ze somerhalder, lol -,-
A u mnie zgadli Paul'a. Trzeba bardzo konkretnie odpowiadać, jak nie ma się 100% pewności to lepiej "nie wiem" lub "chyba tak/nie" :D
U mnie odgadli, ale i tak głupie te pytania, bo najpierw zapytali czy jest rodzaju żeńskiego, a potem czy jest dorosłym mężczyzną ;D
Spróbuje jeszcze raz :P
Co do lania wosku to weź nie pytaj ;D
Pokazałam mamie to powiedziała, że to płód chyba... xD
Ale 2 lata temu miałam pierścionek zaręczynowy... no ale do ślubu nie doszło ;P
U mnie z cienia wychodził szczur, truskawka, miś, nie pamiętam wszystkiego... ale zieja była... :D Tak mnie brzuch bolał od śmiania... :p
http://lubimyczytac.pl/aktualnosci/3247/wstydze-sie-ze-nie-przeczytalem-graham-m asterton haha :))
No bo ciągle mi jakiś błąd wyskakuje ;/ Książka normalnie jest w bazie, ale nie mogę nic zaznaczyć ;/ I to nie jedna czy 2, od groma takich mam co nie mogę zaznaczyć, łącznie z tą którą czytam ;D
Nie wiem co jest grane ;( Zniechęciło mnie to ;/
Może spróbuje jeszcze kiedyś później dodać resztę.
Bo teraz to ja chcę mieć kontrolę ;D
A tak poważnie to nawet jeszcze się nie "zadomowiłam" tam dobrze... ogarnę się trochę, to Cie znajdę najwyżej ;D
Weeeźźź od razu głosy będziesz widzieć a tak to później od nowa oglądać całą listę :D
I tak na razie nie dodałam ocen, bo doszłam do wniosku, że może będę oceniać bieżące książki, bo nie umiem ocenić książki... ;D Nigdy nie patrzyłam na to w takich kategoriach od 1-10 xD
Na razie zaznaczałam posiadane, ale się wkurzyłam bo mi większość "odrzucało" ;/
Mowy nie ma. Nie przekonasz mnie ;D
Ja się kieruję skalą filmwebową a nie tamtą, jakoś tutejsze określenia bardziej przemawiają... :p
Łeee... :(
Aż tak zdesperowana nie jestem aczkolwiek nie powiem... zżera mnie ciekawość, bo bym sobie poporównywała, ale chyba nie zostaje mi nic innego jak czekać na łaskawość Slutty... :D
przyglądalem gify.
http://images6.fanpop.com/image/photos/32700000/Kat-in-4x06-katherine-pierce-327 80681-245-220.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mdkaopSqEc1qafbqjo2_250.gif
http://2.bp.blogspot.com/-rsXa-qIgLOU/UKlGwjSI1jI/AAAAAAAABmo/eQRf8lZAL-I/s1600/ TVD+4x06.png
kiedy ta Katherine powróci? Miala wspaniale wlosy. Przez to cięcie z 4x17 zwalili wszystko.
wróc Katherine:
http://25.media.tumblr.com/0e7ca2b217390f24ffab769b91ff37c2/tumblr_mx574iaI4t1so qtoxo1_500.gif
Najgorzej ze z przodu jej tak pociachali - zrobili 1000 wartw o róznej długosci - jak odgarnie do tyłu głowną partię wlosów i zostają tylko te "przednie" to nie jest to zbyt imponujące, włosy z przodu są po prostu krótkie. No i ta grzywka, której Nina chyba sama nie lubi, bo gdzie tylko moze, to ją ulizuje, podpina i jak widac zapuszcza.
No i jak włosy byly jednolitej dlugosci, to i loki były takie cięzkie i dostojne, bo się uginaly pod cięzarem i długoscią wlosów.
Prawdę mówiąc wydaje mi się, że to Nina sama "zniszczyła" sobie włosy - wątpię żeby ktoś inny miał za dużo do gadania w tej kwestii. Mnie aż tak te włosy nie rażą, ale to pewnie dlatego, że jestem dziewczyną i wiem ile to trzeba wysiłku wkładać, żeby zadbać o długie włosy, a przy tym mieć jeszcze jakieś pole na eksperymenty.
Sama pamiętam swoje czasy "grzywki na bok", o bogowie... to było takie złeeeeee ;D
Dziwi mnie natomiast, że styliści na planie nie mogą coś z tym zrobić - jakieś dopinki, cholera wie... Może Ninie się nie chce tyle czasu przygotowywać przed ujęciem? Serial ssie, to nikt już nie dba o "szczegóły" ;P
Jakos mi się wydaje ze w koncówce 4 sezonu bardziej sie starali by utrzymac wygląd Kath - a bylo to nawet po obcięciu. Jakos lepiej ukrywali marne cięcie Niny - chociaz wlosy byly krótsze niz obecnie.
http://www3.images.coolspotters.com/photos/1024379/katherine-pierce-gallery.jpg
http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20130330042644/vampirediaries/images/archi ve/3/3c/20130411150427!Katherine(4x18).png
ale moze dlatego ze Kath ma teraz taką duzą rolę w serialu, to Nina nie chce tracic czasu przed fryzjerem. Bo przeciez te ciągle przebieranki, duble są meczące. Wiec pewnie z dopinek zrezygnowali.
Ja tam się cieszę, że Kath jest i tyle, już nie będę marudzić - byle tylko jej nie zabili.
Już niech będzie wyglądać gorzej, ale niech zostanie do końca serialu! ;D
Może Nina powiedziała, że jest zmęczona graniem Kath, więc niech chociaż przystopują ze stylizacją skoro musi grać Kath tak czy siak.
Też uważam, że włosy jej kompletnie zniszczyli, ale Ty, mam wrażenie, przeżywasz to chyba trochę za mocno xD
Ja przeżyłabym włosy gdyby Nina nie robiła takich głupich min jakby co minutę była rażona prądem albo ktoś na planie miał wzdęcia.
Wiesz, ja mam fetysz czy tez nerwicę natręctw na punkcie włosów. Jak cos mi nie pasuje, to ciągle na to zwracam uwagę. Tak samo jak w poprzednim sezonie uwazalem ze za bardzo Paul przybral na wadze i to ciągle komentowalem :D
Ugh, na kinomaniaku mi się zaciął odcinek i jestem zmuszona oglądać na wgrane.pl ;/
Czemu tam jest zawsze piksela na pikseli?
DYNIA, odpisuję tutaj, bo później się znowu pogubimy i będę musiała szukać Twojej odpowiedzi ;p
Hm.. może coś ze mną nie tak, bo mojej uwagi Serena jakoś specjalnie nie przyciąga. Blair lubię zdecydowanie bardziej i ogólnie to cieszę się jak widzę ją na ekranie xD (to by było na tyle o Blair, chyba że się niżej rozwinę o charakterze... nie potwierdzamy teorii o jedynakach, nie potwierdzamy teorii o jedynakach, nie potwierdzamy teorii o jedynakach... xd)
Teraz co będę widzieć Serenę w potarganych włosach to będę myśleć o Tobie :* xd
Ja chyba mam cechy i Sereny i Blair, ale nie utożsamiam się z żadną z nich. Już chyba bardziej z Danem xDDD (zaprzeczam teorii o jedynakach i jestem z siebie dumna ^^)
Mi się na tym teraz bardzo przyjemnie odmóżdża i się nawet wciągnęłam, szczerze mówiąc. No i nawet polubiłam Nate'a, ale umiarkowanie, rzecz jasna ;D Rozwala mnie natomiast jak czasem ubierają Chucka. No i Blair też czasem jakoś niekorzystnie. Serena chyba faktycznie ma taką urodę, że jej we wszystkim do twarzy, stąd żaden jej strój nie raził mnie w oczy.
No cóż... mam słabość do takich dziewczyn ;D Serena to takie marzenie do ubierania - podkreślam UBIERANIA. Blair jest oczywiście ładniejsza i w ogóle - tak jak napisałam wcześniej :P No ale ja naprawdę jakoś na początku przynajmniej byłam zafascynowana Sereną.
Tyle w kwestii teorii o jedynakach xD
Serena jest miliard razy ładniejsza ode mnie, ale jak mam być szczera... to jakbym się miała do kogoś porównać we wszystkich serialach jakie widziałam, to pewnie (już kompletnie na siłę) do Sereny mi najbliżej, także jak chcesz to myśl o mnie xD
Też się utożsamiałam z Danem i Dan mi się podobał bardziej niż Serena!!!!!!!!!! ;D
Zatęsknisz za tymi strojami Chucka! Jestem tego prawie pewna. ;D Też się z nich śmiałam na początku, a potem cholernie tęskniłam za tym wizerunkiem, który przynajmniej był jakiś ;D
Musiałaś capslockiem te "ubierania"? Siłą rzeczy mi się nasuwa "rozbierania" xDD
Potwierdzasz teorię pisząc, że masz "słabość do takich dziewczyn", ale tak właściwie to pisz co chcesz, przecież to "safe space" ;D
Nie skomentuję, bo nie mam jak porównać ;c
O brawo, bronisz się :D
No Dan... i jeszcze ten jego głos...
Skoro mówisz. Wiesz, tak się nabijam, ale chociaż ma jakiś, nazwijmy to "charakterystyczny styl" ;D
Oj, doceniam piękno po prostu w każdej postaci xD Skoro już sama zostałam go pozbawiona, to lubię się cieszyć blaskiem innych osób - kobiet, mężczyzn - whatever, who cares ;D
Nie ma co porównywać nawet xD
Całokształt... (Nie licząc samego końca serialu i kilku wpadek po środku xD)
Też się nabijałam - Robb świadkiem. A potem tak strasznie tęskniłam za różowymi cardiganami w delfiny i tymi rozczochranymi włosami ;((
Rozumiem Cię, naprawdę xD
http://24.media.tumblr.com/56be89484caeb653289fe240c843aad7/tumblr_mi9201MohX1rx o0oho1_500.gif
Musiałam xd
Po co ta skromność? ;D
Końca serialu? Zaintrygowałaś mnie cholera.. zaraz zacznę myśleć i dojdę do przedziwnych wniosków pewnie.. ;d
Eh, no to zacznę cieszyć oczy tymi strojami skoro później mają zniknąć :c
Och <3 Tak dawno tego tu nie było ;D
To nie skromność, to prawdomówność po prostu xD
Scenarzyści na koniec nie darowali chyba nikomu... Może Dorocie i jeszcze jednej postaci (ale jeszcze jej nie poznałaś - bez spoilerów xd)
Dokładnie! Potem (poza "Paryżem"... <3) u Chucka nuda w kwestii ubioru.
Wiem, a powinno pojawiać się regularnie *.*
Wyobrażasz sobie jak można być oburzonym, że ta scena się w ogóle była? A są tacy :o
Prawdomówność, phi. Szukać Cię nie będę, więc możesz podkoloryzować, zresztą.. przecież ja Cię widzę jako Quinn w przebraniu Dyni. Zdecydowanie przewyższasz urodą Serenę w tym wydaniu : D
Dorota? Ojej. Tak prawie polsko.. xd
To nie wiem co się mogło stać w sumie, nie chcę wiedzieć, bo go uwielbiam *.*
Eh, szkoda..
Nie rozumiem ludzi... mnie tam było mało xD
Teraz ja sobie siebie tak wyobrażam i wpadam w kompleksy ;(
Chcę być uczciwa sama przed sobą xDDD
Dorota jest Polką ;D
No niestety nawet Dan miał wzloty i UPADKI ;D
No szkoda... ;(
Też nie rozumiem ludzi... ja tam żałuję, że tak źle ten wątek potraktowali. Mogli się na nim bardziej skupić :D
Ok, ok, ok. Pogrążam się już dzisiaj znowu xD
Głupoty piszesz xD
Mogę jedynie napisać, że włosy masz ładne :*
Woah, co za zaskoczenie! Polką? Nie spodziewałam się po imieniu ciężko wywnioskować xDDD
Uh, boję się xd
Spoko, ja Cię rozumiem - według mnie mądrze piszesz :D
<czerwieni się> Dziękuję, ale to i tak nie prawda ;D
Bo nie zrozumiałam o co Ci chodzi z tą Dorotą, to tak se napisałam... xD
Parę razy nawet mówiła po Polsku ;D